Dodaj do ulubionych

Reklama Hortexu - ochyda!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 21:32
Ludzie - czy podoba się Wam reklama Hortexu, gdzie jakieś strasznie zmutowane
dziecię tańcuje w ogródku?! Toż to skandal!! Bardzo nieapetyczne.
Obserwuj wątek
    • Gość: Karolina Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.chello.pl 15.11.04, 21:35
      Nie zmutowane dziecię,tylko faun.Uczyli w szkole??I "ohyda",to przez
      samo "h"piszemy.O tym na pewno też na lekcjach wspominali.
      • Gość: Korniszon Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 22:36
        No niby tak, ale czy zajrzałabyś do tego postu gdyby wszystko było poprawnie?!
        No ale skoro podobają Ci się takie wydumane reklamki - to gratuluję. I miłego
        oglądania życzę.
        "Faun" - też coś!!
        • Gość: ejj Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: 195.136.112.* 17.11.04, 15:58
          Skoro jestes zwolennikiem zmutowanej ortografii to czemu przeszkadza
          ci 'zmutowane dziecko'? :) A taka warszawska Syrenka? Też skandal, panie!
          • Gość: Korniszon Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 19:13
            Bo dziecko to dziecko i już.
            • Gość: vivende Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: 195.136.112.* 21.11.04, 17:38
              Ale to nie dziecko tylko faun. :) Rozumiem że ktoś wolał siedziec na drzewie a
              nie w szkole ale zeby od razu rozbic z tego powod do chwały?
    • Gość: kate Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 22:36
      ta reklama jest OKROPNA!
    • Gość: Ruda Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 22:49
      A ja nawet protest na strony firmowe posłałam i nic. Nadal muszę oglądać to
      okropieństwo. Ciekawe jaka agencja reklamowa na taki mądry pomysł wpadła. I czy
      jest u nas konkurs na najgorszą reklamę telewizyjną. Gdyby był ta ja zgłaszam
      tę durnotę. Ciekawe czy sprzedaż Hortexu po jej emisjach wzrosła czy spadła.
      A ta druga reklama?! - "Jaka cie rano witaminka"... Czy ktoś może wie o co tu
      chodzi?
      • Gość: Korniszon Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 23:40
        E... reklama witaminki jest okejas. W sam raz do nucenia dla kur domowych.
        A że nie wiadomo o co chodzi - no cóż - najważniejsze, że jest ładna linia
        melodyczna. (ha ha)
      • santia Re: Reklama Hortexu - ochyda!! 16.11.04, 00:00
        Gość portalu: Ruda napisał(a):

> A ta druga reklama?! - "Jaka cie rano witaminka"... Czy ktoś może wie o co tu
        > chodzi?

wolne tłumaczenie brzmi:
        "jaka cie rano wita minka?" ;-))
        • Gość: Ruda Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 09:16
          Och dzięki!:)
    • mameluch Re: Reklama Hortexu - ochyda!! 15.11.04, 22:54
      tu jest pare slow na ten temat:)
    • gazamate Re: Reklama Hortexu - ochyda!! 16.11.04, 09:34
      Ta reklama jest zarąbita. Jest wesola, w optymistycznym nastroju i przyjemnie
      sią ja ogląda w odóznieniu od np. reklamy z "matką najniższych cen" - to jest
      dopiero hamstwo i ohyda. Ze wszystkichh reklam, które były w miarę to w pamięci
      zapadła mi ta horteksu i cykl reklam piwa królewskiego.
      • lezka_z_posen Re: Reklama Hortexu - ochyda!! 16.11.04, 09:37
        ja tam też uważam,że reklama jest fajniusia.taka energiczna i z pałerem.a
        Królewskie też było miodzio,piosenka żywiołowa,wpdająca w ucho i panowie nie
        macho,ale simpatico tacy:)"trzy strzeliłem":)
        • Gość: kamuii Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: 213.17.149.* 16.11.04, 20:06
          korniszon karoliną się nie przejmój ona nigdy nie ma nic do powiedzenia oprócz
          podliczania blędów... :)a reklama z faunem czy bez jest żałosna...
          • Gość: Karolina Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.chello.pl 16.11.04, 20:12
            Ty też się nie przejmÓj,że głupia jesteś!Taki los debili,z tym trzeba żyć!
            • Gość: kamuii Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: 213.17.149.* 16.11.04, 20:14
              skoro tak mówish mash pefnie f tym nizłe dośfiadczenie....
              • Gość: Korniszon kamuii - dzienki za fsparcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:38
                ;)
                • Gość: kamuii Re: kamuii - dzienki za fsparcie IP: 213.17.149.* 16.11.04, 22:46
                  nie ma sprafy :)
              • Gość: Karolina Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.chello.pl 16.11.04, 22:55
                No wreszcie kamuii-pani przewodnicząco komitetu kolejkowego z Woronicza.Ten
                bełkot miał byc dowcipny niby,ale pokazał jaką prostaczką jesteś, wielbiącą
                tych co po drugiej stronie szklanego ekranu.Jak coś studiujesz,to ja jestem
                Grażyna Torbicka,twoja idolka.No chyba,że na uczelni prywatnej-tam każdy jełop
                swój indeks dostanie .Płaci i ma.Tak jak ty.
                • Gość: Karolina - wyluzuj Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 13:06
                  Rany - dziewczyno - coś Ty taka zgryźliwa?!
                  Z okazji nadchodzących Świąt życzę Ci szczypty poczucia humoru, tolerancji
                  i miłości w sercu dla każdego.
                  • Gość: kamuii Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: 213.17.149.* 17.11.04, 16:23
                    a żebyś wiedziała że studiuje na prywatnej... i co ? i się tego nie wstydze bo
                    w odróżnieniu od ciebie wiem ile wysiłku i pracy trzba włożyć w naukę na
                    prywatnej uczelni.U nas czesne płacą wszyscy na państwowej najpier przy wejściu
                    a potem co egzamin...
                    • Gość: Mateusz Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.chello.pl 19.11.04, 20:17
                      a żebyś wiedziała że studiuje na prywatnej... i co ? i się tego nie wstydze bo
                      w odróżnieniu od ciebie wiem ile wysiłku i pracy trzba włożyć w naukę na
                      prywatnej uczelni.U nas czesne płacą wszyscy na państwowej najpier przy wejściu
                      a potem co egzamin...

_________

Ty naprawdę jesteś upośledzona,i to bardziej niż sądziłem.Czy na twojej
                      prywatnej uczelni są naprawdę same taki głąby jak ty,które w ten sposób leczą
                      kompleksy w stosunku do studentów uczelni państwowoych i bredzą takie bzdury??
                      Mam nadzieję,że jesteś niechlubnym wyjątkiem,bo daleki jestem od obrażania
                      studentów uczelni niepaństwwych.Niestety,takie wybryki natury jak ty
                      powodują,że człowiek zaczyna wątpić.
                  • Gość: Gruszka Karolina - wyluzuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 19:12
                    to powyżej - to były życzenia dla Karoliny. Sorry trochę mi się pomyliło z
                    wrażenia. No a teraz Karolinka znowu będzie miała do czego się przypiąć. O
                    rany! Jestem cała w stresie.
    • Gość: retor Re: Reklama Hortexu - ohyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 20:36
      Reklama jest bardzo miłą odmianą w tym całym słodziutko-cukierkowym, świecie
      reklam soczków, czekolad, jogurtów i innych produktów spożywczo-familijnych.
      A jeśli chodzi o zmutowanego dzieciaka, to można ostatecznie patrzeć na niego
      jak na dziecko z troszkę dłuższymi włosami na nogach i dziwnymi butami.
      • Gość: drążek Re: Reklama Hortexu - ohyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 20:56
        I bez jaj - zapomniałeś dodać.
        • Gość: alina1 Re: Reklama Hortexu - ohyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 00:11
          Nie podoba mi się.
          • Gość: moni Re: Reklama Hortexu - ohyda!! IP: *.pl 18.11.04, 09:11
            O rany! nie tragizujcie!!! Przecież to nie zmutowane dziecko a satyr, którego
            dla dobra reklamy nazwano "duszkiem". Po wytlumaczenie radze zerknąć do
            encyklopedii. Mnie ta reklama sie podoba. Skoczna muzyczka i okropny wrzask tej
            baby. Czy "Władca Pierścieni" tez Was napawa obrzydzeniem jako film i książka o
            mutantach?
            • Gość: Korniszon Re: Reklama Hortexu - ohyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 12:48
              Jak już się i baba w reklamie przestraszyła to chyba coś to znaczy!!
    • Gość: gosciowa Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 15:25
      Reklama jest swietna.
      Jedna z lepszych jakie ostatnio widzialam.
      • Gość: Go Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 20:07
        Pewnie nie zakończę tej dyskuscji bo tyle opinii ilu nas tu:)
        Reklama jest ohydna, głupia i bez pomysłu. Połączenie chłopczyka z nogami osła
        to pomysł grubo chybiony. No i ten "brejk-dens"!?! - horror !!!! Szczęśliwie
        reklamy "żyją" raczej krótkim życiem, więc duszkiem toast pożegnalny !!!
        • Gość: Mati Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:09
          Rany... "Połączenie chłopca z nogami osła". Zaczynam rozumieć - ta reklama jest
          po prostu zbyt ambitna dla polskiego społeczeństwa, w którym znajomość pojęć
          satyr/faun/pan rzadkością.
          • Gość: grizly Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.proxy.aol.com 20.11.04, 17:33
            eeeee tam reklama jest w porzadku i ta muzyczka z lata z radiem, miodzio!
            i te wrzeszczace baby, podoba mi sie, cus innego od debilnych kinderow i innych
            lukrowanych danonow.
            ale ja caly czas myslec, ze to jakis taki diabelek co to go skusilo i sam kusi
            co by zakupic i spozyc bez ograniczenia, no coz nikt nigdy nie wie co autor tak
            naprawde mial na mysli, no i duszkiem.....
          • Gość: ejj Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: 195.136.112.* 21.11.04, 17:41
            Trafiłeś jak to się mówi w sedno. Tylko ze ze społeczeństwem przesadziłeś - być
            może chodzi o część - niestety.
            • Gość: Korniszon Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 20:01
              Rozumiem, że Mati i ejj to pracownicy Hortexu lub autorzy tej reklamki. hihi
              • Gość: ejj Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: 195.136.112.* 21.11.04, 21:03
                A Ty jestes pracownikiem Fortuny lub innego Sokpolu. Widzisz jak niewiele
                rozumiesz. :)
                • Gość: Korniszon Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 21:11
                  1:0 dla Ciebie (mimo, że się mylisz) :)
    • Gość: koliber Ohyda!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.11.04, 21:19
      Analfabeto i nieuku. ( to do Korniszona)
      (poczytaj sobie o faunach..)
      • Gość: Korniszon Re: Ohyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 21:33
        Proszę bardzo: "Staroitalski bóg płodności, bożek lasów górskich, opiekun
        pasterzy, darzący płodnością ich stada. Przedstawiany w postaci brodatego
        mężczyzny z koźlimi rogami i kopytami." (Źródło pl.wikipedia.org)
        No i jak to się ma do tego "cuda" z reklamy Hortexu?!
        • Gość: fan Re: Ohyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 11:49
          Bo to jest młody faun, becwale, poogladaj sobie malarstwo starozytnych Greków
          na wazach, a moze otworza ci się oczy!!!!!!!!!! Mądralo, to, ze umiesz
          posługiwac się klawiaturą i odszukiwac hasła w necie, nie znaczy, że masz prawo
          być wyjątkowo nieudaną wyrocznią dobrego smaku!!!!!!!!!!!
          • Gość: Korniszon Re: Ohyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 14:10
            Faun - postać z mitologii rzymskiej na wazach starożytnych Greków. Bardzo
            ciekawe. Dawaj namiary na te wazy - chętnie sobie pooglądam.
            • Gość: fan Re: Ohyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 16:51
              Proszę bardzo!!!!!!!
              Waz nie znalazłem, nie szukałem specjalnie, ale zapraszam do wstukania adresu:
              monsters.monstrous.com/satyr tam jest galeria "mutantów" i
              terminy "satyr"/"faun" używane są wymiennie.
              albo do wpisania w GOOGLE samego słówka satyr, a tedy może przejrzysz na oczy.

A ze Tobie i Tobie podobnym kojarzy się młody satyr z reklamy hortexu z efektem
              wojny atomowej, to świadczy tylko i wyłącznie o brakach w edukacji na poziomie
              szkoły sredniej.
              Nie pozdrawiam.
              • Gość: fan Re: Ohyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 16:57
                I jeszcze jedno - jeżeli komuś wydaje się, ze np. ZEUS i JOWISZ to dwa zupełnie
                obce sobie bóstwa, to nie powiniem nawet matury mieć. Bo taka jest sytuacja w
                przypadku SATYRA ( grecka istota mityczna, płowa człowieka i połowa kozła) i
                FAUNA ( bardziej cywilizowana wersja rzymska ww bóstwa)

A tak na marginesie to niektóre źródła podają, że fauny miały dolną cześć
                ciała "pozyczoną" od jelenia. Chociaz i tak najczęściej był to kozioł.
                • Gość: Korniszon Re: Ohyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 17:51
                  No brawo, brawo!! W końcu doszliśmy do satyra.

Satyr - lubieżnik, rozpustnik.
                  Bóstwo leśne, zazwyczaj przedstawiane z koźlimi różkami i końskimi nogami
                  lubujące się w dionizyjskim pijaństwie i rozpuście.
                  (Źródło: www.slownik-online.pl)

Już teraz wiem po co ta reklama - tacy pospolici, marnie wykształceni,
                  beznadziejni, ograniczeni (etc.) widzowie jak ja, wreszcie mogą się czegoś
                  nauczyć!!

No to DUSZKIEM.
    • Gość: Go Re: Reklama Hortexu - ochyda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 13:43
      Oczywiście,że to czy ta (okropna moim zdaniem) reklama jest fajna, czy nie to
      kwestia gustu. Forum stwarza nam możliwość dyskusji ale wyzywanie od "becwalów"
      (cokolwiek to znaczy) to już drogi Fanie przesada (choć może nie bo nie znam
      tego słowa, może one całkiem pozytywne jest.
      Korniszonku broń swoich racji bo je masz !!!!
    • Gość: sito nie znoszę tej reklamy, gratuluje wpisu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 22:24
      po prostu koszmar
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka