vwdoka 08.04.02, 15:30 Powiedzcie mi moi drodzy, czemu czasami tak agresywniw reagujecie na odmienność zdania bądź osądzacie np Zołzęmówiąc o niej gruba świnia, ścierwo i inne niemniej malownicze i wulgarne epitety? Pozdrawiam, vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hihi:-)) Re: Agresja. IP: *.telia.com 08.04.02, 15:41 Jak was czytam swedzi mnie reka i noga, przypominam, ze na zewnatrz ktos na was czeka, nie zaczynajecie ze mna bo jak was chlastne tulipanem od flaszki mojej mamy to popamietacie, wy smiecie, debilne disco-blondynki. Gowno mnie to obchodzi co o mnie mysla, nie to jest wazne a to zeby twardym byc nie mientkim i w zasranych gaciach chodzic jak na szlachcicow ze szlachetnymi genami przystalo przystalo ............. :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoho:-) Re: Agresja. IP: *.telia.com 08.04.02, 15:45 ...wy pedaly, na drazki do gay-klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Agresja. IP: 212.244.106.* 08.04.02, 16:35 Tiaaa... dostałeś wyczerpukjącą odpowiedź z uzasadnieniem vwdoka... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Agresja. 08.04.02, 16:38 Gość portalu: Metaxa napisał(a): > Tiaaa... dostałeś wyczerpukjącą odpowiedź z uzasadnieniem vwdoka... ;/ ooooocywiścieeeeeeeeee, od kulturnych miłośników plastikowego idola....... Pozdrawiam, vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi:-)) Re: Agresja. IP: *.telia.com 08.04.02, 16:54 ...zajezdzanie was psychicznie sparawia mi sadystyczna przyjemnosc wy dupki wlochate !!! :--))))))))))))))))))) ...uhh, ale ulga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siano Re: Agresja. IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 16:54 Małolat czasem jak ma przypływ natchnienia, celem wyrażenia swych wewnętrznych niepokojów oraz ujawnienia targanej i rozdzieranej duszy, idzie na miasto i sprayem pisze na murze "dupa". Dla niektórych forum to synonim muru... :)))))))) Pozdrawiam siano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoho:-) Re: Agresja. IP: *.telia.com 08.04.02, 16:57 z pedalami nie dyskutuje, gowno mnie obchodzi co o mnie telewidzowie mysla, na drazek z nimi!!! - na drazek!!!... huuuzia! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiak Re: Agresja. IP: *.bsb.com.pl 08.04.02, 17:06 vwdoka napisał(a): > Powiedzcie mi moi drodzy, czemu czasami tak agresywniw reagujecie na odmienność > > zdania bądź osądzacie np Zołzęmówiąc o niej gruba świnia, ścierwo i inne > niemniej malownicze i wulgarne epitety? > "Agresja rodzi agresję" jak powiedział ktoś mądry, ale niekoniecznie agresywny. > vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś