gocha221 29.10.04, 19:07 w niedziele o 15 na TVP2 nasza Papuga kochana bedzie. razem z Brodzik i Tyszkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lezka_z_posen Re: Papuga u Terentiew!!! 29.10.04, 19:10 czy ów wersalski skład pojawi się na prywatnej wyspie Grubej Janiny??nie dzierżę tego show,ale jak takie zacne towarzycho będzie to chyba się skuszę.Grubej Janiny nie słyszałam dawno,zatęskniłam już trochę za Jej seksownym "erł":) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Papuga u Terentiew!!! 29.10.04, 19:22 ja tez tego babsztyla nie trawie. Zawsze kiedy mam ją watpliwą przyjemność widziec i slyszec, zastaniawiam sie czy w Polsce nie ma ludzi bezwad wymowy, ze akurłat ona musi ten prłogrłam płowadzić...zreszta ona chyba ma teraz 2 "showy" w TVP... no ale czego sie dla Papugi nie zrobi...nalezy sie jej od nas jakies duchowe wsparcie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Papuga u Terentiew!!! 29.10.04, 19:24 ciekawosc mnie przed tv zagna - co na siebie zalozy gwiazda :P Gocha211, nalezy Ci sie jakis specjalny bonus za te wiadomosc Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Papuga u Terentiew!!! 29.10.04, 19:35 jakiz tam bonus...toz to przyjemność takie informacje po forach rozsiewać. a wszytko ku chwale Papugi widzialam zajawke krotką, na ubranie nie zdażyłam spojrzeć, ale swojego pazia miała bardziej wyprostowanego i przylizanego, niz najczesciej ma w MjM. ale tam moze taki nastroszony po uniesieniach z Tulipem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Papuga u Terentiew!!! 29.10.04, 19:35 giezło nieodzowne założy,jak nic:)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Papuga u Terentiew!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 19:37 Z tego co mignęło mi w tv szarrrrrrrrrą bluzeczkę w serek (wzorem Marty M.) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Papuga u Terentiew!!! 29.10.04, 20:19 kurna miś, nauczę się obsługi komóry, żeby mi przypomniała o włączeniu tv !!! a jak pod giezłem kodeks ukryje ... raz kozie śmierc, i widło rozpracuję coby te cuda móc oglądac ilekroc rano przed szafą (niezdecydowana) staję Odpowiedz Link Zgłoś
pafik.i.mrowka Re: Papuga u Terentiew!!! 29.10.04, 20:33 Na pewno będzie ciekawie. W sympatycznej atmosferze Bezludnej Wyspy, Papuga rozwinie skrzydła. Niny program jest na max wypasiony, Nina zresztą też.. :D Papuga zacznie się teraz pokazywać w TV, żeby zarobić na rachunki tel., które nabija Młody Papug. Oto jak życie miesza się z fikcją. MJM_atrix Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Papuga u Terentiew!!! 29.10.04, 21:38 nawet wiem jakie będą pytania dla rozbitków: smak waszego dzieciństwa... pie"rł"wsze miłości... i takie sranie w banie przez pół godziny z hakiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Papuga u Terentiew!!! 29.10.04, 21:51 Łezka - więcej optymizmu !!! wreszcie zobaczysz nasz obiekt westchnień "na żywo", bez wtrętów wizażystów mjm Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Papuga u Terentiew!!! 29.10.04, 22:03 tu mnie aankaa pzrekonałaś-dla doznań osobistej konfekcji Papugi,to ten program bankowo luknąć muszę;)!a tak na marginesie-forum w-wa dycha??sloggi żyje?? ech,na starosc sentymentalna się robię...:) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Papuga u Terentiew!!! 29.10.04, 22:14 Sloggi żyje (i kwitnie), forum (w dawnej postaci) zdycha, wieżyce Poniatowskiego rozbierają (q.., gdzie pub ?) tylko mjm przy życiu 3ma Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Papuga u Terentiew!!! 29.10.04, 22:18 ale salon sloggiego odrzuconych funkcjonuje,czy też dead??bo już nie ogarniam tego chaosu:)pub nasz rozebrali??-no trzeba z odsieczą ruszyć jakąś;)!! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Papuga u Terentiew!!! 29.10.04, 22:23 s@alon żyje (jeszcze) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11207 z odsieczą - jak najbardziej !! pora pomyślec (qśva cuś mi c z ogonkiem wcięło) o spotkaniu - tym razem może tematycznym --- aankaamałpagazetakropkapeel Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Papuga u Terentiew!!! 29.10.04, 22:13 przed panorama byla kolejna zapowiedź "wyspy". zapowiadała fajkowska(jesli dobrze nazwisko kojarzę) i powiedziała, ze gościem będzie Dominika Ostałowska, znana głownie jako pani prokurator z MjM.... Prokurator?? czy nasza Papuzia zawód zmieniła, czy jak zwykle prezenterki sa nieprzygotowane i pi...przą trzy po trzy... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Fajkowska ... prezenterką ??? 29.10.04, 22:16 świat na psy schodzi (mam nadzieję, że muchę/krawatkę na szyi chociaż miała) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Fajkowska ... prezenterką ??? 29.10.04, 22:19 nie miała chyba:-) ale moze ja nazwisko pomylilam..jej córka w klanie sie z Danielem prowadzała. To Fajkowska jest? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa będzie Ci, dziecko, wybaczone ... 29.10.04, 22:27 możesz Fajkowską ze Smoktunowicz albo Młynarską pomylic ale ... NASZYCH bohaterów ... Odpowiedz Link Zgłoś
marta.mostowiak DEMĘCJA 31.10.04, 11:02 nigdy nie bylam i nie bede u jakiejs Terentiew. p.s. gdzie są pończochyyyy???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Nina Terentiew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 14:41 ...można jej nie lubić, ale jej właśne programy ("Bezludna wyspa", "Zwierzenia kontrolowane") są naprawdę dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Nina Terentiew 31.10.04, 14:57 te programy sa dobre?? zwierzen nigdy nie widzialam, wiec je zostawie w spokoju. ale bezludna wyspa byla dobra na poczatku lat 90,kiedy powstala, ile mozna tak samo w tej samej praktycznie scenografii z tym samym przylepionym usmiechem. dzis ogladam tylko dla Papugi,,ale itak nie wiem czy dam rade, bo to chyba dosc dlugie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Nina Terentiew IP: 194.219.131.* 31.10.04, 15:57 Właśnie się skończyło. Najbardziej rozwaliły mnie życzenia do złotej rybki. Moglyby sobie darowac te zachwyty nad soba, bo wobec widzow, ktorzy maja prawdziwe ułomności i problemy robi sie to niesmaczne lekko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi Re: Nina Terentiew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 16:56 Terentiew nazwała MjM SERIALEM WSZECHCZASÓW !!! Świat oszalał, czy ja mam omamy słuchowe??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Nina Terentiew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 17:00 > Terentiew nazwała MjM SERIALEM WSZECHCZASÓW !!! Świat oszalał, czy ja mam omamy > > słuchowe??? Zobacz ile na forum jest wpisów na temat "MjM" a ile na temat innych seriali. W tej chwili opowieść o Mostowiakach to absolutny lider polskich seriali. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Nina Terentiew 31.10.04, 17:01 aCZKOLWIEK JA ZAWSZE BEDE WIERNA KLANOWI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi Re: Nina Terentiew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 17:04 P-77 to to jednak z innej bajki jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piga Re: Nina Terentiew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 17:00 nie masz ja w wypowiedziach papugi zwróciłam uwagę na fragment o scenach miłosnych z osobą której się nie znosi ciekawe o kim myślała hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
bridz Re: Nina Terentiew 31.10.04, 17:01 O rany! Papuga gwizdnęła kreacje z planu MjM, ale fryz nie był już tak dopracowany P.s. Czy nikt jej nie podpowiedział że takie dekolty do nie dla niej ;( Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Nina Terentiew 31.10.04, 17:03 Czemu nie dla niej? Akurat dekolt był najlepszym fragmentem tego, w co była ubrana. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Nina Terentiew 31.10.04, 17:08 bridz napisała: > żartujesz, prawda? :))))) No niezupełnie. Uwazasz, ze lepsze od dekoltu byłu rękawy czy może kolorek grey_dzianina? Odpowiedz Link Zgłoś
bridz Re: Nina Terentiew 31.10.04, 17:12 uważam że NIC nie było godne uwagi. Pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
dp11 Re: Nina Terentiew 31.10.04, 17:10 ona chciala cos wyeksponowaĆ (bo po to chyba kobiety noszą dekolty) pytanie - CO?! Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Nina Terentiew 31.10.04, 17:14 dp11 napisał: > ona chciala cos wyeksponowaĆ (bo po to chyba kobiety noszą dekolty) pytanie - > CO?! A może gładką bez zmarszczek tudzież pryszczy skórę na mostku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi Re: Nina Terentiew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 17:14 dekolt bez zawartości czyli przerost formy nad treścią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Nina Terentiew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 17:24 Czy mi się zdaje czy przezwisko "Papuga" przeniosło się z postaci (Marta Mostowiak) na aktorkę (Dominika Ostałowska). W programie pewnie o tym nie było, ale tak mi się coś zdaje, że z trójki zaproszonych pań tylko Ostałowska jest dyplomowaną aktorką. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Nina Terentiew 31.10.04, 17:56 nie tylko. Brodzik tez ukonczyla Akademie Teatralna pamietam spektakle dyplomowe jej rocznika przede wszystkim rewelacyjny KABARET MODERNISTYCZNY i rownie udanego CYDA swoja droga to byl niezly rocznik Joanna Brodzik Agnieszka Sitek Dorota Naruszewicz Agnieszka Warchulska Czarek Kosinski chlopcy z Teatru Montownia szkoda tylko, ze prawie wszyscy utkneli w telenowelach :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska Re: Nina Terentiew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.04, 14:14 moze przez ten dekolt chciala pokazac, ze jednak cos tam jej uroslo? proba zreszta nieudana bo niczego sie nie dopatrzylam, a taki dekolt na zupelnie plaskim, a moze nawet wkleslym biuscie, wyglada zalosnie Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.maxymalne.kolanko Re: DEMĘCJA 31.10.04, 20:06 marta.mostowiak napisała: > nigdy nie bylam i nie bede u jakiejs Terentiew. > > p.s. gdzie są pończochyyyy???? wystarczy się przelogować... czyżby w nadmiarze wcieleń zapomniało się hasełka, dyżurna wariatko forum? Odpowiedz Link Zgłoś
pafik.i.mrowka Re: Papuga u Terentiew!!! 31.10.04, 17:24 Tak więc Papuga chodzi w ciuchach pokutnych na codzien. Jednak fryz miała przylizany i wyglądała w nim o niebo lepiej niż w serialu. Kto tam czochra w MJM? Odpowiedz Link Zgłoś
oka5 Re: Papuga u Terentiew!!! 31.10.04, 17:36 To prawda. Była doskonale, wręcz DOSKONALE ostrzyżona. Wyglądała jakby miała ze dwa razy więcej włosów. Wyrazy szacunku dla fryzjera. Ale dla mnie ona nigdy nie będzie papugą. Po wsze czasy będzie mi się kojarzyła z "Łagodną" Dostojewskiego, którą miała niegdyś szczęście zagrać w towarzystwie Gajosa w teatrze tv. Ech, to były czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga_Ata Re: Papuga u Terentiew!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 17:55 .a jej marzeniem jest mieć długie czarne azjackie włosy i kruche, i mieć o 15 centymetrów więcej .... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3x Re: Papuga u Terentiew!!! IP: *.devs.futuro.pl 31.10.04, 20:56 Dzis Lagodna jest na regionalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Papuga - kobieta dla konesera ... 31.10.04, 18:08 a te resztki koronek wystających zza bluzczyny -mioooooooodzio co by nie mówić o programie NT - Tyszkiewicz w jej minami, reakcjami (aż szkoda, że mikrofon wtedy miała wyłączony) - super Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Papuga - kobieta dla konesera ... 31.10.04, 21:38 ja calego programu nie widzialam- nie dalam rady. ogladalam z doskoku, w miedzy czaise sobie mieszkanko posprzatałam:-)) straszny jest caly ten program, ktorego juz dawno nie widzialam i zapomniałam jaki jest beznadziejny. słabe tempo, tyszkiewicz jakos za bardzo sie wtracała, jak dla mnie ostałowska przez wiekszosc swych wypowiedzi patrzyla w podłoge, przepraszam w plażę no i te zachwyty i wzajemne włażenie sobie w dupę-nie do zniesienia aha! i źle dobrani goście:2 młode laski i 70-tka, wypowiedzi Niny w stylu; jestescie takie piękne, wszytkie kobiety chciałyby wyglądać tak jak wy brzmiały w tym kontekście wyjatkowo groteskowo.. faktycznie, ja po całych nocach marze by sie nastepnego dnia obudzic starsza o 50 lat i po kilku liftingach, ktore tyszkiewicz zapewne miała. zreszta nawet sie wydała: powiedziala, ze jak sie urode zacznie poprawiac to przstac nie mozna:-) ciekaw skad ona to wie:-)?? a dzis chce obejrzec Lagodna,zeby Papużke w ambitniejszej roli zoabczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubissimo Re: Papuga - kobieta dla konesera ... IP: *.chello.pl 31.10.04, 22:55 ona w LAGODNEJ jest znakomita zreszta jest naprawde bardzo dobra aktorka, szkoda ze teraz wszyscy ja tylko z MJM kojarza :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Papuga - kobieta dla konesera ... 31.10.04, 23:07 Gość portalu: kubissimo napisał(a): > ona w LAGODNEJ jest znakomita > zreszta jest naprawde bardzo dobra aktorka, szkoda ze teraz wszyscy ja tylko z > MJM kojarza :/ oj kubu-o to biega.przecież my nie lejemy z Ostałowskiej,tylko z sedziny Mostowiak.a Łagdna już za chwilę się zaczyna i na bank obejrzę!! Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Papuga u Terentiew!!! 31.10.04, 22:43 a ja papugi z przyczyn obiektywnych nie obejrzałam,i jak nie powtórzą,to pozostanie mi tylko palnąć sbie w łeb;) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Papuga u Terentiew!!! 31.10.04, 22:53 :-))) za dużo nie straciłaś...z ciekawszych momentów, ktore widzialam, to wyzanie Papugi o propozycjach matrymonialnych, ktore nadchodza listownie i to, ze dzieci mowia na nia"Słoneczko"- obce dzieci, nie jej własne. poza tym ciekawe było wyznanie Brodzik, ze dostaje tylko propozycje matrymonialne, takie gołe,a wolalaby zeby byly poparte brylantami lub chociazby exkluzywnymi czekoladkami:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Papuga u Terentiew!!! 31.10.04, 23:04 matko kochana-to działo się;)ale czy giezło miała???fryz a la Piast Kołodziej nie oklapl w czasie krzyżowego ognia pytań grubej janiny??i te propozycje matrymonio mnie nurtują-od desperatów z zakładów karnych były:))??coś papuga bliższego naświetliła;)??a propos Brodzik,na czekoladki dla Niej mogę się szarpnac,niech ma i tyje:) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Papuga u Terentiew!!! 31.10.04, 23:43 czy od desperatów te listy to nie wiem, mozna sie domyslac ze nie od normalnych:-) ogaldalam wyrywkowo, ale Papuzia mówila, ze panowie w listach podawali swoje wymiary, mialam nadzieje ze powie cos o wymiarze najciekawszym,ale jej o wzrost chodzilo. ciekawy był tez watek scen miłosnych. papuga mowila, ze ciezko je krecic z kims kogo sie nie lubi lub kogo sie lubi za bardzo:-) ciekawe czy ona tak z m-jak-milosnych doswiadczen mowila. moze ona sie skrycie w Poniedzialku kocha i dlatego sie tak miota i dziwnie zachowuje, raz sex cudowny, wspanialy, za moment chlopa na wakacje Pandą wziac nie chce... cos musi byc na temacie ex- narzeczony Steczkowskei, a obecny szczesliwy malzonek papuzi powienien to wziac pod uwage. aha! i papuga wlosy sobie prostuje:-) z czekoladkami dla Brodzik poczekaj, tyje i tak bez ponoszenia przez Ciebie kosztów:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ht Re: Papuga u Terentiew!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 23:50 bardziej prawdopodobna wersja jest taka że poniedziałka nie lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Papuga u Terentiew!!! 31.10.04, 23:56 a czemu niby?? przeciez Tulipan jak i Poniedzialek jest boski, ma piekny tors i zastawe do kawy;-) moim zdaniem to Gonery nie lubila, bo Gonera wyglada na nalogowego palacza i pewnie oddechem ja razil:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Papuga u Terentiew!!! 31.10.04, 23:56 ale chyba ex Dżastiny od rajstop,czyli Hubertus, obecny popychacz Papugi(btw- imieniny 3.11))to nie jest Jej poślubionym.chyba,że ktoś jest na bieżąco i mnie skoryguje,że to nie konkubinat tylko związek przenajświętszy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Papuga u Terentiew!!! 01.11.04, 01:35 informacją ze Papuga takze prywatnie zyje w grzechu zgorszylam sie berdzo!! nie dosc, ze papug, z tego co wiem, nieslubny, nie dosc ze z Tulipanem grzeszy dla samego grzechu i lubieznej przyjemnosci(przyznala ze go nie kocha) to jeszcze z Hubertusem. Toc wstyd na całą wieś!! Co Lucki na to?? Odpowiedz Link Zgłoś