Dodaj do ulubionych

Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda

IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 28.10.04, 13:55
Dopisujcie się.
Zobaczymy wszyscy ile nas jest.
W końcu trzeba się policzyć :)
Obserwuj wątek
    • Gość: maua Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 13:56
      no pare oglada, ale ze wzgeldow na to, by potem tutaj sobie jajca z tego
      porobic:)
      ja, bynajmniej!
      • gianni_vonsacze Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 14:01
        ja oglądam - i na bieżąco i powtórki na Polonii i powtórki czasami na next day -
        jak zdanże do domu :) Jestem fanem tego kultowego jak dla serialu i czuję
        respect dla dokonań pani Ilony i dziękuję jej za to, że mi humor poprawia po
        godzinie 20, bo większych jaj w TV Publicznej już dawno nikt nie robił..
        Poza tym marzy mi się w kuchni kolekcja kubeczków z podobiznami bohaterów MJM.
        Codziennie bym sobie herbę w innym kubku pił. Raz z Chochołami, raz z Luckiem,
        czasami z Markiem Wiejskim Zaczesem... A na kuflu od piwa Rydża podobizne bym
        chciał. A Tulipana fejs na porcelanie jakiejś bym se strzelił - porcelanowy
        kibel na przykład, o!
        I ręcznik z podobizną Elki - jakbym się po kąpieli wycierał to... :)
        • Gość: Miska Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.softpro2.pl 28.10.04, 15:25
          ja tez ogladam ze szklem w dloni
          a potem mysle co Gianni skrobnie :)
        • Gość: dami251 Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.maxnet.66.pl / 62.87.177.* 29.10.04, 13:13
          > Codziennie bym sobie herbę w innym kubku pił. Raz z Chochołami, raz z Luckiem,
          > czasami z Markiem Wiejskim Zaczesem..

Nie uwazacie, ze cos trzeba zrobic z tym wiejskim zaczesem? moze do wielkiej stylistki wlosow Jagi
          Hupalo Marka poslac?:)))
        • bombany_przez_mirke TYsz oglondam :)) 04.11.04, 08:48

• Gość: Cornolio Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.provider.pl / *.provider.pl 28.10.04, 18:14
        A ja oglądam MjM i vice versa.
        • scoutek Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 18:35
          tez ogladam i na biezaco z wlasnym MjM komentuje i zastanawiam sie co tu na
          drugi dzien wyczytam i juz sie ciesze na sama mysl.... czasem sie lapie na tym,
          by o czyms szczegolnie pamietac i zwrocic uwage czy wy wszyscy tez na to
          zwrociliscie uwage....
    • kotekmru Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 14:01
      kotek mru-mru i jego dziecko, to razem dwie, nie?
    • lezka_z_posen Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 14:04
      nie z przejęciem,ale za jakimś szkłem w dłoni obowiązkowo;)i często wlasnie
      wtedy o froum sobie myslę,że cała eka siedzi przeed TV i leje:)
      • gianni_vonsacze Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 14:06
        lezka_z_posen napisała:

> nie z przejęciem,ale za jakimś szkłem w dłoni obowiązkowo;)i często wlasnie
        > wtedy o froum sobie myslę,że cała eka siedzi przeed TV i leje:)

to mamy to samo! jak tylko wystarczy słowo jeden gest się zaczyna to widzę jak
        wiara z forum siedzi i pampersy szykuje :) szkło obowiązkowo + giry na pufę :)
        • lezka_z_posen Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 14:08
          i komóra w łapie,żeby co lepsze kąski na gorąco komentować:)wszyscy fani Ilony
          powinni fonami się wymienić i esy pykać;)sieć by siadła:)
          • Gość: wysoka Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: 80.51.245.* 28.10.04, 14:20
            Ja też oglądam. Z girami na stoliku. z talerzem spóźnionego obiadu na brzuchu.
            A nazajutrz lecę do moich Pań Kadrowych, i z nimi omawiam z przejęciem. I tak
            ryczymy ze śmiechu, że z korytarza zaglądają. I stale któraś z nas się zaklina,
            że już ostatni raz marnujemy oczy na taki szajs. Ale kiedy on taki śmieszny!
      • zoomla Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 14:11
        Oglądanie a następnie śledzenie forum stało się ostatnio moim hobby. Już
        oglądając przewiduję o czym następnego dnia napisze gianni. Np. wczoraj
        zauważyliśmy (bo oglądałam z mężem i jego bratem) fatalny zgryzik Tulipana,
        który obnażył po raz pierwszy w całej krasie. Między ząbkami zmięsciłby mu sie
        swobodnie papierosek ;) ale przeciez on nie pali - zbyt cudowny jest na to :)
        pzdr
      • moniq_c Re: Serial M jak Miłość 28.10.04, 16:18
        uch właśnie cały smaczek w tym że jak to się ogląda to już główka pracuje co
        będzie skomentowane na szanownym forumie ;) i wtedy ten filmik jest zabawny jak
        cholera
        ja się czasem powstrzymuję żeby notatek na gorąco nie robić ;))
    • Gość: iwka Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.wroc.zigzag.pl 28.10.04, 14:19
      ja !
      • Gość: chivas_regal Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 14:42
        No ja obglądywuje.Przeważnie powtórki na drugi dzień.Chociaż kiedyś ogladałam
        to dosyć regularnie z osobnikiem zwanym mężem i we dwójkę ryczeliśmy ze
        śmiechu.Najlepiej takie rzeczy podziwiać w towarzystwie,komentarze na gorąco są
        najlepsze.
      • kraxa MJM to jest wypas 04.11.04, 10:37
        Ja od pocztku ogladaBam Mode na sukces, to byla dopiero zwala, ale robote
        zmienialam i juz nie moge oglondac
    • Gość: kalosz Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.gwiazda.net.pl 28.10.04, 14:28
      ja
    • Gość: KIRA Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.crowley.pl 28.10.04, 14:46
      I ja oglądam bo kaczki to moi ulubienćy, chcialabym Ci ja mieć takiego postera
      wielkiego na sciane z odcisniętymi dziobami......
      • carrera2003 Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 14:52
        Ja już mam super wprawę - jednym okiem oglądam, drugim śledzę pisamego esemeska
        do innych fanów mjm.
      • moniq_c Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 29.10.04, 10:05
        KIRA! mam niezłą fotę jednej z nich w gwiazdorskiej pozie - jeszcze latem w
        Łazienkach zrobioną ...
        na plakat nadaje się bez dwóch zdań ;)
    • atlantis75 Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 15:09
      Ojoj oj, z wielkim przejęciem :)
    • Gość: ćmikiewicz Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.04, 15:18
      ja oglądam tylko dzięki temu forum i tylko po to, by później skonfrontować to z
      postami forumowymi. Serial bez forum to tylko połowa pakietu.
      Tylko gorących eSów nikt do mnie na bierząco nie śle, chollerra
      • Gość: szczęka teściowej Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 15:27
        szczęka ogląda z przejęciem, osobnik zakontraktowany szczęki z zadęciem, a
        teściowa pewnie ze wzdęciem.
    • ariana1 Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 16:08
      No niech bedzie ,że ja też ogladam :) Ale bez przejęcia!
      • ariana1 Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 16:08
        jasne ,że "będzie".
    • Gość: karen Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 16:27
      • Gość: kiki http://m-jak-milosc.blog.pl/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 16:35
        ej - a ja esów nie dostaje!?
    • mama_ewa25 Re: i ja nt. 28.10.04, 17:16
    • anna_geras faktycznie MJM+forum to juz jest cos. Ogladam zaws 28.10.04, 17:19

• Gość: straus07 Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.10.04, 17:40
      a i ogladam, choc nie zawsze. Jednakze Wasze posty doinformowuja mnie
      regularnie.
    • Gość: virtuallady Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.vline.pl 28.10.04, 17:49
      I ja, i ja!!
      • Gość: JA Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.chello.pl 28.10.04, 18:35
        Ja też...a potem szybciutko na forum...jeszcze trochę a sie uzalężnię...od
        forum oczy wiście:))
    • Gość: aga Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.biaman.pl / 217.153.182.* 28.10.04, 18:31
      i ja. wiem że to aż nierealne ale oglądam od 2 odcinka !! nikt wtedy jescze o
      tym serialu nie słyszał
    • Gość: romcia.pl Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.04, 18:45
      i ja, choć niestety bez należnego przejęcia i nie zawsze uważnie, co mi tu już
      niektórzy wytknąć raczyli byli:)))
      • irenka82 Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 19:21
        ja ogladam z nieslabnacym zainteresowaniem,takoz moja mama,ktora by sie na
        naszym forum czula jak biba w wodzie,ale mama niekomputerowa troszku:)))) i kot
        tez oglada (czasem przysypia,ale ja budze i kaze sledzic akcje,bo potem nie
        bedzie wiedziec o co chodzi).razem trzy.prosze zanotowac.
    • wieslawa-siemiankowska Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 19:26
      I ja Wieśka oddech wstrzymuję przed telewizorem.
    • aankaa Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 19:27
      proszę i nas do tej czeredy dopisać
      moje dwie nogi, kota cztery
      • irenka82 Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 19:37
        a jakiego masz kota? aha,u mnie jeszcze czasem kolezanka oglada,dopisac
        dopisac:)
        • Gość: romcia.pl Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.04, 19:54
          hmm, pytanko było do poprzedniczki bo nick mi się wydał znajomy jak napisała o
          kocie.Właśnie sama wyskoczyłam na forum koty i sprawdziłam.Serdecznie
          pozdrawiam koleżankę kociarę.
          • aankaa witaj Romciu :) 28.10.04, 19:58
            i na kotach bywam
        • aankaa Mjm ogląda ze mną biało-łaciata kocia dama 28.10.04, 19:59

• Gość: romcia.pl Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.04, 19:44
        A nie udzielasz się ty czasem na forum koty?
        • irenka82 Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 19:47
          hyh,nie,ale juz tam lece
          • Gość: Aga_Ata Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 20:32
            ja tez of course oglądam.....to jest tak kultowy i gut serial,że się dziwię, że
            go jesczze Ameryka nie kupiła :D
    • Gość: jim01 Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: 213.76.140.* 28.10.04, 22:46
      Oglądamy z małżonką, a potem zaraz na forum obczytywać wrażenai innych.
      • ewosia Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 22:59
        ja oglądam. ale tylko jak notoryczny narzeczony da się naciągnąć, bo sama się
        wstydze. nie daję rady sama, do siebie przecież nie powiem ja p*******ę jak
        pokazują Rydża pijącego do lusterka. Za tydzień pokażą, jak Rydż za kołnierz
        nie wylewa. I będzie chłopak lał z kieliszka na kolana. Natomiast,jak jest
        wyjątkowa moc, to dzwoni do mnie lub smsi młodsza siostra.
        • pafik.i.mrowka Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 29.10.04, 09:02
          Oglądamy zawsze razem. Czasami przez połowę odcinka smiejemy się do łez. W
          trakcie oglądania "na gorąco", podkładamy swoje dialogi. Pod koniec zwykle już
          tylko rzęzimy.
          • lezka_z_posen Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 29.10.04, 09:04
            ja robię wpis za bombanego_przez_mirkę,bo On też zawsze oglądał i z nami
            komentował,tylko ostatnio zniknął z forum.chyba,że skrył się za jakimś nowym
            nickiem.
            • moniq_c Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 29.10.04, 10:10
              ja Go podejrzewam że do ślubowania się przygotowuje (wspominał coś kiedyś że go
              to czeka) bo faktycznie ostatnio zamilkł ;)
              ale on ostatnio już funkcjonował za sorryno_przez_eweline - bo się przecież
              ekipa w Barze zmieniła :)
              • lezka_z_posen Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 29.10.04, 10:12
                ostatnio podwójnie funkcjonował,bywało,że sam ze sobą gadał.to chyba ze stresu
                spowodowanego tym slubem było;)
                • moniq_c Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 29.10.04, 10:13
                  a etraz wiadomo - żona wszystko wie najlepiej więc się biedny w ogóle nie
                  odzywa :))
                  • lezka_z_posen Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 29.10.04, 10:23
                    ale Żonka nawet w robocie Go pilnuje??a propos wielkich nieobecnych-gdzie
                    lahliq się podziewa??
                    • moniq_c Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 29.10.04, 10:53
                      O to samo miałam zapytać....
                      pojechała na Włochów bez nas??????
    • maroon Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 29.10.04, 10:41
      Może nie z przejęciem, ale obejrzeć lubię.
    • legenda_o_wilku_lobo Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 29.10.04, 10:52
      Ja też i to wszystko wasza sprawka! A przy okazji to mam nadzieję się załapać na jakąś klubową-kultową herbatkę za darmochę? Może być bez musli....
    • lezka_z_posen Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 29.10.04, 10:56
      wygląda na to,że forum podnosi oglądalnosc.jakieś tantiemy bulić nam powinni;)
    • marta.mostowiak Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 29.10.04, 11:19
      ja nie oglądam.ja w nim żyję!
      • irmelin Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 29.10.04, 11:35
        ja oglądam z rozpędu...nawet męża osobistego zaraziłam( jego komentarze mnie
        rozkładaja na łopatki) ale i tak muszę ogladać powtórki w tym czasie kąpiemy
        synka i tylko pomiedzy wierzgnięciami naszej dzidzi spogladamy....powtórki
        ogladam na drugi dzień i pędze z pracy na czerwonych światłach...coby mi nic
        nie umknęło z tego arcydzieła...
    • Gość: andziurex Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.10.04, 11:39
      Oglądam, oglądam od początku. Męża w to wszystko wmieszałam. Nawet nieźle mu
      idzie, kojarzy już kilka osób. No ale tak barwne postaci trudno zapomnieć.
      Zwłaszcza Papuga, Św. Teriza i Myszka. Czasami trudno uwierzyć że to ldzki
      gatunek.
      • Gość: zuza Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 11:59
        Ja też oglądam z nadzieją, że znów zobaczę te kaczki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka