Gość: tm18 IP: *.torun.mm.pl 14.09.04, 22:31 Czy po zmianach jakie lis zrobi w programach info ,przestawicie się na wydzarzenia polsatu? pyt2 Wolicie Smouktunowicz czy gawryluk? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charlie_x Re: wydarzenia polsatu 14.09.04, 22:39 ...obydwie są niezłe.Jak dla mnie, bez różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: wydarzenia polsatu 14.09.04, 23:17 dla mnie tez i tak oglądam fakty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orkel Re: wydarzenia polsatu IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.04, 07:54 Smoktunowicz, jeśli pozwalała sobie na taką kaszanę, jaką czasem odwalał Dziennik TV4, to nie bardzo wierzę że będzie umiała pociągnął ten program. Chyba, że będize tylko ładniejszym Lisem, tzn. on jak szef będzie decydował o każdym jej słowie , ruchu głową itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: wydarzenia polsatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 10:34 Mnie denerwuje u Smoktunowicz jej mimika i jakieś takie nachalne akcentowanie wyrazów.Nie umiem tego dokładnie okreslić ale jak ona czyta wiadomości to cały jestem spięty i czekam kiedy będzie koniec zdania.Tak jakby grała całą swoją osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: wydarzenia polsatu IP: 212.87.3.* 15.09.04, 15:59 P. Gawryluk jest jedna z niewielu twarzy kojarzonych z Polsatem, i pozbycie sie jej jest bledem, lekcewazenie przyzwyczajen widza jeszcze zadnej stacji nie wyszlo na dobre. No ale 'za Lisa' wszytko ma byc inaczej chociaz niekoniecznie lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
wuwua_cekaema Re: wydarzenia polsatu 15.09.04, 16:06 Nie wierzę że gawrylukowa pójdzie w odstawkę, to ikona polsatu, jak zobaczę to uwierzę.Dla mnie smoktunowicz jest obojętna ani ziębi ani grzeje, myślę że lis da jej warsztat tak więc nie będzie źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Re: wydarzenia polsatu IP: *.crowley.pl 15.09.04, 16:37 A ja juz nie mogę doczekać się "Wydarzeń", ciekawe co Lis zrobi z tą pszenno- buraczaną telewizją.... jednak przy obecnych roszadach w Faktach, gdzie na gwałt poszukują haryzmatycznego prowadzącego, a piekielnie drogi sprzęt nic nie pomaga, to Polsat ma dużą szansę by Fakty puścić w odstawkę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: wydarzenia polsatu 15.09.04, 18:11 jestem pewna że "Fakty" pójdą w odstawkę! Cieszę że Tomasz Lis 'ma arenę' do zaprezentowania swoich możliwości! Zawsze w niego wierzyłam i wiem że nie zawiedzie "Wydarzeniami" tych ktorzy go cenią a zmiażdży tych którzy 'bezinteresownie go nie lubią'. ps. szkoda mi Doroty Gawryluk, moim zdaniem była profesjonalna i rzeczowa w tym co robiła i choc rozumiem że T. Lis miał koncepcję "Wydarzeń" do ktorej D. Gawryluk nie pasiła to nie zmienia to mojego zdania o niej i jej profesjonalizmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: wydarzenia polsatu IP: *.chello.pl 15.09.04, 18:15 Lubię Gawryluk i Smoktunowicz, ta pierwsza na pewno nie zniknie z polsatu (podobno ma mieć autorski program)Z niecierpliwością czekam też na program Lisa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: wydarzenia polsatu IP: 212.87.3.* 16.09.04, 09:25 Wiesc niesie ze Gawryluk ma byc Drzyzga w Polasacie. To tak jakby Lisowi kazac prowadzic program ..... no np 'randke w ciemno'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek-Trolek Re: wydarzenia polsatu IP: *.chello.pl 16.09.04, 10:15 Wydarzenia... no piękna nazwa, ciekawe ile Lis nad tym myślał? Zastapienie Gawryluk przez Smoktunowicz to drugie genialne posunięcie. Tomuś, za chwile wykoleisz ten pociąg i z prezydentury nici Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: wydarzenia polsatu 16.09.04, 10:22 Z prezydentury i tak nici. Po pierwsze - niewydarzona książka Po drugie - Polsat. Fakty te świadczą o analfabetyźmie politycznym i przywiązaniu do pieniędzy, bez względu na ich pochodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Re: wydarzenia polsatu IP: *.crowley.pl 16.09.04, 14:47 Gawryluk nie zniknie z Polsatu, będzie prowadzić swój autorski program i myślę że będzie w nim świetna. W opiniotwórczym programie informacyjnym jej "góralski temperamencik" nie zawsze byłby na miejscu, ale w programach na żywo będzie doskonałym atutem. Odpowiedz Link Zgłoś