Dodaj do ulubionych

kenio znowu w jacuzzi

IP: *.tvsat364.lodz.pl 07.04.02, 23:41
kenio kapie sie z pawlem i zaprosil frycie,ona oczywiscie sie zgodzila a jak
wyszla z lazienki to powiedzial do Iwucia- "ale juz byla szczeesliwa widziales"
czamu tego nie pokazuja w tv.normalnie sie z niej podsmiewal ze laska na niego
leci
Obserwuj wątek
    • Gość: Inga Re: kenio znowu w jacuzzi IP: *.acn.waw.pl 07.04.02, 23:47
      Niestety zasłużyła sobie na to. Zawsze jej broniłam że to ślepa miłość,
      zauroczenie itp. ale cóż prawda jest taka że panna lubi jak się nią pomiata.
      • Gość: Ona Re: kenio znowu w jacuzzi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 00:41
        Ty chyba też, skoro ci Ken imponuje....
        • Gość: Inga Re: kenio znowu w jacuzzi IP: *.acn.waw.pl 08.04.02, 12:16
          Dziewczyna pcha mu się do łóżka, a on z tego korzysta. Osobiście uważam go za
          bawidamka, ale wolę go oglądać niż wiecznie wyklinającą Zouzę.
          • Gość: Harpia Re: kenio znowu w jacuzzi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 01:35
            Acha, i to, że ona mu się pcha, to go usprawiedliwia, oraz daje mu prawo do
            korzystania a następnie nazywania jej szmatą i wyśmiewania za plecami????
            Dziewczyno.... przeraża mnie, że są takie jak ty na świecie....
            • Gość: Inga Re: kenio znowu w jacuzzi IP: *.acn.waw.pl 09.04.02, 10:30
              Oglądałam chyba ten sam program i wiemy też że wyzwiska padały z ust i Kena i
              Frytki. Oni są siebie warci i dlatego nie mam zamiaru jej bronić.
      • tassman Ken zapodaje Frytce 09.04.02, 12:40
        Gość portalu: Inga napisał(a):

> Niestety zasłużyła sobie na to. Zawsze jej broniłam że to ślepa miłość,
        > zauroczenie itp. ale cóż prawda jest taka że panna lubi jak się nią pomiata.

To proste. Frytka jako rasowa szmata lubi czesto mieć tłok w buzi.....
        Paweł Iwuć ma jeszcze trzy jajka- wiec odpada, Hydro to prymityw ona sie go lęką
        i przed nim nie klęka, Harnaś od miesiąca leczy kaca, Chemik miał przed programem
        dziewczynę, w czasie programu dwie, a teraz żadnej - hehehe i ma depresje
        intelektualno-emocjonalno-seksualną. Pozostaje Ken. A Ken jak młody Bóg robi co
        chce...A jak !!

tassman:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka