Gość: Arntzen IP: *.uninet.gliwice.pl 18.04.02, 11:36 Nowa stacja Tele5 ma puszczać te popularne w usa programy. Obecnie mozna je tez ogladac na CNBC. Czy wie ktos, czy te na Tele5 to beda jakies baaaaaaardzo stare powtorki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Majki Re: Jay Leno & Conan O'Brien IP: *.tlsa.pl 18.04.02, 11:39 Jaka to stacja, chodzi o język? Z jakiej satelity ją ściągasz? Odpowiedz Link Zgłoś
farscapefan Re: Jay Leno & Conan O'Brien 18.04.02, 13:53 Pytasz o TELE 5 czy CNBC? Ta pierwsza będzie od jutra po polsku, natomiast CNBC jest po angielsku, dostępna w kablówkach, np. ASTER CITY lub PTK (inne chyba też ją mają), na ASTRZE i na HOT BIRD, w ramach pakietu CYFRY+. Na ASTRZE była jako niekodowany kanał, próbuj, może złapiesz... A swoją drogą faktycznie ciekawe, czy TELE 5 zaserwuje stare programy Jay'a i Conan'a, czy też nowe... Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juhha Talk showy sa do niczego... IP: *.hamk.fi 18.04.02, 13:51 Jesli masz satelite, to powinienes odbierac CNBC albo NBC. Kolejne odcinki leca na biezaco. Nie zapalaj sie jednak. To nie sa te same programy co kiedys!!!! Jay Leno robi dalej normalne wywiady + fatalne urozmaicenia (mini-programy w stylu O.Winfrey np. na temat ''skrytych wyznan'' publicznosci, co oznacza, ze mowia co wstydliwego zrobili. Szczerze mowiac ohydne, niesmaczne i ponizej jakiejkolwiek krytyki) albo odwiedza ich w domach i namawia do robienia ,,niezwyklych rzeczy''. To nie ten sam program... Natomiast O'Brian balansuje na granicy bezposredniosci i prostactwa. Ostatnio robil sobie jaja z katolickich dewocjonaliow. Jak na Ameryke to bardzo niepoprawne politycznie, a na Europe prostackie. Kiedys byl lepszy... Moze lepiej, ze beda pokazywac powtorki. Tak poza tym Mann i Materna przewyzszaja obydwu panow z USA poziomem, humorem i tematami. Nie wiem czy jeszcze wciaz maja ten sam program, co kiedys, ale byl doskonaly na tle innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekris Re: Talk showy sa do niczego... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 18:49 ja juz dawno przestalem patrzec na Jagielskiego. A Conana to nawet lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arntzen Re: Talk showy sa do niczego... IP: *.uninet.gliwice.pl 19.04.02, 14:23 Są gusta... Dla mnie nr 1 jest O'Brien. Pewnie,że MDM to zupełnie inna bajka, ale to nie przy ich programach zrywam boki. Inna sprawa, że goszczące w polskich talk-showach sławy są bardziej sztywne. Odpowiedz Link Zgłoś
tommyboy Re: Talk showy sa do niczego... 19.04.02, 19:05 Z tego co wiem, maja pokazywać aktualne odcinki. Za to nie całe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pradera Re: Talk showy sa do niczego... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 21.04.02, 23:18 Puszczanie powtórek byłoby trochę bez sensu - to są jednak programy na bardzo aktualne tematy... ale ja bym w ogóle bał się tego oglądać w polskiej wersji. jak sobie pomyślę co kiepsko opłacany tłumocz może zrobić z dowcipami Conana... Odpowiedz Link Zgłoś
effa Re: Talk showy sa do niczego... 22.04.02, 14:52 Gość portalu: Pradera napisał(a): > Puszczanie powtórek byłoby trochę bez sensu - to są jednak programy na bardzo > aktualne tematy... ale ja bym w ogóle bał się tego oglądać w polskiej wersji. > jak sobie pomyślę co kiepsko opłacany tłumocz może zrobić z dowcipami Conana... widzialam wczoraj fragment Jay'a.... ze bylo bardzo zle nie powiem ale wersja oryginalna jest po prostu lepsza, to chyba jednak jest kwestia jezyka... a moze mojego przyzwyczajenia? w kazdym razie nie byl to koszmar bliski symultanicznym tlumaczeniom z ceremoniii oscarowej serwowoanym w ostatnich latach. uklony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bar Re: Talk showy sa do niczego... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 19:44 Te programy byly na jako takim poziomie pare lat temu. Ostatnio tematy i grzebanie sie w roznych ciekawostkach jest denne. Conan - taki sobie. Mann przy nim o mistrz swiata. Leno - slaby. Jagielski jest teraz nawet lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Talk showy sa do niczego... IP: 149.156.213.* 13.06.02, 18:00 Zgadzam sie, poza ostatnim stwierdzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: Jay Leno & Conan O'Brien IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 15:09 Conan? Z Cymerii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misty Re: Jay Leno & Conan O'Brien IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 18:06 Gość portalu: Marcel napisał(a): > Conan? Z Cymerii? Śmieszne, że pytasz, bo ostatnio Conan przyznał, że jego życie po dwunastym (?) roku życia, kiedy zaczęły wychodzić "Conany", stało się piekłem! A swoją drogą, rzeczywiście Conan nieco podupadł ostatnio (za Jayem nigdy nie przepadałam). Myślę, że to przez pożegnanie się ze stanem kawalerskim...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
thesims Re: Jay Leno & Conan O'Brien 09.07.02, 13:14 Uwielbiem Jaya i Conana, polskie talk shows sie do nich niestety nie umywaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Jay Leno & Conan O'Brien IP: 62.233.169.* 11.07.02, 20:57 najbardziej lubie autoironię O'Briena i wyjście na miasto Leno (pyta tam amerykańców o prostackie rzeczy - oni oczywiście nie znaja odpowiedzi). Odpowiedz Link Zgłoś