Dodaj do ulubionych

*** Siano ***

IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 07:57
Hejka ludziska!

Po raz kolejny nietypowy post. :) Tym razem skierowany specjalnie do
dyskutantów, z którymi zwykle tutaj mam przyjemność wymieniać się poglądami...

Ja Was nigdzie znaleźć nie mogę!!! Forum zostaje ostatnimi czasy zalewane masą
bezwartościowych, co gorsza dublujących się wątków, i wyłowienie z tego morza
waszych postów wręcz graniczy z cudem :(.

pozdrawiam serdecznie
siano
Obserwuj wątek
    • sandra2 Re: *** Siano *** 04.04.02, 08:13
      Witam Cię Sianko!!!
      No właśnie. Też czasami błądzę po manowcach! :)
      Może warto by posłużyć się jakimś "znakiem rozpoznawczym"? Np. Twoim nickiem z
      kolejnym dniem tygodnia? Co Ty na to?
      Słyszałam, a właściwie czytałam, że Niebiescy wygrali pierwszą w tym tygodniu
      konkurencję. Co to było? Czy wiesz coś na ten (lub inny!!!!!) temat?
      Pisz, pisz, pisz ....! Pozdrawiam.S2 :)
      • Gość: siano Re: *** Siano *** IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 08:17
        Niestety nic nie wiem na temat tej wygranej Niebieskich. Muszę w związku z tym
        troszkę poszperać tu i tam... ;).
        A skąd Ty masz takiego newsa?

siano
    • Gość: maga Re: *** Siano *** IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 08:14
      hej sianko :))
      mam ten sam problem, nie mogę namierzyć dyskutantów, do których jestem przyzwyczajona, jakies dzikie ludy
      opanowały forum (Margaret nie mówię o Tobie) i coraz trudniej sensownie pogadać, tym bardziej że nie zawsze
      mogę wziąć czynny udział w dyskusji, ale zawsze pilnie sledzę Wasze posty, nie poddawajmy się;
      pozdrawiam i przesyłam całuski
      • Gość: siano Re: *** Siano *** IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 08:21
        Gość portalu: maga napisał(a):

> (...) tym bardziej że nie zawsze mogę wziąć czynny udział w dyskusji, ale
        > zawsze pilnie sledzę Wasze posty, nie poddawajmy się

Hejka!

No właśnie, ja też ostatnio nie siedzę na forum non stop, wpadam tylko co jakiś
        czas, żeby poczytać, podopisywać się.... A tu natrafiam na barierę w postaci tego
        morza postów... No ale zgodnie z tym co mówisz, nie poddam się :)

również całuski ślę
        siano

• sandra2 Re: *** Siano *** 04.04.02, 08:28
          Cześć! - jeszcze raz! :)
          Na tą wiadomość wpadłam dzisiaj, wyławiając ją z tego bagienka.:) Sama już nie
          pamiętam który to był wątek, tzn. tytuł.
          Sianko, co Ty na te pomysł z Twiom nickiem+dzniem tygodnia? Np. "Siano -
          poniedziałek"?
          Pzdr. S.
          (Oczywiście pozdrowienia dla wszystkich "swoich"!) :)))
          • Gość: siano Re: *** Siano *** IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 08:43
            Hejka sandra!

Nie wiem czy to dobry pomysł, bo zaraz mogą się znaleźć hm... dowcipnisie :).
            Jak zauważyłaś zapewne, ja większość wątków, które zakładam oznaczam swoim
            nickiem więc... :)

siano
            • Gość: AXL Re: *** Siano *** IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 09:12
              Czesc Siano! Balagan sie zrobil nie do opisania.Dosc duzo ludzi pisze bez
              sensu, ot tak zeby cos napisac.Nie maja sprawdzonych informacji,duzo jest nie
              taktownych zwrotow.Rozumiem brak sympatii do nie ktorych mieszkancow, ale zeby
              od razu w ten sposob?Mam nadzieje ze czesciej bede mogl Cie znalezc na
              forum.Pozdrawiam wszystkich.AXL.
    • Gość: MArgaret Re: *** Siano *** IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 04.04.02, 10:07
      Wydaje mi się, ze kazdy , nawet wulgarny wątek-mozna nawrócić- na "dobrą
      drogę". Tzn- wtrącić swoje trzy grosze kulturalnym językiem ..i z nieco innym
      podejściem aniżeli zakładający takie wątki. Przecież nie trzeba zakładac-za
      kazdym razem nowego postu-to raz,a dwa-gdyby były same miłe i ukulturalnione
      wątki, było by chyba po troszę nudno, chociaż niektóre posty aż tchną jakąś
      dziwną nienawiścą.
      ps-do magi, wtedy też wieidzałam-że to nie do mnie.....ale.. ;)..
      • Gość: siano Nawracać? :) IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 10:21
        Gość portalu: MArgaret napisał(a):

> Wydaje mi się, ze kazdy , nawet wulgarny wątek-mozna nawrócić- na "dobrą
        > drogę". Tzn- wtrącić swoje trzy grosze kulturalnym językiem ..i z nieco innym
        > podejściem aniżeli zakładający takie wątki.

Witaj Margaret...!

Daj spokój... mnie aż odrzuca od dopisywania się do niektórych wątków na tym
        forum fee.... Nawrócić wątek? Nie widzę sensu. Bo mechanizm jest taki: zakłada
        gość wątek, ty na niego klikasz, wchodzisz i czytasz stek wulgaryzmów...
        PAskudztwo :). Ja zazwyczaj już nie czytam (chyba że widzę znajomego nicka) tego
        co piszą inni, a nicki które widnieją poniżej niejako podświadomie kwalifikowane
        są do pewnego typu dyskutantów... :) A kwalifikować niestety trzeba i w
        nawracanie się nie bawić :) Wniosek: jeśli się dopiszesz i ktoś cię przyuważy,
        możesz być kojarzona z pewnym poziomem dyskusji (to oczywiście straszne
        uproszczenie....).

Kwalifikowanie. Hm... Podam przykład: kiedy pierwszy raz zawitałem na to forum,
        natrafiłem akurat na zażartą dyskusję milusi i zdzisia. Całkiem nawet sensowną,
        bez wyzwisk itp. Pomyślałem, no fajni ludzie, można pogadać. Co do milusi miałem
        rację (serdecznie pozdrawiam) co do zdzisia... zawiodłem się, bo zdarza mu
        się "popełnić" takie posty jak ten najświeższy o McDonaldzie. :(

Nawracać? To bez sensu, nie uzurpuję się przecież jakiejś wyższej pozycji. No ale
        po prostu z takimi ludikami dyskutować nie chcę...

Ufff... co prawda ty pisałaś o nawracaniu wątków nie ludzi, ale ja z rozpędu
        napisałem i o tym :))))

serdecznie sciskam
        siano

pozdrawiam
        siano
      • Gość: mysz Re: *** Siano *** IP: *.kopernik.gliwice.pl 04.04.02, 10:41
        towarzystwo wzajemnej adoracji?
        • Gość: maga Re: *** Siano *** IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 10:44
          Gość portalu: mysz napisał(a):

> towarzystwo wzajemnej adoracji?

oj mysza tego się po Tobie nie spodziewałam:)
          • Gość: MArgaret Re: *** Siano *** IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 04.04.02, 11:00

>
            > oj mysza tego się po Tobie nie spodziewałam:)

:) Nie chcę występować w roli adwokata..ale rozumiem myszę. Sama kiedy pierwszy
            raz tuta weszłam-pomyślałam,że Tworzy się nowa elitka. PO prostu takie nasuwa się
            skojarzenie. i tyle :) Jaka jest prawda-chyba inna..
    • Gość: Margaret Re: *** Siano *** IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 04.04.02, 10:30
      No dobra..wygrałeś. ALe nie dzięki temu co napisałeś.. Przed chwilką weszłam na
      wątek "powitanie zouzy na ringu".. BLe ble. Odnoszę wrazenie, że gdyby
      niektórymn ludziom dać błoto-to naprawdę zaczęliby się nim obrzucac
      beznadzieja :)
      pzd.
      margaret
      • Gość: maga Re: *** Siano *** IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 10:42
        w pełni się zgadzam z siankiem, bo nie powinno się schodzić poniżej pewnego poziomu, obojętnie czy to na
        forum, czy w prawdziwym życiu; naprawdę mozna ciekawie rozmawiać, dyskutować, kłócić się - bez rzucania
        mięchem; mnie niektóre wątki wręcz przerażają, tak ociekają niczym nieuzasadnioną nienawiscią, jadem i przede
        wszystkim głupotą, szkoda na nie czasu, na szczęscie mozna je zazwyczaj odróżnić już po temacie;
        Margaret jestem pod wrażeniem Twoich postów nt Pabla, są tak poetycko natchnione, pogratulować; cieszę się,
        że nie wzięłas moich uwag do siebie:))
    • Gość: milusia Re: *** Siano *** IP: *.gazetaolsztynska.pl 04.04.02, 10:47
      Gość portalu: siano napisał(a):

> Hejka ludziska!
      >
      > Po raz kolejny nietypowy post. :) Tym razem skierowany specjalnie do
      > dyskutantów, z którymi zwykle tutaj mam przyjemność wymieniać się poglądami...
      >
      > Ja Was nigdzie znaleźć nie mogę!!! Forum zostaje ostatnimi czasy zalewane masą
      > bezwartościowych, co gorsza dublujących się wątków, i wyłowienie z tego morza
      > waszych postów wręcz graniczy z cudem :(.
      >
      > pozdrawiam serdecznie
      > siano

Hej :-)
      Ja także zauważyłam ostatnio zalew jakiejś chorej papki.
      Ostatnio chorowałam na grypę, ale już jestem zdrowa i z
      niecierpliwością czekam wyjścia kena z BB.
      Pozdrawiam. Milusia
      • Gość: mysz Re: *** Siano *** IP: *.kopernik.gliwice.pl 04.04.02, 10:59
        Może zahasłujcie swoje cenne wypowiedzi
        • Gość: milusia Re: *** Siano *** IP: *.gazetaolsztynska.pl 04.04.02, 12:06

> Może zahasłujcie swoje cenne wypowiedzi

Ale się czepiasz Mysz!
          Towarzystwo wzajemnej adoracji? Nie sądzę. Po prostu są
          wypowiedzi na tym forum, z którymi zgadzamy się lub nie.
          Są ludzie, którzy nadają na podobnych falach. Nikt tu
          siebie po karku nie klepie tylko dla zasady. Ja zawsze
          szczerze mówię, co mi się podoba, a co nie.
          Pozdrawiam. Milusia :-)
          • Gość: siano Re: *** Siano *** IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 12:37
            Gość portalu: milusia napisał(a):

> Ja zawsze szczerze mówię, co mi się podoba, a co nie.

Zgadza się. I tak trzymaj! Jak dzisiaj pamiętam nasze spory dotyczące
            postepowania Frytki i Kena z pierwszego tygodnia BB Bitwa :))))

siano

• Gość: ARi Re: *** Siano *** IP: *.bresa.com.pl 04.04.02, 11:15
        Witajcie! Nie znacie mnie, ponieważ ograniczam się tylko do czytania postów. Od
        kilku dni nie mogłam pojąć co się dzieje, dlaczego nie mogę przeczytać niczego
        sensownego.Dzisiaj zobaczyłam "Siano" i oto jestem. Dzięki, że jesteście,
        uwielbiam czytać wasze posty, szczególnie darzę sympatią Siano i Milusię.
        Rzadko oglądam program, ale dzięki Wam jestem w miarę na bieżąco.
        Pozdrawiam Was serdecznie

ARi
        • Gość: milusia Re: *** Siano *** IP: *.gazetaolsztynska.pl 04.04.02, 12:04
          Gość portalu: ARi napisał(a):

> Witajcie! Nie znacie mnie, ponieważ ograniczam się tylko do czytania postów. Od
          >
          > kilku dni nie mogłam pojąć co się dzieje, dlaczego nie mogę przeczytać niczego
          > sensownego.Dzisiaj zobaczyłam "Siano" i oto jestem. Dzięki, że jesteście,
          > uwielbiam czytać wasze posty, szczególnie darzę sympatią Siano i Milusię.
          > Rzadko oglądam program, ale dzięki Wam jestem w miarę na bieżąco.
          > Pozdrawiam Was serdecznie
          >
          > ARi

Dzięki ARi :-))) To bardzo miły komplement :-)))
          zachęcam Cię do czynnego udziału w dyskusji - zawsze to
          fajnej.
          Milusia
          • Gość: siano Re: *** Siano *** IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 12:06
            Rónież zapraszam i zachęcam do wpisywania swoich poglądów :)))

siano
    • Gość: Xionc Re: *** Siano *** IP: *.waw.cdp.pl 04.04.02, 11:04
      pozdrówka ludziska!

Może by dodawać jakiś kod na początku lub na końcu tematu (np. TWA, a dlaczego
      by nie? w końcu ludzi skupionych wokół siana wyróżnia ciut większy poziom IQ i
      kultury niż wielu innych forumowiczów)?
      • Gość: maga Re: elita? IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 11:15
        nie chodzi broń Boże o uzurpowanie sobie miana elity intelektualnej tego forum, ale po prostu o zwykłą,
        sensowną rozmowę 'na temat' jako przeciwagę dla chamstwa i braku tolerancji; nie jest to jedyne i słuszne
        rozwoiazanie, nie jest to grono wybrańców, ale mam nadzieję, ze grono ludzi kulturalnych i z poczuciem
        humoru:))
    • Gość: siano TWA IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 11:17
      Zupełnie nie rozumiem skąd zarzuty, że tworzy się jakaś "elita", plus zgryźliwe
      uwagi na temat "hasłowania postów" czy wreszcie zakładania Towarzystwa
      Wzajemnej Adoracji.

Forum traktować można dwojako: albo jak mur, na którym będziemy pisać
      pojedyncze hasła, albo jako miejsce gdzie chce sie wymienić z kimś poglądami.
      Ani jedno ani drugie nie jest zabronione. :))

siano
      • Gość: mysz Re: TWA IP: *.kopernik.gliwice.pl 04.04.02, 11:20
        Wybacz sianko ale zgryzliwe uwagi to moje hobby:-))
        Wymiana pogladow -jestem zawsze gotowa:-))
        • Gość: siano Re: TWA IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 11:22

> Wybacz sianko ale zgryzliwe uwagi to moje hobby:-))
          > Wymiana pogladow -jestem zawsze gotowa:-))

Bardzo się z tego cieszę :)))
          • Gość: A Re: TWA IP: *.acn.waw.pl 04.04.02, 11:32
            witaj sianko:)))
            taaaaka dyskusja mnie ominela:((((

mam taki malutki, cichutki pomysl:)
            wystarczy, ze ktos, kto zacznie post, w nawiasie obok tematu postu napisze swoj
            nick:) i problem zalatwiony... a na glupie posty lepiej nie odpowiadac bo:
            1) albo cie zbluzgaja i ten glupi post ciagle bedzie na wierzchu:)
            2) albo okaze sie ze to jakies BARDZO WAZNE WSPOMINKI ... i tez cie
            zgluzgaja... tyle ze inaczej:)))
            pozdrawiam:)
            P.S.
            nie udzielam sie ostatnio bo mala mi choruje paskudnie:( ale czytam:) czytam
            zawsze chetnie:)
          • Gość: grzesko Re: TWA IP: *.knurow.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 11:34
            Widze ze co poniektórzy ma tym forum (czyt. siano,misia,i reszta klakierów)
            uzurpują sobie prawo do narzucania tu standartu dyskusji i oceniania reszty
            (spoza kliki) za niedorozwiniętych umysłowo.Problem w tym ze jesteście na forum
            w miejszości i delikatnie mówiąc macie tu ch... do gadania
            • Gość: ziemek Re: TWA IP: 2.4.STABLE* / 10.1.114.* 04.04.02, 11:44
              powiem krótko , bo tak zwykłem mówić , choć niezawsze . zarysowały się tu
              widoczne podziały . zawsze tak jest , gdy ktoś chce się od innych w jakikolwiek
              sposób odizolować . może po prostu niech każdy z tych , którzy chcą , założy
              sobie wątek o tytule np.: ***siano*** , ###mysza### itd , i niech tylko w tym
              wątku się wpisuje . wtedy ten , którego wkur...a siano , nie będzie tam
              zaglądał i po sprawie . a jeśli chodzi o odnoszenie sie np.: myszy do wątku
              zapoczątkowanego przez siano , to po prostu mysza tak będzie
              tytułować "podwątki" tak , jak zatytułował wątek siano . jak widać , są różne
              metody poradzenia sobie z tym problemem , ale ta metoda jest - najdoskonalsza.
              wiadomo - jestem bezwzględnie inteligentny...
              • Gość: maga Re: ziemek IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 11:51
                Gość portalu: ziemek napisał(a):

> jestem bezwzględnie inteligentny...

i marnujesz swoją bezwzględną inteligencję siedzą cicho od dłuższego czsu, nie mógłbys napisać czegos w imieniu
                Harnasia?
                pozdrawaim pełna oczekiwania na Twoją twórczosć :))

• Gość: mysz Re: TWA IP: *.kopernik.gliwice.pl 04.04.02, 11:52
                ziomek jezeli mówisz o mnie to mysz a mysza :-)))
                poza tym nie kombinuj za dużo tylko się weź do roboty hiehie
            • Gość: A Re: TWA IP: *.acn.waw.pl 04.04.02, 11:45
              grzesko! nie tak!
              nie zapieniaj sie! bez powodu!
              wchodzi tu masa mlodych ludzi, ktorzy za wszelka cena chca "cos" napisac i tyle!
              niewazne co! i jak! i tresc ... i forma! grunt zeby napisac... zeby byl nick...
              bo moze koledzy ze szkoly zobacza i beda zazdroscic!
              poniewaz nie ma tu nikogo kto by banowal recydywistow... wiec jakos trzeba
              umiec sobie radzic!
              nie bierz tego do siebie!
              pomysl... gdybysmy nie chcieli by OBCY (hmm.. czy ja jestem jeszcze obca czy
              juz "forumowa"?) czytali te posty... to bysmy zalozyli pokoj na polchacvie i
              tam kisili sie we wlasnym sosie:) a co wazniejsze informacje przekazywalibysmy
              sobie na privach:))
              nie denerwuj sie bez powodu:)
              pozdrawiam:))
              P.S.
              licze na Twojg czynny udzial w dyskusji na konkretny temat:))
            • Gość: maga Re: grzesko IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 11:46
              rzecz w tym, że nikt tu sobie niczego nie uzurpuje, o czym swiadczy cała dyskusja, mógłbys przynajmniej
              uwaznie ją przeczytać; a poza tym kto to jest misia ?; co do mniejszosci - być może, ale zapewniam Cię, ze bycie
              mniejszoscią ma swoje niewątpliwe uroki;
            • Gość: siano Skąd się wzięła "klika"?! IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 11:50
              Gość portalu: grzesko napisał(a):

> Widze ze co poniektórzy ma tym forum (czyt. siano,misia,i reszta klakierów)
              > uzurpują sobie prawo do narzucania tu standartu dyskusji i oceniania reszty
              > (spoza kliki) za niedorozwiniętych umysłowo.Problem w tym ze jesteście na forum
              >
              > w miejszości i delikatnie mówiąc macie tu ch... do gadania

Witam!

Masz złe rozpoznanie sytuacji i nieuważnie czytasz nasze posty. Bo po pierwsze:
              żadne z nas nie próbuje narzucać żadnych standardów - szukanie poważnych
              partnerów do dyskusji przecież tym nie jest. Po drugie nikt nie zarzucił nikomu
              umysłowego niedorozwinięcia, a jeżeli już coś to wulgarny język jakim się
              posługuje. Oczywiście, że za stekiem wulgaryzmów może kryć się prawda i słuszne
              przemyślenia, ale taka forma po prostu mnie na przykład nie odpowiada.

Skąd "klika"? Zapewne stąd, że jest pewna grupa osób, która czytając posty zwraca
              uwagę na to co piszą inni i po pewnym czasie prowadzenia dyskusji rozpoznaje się
              nicki i chętnie ponownie roztrząsa jakiś wątek. Ale przyznasz, że jest też wiele
              osób, które wpadają na forum tylko na chwilę, za kazdym razem pod innym niciem,
              nabazgrzą coś i już ich nie ma. I faktycznie, stanowią oni większość.

Ponieważ mogę się mylić chciałbym żebyś wyjasnił mi czego naprawdę dotyczą
              zarzuty.

pozdrawiam
              siano
              • Gość: maga Re: Skąd się wzięła IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 11:52
                "klika" jak wiadomo bierze się od klikania - ale w ten sposób wszyscy forumowicze stanowią klikę;
            • sandra2 Re: TWA 04.04.02, 12:02
              Ooooo, widzę że kolega(???) trzyma z .... twn. większością?
              A zatem co kolega rozumie za słowem "mniejszość"?
              I co to ma wspólnego ze zwyczajną wymianą poglądów? A MY! takimi się po prostu
              wymieniamy. W przeciwieństwie do tych "innych" którzy zazwyczaj obrzucają się
              błotem!
              I co kolega rozumie, że my nie mamy prawa do gadania? A czemóż to?
              Pozdrawiam serdecznie. Sandra
              • sandra2 Re: TWA 04.04.02, 12:04
                To powyżej jest oczywiście do niejakiego "grześka"!
                :)))))))
                Pozdrawiam wszystkich NIEgrześków!
                • Gość: mysz Re: TWA IP: *.kopernik.gliwice.pl 04.04.02, 12:15
                  Sandra ale co ty chcesz od tego Grzesia, sam się chlopaczyna ocenzurował kropeczkami, szuka odpowiedzi na
                  pewne pytania i lepiej mu kulturalnie odpowiedzieć niż wyrzucać go poza dyskusje bo to tylko potwierdza jego
                  podejrzenia.
    • Gość: Grzesko Re: *** Siano *** IP: *.knurow.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 12:15
      Abstrachując od altruistycznych sofizmatów metafizycznego pietyzmu stwierdzam
      iz pogląd twój załamuje się w punkcie adekwatnej syntezy co mogę udowodnić
      empirycznie.Popularyzacja twojej mentalności nie obliguje mnie do
      konstruktywnej konwersacji z tobą
      Porozmawiajmy lepiej o interperspektywicznym postrzeganiu kuli zjonizowanych
      gazów odbijających się od Wenus
      I co -czy to taki standard chcecie narzucic,które można by nazwać
      pseudointelektualistycznymi pierdami ?
      • Gość: mysz Re: *** Siano *** IP: *.kopernik.gliwice.pl 04.04.02, 12:18
        Grzesio ale chyba używaleś słownika, przynaj się:-))))
        • Gość: Grześko Re: *** Siano *** IP: *.knurow.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 12:22
          Ile chcecie czasu na rozszyfrowanie moich nieuczesanych myśli. Dla waszej
          ciekawości to właśnie pracuję na budowe i omawiamy właśnie z chłopakami przy
          betoniarce problemy kultury masowej w Polsce
        • nabialowiec Grześko 04.04.02, 12:23
          Masz jadłowstręt psychiczny? Co Ciebie tak zbiesiło, że zatłuszczasz kartki
          wertując Kopalińskiego??
      • Gość: Xionc Re: *** Siano *** IP: *.waw.cdp.pl 04.04.02, 12:20
        oj chłopie popadasz w skrajności...
        Może to jakaś lekka schizofrenia...
        Twórz dalej może czeka cię nagroda Nobla
        były już takie przypadkiw historii
        :))
        • Gość: mysz Re: Tyrady Grzesia IP: *.kopernik.gliwice.pl 04.04.02, 12:26
          Hehe nieźle sie ubawiłam przyznaję, ale Grzesio nie oszukuj z tą betoniarką(oczko) bo przy niej sie nie dyskutuje
          tylko pije jak szefunio nie widzi:-)) Wiem co mówię
      • Gość: A Re: *** Siano *** IP: *.acn.waw.pl 04.04.02, 12:24
        "ble ble ble ble.........pierdami"
        a co to sa "pierdy"???????????
        tego slowka nie znam!:)))))))))

grzesko:)
        widze ze slownictwo "parainteligentne" znasz:)
        hihihi:))))
        zniz poziom:)
        i zaprzyjaznij sie znami!:)
        bedziemy lepsi od BBB-owcow... bo juz po kilku godzinach a nie dniach staniemy
        sie przyjaciolmi do grobowej deski:)))))

pozdrawiam:))))
      • Gość: siano Re: *** Siano *** IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 12:28
        Gość portalu: Grzesko napisał(a):

> (...) I co - czy to taki standard chcecie narzucic,które można by nazwać
        > pseudointelektualistycznymi pierdami ?

Już Ci wyjasniłem (przeczytaj troszkę wyżej), że nikt standardów nie narzuca. Czy
        ktoś napisał tu o jakichś wytycznych?! Nie. No to nie wiem o co się złościsz.
        Twoim prawem jest nie czytanie tekstów, które uważasz za pseudointelektualne
        pierdy - moim wzruszanie ramionami i olewanie wątków, w których oprócz
        wulgaryzmów wiele treści nie ma. O co więc chodzi?

siano
        • Gość: Grzesko Re: *** Siano *** IP: *.knurow.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 12:58

> Już Ci wyjasniłem (przeczytaj troszkę wyżej), że nikt standardów nie narzuca.

Siano,ale chciałbyś je narzucić i to najlepiej swoje.Przecież sam określiłes
          komentarze innych jako bezwartościowe wątki.To cóz ma to znaczyć?

• Gość: milusia Re: *** Siano *** IP: *.gazetaolsztynska.pl 04.04.02, 13:18
            Gość portalu: Grzesko napisał(a):

>
            > > Już Ci wyjasniłem (przeczytaj troszkę wyżej), że nikt standardów nie narzu
            > ca.
            >
            > Siano,ale chciałbyś je narzucić i to najlepiej swoje.Przecież sam określiłes
            > komentarze innych jako bezwartościowe wątki.To cóz ma to znaczyć?
            >

Hej Grzesko :-)
            To może ja się wtrące. Tak mi się wydaje, że wiele wątków
            pozostawia do życzenia swoim poziomem. Choćby te dodychące
            Zouzy, które pojawiły się ostatnio. Rozumiem, że można jej
            nie lubić, ale teat typu: "Zouzie śmierdzi z pipy" - to
            chamstwo i deblizm do kwadratu, prawda?
            I właśnie o te tematy chodzi. O durne komenarze
            ograniczające się do przekleństw albo użycia słów: zdzira,
            maszkara itd.

Pozdrawiam. Milusia
            • Gość: siano Re: *** Siano *** IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 13:20
              Widzę Milusiu, że zgadzamy się w tej kwestii. :) Grzesiu: właśnie takie wątki
              uważam za bezwartościowe.

siano

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka