Gość: la_ki IP: *.met.pl 08.10.04, 01:25 Wicio spakował manatki i pojechał ratować małżeństwo.Dla niego to była chyba najdroższa laska świata.Cóż - głupata kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moi_betti Re: Witek odszedł IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 01:37 Jeżeli by został to byłby dla mnie ostatnim dupkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_ki Re: Witek odszedł IP: *.met.pl 08.10.04, 01:47 Z tego co teraz mówią w domku wynika,że Róża też odeszła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Witek odszedł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 08:54 Róża? A nie Ruda? :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Witek odszedł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 09:25 mogli by wszyscy odejść bo takiego zgrupowania debili to dawno nie widziałem zamiast tego baru mogli by puścić folklor ukraiński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanta Re: Witek odszedł IP: *.kornik.sdi.tpnet.pl 08.10.04, 10:57 wypraszam sobie - obrazasz folklor ukrainski.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka Re: Roza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 12:47 Roza odeszla? Ta dziewczyna ma 21 lat a inteligencja zakasowalaby niejednego 40 latka legitymujacego sie wyzszym wyksztalceniem. Moze wlasnie dlatego odeszla:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed_norton z antypo jaki Witek, jaka Roza, Jaka laska?? IP: *.cpe.unwired.net.au 08.10.04, 12:56 mowicie, piszcie, szczegoly dawac, bo to na tych antypodach jakis gnoj, nie ma polsatu, nie ma radia Maryja, nie ma nic...nasz dziennik chyba jest, ale to u polakuff w Ashfield a tam sie boje jechac bo bijom :) edek z krainy kanguredek Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: jaki Witek, jaka Roza, Jaka laska?? 08.10.04, 13:48 szczegóły (te pikntne) dla ludu pracującego sa na bar.polsat za kodami ;) te jeszcze piknatniejsze to moze niech Ci koledzy prześlą.. w skrocie to było tak: Witek - kolo od poczatku propagował świete zasady wierności małżeńskiej, wszystkie dziołchy out od niego, niech sie trzymają na dystans bo on żonkiś i dzieciaty jest. Podkreślał to ponoć milion razy. Aż tu surprajs... Pewnej pięknej nocy w sztok nawalony przyjął z pokorą wspomnianą laskę od tzw.Rudej (ktoś chyba Róże z Rudą (nie szczurką!!!!) pomylił w tym wątku) bynalmniej nie z jej rąk lecz z ust ;P Smiesznie/tragicznie było na wczoraszych + i - Wicio dostał same pozytywy od ekipy argumentowane mniej więcej tak: za żelazne zasady moralne, za wierność, za to że mozna na nim polegać bo jak Wicio mowi tak robi itp. A na koniec poleciał materiał nocno-laseczny, wszyscy patrzą a tam koleś od żelaznych zasad moralnych bawi się w Zieloną Budkę/ Algidę/ Schelerownię z Rudą-Matką Polką. Jedno wielkie "UPS". Oni oczywiście twardo, ze nic nie było, do niczego nie doszło, że się cyt. "gryźli i bili pod kołdrą". Wicio stwierdził, ze jedyną osobą, z ktorą bedzie o tym rozmawiał i wyjaśniał jest jego własna ślubna żona a Krzysiowi nie ma nic wiecej do powiedzenia. No i se porozmawiał z żoną by druty telefoniczne bo połaczenia poza wizją już czekało... I to był pierwszy w historii Baru rozwód on line. Bo żona Witka jakoś nie łyknęła (hmmm fajne słowo w obliczu robienia loda, co? ;) ) kitów o wym kąsaniu się i zabawach bez podtekstów erotycznych...Zona Witkacego wycedziła, że to koniec i tu rozległ się trzask słuchawki, on siedział z miną jakby dostał szpadlem w twarz, na sali cisza jak makiem zasiał... Ibisz dla rozładowania sytuacji przedstawił głowną nagrodę dla uczestników - nowiutkie porsche... a tu nadal cisza.... Ehhh, ludzie to nie potrafią się z nagrody cieszyć ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanta Re: jaki Witek, jaka Roza, Jaka laska?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 14:17 Gratuluję swietnego skrótu tej dramatycznej historii. Usmiałem się....... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_ki Re: jaki Witek, jaka Roza, Jaka laska?? IP: *.met.pl 08.10.04, 17:06 Nikt rudej z Różą nie pomylił.Okazało sie,że Róża ma 4-letniego synka Kubusia,który ponoć bardzo tęsknił,wyszła z programu i nie wiadomo czy wróci Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: jaki Witek, jaka Roza, Jaka laska?? 08.10.04, 18:29 a to zwracam honor. Nie do końca jestem w temacie bo Bar ogladam od wielkiego swięta ;) Myslałam, ze po tej aferze Ruda ze wstydu zwinęła manatki. Ale coż, widać ona czegoś takiego jak poczucie wstydu nie posiada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_ki Re: jaki Witek, jaka Roza, Jaka laska?? IP: *.met.pl 08.10.04, 22:02 Mało,że matka polka nie ma wstydu,to jeszcze znalała usprawiedliwienie dla swojego występku; mama w rozmowie telefonicznej uwierzyła w to, że nic pod tą kołdrą się nie wydarzyło.Zawsze twierdziłem,że to debilka,która nie ma sobie nic do zarzucenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksiak Re: jaki Witek, jaka Roza, Jaka laska?? IP: *.acn.waw.pl 09.10.04, 00:11 Odpowiedz Link Zgłoś