Dodaj do ulubionych

Programy o majsterkowaniu i A.Slodowy

IP: *.hamk.fi 17.04.02, 13:29
Pamietam programy z Adamem Slodowym i jak z kilku listewek potrafil zrobic karnik albo podporke dla mamy pod
ksiazke. Czy jest taki program teraz polskiej tv?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosc Re: Programy o majsterkowaniu i A.Slodowy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 19:57
      Tez pamietam. Przynosil kilka listewek do studia, mowil ze mozna z tego zrobic
      telewizor, na dowod wyjmowal telewizor spod blatu. Program dla majsterkowiczow
      (ale tylko wyroby z drewna) jest na jednym z kanalow Discovery. Kiedys byl tez
      angielski czy australijski cykl na WOT-cie, ale juz znikl.
      • Gość: szcz Re: Programy o majsterkowaniu i A.Slodowy IP: *.czes.gazeta.pl 17.04.02, 21:10
        Teraz jest McGywer, ale chyba nie ma mamy. Sierota :))
    • Gość: Marcel Re: Programy o majsterkowaniu i A.Slodowy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 17:22
      Podobno kiedyś Słodowy rąbnął się młotkiem w palec i zaklął na antenie.
      • Gość: Gosc Re: Programy o majsterkowaniu i A.Slodowy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 21:31
        A jak to moglo brzmiec? "A niech mi sie ta listewka natychmiast wypaczy"?
    • Gość: uf Re: Programy o majsterkowaniu i A.Slodowy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 12:12
      Gościu był na prwadę niezły. I znal się NIE TYLKO na listwkach. Nie wiem czy
      wiecie, że był też autorem oficjalnego "Podręcznika Kierowcy Kat. B." - w tej
      książce bardzo przystępnie tłumaczy zasady działania różnych mechanizmów. To
      jedna z moich ulubionych książek, tym bardziej że wydana w roku mojego
      urodzenia. Polecam.

uf
    • Gość: Bar Re: Programy o majsterkowaniu i A.Slodowy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 02:12
      Moj ojciec czasem te programy wspomina. Musialy byc ciekawe, skoro ludzie ze
      starszego pokolenia je pamietaja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka