Gość: UFobject IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.04.02, 15:37 God! thanks I'm not one of you...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PePik Re: well, you shouldn't be called IP: 172.18.0.* 20.04.02, 15:58 UFobject - Maś pravdu ! To je hruza(ale ne Jerzy) ! Neplet se do toho ! Odkud to viś ? DOBRE ! dekuji ja tohle nejsem jedinym z Vas ! pozdrav ! Odpowiedz Link Zgłoś
siano01_ Re: well, you shouldn't be called 20.04.02, 16:09 Fuck off in jumping you stupid dick! Make me blowjob!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PePik Re: well, you shouldn't be called IP: 172.18.0.* 20.04.02, 16:28 Velice Vażeny Pane Vysuśena Travo(po polsku to rika "SIANO") , to je Vaś problem , że ne rozumite po ćesku . Ja tohle Vas fukam i odjebajte se od mne ! Srdećni pozdrav ! Odpowiedz Link Zgłoś
siano01_ Re: well, you shouldn't be called 20.04.02, 16:38 To ne k'vam bylo Pane Havranek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PePik Re: well, you shouldn't be called IP: 172.18.0.* 20.04.02, 17:26 Velice Vażeny Pane SIANO 01 , proć ste se podpisal pod mym postom ? Ja sem myslel , że to bylo k mne pisane . Promińte , ja sem moc velmi omlouvam za male prekvapeni. Promińte mi prosim ten neprijemny pro Vas omyl. Prosim reknijte mi pro jaku adresu ste napsal ti to nekrasny post. Takova odpoved mne by uspokojovala. Ano tady vidim ,że Vy rozumite czesky - vyborne , to se mi libi ! Srdeczni pozdrav Vam i Vśem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
siano01_ Re: well, you shouldn't be called 20.04.02, 17:33 Pisal k'UFobjectovi Srdeczni pozdrav Vam Pane Havranek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
auala Re: well, you shouldn't be called 20.04.02, 18:34 I agree with you God thanX you're not one of us :>>> I wonder why are you using English language if you are probably Polish and you know your national language ? I know that UE is common and English as a major language as well but don't forget that you have your own national tradition... best wishes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UFobject Re: well, you shouldn't be called IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.04.02, 19:44 I'm not Polish. I'm from another world. I'm temporarily at friend's place who lives in Lodz...... He was already my guest in my world - now I'm his on earth. People are strange...... sometimes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Auala Re: well, you shouldn't be called IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 20:26 I remember words of the song : People are strange ,when you're stranger :) Odpowiedz Link Zgłoś