Dodaj do ulubionych

jestem bogiem

IP: 195.116.210.* 09.04.02, 08:25
We wczorajszym odcinku (poniedziałek)
Ken do swojego bicepsa po przebudzeniu: "jestem bogiem". Dzięki wszystkim,
którzy głosowali za wyjściem Zołzy - będziecie zbawieni.
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: jest sisiorem.......... IP: 213.225.62.* 09.04.02, 08:31
      Nie moge tego "sisiora" sluchac on jest tak beznadziejny ze az wstyd...ja
      osobiscie zrobilabym z kencia worek treningowy:))))))))))))))))))))))))))))))
      pzd.
    • Gość: dżastina Re: oj, nie jest bogiem IP: *.acn.waw.pl 09.04.02, 08:34
      Bez nerwów. Narcyz wyleci. Kwestia czasu. I "Bóg" zstapi na ziemię.
      Podobnie beznadziejnie wygladała sytuacja w BB2 - wydawało się, że Sir Sikawa
      zgarnie kasę. Wyszedł poźno, ale wyszedł.
      PS. A utworek Paktofoniki swoją drogą pyszny :-); mam nadzieję, że notowania
      kapeli nie spadną przez to ze Narcyz podśpiewuje ich sztandarowy numer.
      • tassman Re: oj, nie jest bogiem 09.04.02, 08:49
        Ken nie wyjdzie...Wyjdzie dopiero z kasą.
        Teraz czas wykopać "tę pustą lalę z dyskoteki" Barbie. Niech dołączy do swoich
        przyjaciół na zewnatrz....tego osiłka i tłustej potwory

tassman:)
        • Gość: rober Re: oj, nie jest bogiem IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 09.04.02, 09:25
          o tak, barbie dziala wnerwiajaco, cieszylbym sie gdyby w koncu wyszla.
        • Gość: Adrian Re: oj, nie jest bogiem IP: *.torun.dialup.inetia.pl 09.04.02, 09:26
          Tassman - jakie ty masz hobby - jesteś murarzem i lubisz oglądać pustaki, ze
          tak lubisz Kenika :-)
        • Gość: dżastina Re: oj, nie jest bogiem IP: *.acn.waw.pl 09.04.02, 09:39
          Tassman bardzo sie zdziwisz, bo Narcyz wyjdzie :))))
          Pokibluje jeszcze czas jakiś w czworaku Naczelnika, bo dostarcza publice (a
          przynajmniej pewnej jego czesci) nazwijmy to atrakcji (a tvn-owi szmalu): a to
          pyskówa z jakąś "szmatą", a to numerzysko może wykonać z nagrzaną Frytą - na
          tym jeszcze jedzie, ale się przejedzie. Powaga. Gawiedź pogapi się, popieni,
          obślini, ale ostatecznie nie pozwoli mu wygrać. A dlaczego nie pozwoli to jest
          temat na nowy wątek.
          Jest jedna albo dwie cechy charakteru, ktore mi się w Wiewiórskim podobają -
          szczerze! (uuuuu, ale teraz mi się dostanie od antyfanow Łukaszka hahahaha)Mam
          napisać czy zgadniesz o jakie chodzi? Ale tylko dwie cechy ... reszta do
          niczego.

pozdravki anyway

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka