Gość: jagis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:34 I jak wrażenia?Playback trochę uciekał:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moi_betti Re: Mandaryna Orsaj Szoł! 15.10.04, 20:43 Uciekał jak diabli OJ nie ma podzielności uwagi, widać było, że jak skupiała się na wygibasach to nie nadążała ze słowami, no ale od czego jest playback Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagis Re: Mandaryna Orsaj Szoł! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:46 Taa, a gdy już wybitnie wiedziała ze nie da rady odwracała sie od widowni,hehe, albo zasłaniała ręką mikrofon:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbapapa Re: Mandaryna Orsaj Szoł! IP: *.chello.pl 15.10.04, 20:47 Żenua... jestem totalnie zawstydzona. Wokal żaden, choreografia też. Kicz, smutek i badziewie. Co jednak znaczą znajomosci i kasa... wszystko. A tyle prawdziwych talentów się marnuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Mandaryna Orsaj Szoł! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.10.04, 20:54 a mnie sie wydawalo ze Ibisz to powiedzial Mandaryna Osraj szoł :> no jak bum cyk cyk... na poczatku jak zapowiadal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbapapa Re: Mandaryna Orsaj Szoł! IP: *.chello.pl 15.10.04, 20:58 a mnie sie wydawalo ze Ibisz to powiedzial Mandaryna Osraj szoł :> no jak b > um > cyk cyk... na poczatku jak zapowiadal Tak powiedział, tez to słyszałam ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśkowska Re: Mandaryna Orsaj Szoł! IP: *.chello.pl 15.10.04, 21:29 tak powiedział:)))) Aż mnie zatkało:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzior Re: Mandaryna Orsaj Szoł! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.10.04, 20:55 Sorry chyba masz na myśli Mandaryna Orsay Shit?? Jeesu brak słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oktoberfest Re: Mandaryna Orsaj Szoł! IP: *.wrzos.wroc.pl 15.10.04, 21:22 I pomyśleć, że ludzie ciągną łacha z Disco-Polo. Disco-Polo przy Mandarynie to "kultura wyższa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beny Re: Mandaryna Orsaj Szoł! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.10.04, 21:22 jak na laske ktora zaczynala u Monczyka to i tak niezle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola to po kiego to ogladaliscie IP: *.gabo.pl 15.10.04, 23:44 ale wy jestescie beznadziejni jelsi wam sie nie podoba to po co ogladacie,tylko po to zeby tutaj to napisac ciekawe do czego wy dpojdziecie mi sie spiew mandaryny nie podoba to wiadomo wszem iw boec ze sie do tego nie nadaje ale ludzie patrzcie na siebie kim wyj jestescie o co soba reprezentujecie. to nie jets jakas tam Doda co tylko bzykanko jest w glowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 69 Re: to po kiego to ogladaliscie IP: *.wrzos.wroc.pl 16.10.04, 08:21 pola, wyluzuj, bo się zagotujesz! Żeby nie wdepnąć w gówno, trzeba najpierw zobaczyć jak wygląda. I tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomas111 Re: to po kiego to ogladaliscie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.10.04, 09:07 Moje zdanie: nie ma co aż tak się wyżywać, bo wiadomo, było to w pewnym okeślonym garunku i konwencji, jak te wszytkie disco panny typu Kate Ryan (zaspiewała w Sopocie po prostu okropnie, jeden fałsz i niewyrabianie, ale wielbicielom takiej muzy w ogóle to nie przeszkadzało, bo przecież nie o piękny śpiew tu chodzi).Mnie trochę raził dość okropny angielski i francuski Mandaryny- strasznie drewniany! Ale coś mi się wydaje, że te przeróba Joe Dassina, będzie hitem. I co robić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cmr2005 Re: to po kiego to ogladaliscie IP: *.aster.pl 16.10.04, 12:26 zazdrosnicy do nauki albo do mikrofonu Odpowiedz Link Zgłoś
aeris Re: to po kiego to ogladaliscie 16.10.04, 12:33 no co wy chcecie?!!! dzieki Mandarynie uwierzylam w siebie! teraz wiem ze kazdy, nawet jesli kompletnie nie umie spiewac, moze robic kariere :PPPPP ps najbardziej rozbawilo mnie jak ten koles z "eski" stwierdzil ze w dzisiejszych czasach sam talent lub figura nie wystarczy. hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
mimi78 baloniki 16.10.04, 12:43 za coś trzeba spłacać te jej nowe cycki, nie? a majkel robi teraz kareiera filmowa - wiec mandaryna na dwie zmiany musi zapierniczać:) Odpowiedz Link Zgłoś