Gość: wielbiciel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 10:10 ...w sobotę teledysk Dody z Radziem bez cenzury czyli "Pani Doda" jak ją Bóg stworzył/miejmy nadzieję że Radzio trochę przyodziany a na pewno z opaską na łysiejącej glowie/. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wielbiciel Re: Doda z Radziem w Red Light IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 12:15 Pomyłka,wideoklip dziasiaj w TVN po 23-ciej w Red Light Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Doda z Radziem w Red Light 09.09.04, 12:17 no normalnym TVN??? Pani Doda po 23 jak Madonna z 'Justify My Love' swego czasu, hehehe! łysinkę Radzia odzianą w opaskę z klejem chętnie luknę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Doda z Radziem w Red Light IP: *.crowley.pl 09.09.04, 12:37 oglądam, oglądam, oglądam.... Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Doda z Radziem w Red Light 09.09.04, 12:38 ale to będzie tylko klip czy jakieś interwju też państwo Dodostwo dadzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Doda z Radziem w Red Light IP: *.crowley.pl 09.09.04, 12:42 A tam Klip to zapis na zywo z akcji podobno ma być, Doda pewnie bedzie gościem i zapowie swoj film, domowa robota robiony....a może i Radzio bedzie...wow...juz nie moge się doczekać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klem Re: Doda z Radziem w Red Light IP: 195.245.217.* 09.09.04, 12:43 "Państwo Dodostwo"!!!!!!!!! Poprawiłes mi czwartek!!! Dzięki Gianni vel Sony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baltazar Gąbka Re: Doda z Radziem w Red Light IP: 217.153.35.* 09.09.04, 18:42 będzie wywiad, będzie skandal, będą momenty!!! i wcale nie tak późno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lipcio Re: Doda z Radziem w Red Light 10.09.04, 01:39 generalnie to wam powiem ze generalnie to juz nie wiem czy generalnie ta laska kreuje sie na pamele czy generalnie na kurwe... i ona generalnie ma w dupie generalnie wszystkich oprocz generalnie radzia generalnie radziowi zyczymy generalnie sukcesow sportowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Doda z Radziem w Red Light IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 08:06 W dupie to ona ma chyba akurat Radzia. Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Doda z Radziem w Red Light 09.09.04, 13:06 widziałem. Nędza straszna. Piosenka straszna. Brawo za reklame, pół Polski czeka na ten teledysk, żeby przez 3 sekundy zobaczyć cycki Dody :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Doda z Radziem w Red Light 09.09.04, 13:10 emisja o 1.15. Trzeba być prawdziwym fajterem żeby do tej pory wytrwać i obejrzeć! Nagram sobie na vhs chyba.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Doda z Radziem w Red Light IP: *.crowley.pl 09.09.04, 13:13 Tak późno.............eeee bezsensu to już mi się odechciało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Doda z Radziem w Red Light IP: *.wmok.net 10.09.04, 18:27 Ja jeszcze raz powtórzę: to jest za późno! Czy ktoś się nad tym zastanowił? Przecież normalni ludzie o tej porze już śpią w środku tygodnia! Odpowiedz Link Zgłoś