Dodaj do ulubionych

IBISZ-wywiad dlaVivy-wielka milosc,co wy na to?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 22:57
zmieniłam o nim zdanie, naprawde. okazało sie ze po 20 latach odnalazl sie ze
sowja pierwsza milosci i teraz sa znow razem! mozna by powiedziec , ze dla
nie j rzucil to , co dotychczas budował.wrocił do sibei" zatoczył koło i znów
jest bezpieczny" ze swpja Pierwsza ANia.
Obserwuj wątek
    • anuska73 Re: IBISZ-wywiad dlaVivy-wielka milosc,co wy na t 22.10.04, 23:01
      Tak, nawet się wzruszyłam, tylko czy to aby do końca szczere...
      • Gość: pola Re: IBISZ-wywiad dlaVivy-wielka milosc,co wy na t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 23:06
        qurde, zazdroszczę wam tej naiwności.
        "wzruszyłam się" - tymi pierdami?!

nie przypuszczałam, że Ibisz jest w stanie autoryzować TAKIE TANDECIARSTWO!
        przecież wyszedł z niego kompletny głupek... (przeczytajcie, przeczytajcie - widać, że facio zjechał do poziomu barowiczów)
        • Gość: ann Re: IBISZ-wywiad dlaVivy-wielka milosc,co wy na t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 23:10
          > przecież wyszedł z niego kompletny głupek... (przeczytajcie, przeczytajcie
          mozliwe , ze to tandeciarstwo - jak to nazywasz, a czy w milosci nie jest
          tak , ze wszystko lukrem ocieka.
          ibisz , kreowany na twardego medialnego szczura jest romantykiem widocznie.
          chyba naprawde sie uzewnetrznił. moze ktos azdrosci mu tej odawagi po prostu!
          hmm
      • Gość: rambo8 Re: IBISZ-wywiad dlaVivy-wielka milosc,co wy na t IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 24.10.04, 12:03
        że też nie żal wam czasu na czytanie takich szmatławców i ich szmatławych
        bohaterów, co to za 5 złotych opowie całej zgraji zidiociałych blondynek o
        swojekj "miłości"
    • bladatwarz Re: IBISZ-wywiad dlaVivy-wielka milosc,co wy na t 23.10.04, 03:44
      Ibisz to lepiej niech opowie jak reaktywowal Bar a nie swoje milosci.
      • Gość: ktos Re: IBISZ-wywiad dlaVivy-wielka milosc,co wy na t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 11:43
        No nie wiem, nie czytałem wywiadu z Vivy, ale pamiętam jak dobrych parę lat
        temu Ibisz głosił wszem i wobec, że jego najpierwszą miłością jest niejaka
        Zosia Ragankiewicz (późniejsza żona Smoktunowicza Roberta czyli byłego męża
        Hani Smoktunowicz), a tu nagle znowu jakaś Ania z kapelusza...Wziąłby się chłop
        do poważnej roboty, a nie chodził po Vivach czy innych Galach i sprzedawał
        swoje życie prywatne. Zawsze mnie to zastanawiało co w ludziach siedzi, że za
        pieniądze opowiadają o intymnych szczegółach swoich związków, dla gazet i
        tysięcy anonimowych czytelników. Po co??
    • Gość: gorgy Re: IBISZ-wywiad dlaVivy-wielka milosc,co wy na t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 13:44
      Śmieszny facet. Kiedyś powiedział, że żałuje szumu medialnego wokół swojego
      pierwszego ślubu. A teraz co robi? Dbając o swój wizerunek ( ach te ciągłe
      plotki o jego bi :) kolejny raz wystawia swoją przyjaciółkę...Zresztą nigdy nie
      byli dobrymi aktorami ( vide jakieś ogony w Teatrze Studio).Żenada!
    • wieslawa-siemiankowska Re: IBISZ-wywiad dlaVivy-wielka milosc,co wy na t 23.10.04, 15:34
      Dajcie spokój, załosne i tyle. Swoją drogą to się zastanawiam czy Ibisz to ma
      jakąś umowę podpisaną z Vivą ,ze tak co miesiąc robią z nim wywiad ? Przecież
      nie dalej jak 4 tygodnie temu karmił nas opowieściami o swoim ciężkim wypadku
      samochodowym, dwa miesiące temu ujawniał w Vivie swoją przyrodnią siostrę, a
      już licznych wywiadów na temat jego- narzeczonych, potem zony, slubu , narodzin
      dziecka, wychowania dziecka, nowego mieszkania, samochodu, rozwodu i Bóg wie
      czego nie zliczę. A żeby to chociaż była prawda co on tam gada, kupa bzdur
      niech w końcu zrobi comming out- to może wtedy zabłyśnie.
      • Gość: Kasia_wawa_81 Re: IBISZ-wywiad dlaVivy-wielka milosc,co wy na t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 14:41
        Bravo, bravo... bravo - wreszcie Ktoś napisał cos mądrego na tym forum! Zgadzam
        sie w 100%. A na pytanie dlaczego odpowiedź jest prosta - dla kasy moi drodzy.
        Tylko dla kasy...
        pozdrawiam Pani Wiesławo:)
      • Gość: telewidz Re: IBISZ-wywiad dlaVivy-wielka milosc,co wy na t IP: *.system-net.pl 26.10.04, 17:00
        A to Ibisz juz nie jest biseksualista? :) Chociaz pare tygodni temu jedna z
        gazet przeprowadzila wywiad z Ibiszem a nastepnie portale zachecaly do czytania
        go parafrazujac slowa Ibisza: "nie jestem gejem" co bylo dosc zastanawiajace i
        mozna by czytac o nim "(nie) jestem gejem". Ale ten kolo robi wokol siebie szumu.
    • atlantis75 Re: IBISZ-wywiad dlaVivy-wielka milosc,co wy na t 23.10.04, 15:54
      A moim zdaniem pan Ibisz za bardzo się sprzedaje. Aż dziw, że doświadczenia
      życiowe nie nauczyły go, że czasami prywatność jest wskazana. Rozumiem, że to
      osoba publiczna, dla niektórych gwiazda, idol telewizyjny, ale... czy nie
      uważacie, że pewne sprawy powinno się chronić przed dziennikarzami? Tak
      delikatna materia jak miłość, szczególnie w początkowej fazie, nie powinna byc
      wystawiana na sprzedaż ku uciesze gawiedzi. Jeszcze jakiś czas temu pamiętam
      jego bicie się w piersi (tez w Vivie!), że rozpadło się jego małżeństwo. A tu
      nagle... nowa-stara miłość, artykuł, w którym cytują fragmenty swoich dedykacji
      i wyznań sprzed lat.
      Hmm... naprawdę, życzę mu wszystkiego najlepszego. Ale też nie zdziwię się, jak
      za jakis czas przeczytam, że stara miłość jednak rdzewieje. Pamiętam artykuł
      sprzed kilku lat, gdy szczęśliwy opowiadał o swojej wielkiej miłości do Ani
      (jego byłej już żony)... A pamiętacie transmisję z ich ślubu?
      Czy to nie ironia, że Ci którzy o swoich miłościach chętnie i otwarcie
      opowiadają w prasie i TV, zawsze kończą tak samo...?
      • Gość: Macho Re: IBISZ-wywiad dlaVivy-wielka milosc,co wy na t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 15:59
        Tylko kretynki czytają Vivę i o tym dyskutują.
        Jedyny plus, że cokolwiek czytają.
        Mogłyby podobnymi informacjami wymienić się w maglu na gorąco lub u fryzjerki.
    • Gość: asia Re: IBISZ-wywiad dlaVivy-wielka milosc,co wy na t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 16:04
      www.viva.pl/article.php?s=45&id=978
      • Gość: alina1 Re: IBISZ-wywiad dlaVivy-wielka milosc,co wy na t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 17:34
        Kupiłam wlaśnie ową VIVĘ, którą od czasu do czasu dla relaksu czytam (po pracy
        w księgowości).
        I przeczytałam wywiad z Panem Ibiszem i jego nową partnerką życiową.
        Piszą jak bardzo się kochają i jak całe życie na siebie czekali.
        Nie wiem jakie były powody rozstania z żoną Pana Ibisza, ale chyba trochę
        przykro jej się czyta, jak to ktoś, kto kilka lat temu na oczach widzów tv
        przysięgał jej dozgonną miłość teraz mówi, że odnalazł tą właściwą.
        W każdym bądź razie ja odniosłam takie wrażenie.
      • Gość: baba Re: IBISZ-wywiad dlaVivy-wielka milosc,co wy na t IP: *.acn.waw.pl 24.10.04, 17:36
        Ci ludzie z okladek maja za duzo kasy i za malo prawdziwych problemow, zeby
        tworzyc stale zwiazki i pracowac nad nimi.Oczywiscie sa wyjatki, ale na ogol te
        wyjatki sie do kolorowej prasy nie pchaja jak Ibisz.
        Za pol roku przewiduje nastepna milosc. Niewykluczone, ze rodzaju meskiego.
    • popatrz_na_mnie Re: IBISZ-wywiad dlaVivy-wielka milosc,co wy na t 24.10.04, 18:48
      Pic na wodę fotomontaż.Nie czytałam,ale parsknęłam śmiechem jak zobaczyłam
      okładkę w kiosku.
      • serek.topiony bzdura 25.10.04, 15:02
        Nie wiem, jaki cel tej mistyfikacji, ale byłam w liceum w jednej klasie z Anką
        Nowak, potem tez utrzymywałyśmy kontakt, kiedy studiowała w łódzkiej filmówce i
        absolutnie nie była wtedy z Ibiszem. Przypuszczam, że to kolejna po ślubie i
        dziecku próba wmówienia ludziom, że Ibisz jest hetero. Przykro mi, że taka
        fajna dziewczyna dała się w to wkręcić:/
        • Gość: Cloe bzdura...Ibisz jest homo??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 23:54
          może mu tak odbiło po tym BARZE żal mi go, bo facet chyba nie rozumieże rodzina
          to podstawa, cóż ale każdy żyje jak chce
    • Gość: elgaz Re: IBISZ-wywiad dlaVivy-wielka milosc,co wy na t IP: *.itpp.pl 25.10.04, 15:40
      Oj dajcie spokój. Nie ma o co sie spierac
      1. Ludzie uwielbiaja czytac o znanych ludziach (czyli tych co są w telewizji)
      2. Znanych z telewizji nie jest na tyle duzo zeby co kilka miesiecy sie nie
      powtarzali.
      3. Jak jestes znany to musi sie pokazywac w takich pismach bo ludzie pomysla ze
      jestes passe.
      To oczywiste ze on opowiada pierdoly, ale opowiada dlatego ze milion ludzi chce
      je czytac. I nie tylko on tak robi przeciez. A po co Britney spears co chwila
      wychodzi za maz za kogo innego? To taki biznes i trzeba akceptowac jego reguly.
      Jak jestes gornikiem to w pracy sie brudzisz. A JAK JESTES GWIAZDA tV TO
      OPOWIADASZ O KAZDEJ MILOSCI ZE TO TA JEDYNA, O TYM JAK CIERPIALES PO ROZWODZIE
      I O TYM JAK STAJESZ SIE NOWYM CZLOWIEKIEM.
      I tyle, nie ma co sie na niego obrazac. Na kominiarza tez sie nie wsciekacie ze
      wychodzi czarny z komina. taki fach. I tacy my wszyscy ktorzy ten wywiad
      przeczytalismy (oczywiiscicie zupelnie przez przypadek)
      • atlantis75 Re: IBISZ-wywiad dlaVivy-wielka milosc,co wy na t 26.10.04, 17:44
        Gość portalu: elgaz napisał(a):

> I tyle, nie ma co sie na niego obrazac.

Ale tu nikt się nie obraża. Mnie się po prostu postawa Ibisza nie podoba.

>I tacy my wszyscy ktorzy ten wywiad
        > przeczytalismy (oczywiiscicie zupelnie przez przypadek)

Przecztałam zupełnie świadomie. Można byc popularnym, ale zależy w jaki sposób
        sie o tą "sławę" zabiega.

Pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka