Gość: osób IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 28.10.04, 13:55 Dopisujcie się. Zobaczymy wszyscy ile nas jest. W końcu trzeba się policzyć :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maua Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 13:56 no pare oglada, ale ze wzgeldow na to, by potem tutaj sobie jajca z tego porobic:) ja, bynajmniej! Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 14:01 ja oglądam - i na bieżąco i powtórki na Polonii i powtórki czasami na next day - jak zdanże do domu :) Jestem fanem tego kultowego jak dla serialu i czuję respect dla dokonań pani Ilony i dziękuję jej za to, że mi humor poprawia po godzinie 20, bo większych jaj w TV Publicznej już dawno nikt nie robił.. Poza tym marzy mi się w kuchni kolekcja kubeczków z podobiznami bohaterów MJM. Codziennie bym sobie herbę w innym kubku pił. Raz z Chochołami, raz z Luckiem, czasami z Markiem Wiejskim Zaczesem... A na kuflu od piwa Rydża podobizne bym chciał. A Tulipana fejs na porcelanie jakiejś bym se strzelił - porcelanowy kibel na przykład, o! I ręcznik z podobizną Elki - jakbym się po kąpieli wycierał to... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.softpro2.pl 28.10.04, 15:25 ja tez ogladam ze szklem w dloni a potem mysle co Gianni skrobnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dami251 Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.maxnet.66.pl / 62.87.177.* 29.10.04, 13:13 > Codziennie bym sobie herbę w innym kubku pił. Raz z Chochołami, raz z Luckiem, > czasami z Markiem Wiejskim Zaczesem.. Nie uwazacie, ze cos trzeba zrobic z tym wiejskim zaczesem? moze do wielkiej stylistki wlosow Jagi Hupalo Marka poslac?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornolio Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.provider.pl / *.provider.pl 28.10.04, 18:14 A ja oglądam MjM i vice versa. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 18:35 tez ogladam i na biezaco z wlasnym MjM komentuje i zastanawiam sie co tu na drugi dzien wyczytam i juz sie ciesze na sama mysl.... czasem sie lapie na tym, by o czyms szczegolnie pamietac i zwrocic uwage czy wy wszyscy tez na to zwrociliscie uwage.... Odpowiedz Link Zgłoś
kotekmru Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 14:01 kotek mru-mru i jego dziecko, to razem dwie, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 14:04 nie z przejęciem,ale za jakimś szkłem w dłoni obowiązkowo;)i często wlasnie wtedy o froum sobie myslę,że cała eka siedzi przeed TV i leje:) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 14:06 lezka_z_posen napisała: > nie z przejęciem,ale za jakimś szkłem w dłoni obowiązkowo;)i często wlasnie > wtedy o froum sobie myslę,że cała eka siedzi przeed TV i leje:) to mamy to samo! jak tylko wystarczy słowo jeden gest się zaczyna to widzę jak wiara z forum siedzi i pampersy szykuje :) szkło obowiązkowo + giry na pufę :) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 14:08 i komóra w łapie,żeby co lepsze kąski na gorąco komentować:)wszyscy fani Ilony powinni fonami się wymienić i esy pykać;)sieć by siadła:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wysoka Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: 80.51.245.* 28.10.04, 14:20 Ja też oglądam. Z girami na stoliku. z talerzem spóźnionego obiadu na brzuchu. A nazajutrz lecę do moich Pań Kadrowych, i z nimi omawiam z przejęciem. I tak ryczymy ze śmiechu, że z korytarza zaglądają. I stale któraś z nas się zaklina, że już ostatni raz marnujemy oczy na taki szajs. Ale kiedy on taki śmieszny! Odpowiedz Link Zgłoś
zoomla Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 14:11 Oglądanie a następnie śledzenie forum stało się ostatnio moim hobby. Już oglądając przewiduję o czym następnego dnia napisze gianni. Np. wczoraj zauważyliśmy (bo oglądałam z mężem i jego bratem) fatalny zgryzik Tulipana, który obnażył po raz pierwszy w całej krasie. Między ząbkami zmięsciłby mu sie swobodnie papierosek ;) ale przeciez on nie pali - zbyt cudowny jest na to :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Serial M jak Miłość 28.10.04, 16:18 uch właśnie cały smaczek w tym że jak to się ogląda to już główka pracuje co będzie skomentowane na szanownym forumie ;) i wtedy ten filmik jest zabawny jak cholera ja się czasem powstrzymuję żeby notatek na gorąco nie robić ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.wroc.zigzag.pl 28.10.04, 14:19 ja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chivas_regal Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 14:42 No ja obglądywuje.Przeważnie powtórki na drugi dzień.Chociaż kiedyś ogladałam to dosyć regularnie z osobnikiem zwanym mężem i we dwójkę ryczeliśmy ze śmiechu.Najlepiej takie rzeczy podziwiać w towarzystwie,komentarze na gorąco są najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa MJM to jest wypas 04.11.04, 10:37 Ja od pocztku ogladaBam Mode na sukces, to byla dopiero zwala, ale robote zmienialam i juz nie moge oglondac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalosz Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.gwiazda.net.pl 28.10.04, 14:28 ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.crowley.pl 28.10.04, 14:46 I ja oglądam bo kaczki to moi ulubienćy, chcialabym Ci ja mieć takiego postera wielkiego na sciane z odcisniętymi dziobami...... Odpowiedz Link Zgłoś
carrera2003 Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 14:52 Ja już mam super wprawę - jednym okiem oglądam, drugim śledzę pisamego esemeska do innych fanów mjm. Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 29.10.04, 10:05 KIRA! mam niezłą fotę jednej z nich w gwiazdorskiej pozie - jeszcze latem w Łazienkach zrobioną ... na plakat nadaje się bez dwóch zdań ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 15:09 Ojoj oj, z wielkim przejęciem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ćmikiewicz Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.04, 15:18 ja oglądam tylko dzięki temu forum i tylko po to, by później skonfrontować to z postami forumowymi. Serial bez forum to tylko połowa pakietu. Tylko gorących eSów nikt do mnie na bierząco nie śle, chollerra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęka teściowej Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 15:27 szczęka ogląda z przejęciem, osobnik zakontraktowany szczęki z zadęciem, a teściowa pewnie ze wzdęciem. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 16:08 No niech bedzie ,że ja też ogladam :) Ale bez przejęcia! Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 16:08 jasne ,że "będzie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karen Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 16:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki http://m-jak-milosc.blog.pl/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 16:35 ej - a ja esów nie dostaje!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: straus07 Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.10.04, 17:40 a i ogladam, choc nie zawsze. Jednakze Wasze posty doinformowuja mnie regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virtuallady Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.vline.pl 28.10.04, 17:49 I ja, i ja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.chello.pl 28.10.04, 18:35 Ja też...a potem szybciutko na forum...jeszcze trochę a sie uzalężnię...od forum oczy wiście:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.biaman.pl / 217.153.182.* 28.10.04, 18:31 i ja. wiem że to aż nierealne ale oglądam od 2 odcinka !! nikt wtedy jescze o tym serialu nie słyszał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romcia.pl Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.04, 18:45 i ja, choć niestety bez należnego przejęcia i nie zawsze uważnie, co mi tu już niektórzy wytknąć raczyli byli:))) Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 19:21 ja ogladam z nieslabnacym zainteresowaniem,takoz moja mama,ktora by sie na naszym forum czula jak biba w wodzie,ale mama niekomputerowa troszku:)))) i kot tez oglada (czasem przysypia,ale ja budze i kaze sledzic akcje,bo potem nie bedzie wiedziec o co chodzi).razem trzy.prosze zanotowac. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 19:26 I ja Wieśka oddech wstrzymuję przed telewizorem. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 19:27 proszę i nas do tej czeredy dopisać moje dwie nogi, kota cztery Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 19:37 a jakiego masz kota? aha,u mnie jeszcze czasem kolezanka oglada,dopisac dopisac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romcia.pl Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.04, 19:54 hmm, pytanko było do poprzedniczki bo nick mi się wydał znajomy jak napisała o kocie.Właśnie sama wyskoczyłam na forum koty i sprawdziłam.Serdecznie pozdrawiam koleżankę kociarę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romcia.pl Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.04, 19:44 A nie udzielasz się ty czasem na forum koty? Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 19:47 hyh,nie,ale juz tam lece Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga_Ata Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 20:32 ja tez of course oglądam.....to jest tak kultowy i gut serial,że się dziwię, że go jesczze Ameryka nie kupiła :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jim01 Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: 213.76.140.* 28.10.04, 22:46 Oglądamy z małżonką, a potem zaraz na forum obczytywać wrażenai innych. Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 28.10.04, 22:59 ja oglądam. ale tylko jak notoryczny narzeczony da się naciągnąć, bo sama się wstydze. nie daję rady sama, do siebie przecież nie powiem ja p*******ę jak pokazują Rydża pijącego do lusterka. Za tydzień pokażą, jak Rydż za kołnierz nie wylewa. I będzie chłopak lał z kieliszka na kolana. Natomiast,jak jest wyjątkowa moc, to dzwoni do mnie lub smsi młodsza siostra. Odpowiedz Link Zgłoś
pafik.i.mrowka Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 29.10.04, 09:02 Oglądamy zawsze razem. Czasami przez połowę odcinka smiejemy się do łez. W trakcie oglądania "na gorąco", podkładamy swoje dialogi. Pod koniec zwykle już tylko rzęzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 29.10.04, 09:04 ja robię wpis za bombanego_przez_mirkę,bo On też zawsze oglądał i z nami komentował,tylko ostatnio zniknął z forum.chyba,że skrył się za jakimś nowym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 29.10.04, 10:10 ja Go podejrzewam że do ślubowania się przygotowuje (wspominał coś kiedyś że go to czeka) bo faktycznie ostatnio zamilkł ;) ale on ostatnio już funkcjonował za sorryno_przez_eweline - bo się przecież ekipa w Barze zmieniła :) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 29.10.04, 10:12 ostatnio podwójnie funkcjonował,bywało,że sam ze sobą gadał.to chyba ze stresu spowodowanego tym slubem było;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 29.10.04, 10:13 a etraz wiadomo - żona wszystko wie najlepiej więc się biedny w ogóle nie odzywa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 29.10.04, 10:23 ale Żonka nawet w robocie Go pilnuje??a propos wielkich nieobecnych-gdzie lahliq się podziewa?? Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 29.10.04, 10:53 O to samo miałam zapytać.... pojechała na Włochów bez nas?????? Odpowiedz Link Zgłoś
maroon Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 29.10.04, 10:41 Może nie z przejęciem, ale obejrzeć lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
legenda_o_wilku_lobo Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 29.10.04, 10:52 Ja też i to wszystko wasza sprawka! A przy okazji to mam nadzieję się załapać na jakąś klubową-kultową herbatkę za darmochę? Może być bez musli.... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 29.10.04, 10:56 wygląda na to,że forum podnosi oglądalnosc.jakieś tantiemy bulić nam powinni;) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.mostowiak Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 29.10.04, 11:19 ja nie oglądam.ja w nim żyję! Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda 29.10.04, 11:35 ja oglądam z rozpędu...nawet męża osobistego zaraziłam( jego komentarze mnie rozkładaja na łopatki) ale i tak muszę ogladać powtórki w tym czasie kąpiemy synka i tylko pomiedzy wierzgnięciami naszej dzidzi spogladamy....powtórki ogladam na drugi dzień i pędze z pracy na czerwonych światłach...coby mi nic nie umknęło z tego arcydzieła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andziurex Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.10.04, 11:39 Oglądam, oglądam od początku. Męża w to wszystko wmieszałam. Nawet nieźle mu idzie, kojarzy już kilka osób. No ale tak barwne postaci trudno zapomnieć. Zwłaszcza Papuga, Św. Teriza i Myszka. Czasami trudno uwierzyć że to ldzki gatunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Serial M jak Miłość z przejęciem ogląda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 11:59 Ja też oglądam z nadzieją, że znów zobaczę te kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś