IP: *.acn.waw.pl 19.04.02, 14:13
Zagladam na to forum rzadko, bo nie jestem fanem BB. Ale zawsze warto sie
dowiedziec co sie dzialo :)) NIestety ostatnio moglem sie jedynie dowiedziec ze
siano to pedal, hitler, zarozumialec costam costam. Nie znam siana, ale od
momentu kiedy pierwszy raz tu zajrzalem widzialem ze przekazuje zupelnie
bezinteresownie informacje, za ktore normalnie trzeba placic (to swoja droga
niezla granda). I chocby za to nalezy mu sie podziekowanie nie zjeb.

Natomiast pomijajac sprawe siana (ktorego pozdrawiam i niech sie czyma) to
powiem tak:

TAKIEGO SCIEKU, ZLEWU, KANALU I KIBLA to ja jeszcze nie widzialem na zadnym
forum. Skad w was ludzie tyle nienawisci? I to do wszystkiego? Antysemityzm
(norma w Polsce), nietolerancja dla wszystkiego i kazdego, obrzucanie innych
blotem jest tu na porzadku dziennym. Jak czytam takiego Misia, czy Kazia czy
innego gowniarza, ktory umie tylko napisac ze ktos jest "chuj, Zyd i pedal i ze
on wszystkich zbokow nienawidzi" to mi sie przykro robi ze mieszkam w takim
kraju.

pozdrawiam

ps. Naprawde szkoda ze to forum nie jest moderowane. PRzynajmniej dotyczylo by
tematu.
Obserwuj wątek
    • xnikto1 Re: O M'God 19.04.02, 14:16
      popieram Twoje zdanie

pozdr
    • mietos0 Re: O M'God 19.04.02, 14:35
      Zgadzam się z Tobą.Dopiero zaczynam na forum i nie wiem co się tu dzieje.
      Wygląda na to że uwzięli się na jakiegoś Siano i robią to niewybredny sposób.
      Mam nadzieję że "gostek " jst ponad to.
    • Gość: kumek Re: O M'God IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.02, 14:45
      ...zgadzam się co co wątku ...NIEWYBREDNOŚCI pewnych gości. Natomiast
      niezgadzam się z ...MEGALOMAŃSTWEM i... laskami w tym całym sianie ....

Pozdravki
    • Gość: peace Re: O M'God IP: *.drawsko.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 15:01
      zgadzam się z Tobą w 100%, pozdr dla Siano jesteś spoko gość
      • Gość: tdi Re: O M'God IP: *.acn.waw.pl 19.04.02, 15:15
        skasowalem gupi ja poprzedniego posta.

Siano poswieca swoj czas na opowiadanie co sie dzieje w Sekocinie. Nie wiem
        gdzie tu megalomania. Ludzie go szanuja i chwala bo inaczej musieli by zaplacic
        pijawom z TVN i z Onetu za informaje. Nie widzialem w zadnym z jego postow
        atakow na jakiegokolwiek innego uzytkownika forum. Nie widzialem tez zeby sie
        chwalil ze jest super i ze mamy go wielbic. WIdzialem za to informacje. A to ze
        komentuje? Cholera. czemu ma nie komentowac? Ma chyba prawo. Caly numer polega
        na tym zeby komentowac umiejetnie a nie przy pomocy epitetow tak jak robi to ta
        swolocz.

pozdrawiam
        • mietos0 Re: O M'God 19.04.02, 15:22
          Żeby skomentować coś bez inwektyw i epitetów trzeba mieć pewien zasób
          słownictwa aby wyrazić swoje myśli (nawet jeśli jest to oburzenie i dezaprobata
          dla cudzych poglądów).
          • Gość: kumek Re: O M'God IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.02, 17:50

... komentarze z notką uwaga ...to ja napisałem !!! Są typowym przejawem
            MEGALOMANI a wy wszyscy broniacy teraz ....samych siebie potwierdzacie
            to ....co dokładnie widać w BB.

a teraz to przetłumacze jaśniej: Siano stwierdza że ...np: " Murzyna gorzej
            widać w nocy"- reszta potwierdza ,dodając noc jest ciemna ,ktoś inny -Murzyn
            jest czarny. Ale ,ale ...to Siano powiedział i napisał ! - łebski gość.

BBB - i to co tam zostaje to towarzystwo wzajemnej adoracji,wywalili nie
            nielubianych ,ale niepokornych ....

Komizm polega na tym ,ze wszyscy to wiedzą ,wiec po co gostek podpisuje
            swoje posty , bo na rewelacje to nie wygląda ani na abonament.Dajmy spokój
            koledze Siano i rozanielonym "blondynom" którym musi powiedzieć i napisać
            sam ....przywódca stada -( baranom )- cisnie się samo na usta .

Sorry za łopatologię ,ale ta histeria zabiera tu.... istotę sprawy i zamiast
            BB mamy młucke i sieczkę ... Moja rada -zmień Siano nicka i metodę ,na BB1 i
            BB2 byli bardziej łebscy ludzie i bez narcyzmu - masz cos do powiedzenia to
            mów ,a a jak widzisz że rozpętałeś "smród" to błyśnij inteligencją i ....sam
            wiesz co zrobić !

Amen
            • Gość: siano Re: O M'God IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 20:02
              Pragmatyczne i praktyczne powody tytułowania wątków moim nickiem pozwoliły ci,
              drogi kumku, po zapewne uprzedniej wnikliwej ich analizie, dojść do wniosku, że
              siano jest megalomanem. Gratuluję przenikliwości - po jednej
              poszlace "rozpracowałeś" całą moją psychikę! Skomentuję to jednym słowem:
              bzdura. Prawdziwe powody tytułowania wątków "z nickiem" juz wyjaśniane były
              niejednokrotnie, daruję więc sobie i nie będę przytaczał i jeszcze raz.

A może o moim narcyzmie wywnioskowałeś z moich wypowiedzi? Jeśli tak, to czemu
              ich nie przytoczysz? Czemu? Bo czepiłeś się mnie za to, że w wątkach umieszczam
              nicka i na tym koniku jedziesz dorabiając do tego ideologię godną duuużo
              lepszej sprawy. Oprócz tego nic nie możesz mi zarzucić. Taki to z
              ciebie "łebski" facet. Zarzuty o narzucanie swego zdania między bajki można
              włożyć, bo nawet ludzie z towarzystwa wzajemnej adoracji, jak ich nazywasz,
              czasem nie zgadzają się ze mną i śmiało o tym piszą.

Ja jestem narcyzem, megalomanem? Ja się uważam za najlepszego? A kto wyzywa i
              obraża forumowiczów nazywając się stadem baranów bez własnego zdania,
              jednocześnie kreując się na Tego Który Potrafił Się Przeciwstawić I Zdanie
              Własne Ma? Proponuję: wyprostuj palec wskazujący i puknij się delikatnie kilka
              razy w czółko.

Napisałeś:
              "Moja rada - zmień Siano nicka i metodę, na BB1 i BB2 byli bardziej łebscy
              ludzie i bez narcyzmu - masz cos do powiedzenia to mów, a jak widzisz że
              rozpętałeś "smród" to błyśnij inteligencją i ....sam wiesz co zrobić!"

Co za idiotyzm. Ja rozpętałem smród hehehe niesamowite, jak to potrafią ludzie
              kota ogonem wykręcić. A w ogóle to chciałem ci powiedzieć, że z tego co wiem,
              to raptem niedawno powróciłeś na forum. Nie czytywałeś moich postów, nie znasz
              mnie. Trafiłeś akurat na moment kiedy zaczęła się na mnie nagonka. Wiedz, że u
              tych kórzy mnie szanują, na szacunek zapracowałem właśnie swoimi wypowiedziami
              (plus dostarczanie informacji) - nie zaczarowałem ich, nie płacę im. Powinieneś
              się choć przez chwilę nad tym zastanowić. Czy wnikliwa analiza uwzględniła tę
              okoliczność?
              • Gość: kumek. Re: O M'God IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.02, 21:19
                Gość portalu: siano napisał(a):

> Pragmatyczne i praktyczne powody tytułowania wątków moim nickiem pozwoliły ci,
                > drogi kumku, po zapewne uprzedniej wnikliwej ich analizie, dojść do wniosku, że
                >
                > siano jest megalomanem. Gratuluję przenikliwości - po jednej
                > poszlace "rozpracowałeś" całą moją psychikę! Skomentuję to jednym słowem:
                > bzdura. Prawdziwe powody tytułowania wątków "z nickiem" juz wyjaśniane były
                > niejednokrotnie, daruję więc sobie i nie będę przytaczał i jeszcze raz.
                >
                > A może o moim narcyzmie wywnioskowałeś z moich wypowiedzi? Jeśli tak, to czemu
                > ich nie przytoczysz? Czemu? Bo czepiłeś się mnie za to, że w wątkach umieszczam
                >
                > nicka i na tym koniku jedziesz dorabiając do tego ideologię godną duuużo
                > lepszej sprawy. Oprócz tego nic nie możesz mi zarzucić. Taki to z
                > ciebie "łebski" facet. Zarzuty o narzucanie swego zdania między bajki można
                > włożyć, bo nawet ludzie z towarzystwa wzajemnej adoracji, jak ich nazywasz,
                > czasem nie zgadzają się ze mną i śmiało o tym piszą.
                >
                > Ja jestem narcyzem, megalomanem? Ja się uważam za najlepszego? A kto wyzywa i
                > obraża forumowiczów nazywając się stadem baranów bez własnego zdania,
                > jednocześnie kreując się na Tego Który Potrafił Się Przeciwstawić I Zdanie
                > Własne Ma? Proponuję: wyprostuj palec wskazujący i puknij się delikatnie kilka
                > razy w czółko.
                >
                > Napisałeś:
                > "Moja rada - zmień Siano nicka i metodę, na BB1 i BB2 byli bardziej łebscy
                > ludzie i bez narcyzmu - masz cos do powiedzenia to mów, a jak widzisz że
                > rozpętałeś "smród" to błyśnij inteligencją i ....sam wiesz co zrobić!"
                >
                > Co za idiotyzm. Ja rozpętałem smród hehehe niesamowite, jak to potrafią ludzie
                > kota ogonem wykręcić. A w ogóle to chciałem ci powiedzieć, że z tego co wiem,
                > to raptem niedawno powróciłeś na forum. Nie czytywałeś moich postów, nie znasz
                > mnie. Trafiłeś akurat na moment kiedy zaczęła się na mnie nagonka. Wiedz, że u
                > tych kórzy mnie szanują, na szacunek zapracowałem właśnie swoimi wypowiedziami
                > (plus dostarczanie informacji) - nie zaczarowałem ich, nie płacę im. Powinieneś
                >
                > się choć przez chwilę nad tym zastanowić. Czy wnikliwa analiza uwzględniła tę
                > okoliczność?

... nie skuszę się na analizę Twego - drogi Siano,wypracowanego szacunku . Widze
                że na maxa Cie to kręci , skoro tak .....to tylko wypada dac se siana ,bo nie
                rozumiesz w mej wypowiedzi tego co tam jest w istocie.
                Nie interesuje mnie jak bardzo ciezko pracowałeś na ...szacunek i jak wiele
                wyżeczeń Cie to kosztuje - to jest granie na partyturę którą sam ułożyłeś i o
                której już wielokrotnie tu pisano . I co z tego ?

Twoje wypowiedzi -fakt nie przytocze ,bo sprawoadawcą sportowym jesteś lepszym i
                na rzemiośle sie znasz -bravo !
                Gdyby były one takie jakie lubię to i owszem,coś bym na to odpisał ....sooory
                kolego ale nie pokazałeś nic ,nic co może być z lekka dosadne cięte i
                kontrastowe do Twoich "podpisywaczy". Wcale nie uważam się za lepszego.....ale za
                bardziej wymagającego. I nie mów mi ,że w tym co pisałem ,choć raz użyłem
                dosadniejszego tonu od Ciebie ,to nie mój styl,a to ze potrafię zakpić i czasem
                użyć prowokacji - to jak dla Ciebie wyższa szkoła jazdy?
                Piszę butnie ,bo sam jesteś butny ,ale ja się tego nie wypieram i jestem w
                każdej chwili gotów dać ci kontrę.

Nie znam Cie i Ty nie znasz mnie ,więc darujmy sobie ustalanie "profilu",tu
                tylko chodzi o BB a nie o Komentatora....

...czy jasno się wyraziłem drogi kolego,jak masz jakieś wątpli. to wall
                śmiało...

szacunek .
                • Gość: siano Re: O M'God IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 01:39
                  Gość portalu: kumek. napisał(a):

> (...) Twoje wypowiedzi -fakt nie przytocze ,bo sprawoadawcą sportowym jesteś
                  lepszym i na rzemiośle sie znasz -bravo !
                  > Gdyby były one takie jakie lubię to i owszem,coś bym na to odpisał ....sooory
                  > kolego ale nie pokazałeś nic ,nic co może być z lekka dosadne cięte i
                  > kontrastowe do Twoich "podpisywaczy". Wcale nie uważam się za lepszego.....ale
                  > za
                  > bardziej wymagającego. I nie mów mi ,że w tym co pisałem ,choć raz użyłem
                  > dosadniejszego tonu od Ciebie ,to nie mój styl,a to ze potrafię zakpić i czasem
                  > użyć prowokacji - to jak dla Ciebie wyższa szkoła jazdy?
                  > Piszę butnie ,bo sam jesteś butny ,ale ja się tego nie wypieram i jestem w
                  > każdej chwili gotów dać ci kontrę.
                  >
                  > Nie znam Cie i Ty nie znasz mnie ,więc darujmy sobie ustalanie "profilu",tu
                  > tylko chodzi o BB a nie o Komentatora....

Argumentowanie, że nie przytoczysz moich wypowiedzi, bo "sprawozdawcą sportowym
                  jesteś lepszym" jest trochę bez sensu, wręcz żałosne i potwierdza to, że w ataku
                  na moją osobę pojechałeś, jak pisałem wcześniej, na jednym koniku, nie mając
                  właściwie podstaw do szafowania ocenami. Czy "buta, której się nie wypierasz"
                  idzie w parze z odwagą by przyznać się do tego? Tyle po lekturze pierwszego
                  zacytowanego wyżej zdania z Twojego posta.

Natomiast to co napisałeś dalej... Wiesz, ręce mi opadły. Przytoczę jeszcze raz:

"Gdyby były one takie jakie lubię to i owszem,coś bym na to odpisał ....sooory
                  kolego ale nie pokazałeś nic ,nic co może być z lekka dosadne cięte i
                  kontrastowe do Twoich 'podpisywaczy'."

Chwileczkę, to dlatego piszesz o "siantażowaniu forum", bo moje wypowiedzi nie są
                  takie jakie lubisz, nalezy więc autora zaatakować? Czy to czasem nie szowinizm?
                  Jeśli posty nie spełniają kryteriów "wymagającego kumka" to nie odpisuj i kropka.
                  Tak jak się deklarujesz. Atakiem wcześniejszym i tym co napisałeś w poprzednim
                  poście udowodniłeś, że w zależności od sytuacji piszesz to czym akurat pasuje
                  komuś przysolić, będąc jednocześnie niekonsekwentnym.

Co do Twojej buty - nie mam nic przeciwko dopóki nie przeradza sie w arogancję.
                  To samo dotyczy ewentualnej kontry. Dyskusje mile widziane.

siano
                  • Gość: pp Re: O M'God IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.04.02, 01:53
                    siano ty twoi przeciwnicy jak i poplecznicy zdominowaliscie forum personalnymi
                    rozgrywkami, mnie to kompletnie nie interesuje ,ale zaczyna mnie draznic ilosc
                    watkow nie zwiazanych z tematem forum,zwracam sie wiec do ciebie z uprzejma
                    prosba o zakonczenie tej nieciekawej debaty, moze uda sie przywrocic jeszcze
                    sens tego forum bo jak na razie stoi on pod znakiem zapytania.
                    pozdrawiam bezstronny
                    • Gość: siano Re: O M'God IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 01:59
                      Heja pp!

Zgadzam się z Tobą, mnie też to nuży, zwłaszcza że to ja jestem atakowany.
                      Podzielam nadzieję, że wreszcie się to skończy.

Pozdrawiam
                      siano
                  • Gość: kumek Re: O M'God IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 12:51
                    Gość portalu: siano napisał(a):

> Gość portalu: kumek. napisał(a):
                    >
                    > > (...) Twoje wypowiedzi -fakt nie przytocze ,bo sprawoadawcą sportowym jes
                    > teś
                    > lepszym i na rzemiośle sie znasz -bravo !
                    > > Gdyby były one takie jakie lubię to i owszem,coś bym na to odpisał ....so
                    > oory
                    > > kolego ale nie pokazałeś nic ,nic co może być z lekka dosadne cięte i
                    > > kontrastowe do Twoich "podpisywaczy". Wcale nie uważam się za lepszego....
                    > .ale
                    > > za
                    > > bardziej wymagającego. I nie mów mi ,że w tym co pisałem ,choć raz użyłe
                    > m
                    > > dosadniejszego tonu od Ciebie ,to nie mój styl,a to ze potrafię zakpić i c
                    > zasem
                    > > użyć prowokacji - to jak dla Ciebie wyższa szkoła jazdy?
                    > > Piszę butnie ,bo sam jesteś butny ,ale ja się tego nie wypieram i jestem w
                    >
                    > > każdej chwili gotów dać ci kontrę.
                    > >
                    > > Nie znam Cie i Ty nie znasz mnie ,więc darujmy sobie ustalanie "profilu"
                    > ,tu
                    > > tylko chodzi o BB a nie o Komentatora....
                    >
                    > Argumentowanie, że nie przytoczysz moich wypowiedzi, bo "sprawozdawcą sportowym
                    >
                    > jesteś lepszym" jest trochę bez sensu, wręcz żałosne i potwierdza to, że w atak
                    > u
                    > na moją osobę pojechałeś, jak pisałem wcześniej, na jednym koniku, nie mając
                    > właściwie podstaw do szafowania ocenami. Czy "buta, której się nie wypierasz"
                    > idzie w parze z odwagą by przyznać się do tego? Tyle po lekturze pierwszego
                    > zacytowanego wyżej zdania z Twojego posta.
                    >
                    > Natomiast to co napisałeś dalej... Wiesz, ręce mi opadły. Przytoczę jeszcze raz
                    > :
                    >
                    > "Gdyby były one takie jakie lubię to i owszem,coś bym na to odpisał ....sooory
                    >
                    > kolego ale nie pokazałeś nic ,nic co może być z lekka dosadne cięte i
                    > kontrastowe do Twoich 'podpisywaczy'."
                    >
                    > Chwileczkę, to dlatego piszesz o "siantażowaniu forum", bo moje wypowiedzi nie
                    > są
                    > takie jakie lubisz, nalezy więc autora zaatakować? Czy to czasem nie szowinizm?
                    >
                    > Jeśli posty nie spełniają kryteriów "wymagającego kumka" to nie odpisuj i kropk
                    > a.
                    > Tak jak się deklarujesz. Atakiem wcześniejszym i tym co napisałeś w poprzednim
                    > poście udowodniłeś, że w zależności od sytuacji piszesz to czym akurat pasuje
                    > komuś przysolić, będąc jednocześnie niekonsekwentnym.
                    >
                    > Co do Twojej buty - nie mam nic przeciwko dopóki nie przeradza sie w arogancję.
                    >
                    > To samo dotyczy ewentualnej kontry. Dyskusje mile widziane.
                    >
                    > siano

... nareście wyszło z Ciebie prawdziwe i niewybredne JA , okazujesz się słaby
                    i nerwy puszczają Ci ...bo te określenia drogi Siano ,abym sie pukął w czoło lub
                    że jestem żałosny to nic innego jak podsrówki w stylu nie butnym ,ale chamskim.
                    Dyskusja z Tobą staje się zatem ....zbędna ,bo jesteś wyczulony na swoim
                    punkcie a to ....jest forum BB, i szkoda czasu na udowadnianie ....wyższości
                    swojego EGO.

...jak znudzisz się już sam sobą i dojdziesz do wniosku że jednak Megalomanem
                    jesteś to .....bedzie wielki dzień i .....masz moje słowo - wypiję Twoje zdrowie!

szacunek.... mówi kumek.
                    • siano01 Re: O M'God 20.04.02, 13:11
                      Gość portalu: kumek napisał(a):

> ... nareście wyszło z Ciebie prawdziwe i niewybredne JA , okazujesz się sła
                      > by
                      > i nerwy puszczają Ci ...bo te określenia drogi Siano ,abym sie pukął w czoło lu
                      > b
                      > że jestem żałosny to nic innego jak podsrówki w stylu nie butnym ,ale chamskim.
                      >
                      > Dyskusja z Tobą staje się zatem ....zbędna ,bo jesteś wyczulony na swoim
                      > punkcie a to ....jest forum BB, i szkoda czasu na udowadnianie ....wyższości
                      > swojego EGO.
                      >
                      > ...jak znudzisz się już sam sobą i dojdziesz do wniosku że jednak Megalomanem
                      >
                      > jesteś to .....bedzie wielki dzień i .....masz moje słowo - wypiję Twoje zdrowi
                      > e!
                      >
                      >
                      > szacunek.... mówi kumek.

Nieuważnie czytasz moje posty, bo napisałem o Twoich argumentach, że są żałosne -
                      i specjalnie unikałem oceny Twojej osoby. Co do pukania w czoło, to napisałem o
                      tym jeszcze we wczesniejszym poście i na niego odpowiedziałeś - nie przeszkadzało
                      Ci to wtedy w prowadzeniu dyskusji? Skłaniam się więc do wniosku, że po prostu
                      teraz zabrakło Ci argumentów.... Na marginesie: pukanie w czoło ma Ci pomóc
                      zrozumieć co nieco. :))) Ale zostawmy to.

Zanim wycofasz się z dyskusji, zręcznie lawirując i mówiąc, że dyskusja ze mną
                      jest zbędna, może jednak spróbujesz odpowiedzieć na moje argumenty? Bo na razie
                      tego nie zrobiłeś, powatrzasz tylko w kółko o moim rzekomym megalomaństwie :)

Zgadzam się, że to forum o BB i o tym powinniśmy dyskutować. Ten wątek jednak
                      chciałbym dokończyć, a przynajmniej przeczytać Twoją odpowiedź na mojego
                      poprzedniego posta. Ale ODPOWIEDŹ, a nie kolejną wersję tego samego
                      twierdzenia "siano megaloman".

Pozdrawiam
                      siano
                      • Gość: kumek Re: O M'God IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 13:39

... sorry Ty tylko udajesz ,czy naprawdę nie pojmujesz? Nie umiesz się
                        pogodzić z tym co wszyscy tu widzą .... Forum zdominowane osobistym słodzeniem
                        lub opluwaniem Siana. Nie po to ono jest ,a Ty nie potarfisz tego ukrucić ... -
                        czemu ?
                        ...nie mam zamiaru przedłużać tej zbędnej rozmowy z jednego powodu: Zaden z
                        NAS nie ma skupiać uwagi wszystkich na sobie ....

...jak dalej mamy dyskutować o sobie to na priva ...
                        • harpia1 Re: O M'God 20.04.02, 14:34
                          Gość portalu: kumek napisał(a):

>
                          >
                          > ... sorry Ty tylko udajesz ,czy naprawdę nie pojmujesz? Nie umiesz się
                          > pogodzić z tym co wszyscy tu widzą ....

Chyba się wtrącę... bowiem nie znoszę, gdy ktoś mieni się wybrańcem ludu, kumek.
                          A konkretnie, gdy ktoś swoje opinie opatruje słowem "wszyscy". Wszyscy tu...? Ja
                          też tu jestem i akurat nie widzę tego, co insynuujesz. I jeszcze parę innych osób
                          wraz ze mną, czego wyraz dali niejednokrotnie. A więc NIE WSZYSCY... Nie zaliczaj
                          nas do grupy osób, które za wszelką cenę chcą sobie i innym wmówić, że siano jest
                          wielbłądem.
                          Zaczęło się od podpisywania wątków, więc dodam jeszcze słowo w tej kwestii:
                          osobiście prosiłam siano o podpisywanie wątków zakładanych przez niego. I za mną
                          jeszcze inni. Nam to bardzo ułatwia selekcję wątków. Jak komuś żal, to niech
                          sobie też podpisuje. O co chodzi????? Robicie z igły widły, a potem wmawiacie
                          sianu, że megaloman... WEż pod uwagę jeden drobiazg: TO NIE SIANO ROZPĘTAŁ TĄ
                          BEZSENSOWNĄ AFERĘ.

Pozdrawiam
                          Harpia
                        • Gość: [ 8_8 ] Re: O M'God IP: *.bielsko.msk.pl 21.04.02, 02:26
                          k... gosciu skoncz.
                          slabo mi sie robi czytajac posty ludzi takich jak Ty, cwiercinteligentow,
                          ktorzy jakim cudem wiedza jak wlaczyc IE (ew.netszkape)..
                          zasada jest kolego prosta - nie podoba Ci sie, nie trawisz czegos/kogos - nie
                          odzywaj sie. bojkot jest od zawsze najlepsza forma protestu. nie podoba Ci sie
                          siano - nie czytaj jego postow (i jak sam widzisz bardzo dobrze, ze je tytuluje
                          swoim nick'iem), nie podoba Ci sie forum - znajdz sobie inne.. a szkodliwe dla
                          forum sa wszystkowiedzace, jedyne, niezastapione, nieomylne osoby Twojego
                          pokroju oraz debilne malolaty w rodzaju Tassmana..
                          bez odbioru...
    • Gość: Edi Re: O M'God IP: 80.48.94.* 19.04.02, 18:17
      Siano to w porządku gość i tyle.Widać,że po wywaleniu z BB ludzi
      kontrowersyjnych zrobiła się nuuuda.W tym momencie adrenalina i ukryte jady
      poszły na forum.Pierwszą ofiarą jest Siano.Kto będzie następny?.Może
      jakieś forumowe nominacje(z przymrużeniem oka)?.
      • Gość: mysz Re: O M'God IP: *.kopernik.gliwice.pl 19.04.02, 18:28
        Gość portalu: Edi napisał(a):

> Siano to w porządku gość i tyle.Widać,że po wywaleniu z BB ludzi
        > kontrowersyjnych zrobiła się nuuuda.W tym momencie adrenalina i ukryte jady
        > poszły na forum.Pierwszą ofiarą jest Siano.Kto będzie następny?.Może
        > jakieś forumowe nominacje(z przymrużeniem oka)?.

Pomysł diableski hehehe, chwilowo trzeba przenieść się na inne forum,
        przynajmniej do niedzieli chyba
    • Gość: aja Re: O M'God IP: *.ny5030.east.verizon.net 19.04.02, 19:13

>
      > TAKIEGO SCIEKU, ZLEWU, KANALU I KIBLA to ja jeszcze nie widzialem na zadnym
      > forum. Skad w was ludzie tyle nienawisci? I to do wszystkiego? Antysemityzm
      > (norma w Polsce), nietolerancja dla wszystkiego i kazdego, obrzucanie innych
      > blotem jest tu na porzadku dziennym. Jak czytam takiego Misia, czy Kazia czy
      > innego gowniarza, ktory umie tylko napisac ze ktos jest "chuj, Zyd i pedal i ze
      >
      > on wszystkich zbokow nienawidzi" to mi sie przykro robi ze mieszkam w takim
      > kraju.
      >
      > pozdrawiam
      >
      > ps. Naprawde szkoda ze to forum nie jest moderowane. PRzynajmniej dotyczylo by
      > tematu.

dziekuje ci bardzo za tego posta-choc przeczytalam go troche za pozno.
      myslalam,ze takie forum jest po to,zeby miec PRZYJEMNOSC z czytania,z
      wypowiedzenia sie,ze spotkania roznych ludzi i podobnych lub roznych pogladow na
      okreslony temat.
      mialam przyjemnosc i z rzetelnych relacji i komentarzy siano i z absurdalnych
      watkow tassmana-mysle,ze czlowiek moze miec przeciez jednoczesnie rozne
      potrzeby,a oni sie wzajemnie nie wyluczaja,raczej-uzupelniaja,choc musze
      przyznac,ze niektorych obroncow tasmanczyka,to juz gorzej percepuje i znosze,a
      nawet calkiem nie moge;)))
      nie spodziewalam sie takiej erupcji agresji i nienawisci.
      to juz nie jest przyjemnosc.
      chce podziekowac za wszystko,co dobrego tu dostalam-za relacje,poglady,wnikliwe
      obserwacje,uwagi na temat ludzi z bbb i tego,co sie tam dzieje.
      pozdrawiam.i mam nadzieje,ze sie kiedys jeszcze,gdzies tam w internecie
      spotkamy,moze w jakiejs bardziej sprzyjajacej zwyklemu gadaniu atmosferze.
      pa!

• Gość: tdi Re: O M'God IP: *.acn.waw.pl 20.04.02, 14:10
        Hum.... Siano straciles w moich oczach wdajac sie w bezsensowne dyskusje :)
        oczywiscie ze mozna sie bronic, ale panowie - w moim poscie nie chodzilo o
        lubienie czy nielubuienie siana, tylko o ten szlam co sie wylewa jak sie klika
        na forum BBB. I glownie o to. DZieki Aja ze rozumisz o co mi sie rozchodzi.
        poki co wyglada to tak - a bo ty... a widzisz bo ty mnie nie rozumiesz... nie
        nie to TY mnie nie rozumiesz....

ZOSTAWCIE SPRAWE SIANA. bo juz sie rzygac chce. NUDZIARSTWO!

A ja ze swojej strony powiem jeszcze raz:

wole czytac posty przemadrego, megalomaniacznego siana, niz tych debili, ktorzy
        uwazaja ze skoro sa tu incognito to moga se do woli bluzgac, obrazac i zjebywac
        kazdego, kazda i wszystko co im sie podoba. Co niestety dowodzi ze w Polsce
        slowo kultura zanika z przerazliwa predkoscia.

pozdro
        • siano01 Re: O M'God 20.04.02, 14:19
          Gość portalu: tdi napisał(a):

> Hum.... Siano straciles w moich oczach wdajac sie w bezsensowne dyskusje :)

Masz rację :(. Ale dwa dni nagonki sprawiły, że musiałem coś z siebie
          wyrzucić ;). Wycofuję się jednak na z góry upatrzone pozycje i poświęcam się temu
          co dotychczas, czyli dyskutowaniu o programie :))

Pozdrawiam serdecznie
          siano
          • Gość: pp Re: O M'God IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.04.02, 14:36
            nareszcie!!!!
    • sian01 Re: O M'God 20.04.02, 16:19
      Serdecznie dziękuję za te parę słów w mojej obronie.
      Jestem szczerze wzruszony. Widzę, że jesteś miłym
      chłopcem i wiesz co? Może moglibyśmy się zaprzyjaźnić?
      Może mogłbyś mi wysłać jakieś swoje zdjęcie - ja ze
      swej strony obiecuję parę rozkosznych fotek, o ile
      podasz mi swój adres, pyszczku :))) (to, na którym
      jestem jedynie w rajstopach, cały wysmarowany masłem
      czekoladowym, na pewno Ci się spodoba)

Pozdrawiam Cię gorąco, licząc na rozwinięcie znajomości :**
      siano
      • harpia1 Re: O M'God 20.04.02, 18:55
        sian01 napisał(a):

> Serdecznie dziękuję za te parę słów w mojej obronie.
        > Jestem szczerze wzruszony. Widzę, że jesteś miłym
        > chłopcem i wiesz co? Może moglibyśmy się zaprzyjaźnić?
        > Może mogłbyś mi wysłać jakieś swoje zdjęcie - ja ze
        > swej strony obiecuję parę rozkosznych fotek, o ile
        > podasz mi swój adres, pyszczku :))) (to, na którym
        > jestem jedynie w rajstopach, cały wysmarowany masłem
        > czekoladowym, na pewno Ci się spodoba)
        >
        > Pozdrawiam Cię gorąco, licząc na rozwinięcie znajomości :**
        > siano

No nieeeeee........... :(
        Aż żal patrzeć, jak niektórzy obnażają swoją płyciznę emocjonalno-moralną i nie
        tylko.
        Na ogół nie obrażam, ale w twoim przypadku, Podszywaczu, słowa "kretyn" same
        cisną się na klawiaturę. Czy naprawdę wydaje ci się, że tutaj przychodzą równe
        tobie przygłupy, dla których takie coś będzie zabawne??? Że nikt się nie
        zorientuje, że jest różnica pomiędzy nickiem "sian01" i "siano01"??? Nawet jeśli
        ktoś przeoczy jedno "o" w nicku, to wystarczy przeczytać pierwsze słowo każdego
        twojego postu, by wiedzieć, że między tobą a sianem jest przepaść nie do
        przeskoczenia dla ciebie.

Pewne zachowania wchodzą w nawyk. Mogą się też przenosić z wirtualu do realu. Mam
        nadzieję, że w twoim przypadku tak będzie i podszyjesz się pod kogoś także w
        realu. A to jest karalne. Czego ci życzę, bo chyba nic innego cię rozumu nie
        nauczy.

Zastanawiam się, czy kiedykolwiek zrozumiem, co powoduje niektórymi, że upadają
        tak nisko; co wzbudza w niektórych taką agresję; co ludziom przeszkadza w
        sianie???
        Mam poważne podejrzenia, że to zawiść i świadomość przepaści intelektualnej.

Bez pozdrowień :(
        Zirytowana Harpia :(

• Gość: pp Re: O M'God IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.04.02, 20:18
        moge ci cos poslac kmiotku,ale obawiam sie ze nadmiar onanizmu moze cie
        zgubic,nie chce byc odpowiedzialny za twoja chorobe,juz chyba jest za pozno

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka