Dodaj do ulubionych

ŻAŁOSNY sołtysik............

IP: *.lodz.dialog.net.pl 21.04.02, 21:43
W dzisiejszym ringu przeszedł sam siebie! Próbuję zrozumieć przesadne
uwielbienie, jakim obdarzył Agnieszkę Frykowską i nie znajduję powodów, dla
których miałaby być traktowana lepiej od pozostałych wychodzących z domu BB.
Jego zachłyśnięcia, debilne stwierdzenia i okrzyki: "legendarna intuicja
Agnieszki, weteranka nominacji, jedyna, niepowtarzalna Agnieszka Frykowska" i
na dodatek pocałunek w rękę (nie uczynił tego z żadną kobietą, która do tej
pory już zdążyłą opuścic dom BB przed frytką) bardzo mnie zniesmaczyły.
To żenada i tania szopka, co ten pseudo-dziennikarzyna odstawia!!!! Od dawna
nie miałam o nim dobrego zdania - myślałam jednak, że może trochę zmądrzał, po
ostatniej edycji. Tymczasem skretyniał do cna - na dzwięk słowa "frykowska"
wpada w tak beznadziejny i snobistyczny zachwyt, że resztki szarych komórek
przestają mu działać! Totalny idiota!
Obserwuj wątek
    • siano01 Re: ŻAŁOSNY sołtysik............ 21.04.02, 21:45
      Mnie się wydaje, że to wylewne powitanie nie było najważniejsze, chodziło o
      zwrócenie się kilka razy per "pani Frykowska" co miało ustawić Frytkę, żeby nie
      wyjeżdżała do niego "Endrju" - no co, mogło mu się to nie podobać.
      Ale nie jestem pewien.

siano
    • Gość: mimi Re: ŻAŁOSNY sołtysik............ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 21:49
      no i te kwiaty niby od kenia. czyzby tvn zamierzalo nadmuchac kolejny "romans",
      jak w przypadku karoliny i grzesia z bb1? na szczescie kenio od razu sie
      odzegnal od tego bukietu - wyraznie nie ma ochoty na taka szopke (w
      przeciwienstwie do frytki)
      • Gość: wikka Re: ŻAŁOSNY sołtysik............ IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 21:54
        na szczescie kenio od razu sie
        > odzegnal od tego bukietu - wyraznie nie ma ochoty na taka szopke (w
        > przeciwienstwie do frytki)

I to mu sie chwali!
        Nie poddał sie kolejnej manipulacji tvalenu.

• Gość: miki Re: ŻAŁOSNY sołtysik............ IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 21.04.02, 22:02
          Ee, trochę po świńsku postapił ten Ken (zwany też jako " witam państwa i witam
          cię endrju":). Mogł się z nią jakos przywitac i dać jej te kwiatki, o których
          tyle gadała.
          • Gość: Pointer Re: ŻAŁOSNY sołtysik............ IP: *.lodz.dialog.net.pl 21.04.02, 22:21
            zachował sie bardzo ale to bardzo dobrze!!!! Święty na pewno nie był w domu BB,
            ale jak sobie pooglądał na spkojnie w domu jak mu fryta koło dupy "robiła" za
            plecami, to mu wyraźnie chęć na kontakty z nią przeszła - stąd ten
            jego "spokój" totalny, podczas gdy Kasia i Ania (którym fryta również dupę
            obrabiała) rzuciły się jak nieprzytomne na "jedyną, niepowtarzalną"
            (wg.sołtysika) frycię.
            Ken nie zachwycił mnie swoim zachowaniem w domu BB, ale to co mi się podoba w
            nim to poczucie godnośći i honor i nie chodzi mi tu o narcyzm i
            samouwielbienie. To, że ma godność było widac już w domu BB, gdy frytka
            wrzeszczałą do niego zeby ją przeprosił a on jej na to, że tego nie zrobi, bo
            ona go też obraziła! Tak trzymać! SZacunku od innych możemy domagać sie wtedy,
            gdy szanujemy siebie i innych ( w rówym stopniu) - Frytka nie szanowała siebie,
            ani tym bardziej innych, choć domagała się dla siebie uwagi i szacunku
            niestannie, poprzez wrodzony tupet i egocentryzm. Dobrze, że wyszła ta ścierka!
            • harpia1 Re: ŻAŁOSNY sołtysik............ 21.04.02, 22:26
              Gość portalu: Pointer napisał(a):

> zachował sie bardzo ale to bardzo dobrze!!!! Święty na pewno nie był w domu BB,
              >
              > ale jak sobie pooglądał na spkojnie w domu jak mu fryta koło dupy "robiła" za
              > plecami, to mu wyraźnie chęć na kontakty z nią przeszła - stąd ten
              > jego "spokój" totalny, podczas gdy Kasia i Ania (którym fryta również dupę
              > obrabiała) rzuciły się jak nieprzytomne na "jedyną, niepowtarzalną"
              > (wg.sołtysika) frycię.
              > Ken nie zachwycił mnie swoim zachowaniem w domu BB, ale to co mi się podoba w
              > nim to poczucie godnośći i honor i nie chodzi mi tu o narcyzm i
              > samouwielbienie. To, że ma godność było widac już w domu BB, gdy frytka
              > wrzeszczałą do niego zeby ją przeprosił a on jej na to, że tego nie zrobi, bo
              > ona go też obraziła! Tak trzymać! SZacunku od innych możemy domagać sie wtedy,
              > gdy szanujemy siebie i innych ( w rówym stopniu) - Frytka nie szanowała siebie,
              >
              > ani tym bardziej innych, choć domagała się dla siebie uwagi i szacunku
              > niestannie, poprzez wrodzony tupet i egocentryzm. Dobrze, że wyszła ta ścierka!

A to już gdzieś widziałam... Czy nie na wątku "Mam nadzieję, że się nigdy nie
              spotkamy"...?
              CtrlC - CtrlV...? :)))

• Gość: Edi Re: ŻAŁOSNY sołtysik............ IP: *.granica.bytom.pl 21.04.02, 21:56
        Wszystko to nic w stwierdzeniu Big Brawer".Koszmar dla ucha.
        • harpia1 Re: ŻAŁOSNY sołtysik............ 21.04.02, 22:04
          Gość portalu: Edi napisał(a):

> Wszystko to nic w stwierdzeniu Big Brawer".Koszmar dla ucha.

Racja, też mi to okropnie źle brzmi i wciąż nie mogę się przyzwyczaić :(

Pozdro
          Harpia

• Gość: Maciek Re: ŻAŁOSNY sołtysik............ IP: *.proxyplus.cz / *.gazeta.pl 21.04.02, 22:09
          "historia zakonczyla sie hapyendem " - cos w tym stylu tez walnal dzis
          endrju.Czy nie ma tam nikogo ,kto nauczylby go wymowy kilku podstawowych slow
          angielskich ,skoro juz musi takich zwrotow uzywac. SSS (Soltysik-Showman-
          Szczurek). :)
          • Gość: Pointer Re: ŻAŁOSNY sołtysik............ IP: *.lodz.dialog.net.pl 21.04.02, 22:15
            Tak, wymowa tego człeka zwala z nóg. Jest to o tyle dizwne, że
            sołtys "szlifował" swój angielski w Wlk.Brytanii - tak twierdził sam w
            wywiadzie udzielonym Vivie. Nie ma chłopak talentu do języków obcych albo nie
            przykładał się do tej nauki na wyspach......
        • Gość: BIG BROT Re: ŻAŁOSNY sołtysik............ IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 21.04.02, 23:28
          Big Brawer jest żałosny ale Andrju jeszcze bardziej:)
    • harpia1 Re: ŻAŁOSNY sołtysik............ 21.04.02, 22:02
      Gość portalu: Pointer napisał(a):

> To żenada i tania szopka

To chyba twoje ulubione słowa... nabieram przekonania, że nic się za nimi nie
      kryje, takie słowa-wytrychy.

> Tymczasem skretyniał do cna - na dzwięk słowa "frykowska"
      > wpada w tak beznadziejny i snobistyczny zachwyt, że resztki szarych komórek
      > przestają mu działać! Totalny idiota!

A moim zdaniem nie masz racji. Oczywiście nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że
      on z niej w jakiś sposób kpił.. W każdym razie na pewno nie był to żaden zachwyt
      Frykowską. Ten numer z bukietem... czy nie uważacie, że to było celowe? Zrobił z
      niej kretynkę, a nie z siebie... I nie podobało mi się to, bo jako dziennikarz
      powinien swoje sympatie i antypatie zachować dla siebie. Jak słusznie zauważa
      Pointer - nie powinien nikogo wyróżniać, zarówno pozytywnie, jak i negatywnie.

Pozdroofki
      Harpia
    • Gość: HOKSA Re: ŻAŁOSNY sołtysik............ IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 21.04.02, 23:26
      faktycznie Sołtysik jest zerem w BB nie dość że źle mówi 2 proste wyrazy big
      brother ( powinni mu zamiast pensji dać kurs języka angielskiego) to jeszcze
      ma beznadzieją prezencję wylać go!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka