Dodaj do ulubionych

Jay Leno & Conan O'Brien

IP: *.uninet.gliwice.pl 18.04.02, 11:36
Nowa stacja Tele5 ma puszczać te popularne w usa programy. Obecnie mozna je tez
ogladac na CNBC. Czy wie ktos, czy te na Tele5 to beda jakies baaaaaaardzo
stare powtorki?
Obserwuj wątek
    • Gość: Majki Re: Jay Leno & Conan O'Brien IP: *.tlsa.pl 18.04.02, 11:39
      Jaka to stacja, chodzi o język? Z jakiej satelity ją ściągasz?
      • farscapefan Re: Jay Leno & Conan O'Brien 18.04.02, 13:53
        Pytasz o TELE 5 czy CNBC?
        Ta pierwsza będzie od jutra po polsku, natomiast CNBC jest po angielsku,
        dostępna w kablówkach, np. ASTER CITY lub PTK (inne chyba też ją mają), na
        ASTRZE i na HOT BIRD, w ramach pakietu CYFRY+. Na ASTRZE była jako niekodowany
        kanał, próbuj, może złapiesz...
        A swoją drogą faktycznie ciekawe, czy TELE 5 zaserwuje stare programy Jay'a i
        Conan'a, czy też nowe...

Katarzyna
    • Gość: Juhha Talk showy sa do niczego... IP: *.hamk.fi 18.04.02, 13:51
      Jesli masz satelite, to powinienes odbierac CNBC albo NBC. Kolejne odcinki leca na biezaco. Nie
      zapalaj sie jednak. To nie sa te same programy co kiedys!!!!
      Jay Leno robi dalej normalne wywiady + fatalne urozmaicenia (mini-programy w stylu O.Winfrey np.
      na temat ''skrytych wyznan'' publicznosci, co oznacza, ze mowia co wstydliwego zrobili. Szczerze
      mowiac ohydne, niesmaczne i ponizej jakiejkolwiek krytyki) albo odwiedza ich w domach i namawia
      do robienia ,,niezwyklych rzeczy''. To nie ten sam program...
      Natomiast O'Brian balansuje na granicy bezposredniosci i prostactwa. Ostatnio robil sobie jaja z
      katolickich dewocjonaliow. Jak na Ameryke to bardzo niepoprawne politycznie, a na Europe
      prostackie. Kiedys byl lepszy...
      Moze lepiej, ze beda pokazywac powtorki. Tak poza tym Mann i Materna przewyzszaja obydwu panow z
      USA poziomem, humorem i tematami. Nie wiem czy jeszcze wciaz maja ten sam program, co kiedys,
      ale byl doskonaly na tle innych.
      • Gość: dekris Re: Talk showy sa do niczego... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 18:49
        ja juz dawno przestalem patrzec na Jagielskiego.
        A Conana to nawet lubie.
        • Gość: Arntzen Re: Talk showy sa do niczego... IP: *.uninet.gliwice.pl 19.04.02, 14:23
          Są gusta... Dla mnie nr 1 jest O'Brien. Pewnie,że MDM to zupełnie inna bajka,
          ale to nie przy ich programach zrywam boki. Inna sprawa, że goszczące w
          polskich talk-showach sławy są bardziej sztywne.
          • tommyboy Re: Talk showy sa do niczego... 19.04.02, 19:05
            Z tego co wiem, maja pokazywać aktualne odcinki. Za to nie całe.
            • Gość: Pradera Re: Talk showy sa do niczego... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 21.04.02, 23:18
              Puszczanie powtórek byłoby trochę bez sensu - to są jednak programy na bardzo
              aktualne tematy... ale ja bym w ogóle bał się tego oglądać w polskiej wersji.
              jak sobie pomyślę co kiepsko opłacany tłumocz może zrobić z dowcipami Conana...
              • effa Re: Talk showy sa do niczego... 22.04.02, 14:52
                Gość portalu: Pradera napisał(a):

> Puszczanie powtórek byłoby trochę bez sensu - to są jednak programy na bardzo
                > aktualne tematy... ale ja bym w ogóle bał się tego oglądać w polskiej wersji.
                > jak sobie pomyślę co kiepsko opłacany tłumocz może zrobić z dowcipami Conana...

widzialam wczoraj fragment Jay'a.... ze bylo bardzo zle nie powiem ale wersja
                oryginalna jest po prostu lepsza, to chyba jednak jest kwestia jezyka... a moze
                mojego przyzwyczajenia? w kazdym razie nie byl to koszmar bliski symultanicznym
                tlumaczeniom z ceremoniii oscarowej serwowoanym w ostatnich latach.
                uklony
      • Gość: Bar Re: Talk showy sa do niczego... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 19:44
        Te programy byly na jako takim poziomie pare lat temu. Ostatnio tematy i
        grzebanie sie w roznych ciekawostkach jest denne. Conan - taki sobie. Mann przy
        nim o mistrz swiata. Leno - slaby. Jagielski jest teraz nawet lepszy.
        • Gość: Kama Re: Talk showy sa do niczego... IP: 149.156.213.* 13.06.02, 18:00
          Zgadzam sie, poza ostatnim stwierdzeniem.
    • Gość: Marcel Re: Jay Leno & Conan O'Brien IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 15:09
      Conan? Z Cymerii?
      • Gość: misty Re: Jay Leno & Conan O'Brien IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 18:06
        Gość portalu: Marcel napisał(a):

> Conan? Z Cymerii?
        Śmieszne, że pytasz, bo ostatnio Conan przyznał, że jego życie po dwunastym (?)
        roku życia, kiedy zaczęły wychodzić "Conany", stało się piekłem!
        A swoją drogą, rzeczywiście Conan nieco podupadł ostatnio (za Jayem nigdy nie
        przepadałam). Myślę, że to przez pożegnanie się ze stanem kawalerskim...:-)

• thesims Re: Jay Leno & Conan O'Brien 09.07.02, 13:14
      Uwielbiem Jaya i Conana, polskie talk shows sie do nich niestety nie umywaja.
      • Gość: tomek Re: Jay Leno & Conan O'Brien IP: 62.233.169.* 11.07.02, 20:57
        najbardziej lubie autoironię O'Briena i wyjście na miasto Leno (pyta tam
        amerykańców o prostackie rzeczy - oni oczywiście nie znaja odpowiedzi).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka