Gość: Paw IP: 195.116.210.* 09.04.02, 08:25 We wczorajszym odcinku (poniedziałek) Ken do swojego bicepsa po przebudzeniu: "jestem bogiem". Dzięki wszystkim, którzy głosowali za wyjściem Zołzy - będziecie zbawieni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: jest sisiorem.......... IP: 213.225.62.* 09.04.02, 08:31 Nie moge tego "sisiora" sluchac on jest tak beznadziejny ze az wstyd...ja osobiscie zrobilabym z kencia worek treningowy:)))))))))))))))))))))))))))))) pzd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżastina Re: oj, nie jest bogiem IP: *.acn.waw.pl 09.04.02, 08:34 Bez nerwów. Narcyz wyleci. Kwestia czasu. I "Bóg" zstapi na ziemię. Podobnie beznadziejnie wygladała sytuacja w BB2 - wydawało się, że Sir Sikawa zgarnie kasę. Wyszedł poźno, ale wyszedł. PS. A utworek Paktofoniki swoją drogą pyszny :-); mam nadzieję, że notowania kapeli nie spadną przez to ze Narcyz podśpiewuje ich sztandarowy numer. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: oj, nie jest bogiem 09.04.02, 08:49 Ken nie wyjdzie...Wyjdzie dopiero z kasą. Teraz czas wykopać "tę pustą lalę z dyskoteki" Barbie. Niech dołączy do swoich przyjaciół na zewnatrz....tego osiłka i tłustej potwory tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rober Re: oj, nie jest bogiem IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 09.04.02, 09:25 o tak, barbie dziala wnerwiajaco, cieszylbym sie gdyby w koncu wyszla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: oj, nie jest bogiem IP: *.torun.dialup.inetia.pl 09.04.02, 09:26 Tassman - jakie ty masz hobby - jesteś murarzem i lubisz oglądać pustaki, ze tak lubisz Kenika :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżastina Re: oj, nie jest bogiem IP: *.acn.waw.pl 09.04.02, 09:39 Tassman bardzo sie zdziwisz, bo Narcyz wyjdzie :)))) Pokibluje jeszcze czas jakiś w czworaku Naczelnika, bo dostarcza publice (a przynajmniej pewnej jego czesci) nazwijmy to atrakcji (a tvn-owi szmalu): a to pyskówa z jakąś "szmatą", a to numerzysko może wykonać z nagrzaną Frytą - na tym jeszcze jedzie, ale się przejedzie. Powaga. Gawiedź pogapi się, popieni, obślini, ale ostatecznie nie pozwoli mu wygrać. A dlaczego nie pozwoli to jest temat na nowy wątek. Jest jedna albo dwie cechy charakteru, ktore mi się w Wiewiórskim podobają - szczerze! (uuuuu, ale teraz mi się dostanie od antyfanow Łukaszka hahahaha)Mam napisać czy zgadniesz o jakie chodzi? Ale tylko dwie cechy ... reszta do niczego. pozdravki anyway Odpowiedz Link Zgłoś