Gość: Ain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 20:37 Znowu dostał piwa. Ciekawe ile razy dziennie mowi NIEWAŻNE ? jakoś mnie ten facet wkurza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: do anaisinin o co ci chodzi? ntxt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 21:18 Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: alkoholik NIEWAŻNE 22.10.04, 21:33 racja, Obleśny, stary, tłusty, wrednousty (ten jego usmieszek ble) Nieważny. Tylko piwsko jest dla niego naprawde wazne. Ale ciekawe po co to cały świat ma wiedzieć, jaką on ma hierarchię wazności w życiu. Jest on zaraz po bekterze spod paznokcia i półczłowieku-półkoźle - najobrzydliwszym bohaterem z reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . przypomina mi jednego z moich wykładowców IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.10.04, 22:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: alkoholik NIEWAŻNE IP: *.chello.pl 24.10.04, 13:12 oczka małe wredne ma Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: alkoholik NIEWAŻNE 22.10.04, 22:46 Ta reklama doprowadza mnie do szewskiej pasji. Jest bez-na-dziej-na. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaszczomp Re: alkoholik NIEWAŻNE IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 23.10.04, 00:40 To jest tak idiotyczna reklama, oparta na fałszu, że przynamniej w moim przypadku odnosi odwrotny skutek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hermitt Re: alkoholik NIEWAŻNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 19:04 Inne reklamy Zywca tez zreszta nie byly zadna rewelacja i u wielu powodowaly wrecz niechec do tej marki - wystarczy wspomniec "Polakom gratulujemy Zywca". Odpowiedz Link Zgłoś