Dodaj do ulubionych

Za ile zeszmacilibyście się prowadząc BAR ?

IP: 217.98.64.* 08.10.04, 08:57
(jak Ibisz)
Obserwuj wątek
    • Gość: zola Re: Za ile zeszmacilibyście się prowadząc BAR ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 09:08
      Dno.Od początku wczorajszego programu Ibisz sprawiał wrażenie dość
      spiętego.Myślę,że wiedział co sie szykuje.Końcówka była makabryczna,nawet jemu
      gęba zrzedła.A z tej cudownej nagrody pt. Porsche nikt się jakoś nie
      cieszył.Dawno nie byłam tak zażenowana i wciśnięta w fotel ze zgrozy.Żal mi tej
      kobiety i 6-letniego dziecka.Skurwysyn Wituś się z tego wygrzebie a żona ma z
      górki,sama się zadręczy a sąsiedzi i znajomi jej dołożą.
      • bombany_przez_mirke Re: Za ile zeszmacilibyście się prowadząc BAR ? 08.10.04, 09:12
        Zaraz zaraz.... a czemu cała wina na Witję?? a Ruda niby co?? Siłą mu tego loda
        robiła?? Bez jaj!! do tanga trzeba dwojga!! On winny bo facet, a ona świnta??
        • Gość: gościówa Re: Za ile zeszmacilibyście się prowadząc BAR ? IP: 213.77.90.* 08.10.04, 09:13
          as propo nie ogladam baru? a co sie takiego stało??? Prosze o odp!
          • bombany_przez_mirke Re: Za ile zeszmacilibyście się prowadząc BAR ? 08.10.04, 09:14
            Rudzia wiciowi orala strzeliła pod kołdrą.... ona dzieciata po rozwodzie, on
            żonaty i dzieciaty....
            • Gość: gościówa Re: Za ile zeszmacilibyście się prowadząc BAR ? IP: 213.77.90.* 08.10.04, 09:16
              ojjjjjjjjj to poszła na całośc. Fuuuuuuuuuuu dzieki za odp
    • Gość: sasiadka Kris sam zdradzal zone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 11:52
      ibisz -nie ma sie co dziwic ze reaguje spiety,powiem wam cos mieszkam obokmamy
      ani ibisz-bylej zony krisa- rozwidli sei z kalsa ale ona juz nie mogla zniesc
      tego , ze ja zdradzai baluje "na barze".zeszmacil sie dawno za niejedne
      pieniadze.tyle ze prfesjonalnie-bo to dobry prosty spiker jest!
      • bombany_przez_mirke Re: Kris sam zdradzal zone 08.10.04, 12:21
        wiesz?? widziałaś?? czy tylko słyszałaś??
        ehhh
      • bombany_przez_mirke Re: Kris sam zdradzal zone 08.10.04, 12:21
        Wujek dziadka moeje fryzjerki ma kolegę, który kiedyś sypiał z dziewczyną,
        która słyszała, że....
        • Gość: tje Re: Kris sam zdradzal zone IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.10.04, 16:37
          Może ktoś dokładnie opisać co się stało, bo ostatnio nie miałam możności
          oglądać baru? Dzięki z góry
          • ruda_szczurka Re: Kris sam zdradzal zone 10.10.04, 16:42
            temat omowiony w kazda strone w watkach ze slowem BAR w tytule - tutaj i na
            forum reality...
    • Gość: ;;;s Re: Za ile zeszmacilibyście się prowadząc BAR ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 20:46
      wiem, bo znam tesciowa bardzo dobrze przyujaznimy sie, to powiedziałam dla
      olustracji tła tego falszywego barowego programu
    • Gość: wik Re: Za ile zeszmacilibyście się prowadząc BAR ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 10:48
      za nic
    • antyczerwony_sok_pomidorowy Re: Za ile zeszmacilibyście się prowadząc BAR ? 10.10.04, 13:21
      Godność jest bezcenna. Nawet wielkie pieniądze nie sa warte jej utraty.
    • ruda_szczurka Społeczeństwo z zasadami ;P 10.10.04, 14:51
      ja bym sie podjeła prowadzenia baru za połowe stawki Ibisha ;)
      a potem 2 lata mogłabym pi...ć na forum o tym jaki to szmatławy program był...
      miałabym duzo wolnego czasu bo w koncu ile mozna sprawdzac naliczane przez bank
      odsetki ;P
      • Gość: ? Konformistka IP: *.aster.pl 11.10.04, 17:42
        Nie wiem czy wiesz, ale wcale dobrze to o tobie nie swiadczy
    • Gość: za uścisk dłoni Re: Za ile zeszmacilibyście się prowadząc BAR ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 20:42
      przenajświetniejszego Pana Lisa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka