Dodaj do ulubionych

to straszne - Pablo!!!

IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.04.02, 22:11
Wystarczyło że nie ma mnie przez wieczór i co się dowiaduję?
Pablo podobno złamał regulamin!!!!
Czy to z tęsknoty za młodą?
Czy wie że czekają na niego miliony fanklubowiczek i dlatego to zrobił?
Jaka jest prawda?????
Obserwuj wątek
    • Gość: mysza Re: to straszne - Pablo!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 22:35
      wszystkie fanki pograzyly sie w transie przesylajac pozytywna energie dla
      Pawla ktory wie ktory napewno czuje ze jestesmy z nim nasza moc go uchroni
      przed wszelkimi knowaniami tych ktorzy chca go skrzywdzic.
      • mallina Re: to straszne - Pablo!!! 04.04.02, 00:04
        to te magnesiki....:-))))))))))))))))
        • Gość: MArgaret Re: to straszne - Pablo!!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 04.04.02, 00:06
          kredeeeeenssssssss..kredensssssssss.kredensssssssss.kredensssssssss.kredenssssss
          ..
          To swietna mantra. Spróbujcie nią wesprzeć PAwła w tych ciezkich dla niego
          chwilach
          łacze się z bólem
          margo :(
          • Gość: mysza Re: to straszne - Pablo!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 00:14
            kreeedeeeens kreeeedeeens
            chyba zaczynam lewitowac.
            • Gość: max Re: to straszne - Pablo!!! IP: *.waw.cdp.pl 04.04.02, 09:16
              to nie kredens, to MEBLOSCIANKA !!!!!!!!
              • Gość: Margaret Re: to straszne - Pablo!!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 04.04.02, 11:05
                Gość portalu: max napisał(a):

> to nie kredens, to MEBLOSCIANKA !!!!!!!!

Oj..drogi Maxiu-meblościankę to my wykorzystamy do mantry tygodnia..póki Co -
                używamy Iwuciowego kredensu........sssssuuuuuu......
          • Gość: Margaret Re: to straszne - Pablo!!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 04.04.02, 00:17
            Tak moja droga..i o tym był film Dune..O podrózy bez przemieszczania się.Nam do
            tego wystarczy boski PAblo......DZięki niemu podróżuje po najdziwniejszych
            zakamarkach swojego umysłu....dzikie
            tajgi..tundry..puszcze....liberia...rwanda..sierra leone..Zimbabwe..o cholera ,
            spadam..To jakaś farma, którą przejęli rebelianci......
            Fun -clubowicze..ratunku.....
            ..kredenssss..kredensssssss..kredenssss.Uhh...
            i znowu w domu, moja buzia przy jego buzi.
            • mallina Re: to straszne - Pablo!!! 04.04.02, 00:21
              Margaret...musicie jako fan club przyszykowac bohaterowi jakas niespodzianke na
              wyjscie...chlopak dzis zaistnial....w koncu nie tylko zouza moze byc bohaterka
              z zasadami!!!!!!!!!!!!!!!
              :-)))))))))))))
              pozdr.
              • Gość: Margaret Re: to straszne - Pablo!!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 04.04.02, 00:25
                A może by tak oddać siebie...?. Wlecieć do Sękocina na paralotni, np razem z
                myszą i wskoczyc mu do łózka...NIE POZWÓLMY BY NASZ BOHATER < nASZ PRZYWÓDCA
                MORALNY-miał na tle wskakiwania do łózka jakiś kompleks na tle kenia.
                Poza tym-mozemy wskoczyć i wyskoczyć. To jeszcze lepiej, bo Frytka KEniowi
                tylko wskoczyła-..a wyskoczyć juz nie chciała. Baaa..mozemy nawet wskoczyć i
                wyleciec..na tej paralotni.Co Ty na to Mysza?
                • Gość: mysza Re: to straszne - Pablo!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 00:41
                  margo wspanialy pomysl jestem absolutnie ZA nigdy co prawda nie latalam lotnia
                  ale jestem gotowa na wszystko kazda nawet najkotsza chwilka z NIM warta jest
                  najwiekszych poswiecen.och rozmarzylam sie moza jakas chwilka w wannie zanim
                  ochroniarze nas wyrzuca.
                  • Gość: MArgaret Re: to straszne - Pablo!!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 04.04.02, 00:44
                    PRześpię się z tym pomysłem. JUz mam plan konstrukcji podwójnej paralotni.
                    Aha..właśnie. Wezmę też z soba miód..to moze odegramy- razem , w trójkę sceny
                    jak z 9 i 1/2 tygodnia..się całe wysmarujemy-a on bedzie...eh...zjadał.
                    dobranoc.
                    czołem.
                    PAblo górą , funki dołem
                    :))))))))
                    • Gość: Ola_82 Re: to straszne - Pablo!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 00:57
                      Podwójnej!??!!? A co z Przewodniczącą FCPI "P"?!?!!?
                      • Gość: mysza Re: to straszne - Pablo!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 01:37
                        Olu nareszcie jestes zaczynalam sie martwic oczywiscie to bedzie tercet nie no
                        jasne ze kwartet
                    • nabialowiec Re: to straszne - Pablo!!! 04.04.02, 08:19
                      z moich obserwacji wynika, że najlepszy afrodyzjak na Pabla, to wysmarowanie
                      ciała cebulą;)))))
                      • Gość: Margaret Re: to straszne - Pablo!!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 04.04.02, 09:58
                        Oj nie, cebula na Pawła nie działa. To była tylko taka podpucha, teraz wielki
                        brat mysli ,że Iwuć lubi Cebulę..i mu jej zapewne nie da.. I Paweł ma tą ohydę
                        z głowy. Iwuć lubi miod-bo wszyscy z Iwuciów miód lubili.
                        Będzie jedna pojedyncza -i jedna podwójna paralotni.
                        Pytanie-co ma głosic napis na paratlotniach?
    • Gość: amis Re: to straszne - Pablo!!! IP: *.katowice.pik-net.pl 04.04.02, 11:01
      Podobno Wielki Brat podjął już w związku z tym jakąś decyzję. Może ktoś wie
      jaką? Jeśli ta decyzja skrzywdzi Pabla, to się chyba na Wielkiego Brata obrażę
      i wyjdę z domu (swojego) przez płot.
      Wczoraj jeszcze bardziej przekonałem sie do Pabla (dzisiaj rano w drodze do
      pracy dałem na mszę w jego intencji, żeby mu dobrze było i żeby nie tęsknił za
      Chudą, tylko poczekał bo ty na zewnątrz czeka tyla dziewcząt chętnych do
      przytulania).
      Jakiż ten Pablo wrażliwy i czuły: - wzruszył sie do łez niszcząc biedną
      cebulkę. No ale to była konieczność, jeść przecież trzeba a przegranym w BB nie
      przelewa się. Poza tym ON potrafi obierać cebulę, jest boski.
      A widzieliście jak z poświęceniem próbował ratować Chudą przed ucieczką. Za
      późno sie jednak bidula zorientował i nie zdążył. A potem Wielkiemu Bratu
      powiedział, że nie wie po co to robił, chyba lubił Chudą, bo do chudej fajnie
      MU się przytulało. Widzieliśmy, widzieliśmy a niektóre fanki to chyba krew
      zalała.
      Trzymaj się Pablo, jesteśmy z tobą!
    • Gość: żuczek Re: to straszne - Pablo!!! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 12:01
      Jestem tak samo przerażony jak Wy. Nie udzielałem się w FCPI, ale duchem byłem
      z Wami. Dowodem na to jest fak, że w moich zapisakch ujawniał się bardzo żadko,
      a jeśli już to w dobrym świetle. Smutek z powodu zagrozenia, że opuści do WB
      powoduje, że odeszła ode mne wena twórcza. Spóbuję jeszcze coś wykrzesać i
      jakiś pean na jego cześć napiszę.
      Utulony w żalu
      żuczek
      • Gość: npojazd Re: to straszne - Pablo!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.04.02, 12:32
        Cześć Żuczek:)))
        • Gość: mysza Re: to straszne - Pablo!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 13:53
          zuczku otrzasnij sie jak najszybciej kazda ciepla mysl i kazde dobre slowo
          moze zdzialac bardzo wiele gdyby nie to ze wszyscy wspieramy sie w tych
          trudnych chwilach wpadlabym chyba w gleboka depresje ale wiem ze moge liczyc
          na FCPI a ON nasz PABLO wie ze moze liczyc na nas.
          • Gość: żuczek Re: to straszne - Pablo!!! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 14:13
            Powoli dochodzę do siebie. Czas goi rany. Jak sobie przypomnę te magnesiki, tę
            twarz w lustrze i jego szczerość to rozwesela mi się dusza. Nie wspomnę jak na
            mnie działa te słynne zdjęcie z meblościanką.
            pzdr
        • Gość: mysza do margo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 13:56
          kupilam truskawki i szampana to zwiekszy intensywnosc naszych przezyc
          ps.czy miod lipowy bo podobno najlepszy
          • Gość: Nikita Paweł... IP: *.plusgsm.pl 04.04.02, 18:10
            jak się dowiedziałam, to dostałam wrzodów na żołądku...
            a ja dla nas już scenariusz ślubu wymyśliłam - "tak" wypowiedziane w trakcie
            skoku na bandżi z mostu Świętokrzysiego (w tych światłach jego twarz będzie
            wyglądała bosko, będzie widac kazdy jego muskuł, blask oczu..). Od tygodnia
            zszywam gumki od majtek na to bandżi..
            Pablo,
            śnię o Tobie o Boski dniami i nocami..
            Twoje włosy jak pokosy na wiosenne sianokosy..
        • Gość: żuczek Re: IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 14:08
          Witam,
          Widzę, że na eRodzinkowym forum nie walczymy o te 6 miejsce, co? :);)
          Tak jak myślałem. Skońćzy się BB to i ruch większy tam będzie. Nara
    • Gość: MArgaret Witajcie IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 04.04.02, 18:36
      DZięki mysza za truskawki..ale boję się, ze nie zdązymy ich spożytkować....i
      boski PAblo ..odejdzie :(((..
      Obecnie załamana sytuacja..a także 6 godzinnym wysłuchiwania bzdur w miejscu
      kształcenia się, idę spac... NO najpier trochę
      pomantruje..meblościanka....mebloscianka.....
      Potem odgonię niegrzeczne myśli zwiazane z ideałem, posągiem cnót,moralności..
      i urody męskiej.....Pawłem IWUCIEm PAWULONEm 1...a potem zasnę
      dobranoc i do zobaczenia :)
      • Gość: Jaro Re: Witajcie IP: 192.168.0.* 04.04.02, 18:37
        żebyś nie przespała jego wyjśćia
    • Gość: paulo Dajcie mu czas... IP: *.telkab.pl 04.04.02, 18:37
      No ta....Owszem dziewczyny, macie rację .Pablo ma to coś...Ja jednak nie byłbym
      tak 100% pewien ,co do jego preferencji...No dobra! Może macie rację! Sam
      widziałem jak namolna Kaśka vel Chuda podsunęła mu się pod rękę i zmusiła do
      szperania we włosach. Warto jednak pamiętać, że to Ken (Kenio, Kenio dla
      Milionów, Hardcore) był z nim najbliżej...To Ken był powiernikiem jego zwierzeń
      i vice versa. W jednym z odcinków Pablus bodajże wymył nawet plecy Keniowi, a
      to łączy...
      • Gość: mysza Re: Dajcie mu czas... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 18:52
        masz racje to laczy trudno jezeli PABLO wybralby kenia bedziemy musialy sie z
        tym pogodzic nie moglybysmy przeszkadzac naszemu mezczyznie isc jego wlasna
        droga ale poki co jestesmy pelne nadziei jak widzisz,nie moge dzisiaj pisac
        spokojnie w swietle wydarzen ktore przed nami zaczynam wiec mantre moze pomoze
        meebloooscianka kreeedeeens meeeebloooosciaaaankaaaaa :))
        • Gość: nowyy Re: Dajcie mu czas... IP: *.bud.polsl.gliwice.pl 04.04.02, 19:51
          Pablo ze swymi ciągotami do palenia trawy zapowiada sie na nieełego
          artyste.Wielcy ,sławni tego świata tez podpalali,weżmy Witkacy Witkiewicz,Bob
          Marley,Bil Clinton ..., w którym kierunku potoczy się JEGO kariera ?
          • Gość: mysza Re: Dajcie mu czas... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 01:28
            jak najbardziej ODPOWIEDNIM stworzy dziela o jakich swiat nie slyszal przeciez
            w oparach marychy jak sam piszesz tworzyli najwieksi a ON bedzie najwiekszym
            wsrod nich
            chyba zasadze cos na parapecie :-))
    • Gość: żuczek Re: to straszne - Pablo!!! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 08:32
      Hurra, Pablo został. Nie wiem jakich słów mam użyć, by opisać radość. Łzy się
      cisną do oczu i klawiatura moknie, ale nic to. Nie wstydzę się łez, bo to
      prawdziwe łzy wzruszenia. Szkoda, że nie jestem kobietą, bo bym zakochał się w
      nim na pewno.
      Z okazji cudownego ocalenia proponuję abyśmy punktualnie o godz. 10 zakrzyknęli
      gromko: „hip hip hurra” 3 razy. Niech to będzie nasz taki skromny gest
      wdzięczności dla Wielkiego Brata, a duży znak uwielbienia Pabla.

Pani Prezes Olu, proponuję już dziś złożyć petycje na ręce pana Miszczaka, by
      dla naszego kochanego Pabla zrobił specjalne wydanie „Urzekła mnie Twoja
      historia”. On musi to opowiedzieć jak przeżywał ten nieskończenie długi czas
      oczekiwania na „wyrok” Wielkiego Brata. Pewnie bardzo go to wyczerpało
      psychicznie, bo już w pokoju zwierzeń nie mówił tak pięknie jak o tych
      magnesikach. Jesteśmy mu to winni.

Kolejnym krokiem FCPI „P” powinno być załatwienie sesji zdjęciowej w jakimś
      magazynie. Na początek proponuję MAXIM.

Na koniec proszę Panią Prezes o załatwienie nam członkom fanclubu wejściówek do
      Sękocina, gdy Pablo będzie w czerwcu opuszczał dom Wielkiego Brata. Wierzę, że
      będą to miejsca przy samych barierkach i w pierwszym rzędzie w studio.

pzdr
      żuczek
      • Gość: maga Re: to straszne - Pablo!!! IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 08:41
        a ja jestem kobietą i nie wstydzę się swoich uczuć - pokochałam Pablo w chwili, kiedy z narażeniem
        na szwank swojej reputacji dzielnego wojownika, ujął przerażoną Zołzę za rękę i swoją wiarą i siłą
        ducha sprowadził ją bezpiecznie na ogromny materac. Pablo jestes wielki !! OLU czy mogę przystąpić
        do FCPI ?!
        pozdrawiam wszystkie członkinie i solidaryzujących się z nimi panów :))
        • Gość: npojazd Re: to straszne - Pablo!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.04.02, 10:17
          Maga, oczywiście że możesz wejść w nasze szeregi, vice prezes wita Cię
          gorąco:)))
          • Gość: maga Re: to straszne - Pablo!!! IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 10:20
            npojazd !! dziękuję Ci i obiecuję, że dam z siebie wszystko (tak, jak mój idol) głosząc chwałę boskiego
            PAWŁA
            pozdrawiam :)))
            • Gość: mysza Re: to straszne - Pablo!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 13:40
              witam i ciesze sie ze nasze szeregi rosna w sile
              PABLO NA ZAWSZE
              • Gość: macio Re: to straszne - Pablo!!! IP: *.eck-sa.krakow.pl 05.04.02, 13:52
                Hej, wy naprawdę lubicie tego żałosnego
                wypierdka i przydupasa?
                Przecież to infantylny kolo bez charakteru,
                śmieszny dupek...
                • Gość: mysza Re: to straszne - Pablo!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 13:56
                  czy zdajesz sobie sprawe z tego co piszesz ? zastanow sie !!!
                  • Gość: margaret Re: to straszne - Pablo!!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 05.04.02, 15:27
                    W szeregach wita Cię wice-prezeska.
                    : )Droga MAgo-ale ,żeby nie było zbyt łatwo musisz ułożyć dla PAbla piosenkę do
                    melodii ambitnego zespołu wokalno intrumentalnego "ich troje " - nie jestes
                    sam.czy jakoś tak.
                    pozdrawiam
                    dr do spraw artystycznych
                    • Gość: npojazd Re: to straszne - Pablo!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.04.02, 15:35
                      Witam vice prezeskę . Margaryto czy ty byłaś od spraw artystycznych czy
                      marketingowych? Sam już nie wiem:)
                      • Gość: margaret Re: to straszne - Pablo!!! :)))) IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 05.04.02, 15:39
                        Heil PAblo.
                        Heil npojazd. JA byłam-i jestem od spraw artystycznych, na co pozwala mi mój
                        dyplom ukończenia szkoły muzycznej pierwszego stopnia. Znaczy sie-ze umiem grac
                        na pianieni i na flecie i lubię słuchać muzyki.
                        pozdrawiam
                        vd do spraw artystycznych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka