nigdynigdynigdy84 29.06.21, 06:20 Nowe szkół tvnu ematki widziały? 40 kontra 20? Jakie macie spostrzeżenia? Bo ciarki żenady przeszły mnie mocno 😣 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conena Re: Szoł 29.06.21, 08:49 a opisz pokrótce o co chodzi? bo wyobraźnia podpowiada mi szoł, w którym czterdziestolatki są pompowane botoksem do granic wytrzymałości i naparzają się z dwudziestolatkami o to, które młodziej wyglądają. oglądałabym! Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Szoł 29.06.21, 17:12 Dawno takiego raczyska nie widziałam. Akcja dzieje się w Grecji. Mamy grupę pań, które różni wiek, ale łączy zamiłowanie do medycyny estetycznej. I dwóch panów, o których te panie mają rywalizować. Jeden to podstarzały tancerz w przykrótkich spodniach, ale za to dali mu do zamieszkania elegancki apartament. Drugi pan to student, któremu kazali zamieszkać w namiocie (?) i jako toaletę dali toitoia. Czyli obaj panowie nieciekawi, za to święcie przekonani o własnej zajebistości. Panie są wolne, kochają seks, najlepiej dwa razy dziennie i są tak piękne, że inne kobiety im #zazdroszczą. I to w zasadzie tyle. Stary obtańcowuje czterdziestki, młody tapla się w basenie z napalonymi 20 latkami i 50 latką. Nuda straszna. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Szoł 29.06.21, 17:26 Dzięki, możesz pisać streszczenia odcinków co tydzień ;P Widzę tu talent ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Szoł 29.06.21, 17:57 Dziękuję, może ktoś inny podniesie rzuconą rękawicę. Obejrzałam 1 odcinek do obiadu i to było o jeden odcinek za dużo. Generalnie programy ,w których grupa kobiet rywalizuje o faceta, budzą moje zażenowanie. Tu jeszcze dochodzi fakt, że ci faceci są strasznie nieciekawi. Do tego Robert Kochanek, mówiący o sobie w trzeciej osobie jak to miał blondynki i brunetki, blondynki i brunetki, wzbudza we mnie odrazę. Okropne, że ktoś wymyśla tak denne programy. Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: Szoł 29.06.21, 20:14 lauren6 napisała: > Generalnie programy ,w których grupa kobiet rywalizuje o faceta, budzą moje zaż > enowanie. Dlaczego niby tylko w tę stronę? > Okropne, że ktoś wymyśla tak denne programy. Dlatego, że telewizję oglądają już tylko i wyłącznie idioci i dla nich produkuje się programy. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Szoł 29.06.21, 17:51 Za moich czasów kobiety o wiek się nie pytało... Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Szoł 12.07.21, 16:56 Odkopuję wątek, bo urzekło mnie streszczenie kolejnego odcinka tego raczyska: www.pudelek.pl/40-kontra-20-robert-kochanek-do-nowej-uczestniczki-zgodzilabys-sie-na-trojkat-ty-i-mama-6660473090935328a TVN7 mocno się stara o utratę koncesji A przynajmniej o zdeklasowanie Polsatu w kategorii patostacji. Odpowiedz Link Zgłoś