Dodaj do ulubionych

Film o piratach

17.11.15, 09:54
Obstawiam, że jest to nowy film, bo kolory były "żywsze". Stawiam na połowę lat 90 lub nawet 2000+... Pamiętam jedynie końcową scenę, kiedy statek piratów (albo łódź jakaś) została zniszczona. Szef bandy jednak jakimś cudem przeżył i woła "Nadal żyję!". Wtedy pojawił się jakiś morski potwór i go wciągnął pod wodę. Film prawie na pewno amerykański.

Kojarzy ktoś może ? Nie są to "Przygody barona Munchausena" ani "Piraci z Karaibów", tylko coś mniej znanego, w stylu filmu "Czarnobrody"...
Obserwuj wątek
    • stilusfractus Re: Film o piratach 18.11.15, 10:50
      Pamiętam tylko rekina w ostatniej scenie (przedostatnie ujęcie) "Piratów" Polańskiego, ale nie pamiętam, by kogoś zjadał. Może istnieje jakaś inna, przedłużona wersja albo nie chodzi Ci o ostatnią scenę? W każdym razie rekin płynie, po chwili kamera kieruje się na łódź (z hersztem piratów) - i koniec.
      • wositelec Re: Film o piratach 21.11.15, 08:29
        To niestety nie jest ten film. Na pewno było to coś nowszego, z filmem "Piraci" od razu bym skojarzył. Chyba będzie trudno to namierzyć.
    • lelka21 Re: Film o piratach 22.01.16, 09:45
      Kurde, zainteresowało mnie, szczególnie, ze uwielbiam pirackie opowieści. jak znajdziesz nazwę to bardzo prosze podaj :)
    • nikisan8 [...] 03.02.16, 10:03
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • theodoor55 Re: Film o piratach 15.03.16, 15:21
      Z filmów o piratach oglądałem tylko Piraci z Karaibów, jak dla mnie najlpeszy film o piratach, i ogólnie jeden z najlepszych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka