czarnajagoda Re: To jest piękne forum 19.10.04, 10:06 znaczy to na którym piszesz, czy to, które mas w sygnaturce??? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: To jest piękne forum 19.10.04, 17:49 Piekne jest to forum z twojej sygnaturki, bo to na którym jesteśmy, jest straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: To jest piękne forum 20.10.04, 08:30 vampi_r napisał: > Piekne jest to forum z twojej sygnaturki, bo to na którym jesteśmy, jest > straszne. A co w nim straszy??? Pustka??? Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: To jest piękne forum 30.10.04, 23:53 Mnie też się podoba. Zwłaszcza jak przybędzie tu jaka smakowita niewiasta. Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Re: To jest piękne forum 12.11.04, 01:14 Och, forum jest super, dla smakoszy ..... wiem bo bywałam, kiedyś częściej, dziś z przypadku :-( ale dobrze, że jeszcze żyje w sumie nic dziwnego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: To jest piękne forum 03.01.05, 11:11 też u iedyś bywałam... ale to bylo dawnoinieprawda... a teraz to przynajmniej straszy reanimowana powieść w odcinkach... i dobrze, bo był czas, że myslałam, że tylko pustki tu straszyć będą... Odpowiedz Link Zgłoś
dobry33 Re: To jest piękne forum 02.01.05, 23:58 vampi_r napisał: > Piekne jest to forum z twojej sygnaturki, bo to na którym jesteśmy, jest > straszne. A przepraszm kto lub co tutaj straszy? Bo jakoś nie zauważyłem... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: To jest piękne forum 03.01.05, 00:09 Przyszedles na dwie minuty przed godzina duchow, to jeszcze niestraszno;) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus5 Komunikat specjalny 09.01.05, 20:26 Wobec pojawiających się wątpliwości informuję, że przeglądanie, czytanie itp, itd niniejszego forum jest NIEOBOWIĄZKOWE zdrowia życzę Tytus Odpowiedz Link Zgłoś