camaretto
04.02.22, 17:11
Niestety, zrobiłam sobie znów nerw w kratkę,choram znowu.Tym razem w kombinacji z koszmarnym bólem kręgosłupa. Sąsiedzi naa szczęście mogąrobić drobne sprawunki, ale z wodą i ciężarem muszę jechać i lans robić w sklepie sama.
O rozwałkę tegoż upraszam, tudzież o przeglądarkę w banku, niestety nie tylko ja się skarżę na internet w paris, z dniem 1.02 ten sam blokujący 1 bank w necie wirus, ja się go pozbyłam, teraz niby certyfikaty bezpieczeństwa, niemożliwość zalogowania i koniec szoł. .
Czy i kiedy byście sugerowali koniec tych siupów w internecie, bo z 1.02 siadło logowanie do paris bank i to nie tylko mnie tylko uinwersalnie,skarżą się ludzie w kryzysie. J amam starego "przyjaciela" w internecie,który już raz był, niestety, numer wersji tenże sam.
Również klawiatura tu jakby miała "świra",niestety, wszędzie dzialają edytory z wyjątkiem gazety.
No i czy kwakwa będzie siedział?
Dyskusja miała być o kartach, tymczasem włącza się jakaś pani z lakoniczną wypowiedzią, a w internecie jak nie to że godzina u mnie nie działa,to jskieśinne haloz rentami związane, ja mam że śmierć dla banku, podobnie kwa., a już sprawdziło się to doniesienie chyba.
Trzecie - fajne... ale mało ludzi chyba zwraca uwagę. Muszę robić cieplutkie okrycie, zamiast szalika. Wymyśliłam sobie ponczo, ale chyba też za ciemno - już teraz w wawie nie widać nic po prostu.Ponczo więc czy chusta i na szydełku czy na drutach?
A może jeszcze haftowany gors gdzieś???
Papierkinawet mam, i istrumeny do tego -dzięki, Tab za poratowanie, karty mimo chęcii by mnie w pole wywiodły,ja na musiku, a piękno przerodziło się w praktycyzm - 'użycie TEGO to muzyka.Symfonie, zresztą... a knit to masterkinguś.
Sugeruje się również z wirusami w kompukompu że muszę paczuszkę tym razem od rodziny przekazać bankowi do dyspozycji inaczej Śmierć.
Koszmar, bo tym razem nie załatwię im ani sobie rachunków,siadł i kwiczy internet, sprawdzałam a dyspozycja kosztuje dodatkowe pieniądze...
Uran się polepsza...???Nie widać.
To nie karty są nietrafne, ważne że by były trafne kary..kwi gęgę
Kości zostały rzucone.Tylko interpretator do kitu

stare przysłowie Starożytnych Rzymian
www.oczary.wordpress.com