Dodaj do ulubionych

Mandaryna Orsaj Szoł!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:34
I jak wrażenia?Playback trochę uciekał:-)
Obserwuj wątek
    • moi_betti Re: Mandaryna Orsaj Szoł! 15.10.04, 20:43
      Uciekał jak diabli
      OJ nie ma podzielności uwagi, widać było, że jak skupiała się na wygibasach to
      nie nadążała ze słowami, no ale od czego jest playback
      • Gość: jagis Re: Mandaryna Orsaj Szoł! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:46
        Taa, a gdy już wybitnie wiedziała ze nie da rady odwracała sie od widowni,hehe,
        albo zasłaniała ręką mikrofon:-)
      • Gość: barbapapa Re: Mandaryna Orsaj Szoł! IP: *.chello.pl 15.10.04, 20:47
        Żenua... jestem totalnie zawstydzona. Wokal żaden, choreografia też. Kicz,
        smutek i badziewie. Co jednak znaczą znajomosci i kasa... wszystko. A tyle
        prawdziwych talentów się marnuje...
        • Gość: Agnieszka Re: Mandaryna Orsaj Szoł! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.10.04, 20:54
          a mnie sie wydawalo ze Ibisz to powiedzial Mandaryna Osraj szoł :> no jak bum
          cyk cyk... na poczatku jak zapowiadal
          • Gość: barbapapa Re: Mandaryna Orsaj Szoł! IP: *.chello.pl 15.10.04, 20:58
            a mnie sie wydawalo ze Ibisz to powiedzial Mandaryna Osraj szoł :> no jak b
            > um
            > cyk cyk... na poczatku jak zapowiadal

Tak powiedział, tez to słyszałam ;)))))))))))
          • Gość: miśkowska Re: Mandaryna Orsaj Szoł! IP: *.chello.pl 15.10.04, 21:29
            tak powiedział:)))) Aż mnie zatkało:)))
        • Gość: zuzior Re: Mandaryna Orsaj Szoł! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.10.04, 20:55
          Sorry chyba masz na myśli Mandaryna Orsay Shit?? Jeesu brak słów...
    • Gość: Oktoberfest Re: Mandaryna Orsaj Szoł! IP: *.wrzos.wroc.pl 15.10.04, 21:22
      I pomyśleć, że ludzie ciągną łacha z Disco-Polo.
      Disco-Polo przy Mandarynie to "kultura wyższa".
    • Gość: beny Re: Mandaryna Orsaj Szoł! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.10.04, 21:22
      jak na laske ktora zaczynala u Monczyka to i tak niezle
      • Gość: pola to po kiego to ogladaliscie IP: *.gabo.pl 15.10.04, 23:44
        ale wy jestescie beznadziejni
        jelsi wam sie nie podoba to po co ogladacie,tylko po to zeby tutaj to napisac
        ciekawe do czego wy dpojdziecie

mi sie spiew mandaryny nie podoba to wiadomo wszem iw boec ze sie do tego nie
        nadaje ale ludzie patrzcie na siebie kim wyj jestescie o co soba
        reprezentujecie.
        to nie jets jakas tam Doda co tylko bzykanko jest w glowie!
        • Gość: 69 Re: to po kiego to ogladaliscie IP: *.wrzos.wroc.pl 16.10.04, 08:21
          pola, wyluzuj, bo się zagotujesz!
          Żeby nie wdepnąć w gówno, trzeba najpierw zobaczyć jak wygląda. I tyle...
          • Gość: Thomas111 Re: to po kiego to ogladaliscie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.10.04, 09:07
            Moje zdanie: nie ma co aż tak się wyżywać, bo wiadomo, było to w pewnym
            okeślonym garunku i konwencji, jak te wszytkie disco panny typu Kate Ryan
            (zaspiewała w Sopocie po prostu okropnie, jeden fałsz i niewyrabianie, ale
            wielbicielom takiej muzy w ogóle to nie przeszkadzało, bo przecież nie o piękny
            śpiew tu chodzi).Mnie trochę raził dość okropny angielski i francuski Mandaryny-
            strasznie drewniany! Ale coś mi się wydaje, że te przeróba Joe Dassina, będzie
            hitem. I co robić...
            • Gość: cmr2005 Re: to po kiego to ogladaliscie IP: *.aster.pl 16.10.04, 12:26
              zazdrosnicy do nauki albo do mikrofonu
              • aeris Re: to po kiego to ogladaliscie 16.10.04, 12:33
                no co wy chcecie?!!!
                dzieki Mandarynie uwierzylam w siebie! teraz wiem ze kazdy, nawet jesli
                kompletnie nie umie spiewac, moze robic kariere :PPPPP

ps najbardziej rozbawilo mnie jak ten koles z "eski" stwierdzil ze w
                dzisiejszych czasach sam talent lub figura nie wystarczy. hahahahaha
                • mimi78 baloniki 16.10.04, 12:43
                  za coś trzeba spłacać te jej nowe cycki, nie?
                  a majkel robi teraz kareiera filmowa - wiec mandaryna na dwie zmiany musi
                  zapierniczać:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka