kejti10 22.08.04, 16:33 Czy już wiadomo kogo tym razem wkręci Szymon? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: omlet Re: 2 seria Mamy Cię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 16:57 chyba: "z kim się umówi"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pingwin Re: 2 seria Mamy Cię IP: *.zory.msk.pl 22.08.04, 19:38 Szymek tylko tam dorabia jako rośmieszacz i prowadzący głupawe rozmówki. Nie rozśmiesza a raczej irytuje. Rozmówki to prowadzi takie, jak u mnie chłopoki pod blokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingwin Re: 2 seria Mamy Cię IP: *.bu.uni.torun.pl 23.08.04, 12:20 serio chlopaki pod blokiem sa lepsi od szymka ...nie gadaj to co oni tam robia!!! juz do tv ! wiesz chyba mu do pięt nie dorastaja te tqwoje chłopaki ! a szymon jest wielki wzrostem i talentem! mnie tam sie podobaja jego żarty co na koniec zęgajac sie z czytajacymi mówie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szteter Re: 2 seria Mamy Cię IP: *.bu.uni.torun.pl 23.08.04, 12:21 sory podpisałem sie jako pingwin hehe był kiedys taki fim polski pingwin :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ele7 Re: 2 seria Mamy Cię 23.08.04, 13:12 Ja bym proponowała wkręcic Borysa Szyca, Piotra Adamczyka i Jacka Rozenka. Mogłoby byc wesoło;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ele7 Re: 2 seria Mamy Cię 23.08.04, 16:18 A skad ty to wszystko niby wiesz?I czy wkręcanie Adamczyka było lub będzie pokazane w telewizji?Napewno to wiesz skoro jesteś wtajemniczony....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: 2 seria Mamy Cię IP: *.chello.pl 23.08.04, 17:00 Adamczyka w gagu z Milowiczem nie było Odpowiedz Link Zgłoś
kejti10 Re: 2 seria Mamy Cię 23.08.04, 17:26 A co z emisją w tv tych gagów, czy "wkręcani" muszą wyrazić na to zgodę? No i czy w planie jest wkręcanie "gwiazd" z aktualnej czołówki jak Kayah,Brodzik, Wilczak czy Górniak,ich wkręcić to dopiero sukces :))poza tym oni uchodzą za bardzo wyczulonych na tym punkcie.Ja z chętnie zobaczyłabym Górniak w akcji :) Odpowiedz Link Zgłoś
ele7 Re: 2 seria Mamy Cię 23.08.04, 17:34 Chyba muszą sie godzic na to bo ja jakos nie wyobrażam sobie, żeby Górniakowa potrktowała to lajtowo. A o 20 nie wolno pokazywać przemocy, Ibyło by chyba ostro co?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kejti10 Re: 2 seria Mamy Cię 23.08.04, 17:42 Chyba masz rację myślę że wytoczony proces TVN to była by najłagodniejsza kara:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ele7 Re: 2 seria Mamy Cię 23.08.04, 18:46 A znasz może stronkę internetowa Edyty Górniak?Tyle ostatnio słyszałam o jej liście...z chęcią bym przeczytała;-)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: 2 seria Mamy Cię 31.08.04, 22:15 www.edyta.net/news/newsroom.php?subaction=showfull&id=1090026265&archive=&start_from=&ucat=3& Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: 2 seria Mamy Cię 26.08.04, 15:27 > No i czy w planie jest wkręcanie "gwiazd" z aktualnej czołówki jak > Kayah,Brodzik, Wilczak czy Górniak,ich wkręcić to dopiero sukces :)) A gdzie Ty tam widziałaś Brodzik, Wilczaka i Górniak? Z wymienionych przez Ciebie jest tylko Kayah, ale wygląda na to, że była wkręcana tylko z jakiegoś powodu nie poszło do emisji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: 2 seria Mamy Cię IP: *.chello.pl 23.08.04, 17:31 A to nie wiedziałem;) Odpowiedz Link Zgłoś
agraffka Re: 2 seria Mamy Cię 23.08.04, 19:18 Mogliby wkręcić Ostaszewską, Olszówkę, Stenkę czy Żmijewskiego... :-) Byłoby ciekawie i wesoło :-D A o wkręceniu takich 'gwiazd' jak Brodzik czy Wilczak chyba możemy jedynie pomarzyć ;-P Wtajemniczony... a może zdradzisz, kto jeszcze (jak np. Adamczyk) został wkręcony i nie pokazany w tv...?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: 2 seria Mamy Cię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 13:58 Ja proponuję wkręcenie: Kazimiery Szczuki, Martyny Wojciechowskiej, samego Szymona Majwskiego, Anity Werner, jaką babkę z Camera Cafe. Kasię i Tomka {;p} i tak takie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ele7 Re: 2 seria Mamy Cię 24.08.04, 15:20 Ok to jak tu się tak rozpisujemy to może wkręcili by Adama Małysza co?? Acha, wtajemniczony..a Ty nie wylecisz z roboty za zdradzanie tajemnic służbowych?;-)))Pozdrawiam;-) Ele7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawym Re: 2 seria Mamy Cię IP: *.crowley.pl 26.08.04, 14:35 A 3 seria bedzie? Czy juz na 2 koniec? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ele7 Re: 2 seria Mamy Cię 26.08.04, 14:53 Mogliby jeszcze wkręcić Pascala Brodnickiego.Niech mu zamiast żaby dzadzą tarantullę do ugotowania!;-)brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: 2 seria Mamy Cię 26.08.04, 15:30 > A 3 seria bedzie? Czy juz na 2 koniec? Spokojnie, jeszcze się druga nie zaczęła :) Wydaje mi się, że jeszcze za wcześnie, trzeba zbadać oglądalność tego co będzie itd. Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: 2 seria Mamy Cię 26.08.04, 15:42 Zdradź więc tylko tajemnicę, kto z wkrecanych był uprzedzony o wkręcaniu;) Bo czasami miałam takie wrażenie. I nie tylko ja;) Zdementuj, proszę, że niczego takiego przy niektórych gwiazdach nie było;P pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peen.doll Re: ??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 21:23 Pewnie ktoś z TVN na niego doniósł. Ciekawe, czy poniósł (poniesie) jakieś konsekwencje swoich "zrad". ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wtajemniczony Re: ??!! IP: 217.153.35.* 01.09.04, 14:27 Pewnie, że wolno . Ciekawe jednak kto usuwa moje posty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawym Re: ??!! IP: *.crowley.pl 03.09.04, 13:12 gdyby bylo wolno to by nie usuwali... Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś