Gość: kumek IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 16:32 ...patrzę na BB.... patrzę i patrzę .... i co widzę ? No właśnie ,co widzę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: npojazd Re: ...Terapia wzrokowa IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.04.02, 16:40 Ja tam wiem co, a raczej kogo możesz widzieć:))) Hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżastina Re: ...Terapia wzrokowa IP: *.acn.waw.pl 16.04.02, 17:54 ... "ciemność, ciemność widzę!" PS. Npojazd - a co/kogo Kumek może widzieć? ;-) pozdravki baaaardzo serdeczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niuniek Re: ...Terapia wzrokowa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 18:17 Ja już chyba całkiem wzrok straciłem bo nic nie widzę. ale pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżastina Re: ...Terapia wzrokowa IP: *.acn.waw.pl 16.04.02, 18:25 Niuniek - a widzisz! wzrok straciłeś! patrzyłeś.... na słońce ;-)???!!! a może to pierwsza cudowna przemiana widza w jasno-widza? pozdravki serdeczne również dla Ciebie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maczek Re: ...Terapia wzrokowa IP: *.acn.waw.pl 16.04.02, 21:04 a mnie od czsu tej edycji żyje się wirtualnie już nic nie rozumiem wszystkie wartości mi się pomieszały coś wisi w powietrzu... Odpowiedz Link Zgłoś