Dodaj do ulubionych

Horodyńska w TVN Style

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 13:34
Jakoś ona nie pasuje do całej reszty....
Cały kanał w sumie ok.
Nawet i Sadowska lepiej wypada...
co wy na to??
Obserwuj wątek
    • Gość: miki Re: Horodyńska w TVN Style IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 13:55
      Bo Horodyńska jako pierwsza " samolanserka" III RP nie potrzebuje nikogo innego
      w TVN Style.Plaster antykoncepcyjny na ramieniu,zblazowana mina i haj lajf u
      jej stóp.Kobitka w samouwielbieniu przechodzi wszystkie inne bywalczynie
      salonów mód i promocji w kolorowej prasie.
    • Gość: ann Re: Horodyńska w TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 13:55
      Horodynska wkurza swoimi tikami i trzepaniem rak nadmieran gestyklacja i
      przesadna modulacja tonu , poza tym jest nadpobudliwa i źle wypada na wizji-
      wchodzi w kadr..etc
      nie dobrze sie ja słucha" i oglada
    • Gość: aurora Re: Horodyńska w TVN Style IP: *.k.mcnet.pl 21.09.04, 00:18
      • Gość: toja Re: Horodyńska w TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 09:55
        ze co?
    • Gość: zuza Re: Horodyńska w TVN Style IP: 213.25.35.* 21.09.04, 09:59
      Też jej nie lubię. Za to bardzo fajnie tam wypada Marzena Rogalska. Naprawde
      super!
      • Gość: kati Re: Horodyńska w TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 10:08
        Nie wiem czy jej nie lubie - ale wydaje mi sie ze ona tam nie pasuje....
        Jakos taka lukierkowa jest.
        moj stary uwaza ze ona powinna wystepowac w tym nocnym TVNie na go go :)
    • Gość: buzia Re: Horodyńska w TVN Style IP: *.k.mcnet.pl 21.09.04, 12:07
      mam wrażenie, że Sadowska jest najbadziej profesjonalna, a Pani H. nie da się
      oglądać, a jej się własnie wydaje że ją nalezy najpierw oglądąć a przy okazji
      słuchać-nie da się ani jednego ani drugiego. Styl ciotki-klotki postarzający tę
      leciwą juz modelkę, kiepskie fryzury z widocznymi prześwitami, niepotrzebne
      pozy i mimika. Nie wspomne o merytorycznej zawartości wypowiedzi tej Pani, bo
      chyba nie ma o czym.
      • Gość: hika Re: Horodyńska w TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 12:29
        moze ZA bardzo sie stara zamiast wyluzowac..
        tyle lat juz jest prezenterka i tak jakos widac ze chce byc ciagle mloda...
        ale napewno jest PRZESTYLIZOWANA...za duzo wsyzstkiego na raz...
        • mag26nov Re: Horodyńska w TVN Style 21.09.04, 16:04
          cały czas podkreśla,że jest modelką tekstami: "bo my modelki...","w naszym
          środowisku modelek..." itd., a gdy przeprowadzała rozmowę z Karoliną Malinowską
          powtarzała,że już od kilku lat się modellingiem nie zajmuje. (???)
          nie lubie jej. jest nudna i zmanierowana.
        • Gość: Kleo Re: Horodyńska w TVN Style IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 29.09.04, 17:29
          Ja proponuję manuelę do tvn style
    • Gość: Astrid Re: Horodyńska w TVN Style IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.09.04, 16:39
      A w dzisiejszym programie jak był choreograf to Horodysia przeszła samą
      siebie.Żenada.
      • Gość: heniek Re: Horodyńska w TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 17:26
        a co zrobiła?
        • Gość: ? Re: Horodyńska w TVN Style IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:20
          a kiedy powtórka, a?
        • Gość: karolina Re: Horodyńska w TVN Style IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 22.09.04, 11:12
          popisywała się jak to ona 'pięknie' chodzi, a potem wyszło,że od dawna zna się
          z tym choreografem i zaczęli sobie słodzić. Marzena żartem skwitowała: "Ale
          lukier!!!!feee";))))
          zupełnie nie trawię Horodyńskiej. nie dość,że nie ma nic ciekawego do
          powiedzenia (właściwie *nic* nie ma do powiedzenia, chyba że poruszane są
          tematy mody lub diety), to jeszcze przybiera te dziwne pozy i ta jej non stop
          wykrzywiona twarz...
          Rogalska i Sadowska - moim zdanie super
          • Gość: antek Re: Horodyńska w TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:29
            no dobra, to skoro taka zla..to co ona tam robi.
            najpierw atomic, potem mtv teraz tvn...
            kurde jest tyle lasek co by to mogly robic, a wybierają ją...
            • Gość: maxWroc Re: Horodyńska w TVN Style IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.04, 12:05
              a ja ja bardzo lubie!!!fajna laska, zawsze dobrze ubrana i swietnie pasuje do
              tego programu-pewnie ze nie do wszystkich rozmow ale do mody, kosmetykow, diet
              itp kto jak nie ona? uwazam ze generalnie prowadzace sa bardzo dobrze dobrane-
              kazda reprezentuje inny styl i przez to swietnie sie uzupelniaja
              • Gość: Asia Re: Horodyńska w TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 15:54
                troszkę jakby spięta jest, chociaż rzeczywiście uzupełnia obie panie swoja
                odmiennością.
    • Gość: zelka Re: Horodyńska w TVN Style IP: *.kamienna-gora.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 16:22
      kiedyś był bodajże w tvn "co za tydzień" i mówili że Horodynska poprowadzi tvn
      styl... i pokazali jak Horodynska zatacza sie po jakiejs kanapie w knajpie
      ululana na maksa. Bo to niby taaaaaaaaka zmęczona nagrywaniem programu czy coś
      tam! Jest strasznie wulgarna. Była tez niedawno w red light i też mówiła O
      SOBIE jaka to ona jest seskowna i wspaniała i ze faceci na nią lecą a ona woli
      takich z piwnymi brzuchami - nędza.
      o stylu powinna mowić kobieta stylowa, a nie taka szmacicha
      • Gość: kiti Re: Horodyńska w TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 16:32
        taaaaa o tych z brzuchem to gadala pewnie, bo sama ma takiego starego pryka,
        marka sowe (zonaty ponoc). on tam jakas szycha jest w UPC.
        zataczala sie? ponoc ona nie pije? i wogole je tylko banany i jogurty:)
        kiedys byl taki artykul w jakims pisemku. tam pokazala swoja dietkę.
        • Gość: pasiak Re: Horodyńska w TVN Style IP: 213.199.193.* 22.09.04, 19:13
          kiedyś dało ją się "w miarę "oglądać,ale coby nie gadać najfajniej to ona
          wyszła..........w jubileuszowym numerku Playboya swego czasu z Łukomską i
          Paskudą we wspólnym pictorialu hehe
          • Gość: WIdz Re: Horodyńska w TVN Style IP: *.wmok.net 23.09.04, 10:16
            Moim zdaniem program o STYLU, MODZIE i URODZIE powinna prowadzić osoba, która
            się na tym zna i siedzi w tym od lat. I taką osobą jest właśnie Horodyńska.
            Pomijając to, czy się ją lubi, czy nie - to ona i takie, jak ona powinny
            prowadzić taki program, a nie dwie panie, ktre z takim samym zainteresowaniem
            beda prowadzic program o gotowaniu, motoryzacji i wbijaniu gwożdzi. Sorry, ale
            Horodynska jest z tego swiata - ta kobieta moze sie wam nie podobac, ale jest
            zawsze zadbana, dobrze ubrana, i panuje nad swoim wygladem, w przeciwieństwie
            do pozostałych dwóch pań, które na siłe starają się wpasować w tematykę, ale
            niestety z arbuza ogórka nie zrobi nawet telewizyjna stylistka i mejkapistka...
            Według mnie jeśli będą dwie takie, jak Horodyńska w tym programie to my zwykłe
            baby czegoś się dowiemy, bo one w tym siedzą. Na razie dwie panie pomyliły się
            chyba z powołąniem, ale prowadzą, bo chcą się pokazywać. Sadowska, która
            przeszła przez politykę, towarzyskie wydarzenia dnia, imprezy i muzykę teraz
            postanowila zająć się modą. Czekam na nią w programie o odnawianiu wnętrz. W
            fartuchu malarskim bedzie jej wyjątkowo do twarzy i nawet obejrzę. A programy
            o modzie i urodzie niech oddadzą laskom, które się na tym znają. Bo to coś
            więcej, niż wycieczka po drogi krem. Pozdrawiam i czekam na zamiany. A - i żeby
            nowa prowadząca nie siadała na podłodze, bo mnie jako widza to zmusza do
            przełączenia się na inny kanał.
            • Gość: Lolka Re: Horodyńska w TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 13:30
              sorry ale ty chyba fan klub Horodynskiej prowadzisz?!

Jest 1000 fajniejszych lasek ktore znajac sie na modzie i fajnie potrafia to
              przedstawic.

To ze w tym siedzi nie znaczy ze sie ZNA.

Willas jest piosenkarka a popatrz na nia.
              lepper politykiem i popatrz na niego....
              • Gość: rena Re: Horodyńska w TVN Style IP: *.aster.pl 25.09.04, 13:27
                A słyszeliscie, jak pani H. w rozmowie z psychologiem (temat: konczenie
                zwiazkow)powiedziala ze ona to nie ale jej kolezanki to czesto zanim zostawia
                faceta to szukaja sobie nowej ofiary, zeby nawet przez chwile nie byc samotna?
                Ona to musi byc niezlym psychologiem, ta pani H. ze potrafi takie znakomite
                obserwacje przeprowadzac...
                • Gość: pikczer Re: Horodyńska w TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 14:04
                  Nie wiem jakoś nigdy jej nie trawiłem. Nawet za czasów Atomic TV. Po prostu dla
                  mnie była pusta (ego Horodyńskiej przerastało ją samą) i za cholerę, ale to
                  nigdy nie zrozumiem jak ona może się komuś podobać.
                  Bardzo źle wypada w "rolach mówionych":))
                  • Gość: Piasek Re: Horodyńska w TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 14:22
                    parodiowała nawet samą siebie w klipie fisza 'warszawka płonie' to miało byc
                    śmieszne ale wyszła poprostu na włąsnie taką przyjzdną warszawksą lalę....
            • mag26nov Re: Horodyńska w TVN Style 28.09.04, 19:33
              Gość portalu: WIdz napisał(a):

> Moim zdaniem program o STYLU, MODZIE i URODZIE powinna prowadzić osoba, która
              > się na tym zna i siedzi w tym od lat. I taką osobą jest właśnie Horodyńska.
              > Pomijając to, czy się ją lubi, czy nie - to ona i takie, jak ona powinny
              > prowadzić taki program, a nie dwie panie, ktre z takim samym zainteresowaniem
              > beda prowadzic program o gotowaniu, motoryzacji i wbijaniu gwożdzi. Sorry,
              ale
              > Horodynska jest z tego swiata - ta kobieta moze sie wam nie podobac, ale jest
              > zawsze zadbana, dobrze ubrana, i panuje nad swoim wygladem, w przeciwieństwie
              > do pozostałych dwóch pań, które na siłe starają się wpasować w tematykę, ale
              > niestety z arbuza ogórka nie zrobi nawet telewizyjna stylistka i
              mejkapistka...
              >
              > Według mnie jeśli będą dwie takie, jak Horodyńska w tym programie to my
              zwykłe
              > baby czegoś się dowiemy, bo one w tym siedzą. Na razie dwie panie pomyliły
              się
              > chyba z powołąniem, ale prowadzą, bo chcą się pokazywać. Sadowska, która
              > przeszła przez politykę, towarzyskie wydarzenia dnia, imprezy i muzykę teraz
              > postanowila zająć się modą. Czekam na nią w programie o odnawianiu wnętrz. W
              > fartuchu malarskim bedzie jej wyjątkowo do twarzy i nawet obejrzę. A
              programy
              > o modzie i urodzie niech oddadzą laskom, które się na tym znają. Bo to coś
              > więcej, niż wycieczka po drogi krem. Pozdrawiam i czekam na zamiany. A - i
              żeby
              >
              > nowa prowadząca nie siadała na podłodze, bo mnie jako widza to zmusza do
              > przełączenia się na inny kanał.

Miasto Kobiet to program o wszystkim a nie tylko o modzie, urodzie i stylu.
              według mnie Horodyńska prezentuje się fatalnie. jest przerysowana. i te jej
              pozy.czasem gdy się zapomni, to staje jak pokraka.ciągle mruży oczy (niech ktoś
              da tej kobiecie okulary)i chyba ma tyłozgryz...sorry, ale tak mi już obrzydła,
              że w tym momencie wszystko mi w niej przeszkadza.
    • brocha2 Re: Horodyńska w TVN Style 25.09.04, 18:54
      Najbardziej przeraża mnie jej pożegnanie z goścmi : "STRASZNIE dziękuję"!!!
      Laska straszy swoim intelektem na poziomie drobiu!
      • Gość: max Re: Horodyńska w TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 18:15
        nie obrażaj drobiu!
    • roxi_hart Re: Horodyńska w TVN Style 27.09.04, 20:26
      Cala trójca:
      1. Sadowska
      2. Horodynska
      dlugo, dlugo nic...
      ...
      ...
      ...
      Rogalska-nie znosze jej, nie nadaje sie na wizje. Obrzydzila mi ten program i nie potrafie go juz ogladac. Widzieliscie jak sie zachowywala podczas rozmowy z Szymonem Majewskim? Glupie miny, glupi smiech. Wiem wiem czepiam sie ale to wolny kraj jest i moge powiedziec ze jej NIECIERPIE!
      • Gość: Asia Re: Horodyńska w TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:08
        Zastanawiające tylko, dlaczego tacy ludzie sie utrzymuja. I tak skacza z kanalu
        na kanal...
      • Gość: koza Re: Horodyńska w TVN Style IP: *.wrzeszcz.net / *.wrzeszcz.net 29.09.04, 21:48
        matko boska!!! komu podoba sie styl sadowskiej!!! wielka jak dab, bez
        ksztaltow! straszna!! i arkadius, ktorego promuje!! arkadius juz umarl
        tworczo :-)
        • Gość: kot Re: Horodyńska w TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 11:16
          arkadius to nigdy sie nie urodzil.
          ma dlugi w polsce jak cholera.
          szwalnie pozamykal.
          ludziom nie poplacil.
          a teraz pieprzy ze ktos go tu podstepem zrujnowal i w polsce nie da sie robic
          interesow..
          a sadowska, fakt...jakos taka nieksztaltna...
          horodynska przestylizowana
          a ta ostatnia...nie mam pojecia kto to jest, za malo sie widac lansowala...
          • Gość: aise Re: Horodyńska w TVN Style IP: *.chello.pl 21.10.04, 14:33
            Ja PANI H też nie trawię. najlepszy był program o pieczywie i drugi o
            kanapkach, wszyscy jedli a ona nie, bo ona zwykłego pieczywa nie jada (pewnie
            takiego jakie jedzą normlani ludzie, bo ona jest nadczłowiekiem), ale w końcu
            zrobiła sobie kanapeczkę z chrupkiego pieczywa LIGHT z serkiem LIGHT i żuła ją
            cały program.
            Beata Sadowska to bardzo inteligentna kobieta, ma ciekawe spostrzeżenia.
            Natomiast pani Marzena jest bardzo błyskotliwa i sumpatyczna.
            • Gość: JA Re: Horodyńska w TVN Style IP: *.chello.pl 21.10.04, 23:07
              Pani Rogalska to przyjaciółka Ewy Drzyzgi...ja ją znam jeszcze z RMF.Rogalską i
              Sadowską lubię, faktycznie Horodyńska jakaś taka spięta...Nie mam TVN Style,
              ale ostatnio ją widizałam w TV4, jako gościa. Obok niej siedziała mistrzyni
              świata w fitnes. Pani Horodyńska z lekkim obrzydzeniem na nią spoglądała. A
              przy mistrzyni wyglądała jak zagłodzona panienka.Tam też wyglądała na spiętą,
              może ma zaparcia:)))
              • Gość: i ja Re: Horodyńska w TVN Style IP: *.gtech.com / 192.156.101.* 22.10.04, 12:01
                Horodyńska jest świadoma swojej urody, prawie zawsze szczuje dekoltem i ok - ma
                co pokazać, ładne jest - niech pokazuje jak lubi...fakt, że jest trochę spięta
                i dziwnie się nieco zachowuje...
                Sadowska i Rogalska są ok, zachowują się normalnie jak każda
                dziewczyna/kobieta..rozmawiają w tej tv tak, jak na babskim spotkaniu...luźno...
                może to nie telewizyjny styl...ale jest moim zdaniem ok....bez tej całej
                sztywności...
                Wszystkie trzy pasują do tego programu, każda z nich reprezentuje inny styl i w
                ubiorze, wyglądzie i w tym, co i jak mówi...
                rozejrzycie się wokól siebie...też takie jesteście i kobitki obok Was to też
                takie Horodyńskie, Sadowskie i Rogalskie...
                czego Wy chcecie?
                ps' jak nie pasuje to poprostu możecie zmienic kanał....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka