Gość: tom18 IP: *.torun.mm.pl 28.09.04, 17:15 gawryluk zrezygnowała z szefostwa publicystyki polsatu Ciekawe kto ją zastąpi może Gugała? pewnie Smoktunowicz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adrian Re: Koniec ery D. Gawryluk IP: *.crowley.pl 28.09.04, 17:20 Nie ważne kto ją zastąpi. I tak to będzie tylko marionetka za której sznurki będzie ciągnął Lis. Szkoda mi Pani Doroty. Tworzyła informacje i graffiti a teraz... Lis zachowuje się jak partie polityczne które wygrały wybory. Wprowadza swoich na każde możliwe miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
olleek Re: Koniec ery D. Gawryluk 28.09.04, 18:01 ejj tom18 przeciez to Lis, którego tak chwaliłeś i który zrobi "najlepszy dziennik" robi porządki.Dla mnie jasne było, że gówno zrobi po zdjęciu Skowróńskiego.Dostanie program w porze dla dzieci aż w końcu słupki spadną i zdejmą go na stałe.No ale nikt nie może być lepszy od szefa...buehhe A Gawryluk szkoda bo sensownie prowadziła Informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaho Re: Koniec ery D. Gawryluk IP: *.crowley.pl 29.09.04, 14:42 A dla mnie Gawryluk to festyniara i bardzo dobrze, że w końcu Lis pozbył się tej baby na straganie. Odpowiedz Link Zgłoś