Dodaj do ulubionych

MAMY CIĘ!!

14.11.04, 21:31
Bardzo lubię ten program, ale ostatnio chyba zbyt często powtarzają im się
gagi. Czy nie wydaje wam się, że wkręt z Szopenem był łudząco podobny do gagu
z Milowiczem? Rozenek dmuchał chyba nawet w tą samą "tubę" co fumfel
polskiego Elvisa ;)

Podobał mi się gag z Zakościelnym, chociaż można go było jeszcze troche
powkręcać z tą karetką ;)

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • dafni Re: MAMY CIĘ!! 14.11.04, 22:14
      Też lubię ten program, ale ostatnio te wkręty są jakieś takie ...niedokręcone.
    • Gość: mam_ciebie a ja już nie lubię IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.11.04, 22:21
      jakoś tak jak zaczęto powtarzać numery i udawać, że to super ekstra nowość jest
      to ich olałem i niech się bzykają sami ze sobą
      • Gość: Jesse James a ja już (chyba) nie lubię IP: *.cplus.com.pl 15.11.04, 11:02
        Mam_ciebie dobrze gada. Wkurza mnie też ta sztuczna otoczka wokół starych
        numerów. Czy to jest podyktowane licencją, czy producenci nie mają więcej
        ciekawych pomysłów?
        Ja i tak wolę Punk'd na MTV.
        • Gość: :/ Re: a ja już (chyba) nie lubię IP: *.devs.futuro.pl 15.11.04, 12:11
          Ostatni program był najgorszym z wszystkich dotychczasowych. Uważam tak jak
          inni, że powtarzane gagi w ogole nie śmieszą.

W tym tygodniu nawet na stronie nie piszą co będzie czyli na bank będzie
          jakiś "powtókowy" gag.
          • lisa_simpson Re: a ja już (chyba) nie lubię 15.11.04, 23:19
            Ciekawe, kto tym razem będzie próbował uwolnić kumpla z bagażnika ;)
    • Gość: Esss Re: MAMY CIĘ!! IP: *.idea.pl 16.11.04, 00:46
      Te powtórki gagów są po prostu tanie produkcyjnie: jak już się zamontuje ukryte kamery, mikrofony i resztę aparatury w jakimś miejscu, to ściągnięcie tam kilku z rzędu "gwiazd" i nagranie gagów do wielu odcinków programu kosztuje grosze... :(
      • Gość: mk Re: MAMY CIĘ!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.11.04, 07:33
        Czy tylko ja zauważyłam w jednym z odcinków - aktorka blondynka (nie znam tych
        nowych)albo ta co w samochodzie jeździła (damięcka?) powiedziała że wcześniej
        nie chciała się zgodzić ale w wreszcie się zgodziła. Czy oni zgadzają się że np.
        w najbliższym czasie czekają na wkręcanie a potem nie dziwią się takim sytuacjom
        - pewnie im się codziennie zdarzają
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka