Dodaj do ulubionych

jestem....

01.03.02, 11:25
Zgodnie z życzeniem. Nowy wątek.
Obserwuj wątek
    • rigel Re: jestem.... 01.03.02, 11:27
      czesc Kotku ;)
    • aniela_ Re: jestem.... 01.03.02, 11:27
      gdzie Ty kajus, tam my kaje ;). ellen sie moze spoznic bo misje wykonuje.
    • gagatek3 Re: jestem.... 01.03.02, 11:27
      dla kogo wijesz to miłe gniazdko, Kicico?
      • aniela_ Re: jestem.... 01.03.02, 11:28
        o są i apsztyfikanci ;)
        • gagatek3 Re: jestem.... 01.03.02, 11:29
          tęskniłaś cara mia?
      • kiciaf Re: jestem.... 01.03.02, 11:29
        Nie dla ciebie gagatku. Co z ciebie za ptica?
        • aniela_ Re: jestem.... 01.03.02, 11:30
          nie mozna wykluczyc ze wypełzł z wątku kryminalnego
          • gagatek3 Re: jestem.... 01.03.02, 11:31
            nie odpowiedziałaś na moje pytanie Wyśniona Anielo
          • kiciaf Re: jestem.... 01.03.02, 11:31
            A co było na wątku kryminalnym. Zważ że długo mnie nie było...
            • gagatek3 Re: jestem.... 01.03.02, 11:35
              nic takiego Kocico, ot rzeź niewiniatek, coby poczuły się winne, same nuuuudy,
              ale skoro to same damy, ploteczki forumowe omawiają , znikam i przeszkadzac nie
              bede
              mmmrrr.... zapach kobiet...mmmrr... Istoty Niebianskie ...
        • ellen Re: jestem.... 01.03.02, 11:31
          Kiciu, przed nami niczego nie musiszy ukrywać. Nawet jesteśmy dumni, że tak
          wykiwałaś prezesa.
          Wino powitalne na stole. Pijmy!
          • aniela_ Re: jestem.... 01.03.02, 11:33
            kiciaf wątek kryminalny ma mocny wydzwuiek ornitologiczny (nazwalas gagatka
            pticą)
            a co pytales gagatku? umknelo mi
            • aniela_ Re: jestem.... 01.03.02, 11:35
              aha niewazne czy prezes wygryziony. wazne ze pretekst jest do picia. załóżmy ze
              wygryziony dla dobra pretekstu tak załózmy ;)
              • kiciaf Re: jestem.... 01.03.02, 11:36
                To wasze zdrowie, miłe panie.
          • kiciaf Re: jestem.... 01.03.02, 11:33
            Niczego przed wami nie ukrywam. Uroczyście i obłudnie to oświadczam.

• kiciaf Re: jestem.... 01.03.02, 11:35
              gagatek pożąda gniazdka. paw on czy kogucik? bo nie orzeł czy sokół chmurnooki
              to pewne.
            • aniela_ Re: jestem.... 01.03.02, 11:36
              udamy że Ci wierzymy nieufnie spoglądając spode łba ;)
              • aniela_ Re: jestem.... 01.03.02, 11:36
                słowik. mile do ucha trelujący ;)
    • gagatek3 Re: jestem.... 01.03.02, 11:39
      każdą damę ze czcią w dłoń całuje i się oddalam
      wiecie, gdzie mnie szukać :)))
      • kiciaf Re: jestem.... 01.03.02, 11:41
        czy szukanie gagatka jest obowiązkowe?
        • aniela_ Re: jestem.... 01.03.02, 11:42
          w berdyczowie ? ;)
          • gagatek3 Re: jestem.... 01.03.02, 11:43
            w Twoich marzeniach Niebiański Aniele :)
            • aniela_ Re: jestem.... 01.03.02, 11:44
              moje marzenia są komercyjne. i nieromantyczne. brak tam różowej terakoty i
              flamingów brak ;)
              • gagatek3 Re: jestem.... 01.03.02, 11:45
                @--;----\
                • aniela_ Re: jestem.... 01.03.02, 11:50
                  bardziej niż kwiaty interesują mnie brylanty
          • kiciaf Re: jestem.... 01.03.02, 11:44
            a jak tam sprawy wagi państwowej Anielo, cóż w wyższych sferach słychać?
            • aniela_ Re: jestem.... 01.03.02, 11:45
              jak to w wyzszych sferach. wzajemne podkladanie swin zwane z
              pańska "intrygami". palec do tego przykladam z coraz mniejszym przekjonaniem ;)
              • kiciaf Re: jestem.... 01.03.02, 11:50
                Czyż piąć się w górę, trupy pokonanych wrogów stopą obutą w szpilkę wytworną
                odsuwając od niechcenia, nie jest celem twym życiowym?
                • aniela_ Re: jestem.... 01.03.02, 11:57
                  powiem więcej. moim celem jest piąc sie po tychze trupach ukladajacych sie w
                  kształt szczebelkow pod moja kstałtna stopke. szczebelkow drabiny do kariery.
                  to szczytny cel tak uwazam. pozwalam losowi toczyc sie jego plugawym torem
                  wiec ;)

• kiciaf Re: jestem.... 01.03.02, 12:06
                    jak mniemam cel swój szczytny osiągnąwszy spojrzysz okiem łaskawym w dół i w
                    celach czysto komercyjnych udzielisz nam łaskawego wsparcia?
                    • the_ladybird Re: jestem.... 01.03.02, 12:19
                      Nie wiem, czy to aby dobrze wróży, że Anioł na TO pytanie odpowiadać nie chce...
                      • aniela_ Re: jestem.... 01.03.02, 12:26
                        hehehe przemyslalam sprawe. oceniłąm ją jako wymiernie korzystną więc macham
                        głową na tak ;)
                        • ellen Re: jestem.... 01.03.02, 12:31
                          Ale wiecie, że im wyżej, tym mniej tlenu a więcej lodu? Może nie warto tam się
                          pchać, skoro na nizinach wiosna za pasem?
                          • aniela_ Re: jestem.... 01.03.02, 12:34
                            im wyzej tym blizej słońca. z drugie patrząc str ;)
                          • the_ladybird Re: jestem.... 01.03.02, 12:34
                            Aniołom tlen do życia niepotrzebny. Dlatego ona pnie się po szczeblach a my
                            korzystać będziemy

b. przy nadziei

• kiciaf Re: jestem.... 01.03.02, 12:47
                              uspokoiłaś mnie aniele. Jakbyś potrzebowała pomocy to służę, na wymierne
                              korzyści w przyszłości licząc.
                            • ellen Re: jestem.... 01.03.02, 12:47
                              No w sumie tak. A my możemy sobie twarzowe maseczki gazowe z natowskiego
                              demobilu fundnąć.
                              Lady, czy Ty jesteś w ciąży czy mnie oko myli?
                              • aniela_ Re: jestem.... 01.03.02, 12:49
                                aha na dobry poczatek mozemy razem wypic to wino. ja pije Wy płacicie ;)
                                cała ja.
                                • aniela_ Re: jestem.... 01.03.02, 12:50
                                  odwdziecze sie w blizej nieokreslonej przyszlosci ;)
                                  znow całaja ;)
                                • the_ladybird Re: jestem.... 01.03.02, 12:52
                                  Zapłacimy. Pięknym za nadobne.

ellen: nie sądź po pozorach. :)
                                  • ellen lady 01.03.02, 12:55
                                    A, to pewnie wiosenny wiatr Ci sukienkę wydął...
                                    • the_ladybird Re: lady 01.03.02, 13:02
                                      Tfu, tfu.
                                      Jedno słowo za dużo i nieszczęście gotowe :)
                                    • kiciaf Re: lady 01.03.02, 13:03
                                      ellen - jak miło cię spotkać.
                                      lady b. - witam serdecznie
                                      Anielo kochanie wszyscy wiemy jaka jesteś. Dałaś nam się juz poznać pod tym
                                      względem.
                                      • aniela_ Re: lady 01.03.02, 13:10
                                        aha znacie mnie tylko z jednej, jesiennej strony (Ze sie popisze znajomoscia
                                        poezji spiewanej)
                                        • ellen Re: lady 01.03.02, 13:17
                                          A inny taki śpiewał: "wiosna, wiosna, wiosna ach to ty"
                                          • dzieciak_ Re: lady 01.03.02, 13:20
                                            przyszedl dzieciak. chlodem powialo, wiosne wcielo:)
                                            • kiciaf Re: lady 01.03.02, 13:22
                                              dzieciak nie pochlebiaj sobie
                                              • dzieciak_ Re: lady 01.03.02, 13:23
                                                moge Tobie pochlebiac
                                                • _tequila_ Re: lady 01.03.02, 13:24
                                                  Dzieciaku - wiosne sie ma w duszy nawet jak za oknem powieje chlodem...
                                                  • dzieciak_ Re: lady 01.03.02, 13:26
                                                    Tekilko to Ty masz dusze?
                                                    Zaskoczony dzieciak
                                                  • _tequila_ Re: lady 01.03.02, 13:30
                                                    w windzie cos takiego ktos beczelnie mamalowal....
                                                  • aniela_ Re: lady 01.03.02, 13:53
                                                    sfeminizowane dzisiejsze forum od razu poziom sie podniosl o kilka
                                                    poprzeczek ;) (lekko omdlal po przyjsciu dzieciaka)
                                                  • dzieciak_ Re: lady 01.03.02, 13:58
                                                    wlasnie. same kobiety dzisiaj. az sie boje cokolwiek powiedziec:)
                                                  • aniela_ Re: lady 01.03.02, 14:03
                                                    słusznie... ;)
                                                  • kiciaf Re: lady 01.03.02, 14:21
                                                    Poplotkować w babskim gronie jest miło. Może być też twórczo.
                                                  • _tequila_ Re: lady 01.03.02, 14:24
                                                    i wbrew pozorom nie o kosmetykach i ciuchach....
                                                  • aniela_ Re: lady 01.03.02, 14:40
                                                    ani o cellulitisie i problemach z cerą ;)
                                                  • _tequila_ Re: lady 01.03.02, 14:41
                                                    jak mozna rozmawiac nie znajac tematu ;)
                                                  • aniela_ Re: lady 01.03.02, 14:50
                                                    znaczy jezeli o mnie idzie to mogę, z wlasciwą sobie swobodą wypowiadac sie na
                                                    dowolny temat. pojęcie nie jest mi do niczego potrzebne ;)
                                                  • fuego dziędobry 01.03.02, 14:56
                                                    fuego weszła na salony...wita owacyjnie wszystkich
                                                  • ellen Re: dziędobry 01.03.02, 15:03
                                                    O, młodzież ucząca się! Guten morgen!
                                                  • aniela_ Re: dziędobry 01.03.02, 15:05
                                                    może by tę młodziez wystawić ułanowi? w charakterze przynęty..
                                                  • Gość: fuego Re: dziędobry IP: *.man.lodz.pl 01.03.02, 15:06
                                                    niemiła mi rola przynęty...miła rola młodzieży;)
                                                  • Gość: fuego Re: dziędobry IP: *.man.lodz.pl 01.03.02, 15:05
                                                    młodzież dzisiaj jest harująca...wuef tylko miałam...step z kobitką z
                                                    ambicjami;))
                                                  • kiciaf Re: dziędobry 01.03.02, 15:22
                                                    fuego chyba nie kończyła tego eton. Zignorowana zostanie.
                                                  • Gość: fuego Re: dziędobry IP: *.man.lodz.pl 01.03.02, 15:25
                                                    phi...parszywe kocisko...;)
                                                  • aniela_ Re: dziędobry 01.03.02, 15:32
                                                    aha zbyt malo kosnerwatywna jak na eton. ale mozna by ja zakonserwowac jeszcze.
                                                    i podeslac jako paprykarz szczecinski (przynęta)
                                                  • the_ladybird Re: dziędobry 01.03.02, 15:35
                                                    Na studentów - idealna :)))

Miłego weekendu, że się słownictwem popiszę:)
                                                  • kiciaf Re: dziędobry 01.03.02, 15:34
                                                    ten wykwintny komplement to do mnie?
                                                    źle zrozumiana zostałam zapewne.intencje moje inne były. Znam ich eton ze
                                                    słyszenia. Swojski eton jest bardzo dobrym określeniem. Z naciskiem na swojski,
                                                    nie na eton.
                                                    Wiem to na pewno. Byłam w prawdziwym.
                                                  • aniela_ Re: dziędobry 01.03.02, 15:35
                                                    aha w ten sprytny sposob przemycilas drobą przechwałłkę. pozazdrosiclam Ci.
                                                    nie są tez z harvardu, wiem to na pewno, niepowiemskad ;)
                                                  • kiciaf Re: dziędobry 01.03.02, 15:44
                                                    anielo przechwałki też mi są obce.
                                                    Eton jest szkołą męską. Zwiedzałam go tylko.
                                                  • Gość: fuego Re: dziędobry IP: *.man.lodz.pl 01.03.02, 15:46
                                                    zwiedzałaś "szkołę", czy "męską"?
                                                  • aniela_ Re: dziędobry 01.03.02, 15:46
                                                    ja też jadlam tam tylko lancz ;) harvard jest szkolą dla skosnookich z moich
                                                    wynika obserwacji.a ja oczy mam okrągle (ze zdziwienia ;)
                                                  • aniela_ Re: dziędobry 01.03.02, 15:53
                                                    tonem chwalącym się wyjaśnienie składam ;)
                                                  • Gość: fuego Re: dziędobry IP: *.man.lodz.pl 01.03.02, 15:56
                                                    nikt nie smie odpowiadać-tak wielki nasz podziw i zaskoczenie;)
                                                  • ellen Re: dziędobry 01.03.02, 16:02
                                                    Wszyscy patrzą z ze wstydem w swoje cenzurki ze szkoły w Pcimiu Dolnym. Nie
                                                    dość, że w Pcimiu to jeszcze same tróje...
                                                  • aniela_ Re: dziędobry 01.03.02, 16:04
                                                    aha trojka to niezla ocena odkąd wprowadzili jedynki.
                                                  • ellen Re: dziędobry 01.03.02, 16:06
                                                    Prawda. Jakie to wszystko względne jest.
                                                  • aniela_ Re: dziędobry 01.03.02, 16:07
                                                    aha obrzydliwie relatywne. i coz jest prawdą? (wesprę się Pismem żeby
                                                    wykształcenie podkreslic)
                                                  • Gość: fuego Re: dziędobry IP: *.man.lodz.pl 01.03.02, 16:09
                                                    na studiach tej pieknej oceny nie wynaleźli jeszcze...trója nadal tróją stoi;)
                                                  • aniela_ Re: dziędobry 01.03.02, 16:11
                                                    na studiach to my mamy kwiat mlodziezy. wszystko musi byc po staremu, zadne
                                                    fanaberie z miernymi czy jedynkami nei wchodza w gre.
                                                  • fuego Re: dziędobry 01.03.02, 16:14
                                                    i na tym się niesprawiedliwość świata zasadza...
                                                  • Gość: fuego Re: dziędobry IP: *.man.lodz.pl 01.03.02, 16:05
                                                    ;)))
                                                    ...i na łopate patrzą też i ten rów, co go trzeba wykopać;)))
                                                  • ellen Re: dziędobry 01.03.02, 16:14
                                                    Rowy są bardzo pożyteczne. Zwłaszcza w czasie wojny i powodzi.
                                                  • fuego Re: dziędobry 01.03.02, 16:15
                                                    aha...dowartościujmy się;)
    • aniela_ Re: jestem.... 01.03.02, 16:14
      dobrze kochane. rozkołyszę teraz biodra w wiadomym celu. spotkac mnie bedzie
      zaraz mozna w okolicach windy :) milego weekendu zyczac przypominam o tym ze
      post i trzezwosc narodu lezą mi na sercu ;)
      • fuego Re: jestem.... 01.03.02, 16:17
        taaaak...weźmiesz nasze grzechy nieumiarkowania w jedzeniu i piciu na
        siebie...serce w Tobie szczerozłote;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka