Dodaj do ulubionych

Złośliwość programistów tvp1

27.03.15, 16:10

nie zna granic.Przesunęli emisję Talianki w niedzielę z godz ok 13-ej na 15 50 , celowo ,żebym nie mogła obejrzeć powtórki Twoja twarz bz na Polsacie . W ub tygodniu to samo , rozumiem z powodu sportów zimowych , ale pojutrze , dlaczego taka złośliwość w stosunku do widzów ?
Przez lata powtórki filmów odcinkowych z piątku na tvp1 pokazywano w niedzielę ok 13-ej , a teraz
wojna na całego a my tracimy .To tak ma wyglądać wg decydentów telewizyjnych walka o widza?
Obserwuj wątek
    • misiania Re: Złośliwość programistów tvp1 28.03.15, 08:05
      Przecież chyba wszystkie programy i seriale emitowane w telewizji można obejrzeć na oficjalnych telewizyjnych kanałach internetowych tzn. na iplach, playerach czy innych vodach - legalnie, w dowolnie wybranym momencie...
      • latarnik88 Re: Złośliwość programistów tvp1 28.03.15, 13:49
        Nie interesuje mnie dopłacanie do telewizji , nie korzystam z dodatkowych kanałów , poza tym szkoda mi czasu.
        • misiania Re: Złośliwość programistów tvp1 28.03.15, 14:12
          Przecież ja piszę o telewizji w internecie. Internet, jak mniemam, masz, więc w czym problem? Sprawdzałeś w ogóle, co to jest ipla, tvn player, vod, vod.tvp - czy tak narzekasz dla samego narzekania?
          • chris1970 Re: Złośliwość programistów tvp1 30.03.15, 08:44
            Poza tym, programy tv można nagrywać. Tym bardziej jest to ułatwione jak się korzysta z tv kablowej, satelitarnej. Nowe telewizory dają możliwość podpięcia dysku zewnętrznego, na który można nagrywać programy nawet z tv naziemnej.
    • latarnik88 Re: Złośliwość programistów tvp1 28.03.15, 14:22
      Dzięki
    • latarnik88 Re: Złośliwość programistów tvp1 30.03.15, 09:47
      Mam stary telewizor 11-tni , mam kablówkę , nie mam nagrywarki i wystarczy ,było dobrze , to zrobili złośliwie lepiej dla siebie .Kopią się w kolana jak mogą , a dla widza nic lepiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka