Gość: Korniszon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 21:32 Ludzie - czy podoba się Wam reklama Hortexu, gdzie jakieś strasznie zmutowane dziecię tańcuje w ogródku?! Toż to skandal!! Bardzo nieapetyczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karolina Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.chello.pl 15.11.04, 21:35 Nie zmutowane dziecię,tylko faun.Uczyli w szkole??I "ohyda",to przez samo "h"piszemy.O tym na pewno też na lekcjach wspominali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korniszon Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 22:36 No niby tak, ale czy zajrzałabyś do tego postu gdyby wszystko było poprawnie?! No ale skoro podobają Ci się takie wydumane reklamki - to gratuluję. I miłego oglądania życzę. "Faun" - też coś!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejj Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: 195.136.112.* 17.11.04, 15:58 Skoro jestes zwolennikiem zmutowanej ortografii to czemu przeszkadza ci 'zmutowane dziecko'? :) A taka warszawska Syrenka? Też skandal, panie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korniszon Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 19:13 Bo dziecko to dziecko i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivende Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: 195.136.112.* 21.11.04, 17:38 Ale to nie dziecko tylko faun. :) Rozumiem że ktoś wolał siedziec na drzewie a nie w szkole ale zeby od razu rozbic z tego powod do chwały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 22:36 ta reklama jest OKROPNA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 22:49 A ja nawet protest na strony firmowe posłałam i nic. Nadal muszę oglądać to okropieństwo. Ciekawe jaka agencja reklamowa na taki mądry pomysł wpadła. I czy jest u nas konkurs na najgorszą reklamę telewizyjną. Gdyby był ta ja zgłaszam tę durnotę. Ciekawe czy sprzedaż Hortexu po jej emisjach wzrosła czy spadła. A ta druga reklama?! - "Jaka cie rano witaminka"... Czy ktoś może wie o co tu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korniszon Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 23:40 E... reklama witaminki jest okejas. W sam raz do nucenia dla kur domowych. A że nie wiadomo o co chodzi - no cóż - najważniejsze, że jest ładna linia melodyczna. (ha ha) Odpowiedz Link Zgłoś
santia Re: Reklama Hortexu - ochyda!! 16.11.04, 00:00 Gość portalu: Ruda napisał(a): > A ta druga reklama?! - "Jaka cie rano witaminka"... Czy ktoś może wie o co tu > chodzi? wolne tłumaczenie brzmi: "jaka cie rano wita minka?" ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 09:16 Och dzięki!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Reklama Hortexu - ochyda!! 15.11.04, 22:54 tu jest pare slow na ten temat:) Odpowiedz Link Zgłoś
gazamate Re: Reklama Hortexu - ochyda!! 16.11.04, 09:34 Ta reklama jest zarąbita. Jest wesola, w optymistycznym nastroju i przyjemnie sią ja ogląda w odóznieniu od np. reklamy z "matką najniższych cen" - to jest dopiero hamstwo i ohyda. Ze wszystkichh reklam, które były w miarę to w pamięci zapadła mi ta horteksu i cykl reklam piwa królewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Reklama Hortexu - ochyda!! 16.11.04, 09:37 ja tam też uważam,że reklama jest fajniusia.taka energiczna i z pałerem.a Królewskie też było miodzio,piosenka żywiołowa,wpdająca w ucho i panowie nie macho,ale simpatico tacy:)"trzy strzeliłem":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamuii Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: 213.17.149.* 16.11.04, 20:06 korniszon karoliną się nie przejmój ona nigdy nie ma nic do powiedzenia oprócz podliczania blędów... :)a reklama z faunem czy bez jest żałosna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.chello.pl 16.11.04, 20:12 Ty też się nie przejmÓj,że głupia jesteś!Taki los debili,z tym trzeba żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamuii Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: 213.17.149.* 16.11.04, 20:14 skoro tak mówish mash pefnie f tym nizłe dośfiadczenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korniszon kamuii - dzienki za fsparcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:38 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamuii Re: kamuii - dzienki za fsparcie IP: 213.17.149.* 16.11.04, 22:46 nie ma sprafy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.chello.pl 16.11.04, 22:55 No wreszcie kamuii-pani przewodnicząco komitetu kolejkowego z Woronicza.Ten bełkot miał byc dowcipny niby,ale pokazał jaką prostaczką jesteś, wielbiącą tych co po drugiej stronie szklanego ekranu.Jak coś studiujesz,to ja jestem Grażyna Torbicka,twoja idolka.No chyba,że na uczelni prywatnej-tam każdy jełop swój indeks dostanie .Płaci i ma.Tak jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina - wyluzuj Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 13:06 Rany - dziewczyno - coś Ty taka zgryźliwa?! Z okazji nadchodzących Świąt życzę Ci szczypty poczucia humoru, tolerancji i miłości w sercu dla każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamuii Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: 213.17.149.* 17.11.04, 16:23 a żebyś wiedziała że studiuje na prywatnej... i co ? i się tego nie wstydze bo w odróżnieniu od ciebie wiem ile wysiłku i pracy trzba włożyć w naukę na prywatnej uczelni.U nas czesne płacą wszyscy na państwowej najpier przy wejściu a potem co egzamin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.chello.pl 19.11.04, 20:17 a żebyś wiedziała że studiuje na prywatnej... i co ? i się tego nie wstydze bo w odróżnieniu od ciebie wiem ile wysiłku i pracy trzba włożyć w naukę na prywatnej uczelni.U nas czesne płacą wszyscy na państwowej najpier przy wejściu a potem co egzamin... _________ Ty naprawdę jesteś upośledzona,i to bardziej niż sądziłem.Czy na twojej prywatnej uczelni są naprawdę same taki głąby jak ty,które w ten sposób leczą kompleksy w stosunku do studentów uczelni państwowoych i bredzą takie bzdury?? Mam nadzieję,że jesteś niechlubnym wyjątkiem,bo daleki jestem od obrażania studentów uczelni niepaństwwych.Niestety,takie wybryki natury jak ty powodują,że człowiek zaczyna wątpić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gruszka Karolina - wyluzuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 19:12 to powyżej - to były życzenia dla Karoliny. Sorry trochę mi się pomyliło z wrażenia. No a teraz Karolinka znowu będzie miała do czego się przypiąć. O rany! Jestem cała w stresie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: retor Re: Reklama Hortexu - ohyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 20:36 Reklama jest bardzo miłą odmianą w tym całym słodziutko-cukierkowym, świecie reklam soczków, czekolad, jogurtów i innych produktów spożywczo-familijnych. A jeśli chodzi o zmutowanego dzieciaka, to można ostatecznie patrzeć na niego jak na dziecko z troszkę dłuższymi włosami na nogach i dziwnymi butami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drążek Re: Reklama Hortexu - ohyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 20:56 I bez jaj - zapomniałeś dodać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina1 Re: Reklama Hortexu - ohyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 00:11 Nie podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni Re: Reklama Hortexu - ohyda!! IP: *.pl 18.11.04, 09:11 O rany! nie tragizujcie!!! Przecież to nie zmutowane dziecko a satyr, którego dla dobra reklamy nazwano "duszkiem". Po wytlumaczenie radze zerknąć do encyklopedii. Mnie ta reklama sie podoba. Skoczna muzyczka i okropny wrzask tej baby. Czy "Władca Pierścieni" tez Was napawa obrzydzeniem jako film i książka o mutantach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korniszon Re: Reklama Hortexu - ohyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 12:48 Jak już się i baba w reklamie przestraszyła to chyba coś to znaczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciowa Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 15:25 Reklama jest swietna. Jedna z lepszych jakie ostatnio widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Go Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 20:07 Pewnie nie zakończę tej dyskuscji bo tyle opinii ilu nas tu:) Reklama jest ohydna, głupia i bez pomysłu. Połączenie chłopczyka z nogami osła to pomysł grubo chybiony. No i ten "brejk-dens"!?! - horror !!!! Szczęśliwie reklamy "żyją" raczej krótkim życiem, więc duszkiem toast pożegnalny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:09 Rany... "Połączenie chłopca z nogami osła". Zaczynam rozumieć - ta reklama jest po prostu zbyt ambitna dla polskiego społeczeństwa, w którym znajomość pojęć satyr/faun/pan rzadkością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grizly Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.proxy.aol.com 20.11.04, 17:33 eeeee tam reklama jest w porzadku i ta muzyczka z lata z radiem, miodzio! i te wrzeszczace baby, podoba mi sie, cus innego od debilnych kinderow i innych lukrowanych danonow. ale ja caly czas myslec, ze to jakis taki diabelek co to go skusilo i sam kusi co by zakupic i spozyc bez ograniczenia, no coz nikt nigdy nie wie co autor tak naprawde mial na mysli, no i duszkiem..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejj Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: 195.136.112.* 21.11.04, 17:41 Trafiłeś jak to się mówi w sedno. Tylko ze ze społeczeństwem przesadziłeś - być może chodzi o część - niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korniszon Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 20:01 Rozumiem, że Mati i ejj to pracownicy Hortexu lub autorzy tej reklamki. hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejj Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: 195.136.112.* 21.11.04, 21:03 A Ty jestes pracownikiem Fortuny lub innego Sokpolu. Widzisz jak niewiele rozumiesz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korniszon Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 21:11 1:0 dla Ciebie (mimo, że się mylisz) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Ohyda!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.11.04, 21:19 Analfabeto i nieuku. ( to do Korniszona) (poczytaj sobie o faunach..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korniszon Re: Ohyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 21:33 Proszę bardzo: "Staroitalski bóg płodności, bożek lasów górskich, opiekun pasterzy, darzący płodnością ich stada. Przedstawiany w postaci brodatego mężczyzny z koźlimi rogami i kopytami." (Źródło pl.wikipedia.org) No i jak to się ma do tego "cuda" z reklamy Hortexu?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Ohyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 11:49 Bo to jest młody faun, becwale, poogladaj sobie malarstwo starozytnych Greków na wazach, a moze otworza ci się oczy!!!!!!!!!! Mądralo, to, ze umiesz posługiwac się klawiaturą i odszukiwac hasła w necie, nie znaczy, że masz prawo być wyjątkowo nieudaną wyrocznią dobrego smaku!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korniszon Re: Ohyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 14:10 Faun - postać z mitologii rzymskiej na wazach starożytnych Greków. Bardzo ciekawe. Dawaj namiary na te wazy - chętnie sobie pooglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Ohyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 16:51 Proszę bardzo!!!!!!! Waz nie znalazłem, nie szukałem specjalnie, ale zapraszam do wstukania adresu: monsters.monstrous.com/satyr tam jest galeria "mutantów" i terminy "satyr"/"faun" używane są wymiennie. albo do wpisania w GOOGLE samego słówka satyr, a tedy może przejrzysz na oczy. A ze Tobie i Tobie podobnym kojarzy się młody satyr z reklamy hortexu z efektem wojny atomowej, to świadczy tylko i wyłącznie o brakach w edukacji na poziomie szkoły sredniej. Nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Ohyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 16:57 I jeszcze jedno - jeżeli komuś wydaje się, ze np. ZEUS i JOWISZ to dwa zupełnie obce sobie bóstwa, to nie powiniem nawet matury mieć. Bo taka jest sytuacja w przypadku SATYRA ( grecka istota mityczna, płowa człowieka i połowa kozła) i FAUNA ( bardziej cywilizowana wersja rzymska ww bóstwa) A tak na marginesie to niektóre źródła podają, że fauny miały dolną cześć ciała "pozyczoną" od jelenia. Chociaz i tak najczęściej był to kozioł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korniszon Re: Ohyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 17:51 No brawo, brawo!! W końcu doszliśmy do satyra. Satyr - lubieżnik, rozpustnik. Bóstwo leśne, zazwyczaj przedstawiane z koźlimi różkami i końskimi nogami lubujące się w dionizyjskim pijaństwie i rozpuście. (Źródło: www.slownik-online.pl) Już teraz wiem po co ta reklama - tacy pospolici, marnie wykształceni, beznadziejni, ograniczeni (etc.) widzowie jak ja, wreszcie mogą się czegoś nauczyć!! No to DUSZKIEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Go Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 13:43 Oczywiście,że to czy ta (okropna moim zdaniem) reklama jest fajna, czy nie to kwestia gustu. Forum stwarza nam możliwość dyskusji ale wyzywanie od "becwalów" (cokolwiek to znaczy) to już drogi Fanie przesada (choć może nie bo nie znam tego słowa, może one całkiem pozytywne jest. Korniszonku broń swoich racji bo je masz !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sito nie znoszę tej reklamy, gratuluje wpisu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 22:24 po prostu koszmar Odpowiedz Link Zgłoś