Dodaj do ulubionych

Barbie do domu!

IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.04.02, 20:45
Po co ją nominować automatycznie, jak można po prostu wywalić za złamanie
regulaminu. "Nominacje przyjaciół" - żenada.
Obserwuj wątek
    • Gość: pp Re: Barbie do domu! IP: *.tvsat364.lodz.pl 15.04.02, 20:50
      jak by ja wywalili i nie anulowali nominacji to pewnie wszedlby ktos nowy
      • Gość: npojazd Re: Barbie do domu! IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.04.02, 20:56
        Gość portalu: pp napisał(a):

> jak by ja wywalili i nie anulowali nominacji to pewnie wszedlby ktos nowy

Mógłby wejść ktoś aby rozkręcić towarzystwo, w pozytywnym słowa tego znaczeniu.
    • Gość: majkel Re: Barbie do domu! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 20:55
      Jestem również za. Niech WB nie bedzie taki mietki i zrobi z nią porządek - co
      znaczy eksmisja. Na jej miejsce powinien wpuscić kogoś kto wywoła trochę
      kontrowersji.
    • Gość: thabi Re: Barbie do domu! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 20:56
      Niee no, ta hoksa jest wkurzajaca. jak jest taką kochającą matką to dlaczego w
      ogole zostawila tak male dziecko na 3 miesiące (w zalozeniu). I jak tak bardzo
      teskni, to niech wychodzi, droga wolna, a nie robi za tania bohaterkę i jeszcze
      okresla kogo kochani telewidzowie powinni nominowac. Za podwojne zlamanie
      regulaminu powinna automatycznie wyleciec bez czekania do niedzieli.
      • Gość: Niuniek Re: Barbie do domu! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 20:59
        Chyba wyleci bo coś się drętwo robi.Mam nadzieję że będzie ktoś nowy.
    • Gość: M. Re: Barbie do domu! IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 15.04.02, 21:01
      Szczerze mówiąc ja też nie wiem po jaką cholerę ona tam siedzi.Idąc do programu
      lalunia doskonale wiedziała na czym polegają jego zasady.Mogła w ogóle nie brać
      w tym udziału- jak jej się nie podoba, albo po prostu wyjść w trakcie, jak się
      zorientowała,że to wszystko ją przerasta.Panna odstawiła taki teatr w pokoju
      zwierzeń,że aż się niedobrze zrobiło od tego cukru, lukru i fałszu.Skoro tak
      bardzo tęskni za synkiem, to dlaczego po prostu nie opuści domu ? Przecież może
      wyjść w każdej chwili!Co tak kocha swoich "Przyjaciół"z BB,że też ich nie może
      opuścić?Żenada i tyle.Barbi kreuje się na bohaterkę, sprytnie manipuluje
      uczuciami telewidzów"mam nadzieję,że państwo zagłosują,żebym mogła zobaczyć się
      z moim synkiem"ale równocześnie zaznaczając"że jako kapitan nie może opuścić
      statku".Mam nadzieję,że WB wreszcie ją wywali, bo inaczej ta cwana lala dotrwa
      do finału nie nominując nikogo!
      • Gość: Ona Re: Barbie do domu! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 21:05
        Jakie głosowanie!!!
        Powinni ją wywalić na zbity pysk.Wiedziała po co tam idzie , a teraz udaje
        naiwną.Gra na uczuciach telewidzów. Ona już wie co robi.
        Barbi do domu!!!!
      • Gość: mimi Re: Barbie do domu! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 21:06
        witaj M :)
        Cieszę się, że wyszlo "na nasze" w ocenie barbie. wybitny przyklad przerostu
        formy nad trescia.
        pozdrawiam serdecznie
        mimi
        • Gość: M. Re: Barbie do domu! IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 15.04.02, 21:31
          Gość portalu: mimi napisał(a):

> witaj M :)
          > Cieszę się, że wyszlo "na nasze" w ocenie barbie. wybitny przyklad przerostu
          > formy nad trescia.
          > pozdrawiam serdecznie
          > mimi
          --------------
          Cześć Mimi! Dzięki za miłe słowa.Zauważyłam za to,że nawet jej fani skłaniają się
          do tego ,że panna powinna opuścić dom i już nieco przegina.Mnie ona" nie
          odpowiadała" od początku, a dzisiejsze nominacje tylko dopełniły całości obrazu
          Barbi.Naprawdę mam nadzieję,że każą jej opuścić dom- bo laleczka notorycznie
          łamie regulamin i tyle.Pokemonkę wylali za byle drobiazg - to niby dlaczego
          piękność Nocy ma być inaczej traktowana.

• Gość: siano Re: Barbie do domu! IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 21:16
        Gość portalu: M. napisał(a):

> Szczerze mówiąc ja też nie wiem po jaką cholerę ona tam siedzi.Idąc do programu
        >
        > lalunia doskonale wiedziała na czym polegają jego zasady.Mogła w ogóle nie brać
        >
        > w tym udziału- jak jej się nie podoba, albo po prostu wyjść w trakcie, jak się
        > zorientowała,że to wszystko ją przerasta.Panna odstawiła taki teatr w pokoju
        > zwierzeń,że aż się niedobrze zrobiło od tego cukru, lukru i fałszu.Skoro tak
        > bardzo tęskni za synkiem, to dlaczego po prostu nie opuści domu ? Przecież może
        >
        > wyjść w każdej chwili!Co tak kocha swoich "Przyjaciół"z BB,że też ich nie może
        > opuścić?Żenada i tyle.Barbi kreuje się na bohaterkę, sprytnie manipuluje
        > uczuciami telewidzów"mam nadzieję,że państwo zagłosują,żebym mogła zobaczyć się
        >
        > z moim synkiem"ale równocześnie zaznaczając"że jako kapitan nie może opuścić
        > statku".Mam nadzieję,że WB wreszcie ją wywali, bo inaczej ta cwana lala dotrwa
        > do finału nie nominując nikogo!

Cześć M!

Trochę pokręciłaś wypowiedź Barbie... Ale zacznę od początku. Na pytanie "po co
        tam siedzi? wiedziała jakie zasady" itp. odpowiedź znajduję następującą:
        przeliczyła się. Widocznie myślała, że nie będzie problemu z nominowaniem
        kogokolwiek, a tu nagle taki klops. Swoją drogą Ty i wielu innych podzielacie
        przecież to zdanie. Wydaje się dosyć proste iść i nominować - widocznie to nie
        jest takie proste jak wygląda np. dla Jędrka. No ale to Ania musi się z tym
        uporać.

Napisałem, że pokręciłaś wypowiedź Barbie. Czemu? Bo ona tym, że kapitan nie
        powinien opuszczać drużyny argumentowała właśnie to, że nie chce dobrowolnie
        wyjść z domu! Więc nie odwracać, proszę, kota ogonem :))). Wydaje mi się, że
        próbuje wyjść jakoś z sytuacji, która ją przerosła i troszkę marnie jej to
        wychodzi. Ale ni o fałsz, ni o podobne cechy bym jej nie oskarżał.

Ale w jednym się zgadzam. BB powinien nakazać jej opuszczenie domu, np. podając
        za powód notoryczne łamanie regulaminu. Nie wyjdzie sama co ją zadowoli, a
        widzowie nie będą mieli szansy jej zostawić - bo choć ją bardzo lubię, to program
        powinna wygrać inna osoba... :))

Pozdrawiam
        siano
        • Gość: Harpia Re: Barbie do domu! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 22:09
          Gość portalu: siano napisał(a):

> Cześć M!
          >
          > Trochę pokręciłaś wypowiedź Barbie... Ale zacznę od początku. Na pytanie "po co
          >
          > tam siedzi? wiedziała jakie zasady" itp. odpowiedź znajduję następującą:
          > przeliczyła się. Widocznie myślała, że nie będzie problemu z nominowaniem
          > kogokolwiek, a tu nagle taki klops. Swoją drogą Ty i wielu innych podzielacie
          > przecież to zdanie. Wydaje się dosyć proste iść i nominować - widocznie to nie
          > jest takie proste jak wygląda np. dla Jędrka. No ale to Ania musi się z tym
          > uporać.
          >
          > Napisałem, że pokręciłaś wypowiedź Barbie. Czemu? Bo ona tym, że kapitan nie
          > powinien opuszczać drużyny argumentowała właśnie to, że nie chce dobrowolnie
          > wyjść z domu! Więc nie odwracać, proszę, kota ogonem :))). Wydaje mi się, że
          > próbuje wyjść jakoś z sytuacji, która ją przerosła i troszkę marnie jej to
          > wychodzi. Ale ni o fałsz, ni o podobne cechy bym jej nie oskarżał.
          >
          > Ale w jednym się zgadzam. BB powinien nakazać jej opuszczenie domu, np. podając
          >
          > za powód notoryczne łamanie regulaminu. Nie wyjdzie sama co ją zadowoli, a
          > widzowie nie będą mieli szansy jej zostawić - bo choć ją bardzo lubię, to progr
          > am
          > powinna wygrać inna osoba... :))
          >
          > Pozdrawiam
          > siano

Nooo, siano! Dobrze, że jesteś :) Właśnie czytałam post M. i już miałam wywalić
          w odpowiedzi post, a tu patrzę - już jest gotowiec! ;))) Z ust mi wyjąłeś te
          słowa, no a skoro już padły, to pozostaje mi się pod nimi ochoczo podpisać.
          Dodam jeszcze tylko tyle, że Barbi mogła się też przeliczyć w kwestii wytrzymania
          w domu WB, może nie przypuszczała, że będzie aż tak tęskniła za synkiem -
          przecież w środku na pewno wszystko wygląda inaczej i czas inaczej płynie, o czym
          niejednokrotnie wspominali ci, którzy wyszli z Domu. Podarujcie więc sobie
          ironię, jaka to z niej matka i że to udawane. Myślę, że akurat ona nie udaje.
          Acha, a co do "notorycznego łamania regulaminu", to się chyba nie zgodzę - czy
          dwukrotne jego złamanie można uznać już za "notoryczne"...? Chyba że coś
          przegapiłam, ale wydaje mi się, że łamała go jedynie przy nominacjach,
          poprzednich i dzisiejszych....

Pozdrawiam ;)
        • Gość: mmm Re: Barbie do domu! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.04.02, 08:14
          Witam,
          w jaki sposób polweciała dziewczyna od pokemonów (niestety nie pamietam
          imienia)? Też lubie Ankę ale chyba nie mają innego wyjścia jak poprosić ją o
          opuszczenie domu......
    • Gość: Metaxa Re: Barbie do domu! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 21:04
      Nie, no tym razem to barbisia nieco przegięła.. trzymałam kciuki, żeby nie
      dała dupy i nominowała kogokolwiek... ale nie, "lojalność" nade wszystko! >:(
      a po cholerę było się tam ze wszystkimi zaprzyjaźniać???? >:)))
      • Gość: Auala Re: Barbie do domu! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 21:11
        Uwazam,ze Barbi postapila slusznie - chyba jestem tu jedyna. No coz zaczela
        tesknic za swoim dzieckiem... MOze przeliczyla sie z silami ,moze nie liczyla
        na to ,ze zwiaze sie uczuciowo z pozostalymi uczestnikami - powodow moze byc
        wiele.
        • Gość: Waldi Re: Barbie do domu! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 21:13
          Skoro tak tęskni to niech idzie w pizdu !
          • Gość: Travis Re: Barbie do domu! IP: *.acn.waw.pl 16.04.02, 02:22
            Gość portalu: Waldi napisał(a):

> Skoro tak tęskni to niech idzie w pizdu !

W pizdu to ty możesz iść łysy chuju. Co to za czasy - wsioki mają dostęp do
            sieci. Koniec świata.

• Gość: yo Re: Barbie do domu! IP: 217.153.8.* 16.04.02, 13:32
              a ty chyba jej zaraz wyliżesz dupe, ty ćwoku
              myślałem że na tym forum są ludzia na poziomie
              ale widzę że kibicujecie takim prostakom jak barbeta frankenstein
              przecież ona jest idiotką do kwadratu , a jak słyszę że nie może nominować
              przyjaciół to mi sie rzygać chce
        • Gość: thabi Re: Barbie do domu! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 21:14
          no wiec jak tęskni, to niech wraca do domu i nie psuje nominacji. teraz powinna
          wyjsc fryta. nie moge patrzec na zadowolona gebe tej intrygantki.
          • Gość: Auala Re: Barbie do domu! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 21:16
            To na nia glosuj - Twoj wybor
        • Gość: am Re: Barbie do domu! IP: *.poznan.multinet.pl 15.04.02, 21:15
          Niestety mimo mojej dużej sympatii dla Ani uważam, że powinni ją usunąć z domu
          i wprowadzić nową osobę. Nominowane powinny być te trzy osoby, już czas
          najwyższy na Frytkę.

Pozdrówka
          • Gość: Auala Re: Barbie do domu! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 21:18
            Zgadzam sie z Toba w 100 % . Ania powinna opuscic dom a nominacje powinny byc
            utrzymane. Mimo to chamskie posty pod jej adresem to chyba tylko brak wyobrazni
        • Gość: npojazd Re: Barbie do domu! IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.04.02, 21:21
          Gość portalu: Auala napisał(a):

> Uwazam,ze Barbi postapila slusznie - chyba jestem tu jedyna. No coz zaczela
          > tesknic za swoim dzieckiem... MOze przeliczyla sie z silami ,moze nie liczyla
          > na to ,ze zwiaze sie uczuciowo z pozostalymi uczestnikami - powodow moze byc
          > wiele.

Dziwna ta jej tęsknota. Niby tęskni a namawia widzów, żeby ona mogła wyjść, czyli
          jeszcze ten tydzień bez syna wytrzyma? Jeżeliby NAPRAWDĘ tęsniła, wyszłaby jak
          najprędzej, choćby przez dach.
          Zapomniałem, że może ona tak z "dobrego serca" wyjdzie w niedzielę i tym
          oszczędzi pozostałych nominowanych.
          Tylko po co te głodne kawałki o tęsknocie?
          • Gość: Niuniek Re: Barbie do domu! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 21:26
            Trafiłeś w samo sedno to proba wzbudzenia współczucia i nic więcej te łzy też
            były sztuczne.pozdrawiam.
          • Gość: Metaxa Re: Barbie do domu! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 21:27
            A może zawarła umowę z WB, że ten ją wypuści, pod warunkiem, że barbi pozwoli
            na siebie głosować fanom... zawsze trochę grosza wpadnie... :)
          • Gość: Nina Re: Barbie do domu! IP: 62.89.106.* 15.04.02, 21:30
            Przeciez jutro albo naweyt jeszcze dzisiaj ją wyrzucą. Nie widzieliście że
            zaświciły się 3 osoby na czerwono jako nominowane? i po sprawie
        • Gość: Kasia Re: Barbie do domu! IP: 212.160.135.* 16.04.02, 22:59
          Gość portalu: Auala napisał(a):

> Uwazam,ze Barbi postapila slusznie - chyba jestem tu jedyna
          Nie, nie jesteś jedyna. Pozdrawiam Cię. Kasia.
      • Gość: milusia Re: Barbie do domu! IP: *.gazetaolsztynska.pl 16.04.02, 08:53
        Gość portalu: Metaxa napisał(a):

> Nie, no tym razem to barbisia nieco przegięła.. trzymałam kciuki, żeby nie
        > dała dupy i nominowała kogokolwiek... ale nie, "lojalność" nade wszystko! >:
        > (
        > a po cholerę było się tam ze wszystkimi zaprzyjaźniać???? >:)))

Moim zdaniem nie przegięła, chociaż troszkę mnie zawiodła.
        Po prostu dziewczyna chce do domu i koniec. Jak czytam posty w stylu
        regulamin, regulamin - to mi ręce opadają. Posądzanie Barbie o fałsz to
        przegięcie. Ludziki :-) Wracajcie do pracy, bo tym surfowaniem na
        forum BB łamiecie chyba regulamin pracy! Zamiast wziąć się sumiennie
        do roboty - trwonicie cenny czas pracodawcy ;-D
        Ot, i cały wawsz rgulamin poszedł się bujać :-))))

Pozdrowionka od Milusi :-D
        • Gość: Metaxa Re: Barbie do domu! IP: 212.244.106.* 16.04.02, 17:00
          Gość portalu: milusia napisał(a):

> Gość portalu: Metaxa napisał(a):
          >
          > > Nie, no tym razem to barbisia nieco przegięła.. trzymałam kciuki, żeby nie
          >
          > > dała dupy i nominowała kogokolwiek... ale nie, "lojalność" nade wszystko!
          > >:
          > > (
          > > a po cholerę było się tam ze wszystkimi zaprzyjaźniać???? >:)))
          >
          >
          > Moim zdaniem nie przegięła, chociaż troszkę mnie zawiodła.
          > Po prostu dziewczyna chce do domu i koniec. Jak czytam posty w stylu
          > regulamin, regulamin - to mi ręce opadają. Posądzanie Barbie o fałsz to
          > przegięcie. Ludziki :-) Wracajcie do pracy, bo tym surfowaniem na
          > forum BB łamiecie chyba regulamin pracy! Zamiast wziąć się sumiennie
          > do roboty - trwonicie cenny czas pracodawcy ;-D
          > Ot, i cały wawsz rgulamin poszedł się bujać :-))))
          >
          > Pozdrowionka od Milusi :-D

Hejka milusia :)

tak sie sklada, ze moja praca polega na surfowaniu, tak wiec zadnego regulaminu
          nie lamie ;))) nie jestem Niebieska ;))) a jeśli dziewczyna chce do dimu i
          koniec - jak mowisz - to jest na to proste rozwiazanie... wystarczy powiedziec
          stanowczo "wypusccie mnie stad, mam dosyc" i po sprawie.. Ale to nie chodzi o to,
          ze ona teskni, wszyscy tesknia.. tylko o to, ze nie potrafi
          nominowac "przyjaciol".

Pozdroofka :)

• Gość: CAT Re: Barbie do domu! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 22:51
        Dziwię się tym wszystkim , którzy tak potępiają Barbie za lojalność wobec
        innych. Nigdy nie przypuszczałam , że lojalność, zwłaszcza wobec osob które są
        komuś naprawdę bliskie ( a tak było w przypadku Ani ) jest taką złą cechą.
        Tym , którzy tak uwazają szczerze współczuję.
    • Gość: dżastina Re: Barbie do domu! IP: *.acn.waw.pl 15.04.02, 21:36
      bry npojazd:))))
      No więc rację masz: złamanie regulaminu po raz drugi, a ją 3mają jak etatowego
      bohatera. Spicz o tym, że kapitan nie rezygnuje z walki... za bardzo się
      kapitańskimi szlifami przejmuje. Co za brak konsekwencji! Skoro już nie wyrabia
      z tęsknoty za synkiem, to niech wraca do dzieciaka, a nie popłakuje, bije się z
      sumieniem i apeluje do publiki. Smsy nie są potrzebne do tego, żeby wynieść
      własne 4 litery z Sękocina. Proste? Proste - "nikt nikogo pod pistoletem nie
      trzyma".
      I jeszcze jedno: gadka o przyjaźni zawsze mnie rozczula - po trzech edycjach BB
      okazuje sie bowiem, że barak Naczelnika jest miejscem, gdzie przyjaciół można
      spotkać najszybciej i w ilościach hurtowych. Dziwne tylko, że ci "przyjaciele"
      potem nominują się z takich "powodów" jak np. on jest fajny. Z takim podejściem
      nie dziwię się, kiedy Barbie - skądinąd miła dziewczyna - żali się, że życie
      kopneło ją w doopę wiele razy, bo ktoś ją skrzywdził.

pozdravki

• Gość: pp Re: Barbie do domu! IP: *.tvsat364.lodz.pl 15.04.02, 21:48
        to ze nie bedzie automatycznie nominowana wiadomo,bo jak juz ktos wczesniej
        napisal nie pojawil sie odpowiedni znaczk przy jej osobie.chociaz ja lubie to
        powinna wyjsc, mam nadzieje ze nominacje zostana utrzymane i wejdzie ktos
        nowy.Najgorszy scenariusz to wyrzucic barbi i anulowac nominacje
        • Gość: npojazd Dżastino:)))) IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.04.02, 22:55
          Jak to miło, że (jak zwykle, hehehehe) się ze mną zgadzasz.
          Można nie lubić Barbie, to wolny kraj:)))
          Teraz trochę prywaty z innej beczki: Właśnie oglądam pierwszy odcinek "Twin
          Peaks" w czeskiej telewizji. To jest serial, gdzie tam jakieś BigBrawery.
          • Gość: dżastina Re: Npojazd:)))) IP: *.acn.waw.pl 15.04.02, 23:10
            Miło mi, że jest Ci miło, hahahaha ;-) zaraz nas pomówią o Towarzycho Wzajemnej
            Adory. A niech tam.... Na wiadomym forum nie mogę sie zalogować - o mało mnie
            nie napadła rage against the machine, chyba sobie odpuszczę tamtejsze
            postowanie.
            Twin Peaks powiadasz - zLINCZuj mnie, ale ten film rozwalony na części (bo
            chyba mówisz o wersji odcinkowej) mnie nie kręcił. No ale czeski język...
            smakowitości!
            Czy jakies pivko wykonamy za tydzień tradycyjnie juz na tym forum z okazyi
            czyjegoś wyjścia (oby nie Piotrula!)?

pozdravki serdeczne
            • Gość: npojazd Re: Npojazd:)))) IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.04.02, 12:17
              Gość portalu: dżastina napisał(a):

> Miło mi, że jest Ci miło, hahahaha ;-) zaraz nas pomówią o Towarzycho Wzajemnej
              >
              > Adory. A niech tam.... Na wiadomym forum nie mogę sie zalogować - o mało mnie
              > nie napadła rage against the machine, chyba sobie odpuszczę tamtejsze
              > postowanie.
              > Twin Peaks powiadasz - zLINCZuj mnie, ale ten film rozwalony na części (bo
              > chyba mówisz o wersji odcinkowej) mnie nie kręcił. No ale czeski język...
              > smakowitości!
              > Czy jakies pivko wykonamy za tydzień tradycyjnie juz na tym forum z okazyi
              > czyjegoś wyjścia (oby nie Piotrula!)?
              >
              > pozdravki serdeczne

Dżasti, zlinczuję cię może bardziej prywatnie na GG, a piwko możemy wypić.
    • Gość: steryd Re: Barbie do domu! IP: *.pl 16.04.02, 00:18
      zgadzam się z sianem, harpią(chyba metaxą) i jeszcze kimś....

ale do rzeczy...LUDZIE! przeceiż WB raczej nie wywali Barbie bo NA RĘKĘ mu jest
      (TVN-owi) żeby niby jej zwolennicy głosowali by jednak została a inni żeby
      wyszła(bo tak prosiła) a jeszcze inni będą głosować na Frytę bo już na nią
      patrzeć nie mogą... to jest czysty biznes a Barbie(jeśli nie zrobiła tego po
      ustaleniach ze scenarzystą) postąpiła tak w myśl wielkiego brata i zapewniam
      was że są zadowoleni że tyle narodu do wywalenia a jeszcze lalka namieszała...
      ...liczy się kasa kasa czyli sms-y i dzwonienie a im wiecej tym lepiej...

i niech mi niektórzy nie mówią żeby wyszła sobie przez dach bo zauważam brak
      konsekwencji....booo jak Brenas wyszedł to wielu było oburzonych.."no jak to?
      olał regulamin? poszedł sobie? po co wchodził?" zdecydujcie się wreszcie....czy
      można walczyć(z wielkim bratem) i ustalać zasady, a jak się chce to wyjść(jak
      Brenas) czy jak Barbie (która sprawia wrażenie dziewczynki z przedszkola
      mentalnie i werbalnie) obawiać się wyjścia i nie decydować się na SAMOWOLKĘ...

pozdrawiam
    • Gość: Asia Re: Barbie do domu! IP: 213.225.62.* 16.04.02, 08:01
      Ta "Landrynka" ma cos z deklem .... jak nie pasuje to niech wychodzi,
      a nie "zawraca ludziom dupe" ........:))))))))))))))))))))))))))))
      • radagast_ptasznik Re: Barbie do domu! 16.04.02, 08:31
        no sianko trochę przedobrzyłeś chyba z oceną Barbie. Chyba nie można mieć 100%
        pewności że ona nie gra:). Jeżeli naprawdę tęskni to powinna podejść do drzwi i
        powiedzieć że to koniec (nie sądzę aby dała radę wdrapać się na dach-co z
        paznokciami:)). A co do przeliczenia się przecież jest duża i planowała na
        pewno wygrać czyli że chciała tam spędzić o wiele więcej czasu. Z mojej strony
        staram się trzymać dystans i podchodzić do sprawy z obu stron. Reasumując
        możliwe iż się przeliczyła, a jeśli tak powinna wyjść. To tylko gra i bycie
        jakimś kapitanem nie ma żadnego odniesienia do jej syna. A co do przyjaciół to
        nie sądzę aby takowych można było znaleźć w miesiąc (chyba że ktoś ma wypaczone
        pojęcie o przyjaźni) jeśli w żaden sposób nie można było tego uczucia
        sprawdzić, bo jak mówi przysłowie "prawdziwych przyjaciół poznaje się w
        biedzie" a nie w grze. Mam nadzieję że choć po części z tego chaosu ktoś coś
        zrozumie:).
        • Gość: mysz Re: Barbie do domu! IP: *.kopernik.gliwice.pl 16.04.02, 08:42
          Zwróciłabym jednak uwage na to ze jak Sołtysik rozmawiał z Kenem to Barbie prowadziła jakas
          burzliwa dyskusje z Wielkim Burakiem. Wydaje mi sie, podejrzewam ze chciala opuscic dom, no
          ale moze sie mylę.
          Poza tym z tego co czytałam w artykule o Ani to zrezygnowała ona 2 edycji BB bo sie obawiała rozłaki z
          synem. Teraz się zdecydowała wejsc do domu BB, ale jednak nie daje sobie rady z teskonota za
          synem.
          Wiem ze dla krzyczacych mlodych ludzi jest to uczucie niezrozumiale i wszystko jest czarne albo białe,
          ale powiem wam że własne dziecko kocha się miłością absolutna.
          Ja ja rozumiem, wierzyła ze da rade, ale teraz juz wie ze nie program bb, kasa i kariera jest dla niej
          najwaznijszy ale jej synek. Moze chciala sie odstresowac po ciezkich przeżyciach osobistych, teraz juz
          nie potrzebuje koloni.
          • Gość: dżastina Re: Barbie do domu! IP: *.acn.waw.pl 16.04.02, 08:50
            ... i właśnie dlatego powinna zrobić out, a nie czekać kolejny tydzień
            na "łaskę/niełaskę" publiki. Tym bardziej dziwią/wqurzają kłopoty z decyzją
            wyjścia, skoro powody frustracji Barbie są oczywiste nie tylko dla niej.

pozdravki
            • Gość: anna94 Re: Barbie do domu! IP: *.toya.net.pl / 10.0.214.* 16.04.02, 09:36
              czytając wasze komentarze na temat barbie aż włosy jezą się na głowie to co
              zrobiła podczas ostatnich nominacji nie powinno wywoływać aż takich
              niepozytywnych emocji , nie podoba mi się ze nie nominowała nikogo ale to nie
              powód zeby przedstawiać ją aż w tak krzywym zwierciadle , mogę być pewien iz
              nie ma tutaj osób które mają dzieci ,mogli by wtedy zrozumiec co ona może
              czuć , dodatkowo jest osobą wrazliwą co może wytłumaczyc ze zle znosi
              przebywanie w domu bb.
              • Gość: npojazd Re: Barbie do domu! IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.04.02, 12:24
                Potomstwa jeszcze nie mam ( jeszcze za młody:)), dobrze rozumiem jednak co to
                tęsknota. I o to mi chodzi: jeżeli ma możliwość zobaczenia bliskiej osoby już
                teraz, to dlaczego się zastanawia i mówi o tym głosowaniu na nią? Czyli jeszcze
                do niedzieli może posiedzieć? Kończę już ten temat i mam nadzieję że wieczorem
                ujrzymy radosne wyjście kochającej mamy.
        • Gość: amis Re: Co będzie z Barbie? IP: *.katowice.pik-net.pl 16.04.02, 09:31
          Zapewne pomaga sobie grą, niemniej widzę dużo naturalnosci w jej postępowaniu. Sytuacja, w
          jakiej
          się znalazła (nieliczna grupa ludzi odcięta od otoczenia) powoduje, że współmieszkańcy stają się
          bardzo bliscy. Może nie wszyscy, ale duża częsć tej grupy będzie wspominać się ciepło do końca
          życia. Piszę to, bo byłem sam przez kilka lat w troszeczkę podobnej sytuacji (klikunastoosobowa
          placówka za granicą). Barbie jest emocjonalnie trochę dziecinna (zdrabnianie, stosunek do ludzi, być
          może do swiata) więc tego typu przywiązanie do otoczajajacych ludzi jest bardzo potrzebne (zastępuje
          tęsknotę za rodziną). Przyjacielem jest wtedy każdy, kto znacząco nie podpadł.
          Przed nominacjami Barbie rozmawiała (chyba z Madziorem) o tym, że BB nie umożliwia jej rozmowy z
          synem. Powiedziała cos, że w pokoju zwierzeń wygarnie Wielkiemu Bratu. Po wejsciu faktycznie cos
          tam mówiła. Rozmowa z BB (poza anteną) mogła trwać przez cała przerwę reklamową, a to co
          widzielismy potem mogło być po częsci uzgodnioną wersją.
          Uważam, że Barbie opusci w tym tygodniu dom BB za recydywę. Taki układ byłby w każdym razie w
          porządku wobec widzów i nominowanych, szczególnie po jej apelu o głosowanie na nią.
          • Gość: kim Re: Co będzie z Barbie? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 12:49
            tej szmacie się coś tam popierdoliło !!! niech wypierdala do syna bo jest nudna
            niemam zamiaru przez miesiąc słuchać jak to ona bardzo tęskni !!!!
            • Gość: hiszpan Re: Co będzie z Barbie? IP: 12.14.200.* 16.04.02, 13:05
              a kurwa nie mowilem zeby ja ostatnio wyjebac ? ,ken by zostal tydzien dluzej i
              moze byla by jazda , a tak lzy barbie jak w jakims tanim serialu brazyliskim ,
              i te glosujcie na mnie bo chce wyjsc ,co ona forse z tym sms dostaje ??? jak
              sie nie podoba to niech sama przez dach wypierdala
              • Gość: bbp Re: Co będzie z Barbie? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 13:24
                Barbi jest taka szlachetna i bohaterska. Nie nominuje swoich przyjaciół, którym
                po wyjściu z domu BB dzieje się straszna krzywda: nieszczęśnicy spotykają się z
                bliskimi, udzielają wywiadów, muszą uczestniczyć w wyczerpujących sesjach
                zdjęciowych. Ona-Barbi nie chce przykładać do tego ręki, dlatego wszyscy ją
                kochają i podziwiają. Pełni ważną funkcję kapitana, bez niej drużyna zginie
                marnie, więc dzielna Barbiunia, mimo tęsknoty za synkiem, męczy się dla idei.
                Jestem pod wrażeniem jej wielkości, lecz nie sądzę, by zaskoczyła mnie czymś
                jeszcze,więc z radością przyjmę jej wyjście za złamanie regulaminu.
                • Gość: Astra Re: Co będzie z Barbie? IP: *.ima.pl 16.04.02, 13:33
                  Coś mi się zdaje,że za dobrowolne opuszczenie domu BB są jakieś
                  kary pieniężne, i być może o to w tym wszystkim chodzi.
                  Barbi chce wylecieć albo za złamanie regulaminu albo decyzją widzów ale nie
                  dobrowolnie.
                  Jeżeli chodzi o przyjazn i tęsknotę - jakoś jej wierzę...
                  • tse-tse Za opuszczenie dobrowolne BB kary pieniezne?? 16.04.02, 14:12
                    Gość portalu: Astra napisał(a):

> Coś mi się zdaje,że za dobrowolne opuszczenie domu BB są jakieś
                    > kary pieniężne, i być może o to w tym wszystkim chodzi.

BB to nie wiezienie, nie ma zadnych kar, naiwniaro...Ta zagrywa Barbi to pod publiczke, taka jak ty...To
                    druga Alicja, szkoda, ze sie nie modli jeszcze pod lozkiem...Matka-Polka, mozna poplakac sie ze
                    smiechu..Jak by chociaz w 30% teknila tak za synkiem, jak udaje, to by leciala do niego jak na skrzydlach,
                    i nie patrzyla na nic. Mowi ci to matka 4letniego synka.

> Barbi chce wylecieć albo za złamanie regulaminu albo decyzją widzów ale nie
                    > dobrowolnie.
                    > Jeżeli chodzi o przyjazn i tęsknotę - jakoś jej wierzę...

• Gość: Astra Re: Za opuszczenie dobrowolne BB kary pieniezne?? IP: *.ima.pl 16.04.02, 17:18
                      tse-tse napisał(a):

> Gość portalu: Astra napisał(a):
                      >
                      > > Coś mi się zdaje,że za dobrowolne opuszczenie domu BB są jakieś
                      > > kary pieniężne, i być może o to w tym wszystkim chodzi.
                      >
                      > BB to nie wiezienie, nie ma zadnych kar, naiwniaro...Ta zagrywa Barbi to pod pu
                      > bliczke, taka jak ty...To
                      > druga Alicja, szkoda, ze sie nie modli jeszcze pod lozkiem...Matka-Polka, mozna
                      > poplakac sie ze
                      > smiechu..Jak by chociaz w 30% teknila tak za synkiem, jak udaje, to by leciala
                      > do niego jak na skrzydlach,
                      > i nie patrzyla na nic. Mowi ci to matka 4letniego synka.
                      >
                      > > Barbi chce wylecieć albo za złamanie regulaminu albo decyzją widzów ale ni
                      > e
                      > > dobrowolnie.
                      > > Jeżeli chodzi o przyjazn i tęsknotę - jakoś jej wierzę...
                      >

Na temat kar nie wypowiadałam się z powodu"przeczucia" ale wiem,że taka procedura
                      była przy pierwszej edycji.
                      Napisałam że jej wierzę,ty nie, ale zaręczam ci iż nie posiadam takiego ładunku
                      emocjonalnego jaki mi sugerujesz,nazywając mnie naiwniarą.
                      I chyba nie posiadasz patentu na dobrą matkę,co?Nie ty jedna na tym forum.
                    • Gość: Harpia Re: Za opuszczenie dobrowolne BB kary pieniezne?? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 21:50
                      Brawo Astra :)))
                • Gość: ktosik Re: Co będzie z Barbie? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 23:25
                  Gość portalu: bbp napisał(a):

> Barbi jest taka szlachetna i bohaterska. Nie nominuje swoich przyjaciół, którym
                  >
                  > po wyjściu z domu BB dzieje się straszna krzywda: nieszczęśnicy spotykają się z
                  >
                  > bliskimi, udzielają wywiadów, muszą uczestniczyć w wyczerpujących sesjach
                  > zdjęciowych. Ona-Barbi nie chce przykładać do tego ręki, dlatego wszyscy ją
                  > kochają i podziwiają. Pełni ważną funkcję kapitana, bez niej drużyna zginie
                  > marnie, więc dzielna Barbiunia, mimo tęsknoty za synkiem, męczy się dla idei.
                  > Jestem pod wrażeniem jej wielkości, lecz nie sądzę, by zaskoczyła mnie czymś
                  > jeszcze,więc z radością przyjmę jej wyjście za złamanie regulaminu.

Widziałem tylko koniec programu, i powiem, że podobała mi się postawa Barbie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka