Dodaj do ulubionych

news pascalowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 22:03
a ja widziałem Pascala z dziewczyną, fajna laseczka i śmiesznie gadali pół po
polsku pół po french.Ale to podobno straty news bo oni mieszkają razem od pół
roku tak mi powiedziała kumpela z iti. ta...myslałem ze jakąs frytę sobie
wyhaczy a on taką smaczną fajną niunię ma. no ale jemu łatwiej, dobrze
ugotuje i wszystkie jego.
Obserwuj wątek
    • reniatoja Re: news pascalowy 14.10.04, 07:33
      To bardzo ważna wiadomość, ale zechciałbyś zwrócić uwagę na język, w jakim
      piszesz - po jakiemu to jest? Po polsku miało być? Nie wyszło. Próbuj dalej.
    • Gość: cynamon do renitoona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 12:42
      renia, wiem, ja juz od babki z polaka w zyciu sie nasłuchałem co do moich
      wypowiedzi. nic na to nie poradze. chciałem tylko sie podzielic tym co wiem.
    • lezka_z_posen Re: news pascalowy 14.10.04, 12:48
      spoko cynamon:)a ja tam nawet jak nie ma interpunkcji,to skumam o co chodzi:)
      babka od polaka czepiała się bespodstawnie;)a takiego pascala w kuchni mieć,to
      skarb:)!
      • Gość: cynamon do lezka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 12:57
        dziękówka ;-), dziwne bo z angola byłem debeściak;-), a co do Pascala to
        myslałem ze to mały francuski chudzielec, a to wielki gościu z 195 wzrostu i
        wcale nie taki chudy;-) za to niunia...niunia miała obcasy..i nóg to by jej
        mogła pozazdrościć kazda, no ja jemu zazdroszcze tej niuni, no spodobała mi się
        jak cholera.buzia jak aniołek a w oczach diabeł. lubie takie.eh.
        • gianni_vonsacze Re: do lezka 14.10.04, 13:00
          lepszy diabeł w oczach niż kurwiki ;)
          • Gość: cynamon do gianni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 13:03
            gianni masz zajebistego nicka musze ci to powiedziec;-), a do kurwików no nie
            powiem ze jej nie starałem sie spojrzeniem sprowokowac;-) bo stary klubowy
            wyjadacz jestem;-) ale ona się usmiechnęła jakby wiedząc o co chodzi i poczułem
            się jak mały poczatkujący gówniarz, i pewnie dlatego mi tak została w
            głowie.ech..chyba na kurs gotowania sie zapisze;-)
            • gianni_vonsacze Re: do gianni 14.10.04, 13:05
              zawsze jako 'podpuchę' możesz się zgłosić do opieki nad Kluskiem ;)) Psina
              mała - a co najważniejsze - swojemu Panu nie zakapuje, że w czasie jego
              nieobecności Ty z tą niunią coś popichcicie w kuchni na blacie ;)
              • Gość: cynamon Re: do gianni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 13:12
                he he he...dobre;-) ale podejrzewam ze klusek ta swinia by podkablował;-), poza
                tym mówie ci ona nie ztych co by mi sie zaraz na blacie podała, choc widac ze
                lubi ..pichcic;-) ale wpatrzona z zabojada jak w obrazek. mowie ci gianni
                został mi tylko kurs i zrobic program w tvp-) wtedy bede przebeirał jak w
                ulegałkach a moze i sama pascalowa gdzies sie przewinie;-)
                • gianni_vonsacze Re: do gianni 14.10.04, 13:16
                  btw - polecam audycje kulinarną w Radiu Maryja (ostatnio jadąc do stolycy
                  zatrzymałem się na tym FM) - jakaś sister of mercy ze słuchaczami nawija o
                  przepisach - wybór ogromny, więc na przyszłość możesz mieć full przepisów w
                  swoim programie...
                  kiedyś trochę 'kamerowałem', więc jak miałbyś deficyt na kamerzystę to wal
                  śmiało ;)
    • lezka_z_posen Re: news pascalowy 14.10.04, 13:11
      az taki rosły pascal??jak się uwija między tymi garami,to nie wygląda na 195 cm.
      • Gość: cynamon Re: news pascalowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 13:33
        tez nie wierzylem, wielko kolo jak nie wiem, Gianni krecicimy progam ;-)?
        • gianni_vonsacze Re: news pascalowy 14.10.04, 13:35
          nie ma sprawy - zjeść lubię, byleby popita była. Najlepiej jakieś klimaty
          karczmiane - taka gospoda itp...
          • Gość: cynamon do gianni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 11:10
            popita jest ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka