Dodaj do ulubionych

Papuga u Terentiew!!!

29.10.04, 19:07
w niedziele o 15 na TVP2 nasza Papuga kochana bedzie. razem z Brodzik i
Tyszkiewicz.
Obserwuj wątek
    • lezka_z_posen Re: Papuga u Terentiew!!! 29.10.04, 19:10
      czy ów wersalski skład pojawi się na prywatnej wyspie Grubej Janiny??nie
      dzierżę tego show,ale jak takie zacne towarzycho będzie to chyba się
      skuszę.Grubej Janiny nie słyszałam dawno,zatęskniłam już trochę za Jej
      seksownym "erł":)
      • gocha221 Re: Papuga u Terentiew!!! 29.10.04, 19:22
        ja tez tego babsztyla nie trawie. Zawsze kiedy mam ją watpliwą przyjemność
        widziec i slyszec, zastaniawiam sie czy w Polsce nie ma ludzi bezwad wymowy, ze
        akurłat ona musi ten prłogrłam płowadzić...zreszta ona chyba ma teraz 2 "showy"
        w TVP...

no ale czego sie dla Papugi nie zrobi...nalezy sie jej od nas jakies duchowe
        wsparcie:-))
    • aankaa Re: Papuga u Terentiew!!! 29.10.04, 19:24
      ciekawosc mnie przed tv zagna - co na siebie zalozy gwiazda :P

Gocha211, nalezy Ci sie jakis specjalny bonus za te wiadomosc
      • gocha221 Re: Papuga u Terentiew!!! 29.10.04, 19:35
        jakiz tam bonus...toz to przyjemność takie informacje po forach rozsiewać.
        a wszytko ku chwale Papugi
        widzialam zajawke krotką, na ubranie nie zdażyłam spojrzeć, ale swojego pazia
        miała bardziej wyprostowanego i przylizanego, niz najczesciej ma w MjM.
        ale tam moze taki nastroszony po uniesieniach z Tulipem:-)
      • lezka_z_posen Re: Papuga u Terentiew!!! 29.10.04, 19:35
        giezło nieodzowne założy,jak nic:)!
      • Gość: justyna Re: Papuga u Terentiew!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 19:37
        Z tego co mignęło mi w tv szarrrrrrrrrą bluzeczkę w serek (wzorem Marty M.)
        • aankaa Re: Papuga u Terentiew!!! 29.10.04, 20:19
          kurna miś, nauczę się obsługi komóry, żeby mi przypomniała o włączeniu tv !!!
          a jak pod giezłem kodeks ukryje ...
          raz kozie śmierc, i widło rozpracuję coby te cuda móc oglądac ilekroc rano
          przed szafą (niezdecydowana) staję
          • pafik.i.mrowka Re: Papuga u Terentiew!!! 29.10.04, 20:33
            Na pewno będzie ciekawie. W sympatycznej atmosferze Bezludnej Wyspy, Papuga
            rozwinie skrzydła. Niny program jest na max wypasiony, Nina zresztą też.. :D
            Papuga zacznie się teraz pokazywać w TV, żeby zarobić na rachunki tel., które
            nabija Młody Papug. Oto jak życie miesza się z fikcją. MJM_atrix
            • lezka_z_posen Re: Papuga u Terentiew!!! 29.10.04, 21:38
              nawet wiem jakie będą pytania dla rozbitków:
              smak waszego dzieciństwa...
              pie"rł"wsze miłości...
              i takie sranie w banie przez pół godziny z hakiem:)
              • aankaa Re: Papuga u Terentiew!!! 29.10.04, 21:51
                Łezka - więcej optymizmu !!!
                wreszcie zobaczysz nasz obiekt westchnień "na żywo", bez wtrętów wizażystów mjm
                • lezka_z_posen Re: Papuga u Terentiew!!! 29.10.04, 22:03
                  tu mnie aankaa pzrekonałaś-dla doznań osobistej konfekcji Papugi,to ten program
                  bankowo luknąć muszę;)!a tak na marginesie-forum w-wa dycha??sloggi żyje??
                  ech,na starosc sentymentalna się robię...:)
                  • aankaa Re: Papuga u Terentiew!!! 29.10.04, 22:14
                    Sloggi żyje (i kwitnie), forum (w dawnej postaci) zdycha, wieżyce
                    Poniatowskiego rozbierają (q.., gdzie pub ?)
                    tylko mjm przy życiu 3ma
                    • lezka_z_posen Re: Papuga u Terentiew!!! 29.10.04, 22:18
                      ale salon sloggiego odrzuconych funkcjonuje,czy też dead??bo już nie ogarniam
                      tego chaosu:)pub nasz rozebrali??-no trzeba z odsieczą ruszyć jakąś;)!!
                      • aankaa Re: Papuga u Terentiew!!! 29.10.04, 22:23
                        s@alon żyje (jeszcze)
                        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11207
                        z odsieczą - jak najbardziej !!
                        pora pomyślec (qśva cuś mi c z ogonkiem wcięło) o spotkaniu - tym razem może
                        tematycznym
                        ---
                        aankaamałpagazetakropkapeel
    • aankaa up, coby nie zagubiło się w nawale wrażeń 29.10.04, 21:35

• gocha221 Re: Papuga u Terentiew!!! 29.10.04, 22:13
      przed panorama byla kolejna zapowiedź "wyspy". zapowiadała fajkowska(jesli
      dobrze nazwisko kojarzę) i powiedziała, ze gościem będzie Dominika Ostałowska,
      znana głownie jako pani prokurator z MjM....
      Prokurator?? czy nasza Papuzia zawód zmieniła, czy jak zwykle prezenterki sa
      nieprzygotowane i pi...przą trzy po trzy...
      • aankaa Fajkowska ... prezenterką ??? 29.10.04, 22:16
        świat na psy schodzi
        (mam nadzieję, że muchę/krawatkę na szyi chociaż miała)
        • gocha221 Re: Fajkowska ... prezenterką ??? 29.10.04, 22:19
          nie miała chyba:-)
          ale moze ja nazwisko pomylilam..jej córka w klanie sie z Danielem prowadzała.
          To Fajkowska jest?
          • aankaa będzie Ci, dziecko, wybaczone ... 29.10.04, 22:27
            możesz Fajkowską ze Smoktunowicz albo Młynarską pomylic
            ale ... NASZYCH bohaterów ...
            • aankaa niedoczekanie >:[ 29.10.04, 22:28

• marta.mostowiak DEMĘCJA 31.10.04, 11:02
      nigdy nie bylam i nie bede u jakiejs Terentiew.

p.s. gdzie są pończochyyyy????
      • Gość: P-77 Re: Nina Terentiew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 14:41
        ...można jej nie lubić, ale jej właśne programy ("Bezludna wyspa", "Zwierzenia
        kontrolowane") są naprawdę dobre.
        • gocha221 Re: Nina Terentiew 31.10.04, 14:57
          te programy sa dobre?? zwierzen nigdy nie widzialam, wiec je zostawie w spokoju.
          ale bezludna wyspa byla dobra na poczatku lat 90,kiedy powstala, ile mozna tak
          samo w tej samej praktycznie scenografii z tym samym przylepionym usmiechem.
          dzis ogladam tylko dla Papugi,,ale itak nie wiem czy dam rade, bo to chyba dosc
          dlugie jest.
          • Gość: r Re: Nina Terentiew IP: 194.219.131.* 31.10.04, 15:57
            Właśnie się skończyło. Najbardziej rozwaliły mnie życzenia do złotej rybki.
            Moglyby sobie darowac te zachwyty nad soba, bo wobec widzow, ktorzy maja
            prawdziwe ułomności i problemy robi sie to niesmaczne lekko.
            • Gość: remi Re: Nina Terentiew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 16:56
              Terentiew nazwała MjM SERIALEM WSZECHCZASÓW !!! Świat oszalał, czy ja mam omamy
              słuchowe???
              • Gość: P-77 Re: Nina Terentiew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 17:00
                > Terentiew nazwała MjM SERIALEM WSZECHCZASÓW !!! Świat oszalał, czy ja mam
                omamy
                >
                > słuchowe???
                Zobacz ile na forum jest wpisów na temat "MjM" a ile na temat innych seriali.
                W tej chwili opowieść o Mostowiakach to absolutny lider polskich seriali.
                • reniatoja Re: Nina Terentiew 31.10.04, 17:01
                  aCZKOLWIEK JA ZAWSZE BEDE WIERNA KLANOWI.
                • Gość: remi Re: Nina Terentiew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 17:04
                  P-77 to to jednak z innej bajki jesteś
              • Gość: piga Re: Nina Terentiew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 17:00
                nie masz ja w wypowiedziach papugi zwróciłam uwagę na fragment o scenach
                miłosnych z osobą której się nie znosi ciekawe o kim myślała hmmm...
            • bridz Re: Nina Terentiew 31.10.04, 17:01
              O rany! Papuga gwizdnęła kreacje z planu MjM, ale fryz nie był już tak
              dopracowany
              P.s. Czy nikt jej nie podpowiedział że takie dekolty do nie dla niej ;(
              • reniatoja Re: Nina Terentiew 31.10.04, 17:03
                Czemu nie dla niej? Akurat dekolt był najlepszym fragmentem tego, w co była
                ubrana.
                • bridz Re: Nina Terentiew 31.10.04, 17:07
                  żartujesz, prawda? :)))))
                  • reniatoja Re: Nina Terentiew 31.10.04, 17:08
                    bridz napisała:

> żartujesz, prawda? :)))))

No niezupełnie. Uwazasz, ze lepsze od dekoltu byłu rękawy czy może kolorek
                    grey_dzianina?
                    • bridz Re: Nina Terentiew 31.10.04, 17:12
                      uważam że NIC nie było godne uwagi. Pzdr :)
                  • dp11 Re: Nina Terentiew 31.10.04, 17:10
                    ona chciala cos wyeksponowaĆ (bo po to chyba kobiety noszą dekolty) pytanie -
                    CO?!
                    • reniatoja Re: Nina Terentiew 31.10.04, 17:14
                      dp11 napisał:

> ona chciala cos wyeksponowaĆ (bo po to chyba kobiety noszą dekolty) pytanie -
                      > CO?!

A może gładką bez zmarszczek tudzież pryszczy skórę na mostku?
                    • Gość: remi Re: Nina Terentiew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 17:14
                      dekolt bez zawartości czyli przerost formy nad treścią
                      • Gość: P-77 Re: Nina Terentiew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 17:24
                        Czy mi się zdaje czy przezwisko "Papuga" przeniosło się z postaci (Marta
                        Mostowiak) na aktorkę (Dominika Ostałowska).
                        W programie pewnie o tym nie było, ale tak mi się coś zdaje, że z trójki
                        zaproszonych pań tylko Ostałowska jest dyplomowaną aktorką.
                        • kubissimo Re: Nina Terentiew 31.10.04, 17:56
                          nie tylko.
                          Brodzik tez ukonczyla Akademie Teatralna
                          pamietam spektakle dyplomowe jej rocznika
                          przede wszystkim rewelacyjny KABARET MODERNISTYCZNY i rownie udanego CYDA

swoja droga to byl niezly rocznik
                          Joanna Brodzik
                          Agnieszka Sitek
                          Dorota Naruszewicz
                          Agnieszka Warchulska
                          Czarek Kosinski
                          chlopcy z Teatru Montownia

szkoda tylko, ze prawie wszyscy utkneli w telenowelach :/
              • Gość: Miska Re: Nina Terentiew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.04, 14:14
                moze przez ten dekolt chciala pokazac, ze jednak cos tam jej uroslo?

proba zreszta nieudana bo niczego sie nie dopatrzylam, a taki dekolt na
                zupelnie plaskim, a moze nawet wkleslym biuscie, wyglada zalosnie
      • mariusz.maxymalne.kolanko Re: DEMĘCJA 31.10.04, 20:06
        marta.mostowiak napisała:

> nigdy nie bylam i nie bede u jakiejs Terentiew.
        >
        > p.s. gdzie są pończochyyyy????

wystarczy się przelogować... czyżby w nadmiarze wcieleń zapomniało się hasełka,
        dyżurna wariatko forum?
    • pafik.i.mrowka Re: Papuga u Terentiew!!! 31.10.04, 17:24
      Tak więc Papuga chodzi w ciuchach pokutnych na codzien. Jednak fryz miała
      przylizany i wyglądała w nim o niebo lepiej niż w serialu. Kto tam czochra w
      MJM?
      • oka5 Re: Papuga u Terentiew!!! 31.10.04, 17:36
        To prawda. Była doskonale, wręcz DOSKONALE ostrzyżona. Wyglądała jakby miała ze
        dwa razy więcej włosów. Wyrazy szacunku dla fryzjera. Ale dla mnie ona nigdy
        nie będzie papugą. Po wsze czasy będzie mi się kojarzyła z "Łagodną"
        Dostojewskiego, którą miała niegdyś szczęście zagrać w towarzystwie Gajosa w
        teatrze tv. Ech, to były czasy...
        • Gość: Aga_Ata Re: Papuga u Terentiew!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 17:55
          .a jej marzeniem jest mieć długie czarne azjackie włosy i kruche, i mieć o 15
          centymetrów więcej .... :P
        • Gość: 3x Re: Papuga u Terentiew!!! IP: *.devs.futuro.pl 31.10.04, 20:56
          Dzis Lagodna jest na regionalnej.
    • aankaa Papuga - kobieta dla konesera ... 31.10.04, 18:08
      a te resztki koronek wystających zza bluzczyny -mioooooooodzio

co by nie mówić o programie NT - Tyszkiewicz w jej minami, reakcjami (aż
      szkoda, że mikrofon wtedy miała wyłączony) - super
      • gocha221 Re: Papuga - kobieta dla konesera ... 31.10.04, 21:38
        ja calego programu nie widzialam- nie dalam rady. ogladalam z doskoku, w miedzy
        czaise sobie mieszkanko posprzatałam:-))
        straszny jest caly ten program, ktorego juz dawno nie widzialam i zapomniałam
        jaki jest beznadziejny.
        słabe tempo, tyszkiewicz jakos za bardzo sie wtracała, jak dla mnie
        ostałowska przez wiekszosc swych wypowiedzi patrzyla w podłoge, przepraszam w plażę
        no i te zachwyty i wzajemne włażenie sobie w dupę-nie do zniesienia
        aha! i źle dobrani goście:2 młode laski i 70-tka, wypowiedzi Niny w stylu;
        jestescie takie piękne, wszytkie kobiety chciałyby wyglądać tak jak wy brzmiały
        w tym kontekście wyjatkowo groteskowo..
        faktycznie, ja po całych nocach marze by sie nastepnego dnia obudzic starsza o
        50 lat i po kilku liftingach, ktore tyszkiewicz zapewne miała.
        zreszta nawet sie wydała: powiedziala, ze jak sie urode zacznie poprawiac to
        przstac nie mozna:-) ciekaw skad ona to wie:-)??
        a dzis chce obejrzec Lagodna,zeby Papużke w ambitniejszej roli zoabczyc.
        • Gość: kubissimo Re: Papuga - kobieta dla konesera ... IP: *.chello.pl 31.10.04, 22:55
          ona w LAGODNEJ jest znakomita
          zreszta jest naprawde bardzo dobra aktorka, szkoda ze teraz wszyscy ja tylko z
          MJM kojarza :/
          • lezka_z_posen Re: Papuga - kobieta dla konesera ... 31.10.04, 23:07
            Gość portalu: kubissimo napisał(a):

> ona w LAGODNEJ jest znakomita
            > zreszta jest naprawde bardzo dobra aktorka, szkoda ze teraz wszyscy ja tylko
            z
            > MJM kojarza :/

oj kubu-o to biega.przecież my nie lejemy z Ostałowskiej,tylko z sedziny
            Mostowiak.a Łagdna już za chwilę się zaczyna i na bank obejrzę!!
    • lezka_z_posen Re: Papuga u Terentiew!!! 31.10.04, 22:43
      a ja papugi z przyczyn obiektywnych nie obejrzałam,i jak nie powtórzą,to
      pozostanie mi tylko palnąć sbie w łeb;)
      • gocha221 Re: Papuga u Terentiew!!! 31.10.04, 22:53
        :-)))
        za dużo nie straciłaś...z ciekawszych momentów, ktore widzialam, to wyzanie
        Papugi o propozycjach matrymonialnych, ktore nadchodza listownie i to, ze dzieci
        mowia na nia"Słoneczko"- obce dzieci, nie jej własne.
        poza tym ciekawe było wyznanie Brodzik, ze dostaje tylko propozycje
        matrymonialne, takie gołe,a wolalaby zeby byly poparte brylantami lub chociazby
        exkluzywnymi czekoladkami:-))
        • lezka_z_posen Re: Papuga u Terentiew!!! 31.10.04, 23:04
          matko kochana-to działo się;)ale czy giezło miała???fryz a la Piast Kołodziej
          nie oklapl w czasie krzyżowego ognia pytań grubej janiny??i te propozycje
          matrymonio mnie nurtują-od desperatów z zakładów karnych były:))??coś papuga
          bliższego naświetliła;)??a propos Brodzik,na czekoladki dla Niej mogę się
          szarpnac,niech ma i tyje:)
          • gocha221 Re: Papuga u Terentiew!!! 31.10.04, 23:43
            czy od desperatów te listy to nie wiem, mozna sie domyslac ze nie od normalnych:-)
            ogaldalam wyrywkowo, ale Papuzia mówila, ze panowie w listach podawali swoje
            wymiary, mialam nadzieje ze powie cos o wymiarze najciekawszym,ale jej o wzrost
            chodzilo.
            ciekawy był tez watek scen miłosnych. papuga mowila, ze ciezko je krecic z kims
            kogo sie nie lubi lub kogo sie lubi za bardzo:-) ciekawe czy ona tak z
            m-jak-milosnych doswiadczen mowila.
            moze ona sie skrycie w Poniedzialku kocha i dlatego sie tak miota i dziwnie
            zachowuje, raz sex cudowny, wspanialy, za moment chlopa na wakacje Pandą wziac
            nie chce...
            cos musi byc na temacie
            ex- narzeczony Steczkowskei, a obecny szczesliwy malzonek papuzi powienien to
            wziac pod uwage.
            aha! i papuga wlosy sobie prostuje:-)
            z czekoladkami dla Brodzik poczekaj, tyje i tak bez ponoszenia przez Ciebie
            kosztów:-)
            • Gość: ht Re: Papuga u Terentiew!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 23:50
              bardziej prawdopodobna wersja jest taka że poniedziałka nie lubi...
              • gocha221 Re: Papuga u Terentiew!!! 31.10.04, 23:56
                a czemu niby?? przeciez Tulipan jak i Poniedzialek jest boski, ma piekny tors i
                zastawe do kawy;-) moim zdaniem to Gonery nie lubila, bo Gonera wyglada na
                nalogowego palacza i pewnie oddechem ja razil:-)
            • lezka_z_posen Re: Papuga u Terentiew!!! 31.10.04, 23:56
              ale chyba ex Dżastiny od rajstop,czyli Hubertus, obecny popychacz Papugi(btw-
              imieniny 3.11))to nie jest Jej poślubionym.chyba,że ktoś jest na bieżąco i mnie
              skoryguje,że to nie konkubinat tylko związek przenajświętszy:))
              • gocha221 Re: Papuga u Terentiew!!! 01.11.04, 01:35
                informacją ze Papuga takze prywatnie zyje w grzechu zgorszylam sie berdzo!!
                nie dosc, ze papug, z tego co wiem, nieslubny, nie dosc ze z Tulipanem grzeszy
                dla samego grzechu i lubieznej przyjemnosci(przyznala ze go nie kocha) to
                jeszcze z Hubertusem.
                Toc wstyd na całą wieś!!
                Co Lucki na to??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka