Dodaj do ulubionych

Pytanie do oglądających BAR

25.04.02, 21:32
Witajcie!

Mam pytanie do osób, które oglądają polsatowski Bar. Dzisiaj ponoć był ślub
parki w tym programie. Nie oglądam, ale słychać głosy, że to mocno
kontrowersyjne i pod publikę. Jakie są zasady w tej grze, ktoś wygrywa itd. i
co mogłoby dać tym dwojgu to, że biorą ślub?

Będę wdzięczny za zaspokojenie mojej ciekawości :)))
siano
Obserwuj wątek
    • Gość: r Re: Pytanie do oglądających BAR IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 25.04.02, 21:44
      nagroda jest mieszkanie w wwie. moim zdaniem slub zwieksza ich szanse. widzie u
      nich namietnosc, ale milosci nie bardzo.
      • siano01 Re: Pytanie do oglądających BAR 25.04.02, 22:08
        dzieki. a na jakiej zasadzie wyłoniony zostanie zwyciezca? głosowanie widzow?
        oni tam odpadają czy ciągle ten sam skład?
        • Gość: Edi Re: Pytanie do oglądających BAR IP: *.granica.bytom.pl 25.04.02, 22:14
          Od Polsatu dostali żółtego seata cordobę,a od jakiejś firmy wycieczkę do
          tropików.Obrączki ufundował jubiler,imprezę polsat.Jeśli wygra któreś z nich to
          mają mieszkanie.Zostaje do załatwienia fajna praca i żyć nie umierać.Swoją
          drogą nie było prawdopodobnie nikogo z rodziny,więc to chyba o czymś świadczy.
          • Gość: mysz Re: Pytanie do oglądających BAR IP: *.pik / *.kopernik.gliwice.pl 25.04.02, 22:42
            oglądałam kilka razy Bar i wiem ze dziewczyna jest tancerka a facet spiewa wiec
            jest to dla nich duza promocja, a mysle ze malzenstwo jak kazde jest loteria:-)
        • Gość: nube Re: Pytanie do oglądających BAR IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 22:29
          Zasada jest taka:
          co tydzień (w czwartek) mieszkańcy przyznają sobie plusy i minusy. Jedna osoba
          może przyznać jednego plusa i jednego minusa. Ten kto zbierze najwięcej
          minusów, automatycznie siada na tzw. "gorącym krześle". Osoba, która zyskała
          najwięcej plusów, wyznacza drugiego kandydata na "gorące krzesło" (w sobotę).
          Również w sobotę, w czasie trwania programu "Gorące krzesła" telewidzowie
          dzwonią i głosują na osobę, która powinna opuścić program. Głosowanie trwa ok.
          40 minut.
          To chyba tyle.
          Pozdrowienia
          nube
          • Gość: ktosik Re: Pytanie do oglądających BAR IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.02, 23:22
            Skoro o Barze....

Wracałem dzisiaj z kina, a że jestem z Wrocławia, to widziałem to całe ślubne
            zamieszanie. Z mojego punktu widzenia nie wyglądało to zbyt ciekawie. Może
            dlatego, że nie lubię się sprzedawać, tak, jak to uczyniła wspomniana para.
            Mnóstwo kamer, gapiów... Nie chciałbym być na ich miejscu. Poza tym, przez ich
            ślub i związane z tym zamieszanie, praktycznie całe przejście było
            zablokowane...
            • Gość: mysz Re: Pytanie do oglądających BAR IP: *.pik / *.kopernik.gliwice.pl 25.04.02, 23:32
              wygląda na to że oboje uwielbiaja byc na świeczniu , a Grzes szczegolnie
              zagrywa pod publike. Oboje przy odrobinie alkoholu rzucaja sie do calowania
              kogos innego buehehehe. Ogolnie trudno powiedziec co z tego bedzie, ale teraz
              na pewno to nie jest nic glebokiego i robia to raczej dla zabawy(najwyzej pojda
              i sie rozwiada) no i jeszcze bedzie w reality show pierwsza noc poslubna-chore.
              Teraz czekamu na pierwsze poczecie w programie i pierwszy porod
              • Gość: fan? Re: Pytanie do oglądających BAR IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 10:05
                A Grzes jak dostał samochodzik to krzyczał: hurrawygrałem życie w
                totka,hurra!!!! Tym slubem zdecydowanie wykosili innych uczestników(a
                przynajmniej znacznie podnieśli swoje szanse na wygrana bo z osobna to raczej
                nic ciekawego soba nie prezentuja),którzy są moim zdaniem duzo ciekawsi i nie
                wygladaja na takich pazerniaków na kasę i wygrana.
                Dzisiaj ma byc pełniejszy materiał ze slubu a potem całodniowa obsługa
                szambowozu przez uczestnika wybranego esmesami telewidzów(bedzie to mój
                antyfavoryt Lesiu).
                Pozdrow,
                • Gość: pola Re: Pytanie do oglądających BAR IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 10:17
                  lesio jest goopi!!!!!!!a paulinka to wsiura!podobala mi sie natalia!
                  • Gość: fan? Re: Pytanie do oglądających BAR IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 10:41
                    Lesio jest najgorszy a juz w połaczeniu ze ślubna parą są nie do
                    ogladania:pyszałki którym sie wydaje że pozjadali wszystkie rozumy,talenty o
                    urodzie juz nie wspominajac.Najfajniejsi tacy jak Natalia nie maja takiej siły
                    przebicia i niestety odpadaja.Na szczęście został jaescze Mirek I Adrian oarz
                    Marian ,mam nadzieje że któryś z nich wygra.Fajne dziewczyny juz odpadły ,choc
                    ta nowa może jescze czyms błyśnie ,)
                    Pozdro,
                  • Gość: Andy Re: Pytanie do oglądających BAR IP: *.gieraltowice.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 22:05
                    Gość portalu: pola napisał(a):

> lesio jest goopi!!!!!!!a paulinka to wsiura!podobala mi sie natalia!

A Natalia to była ta z długimi "PAŹDZIORAMI"?
    • Gość: # Re: Pytanie do oglądających BAR IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 11:20
      w barze najlepsze z wszystkiego byly striptizerki
    • mmpm Re: Pytanie do oglądających BAR 27.04.02, 13:44
      Z oficjalnej strony:

BAR jest pierwszym w Polsce widowiskiem rozrywkowym łączącym elementy różnych
      gatunków telewizyjnych m.in. reality show i telenoweli dokumentalnej. Jego
      uczestnicy zostali wyłonieni w drodze eliminacji (casting).

· Premiera programu - 4 marca 2002 r.
      · Czas trwania - 12 tygodni.

· Akcja toczy się w tytułowym BARZE oraz w domu na peryferiach miasta. Program
      jest grą, w której nagrodą jest mieszkanie w Warszawie.

· Lokalizacja BARU - podziemnia w domu handlowym Solpol przy ul. Świdnickiej 21
      we Wrocławiu.

· Uczestnicy monitorowani są za pomocą kamer i mikrofonów przez 24 godz. na
      dobę - zarówno w barze, jak i w domu.

· Uczestnicy mają kontakt ze światem zewnętrznym - mogą opuścić BAR lub
      mieszkanie wyłącznie w obecności kamer.

· Gospodarz programu - Krzysztof Ibisz.

Zasady programu:
      1. Widzowie mają wstęp do baru. Mogą odwiedzać oglądanych na ekranie bohaterów
      i poznawać ich z bliska.
      2. Bar ma przynosić rzeczywiste zyski. Odpowiedzialność za jego prowadzenie
      ponoszą uczestnicy programu. Mogą oni jednak liczyć na pomoc menedżera baru,
      który będzie obserwował ich pracę.
      3. Uczestnicy BARU mieszkają w domu na peryferiach Wrocławia. Mogą opuszczać
      bar lub miejsce zamieszkania tylko w obecności ekipy telewizyjnej z kamerą.
      4. Uczestnicy monitorowani są w barze i w domu przez 24 godz. na dobę przy
      pomocy kamer i mikrofonów.
      5. W każdą środę uczestnicy programu rozdają sobie nawzajem "plusy" i "minusy".
      6. Uczestnik z największą liczbą "minusów" zostaje automatycznie wskazany jako
      jedna z dwojga osób do opuszczenia programu. Zostaje mu przydzielone tzw.
      gorące krzesło.
      7. O tym, kto zasiądzie na drugim "gorącym krześle" (czyli zostanie drugą osobą
      typowaną do opuszczenia programu), decyduje uczestnik z największą
      liczbą "plusów". Odbywa się to podczas programu "na żywo".
      8. Widzowie w głosowaniu telefonicznym oraz poprzez SMS-y i Internet decydują o
      tym, który z dwojga wskazanych uczestników odejdzie z programu.
      W ostatnim tygodniu w programie pozostają dwie osoby, które automatycznie
      zajmują "gorące krzesła". Telewidzowie wybierają spośród nich zwycięzcę.

• Gość: mysz Re: Pytanie do oglądających BAR IP: *.pik / *.kopernik.gliwice.pl 27.04.02, 14:28
        widzieliscie wczoraj slub?
        ja ogladałam i imprezka ekstra, szkoda tylko ze olała ten slub ich najblizsza
        rodzina, troche to przypominało zabawe w slub a nie prawdziwe zawarcie zwiazku
        malzenskiego. Panna mloda chwile po wszystkim wspominala o tym ze na szczescie
        mozna sie rozwiesc
        • Gość: fan? Re: Pytanie do oglądających BAR IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.02, 10:46
          Rodzinka jest przeciw(IZY na pewno),a ona juz wczesniej mówiła mamie przez
          telefon żeby sie nie martwiła że to (czyt.ślub) przeciez nie jest na całe życie.
          Stąd moje mieszane uczucia,niby wszystko gra ,kochaja sie ,chcą wziaść ślub
          itp,i cały czas o tym mówią ale jak słyszę tego buca Grzesia jak krzyczy jadąc
          bryczka do tłumów ALLEJUJA to sie mi w żoładku przewraca.Synkowi chyba juz
          troche odbiło ,na ale jak Ci tv taki ślub zorganizuje to mozna sie poczuć za
          dobrze ,) .Swoja droga chłopak tak sie rozpędził w zbieraniu prezentów
          (wszystko opłacali sponsorzy i polsat)że zapomniał wziąść pieniądze do USC
          (ślub kosztuje 75zł i tego tv nie opłaciła ha,ha)i gdyby nie pomoc swiadka to
          slubu by nie było ,))))
          Pozdrow,
    • bigbrada Re: Pytanie do oglądających BAR 29.04.02, 22:09
      Pan niestrawna parówka mógłby zostać transferowany do pig brothera wraz z
      kolegą szambounrkiem oraz swoją połowicą.
      • Gość: Andy Re: Pytanie do oglądających BAR IP: *.gieraltowice.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 22:10
        bigbrada napisał(a):

> Pan niestrawna parówka mógłby zostać transferowany do pig brothera wraz z
        > kolegą szambounrkiem oraz swoją połowicą.

Amen
      • Gość: fan? Re: Pytanie do oglądających BAR IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 09:53
        Dołączyli by tam w samozachwycie do Kenia ,)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka