Dodaj do ulubionych

Justyna Pochanke - mówiący sex

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 22:02
Obserwuj wątek
    • Gość: kamuii Re: Justyna Pochanke - mówiący sex IP: 213.17.149.* 18.11.04, 22:05
      raczej gadająca głowa :) a konkretnie rzucająca się po ekranie gowa :)
      • Gość: aurora Re: Justyna Pochanke - mówiący sex IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.11.04, 09:44
        ona juz nie powinna sie pokazywac w tv jest za stara i brzydka jak noc. Ale
        fachura dobra ty6lko po co tak ta glowoa lata i robi rybkę ?????????????
        • katija1 Re: Justyna Pochanke - mówiący sex 19.11.04, 09:58
          stara nie jest. nie przesadzajmy ze 32 to wiek starczy.
          • Gość: Spec Re: Justyna Pochanke - mówiący sex IP: *.acn.waw.pl 19.11.04, 11:22
            Taki sex oszczędnie otwieranymi ustami...ciekawe?
        • Gość: indiragandi Re: Justyna Pochanke - mówiący sex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 11:04
          Jest śliczna.
          • olany_klient Re: Justyna Pochanke - mówiący antysex 24.11.04, 12:15
            Chyba sex dla ubogich he, he....
            • Gość: go Re: Justyna Pochanke - mówiący antysex IP: *.aster.pl 24.11.04, 12:29
              jak ktos pisal ze Smoktunowicz to cyborg to moze Pochanke jest bardziej sexiiii
          • Gość: olek Re: Justyna Pochanke - mówiący sex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 21:20
            zgadzam się, i b.sexi
            • Gość: asd Re: Justyna Pochanke - mówiący sex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 21:45
              no chodzi głownie o jej głos
              • Gość: . Re: Justyna Pochanke - mówiący sex IP: *.adsl.proxad.net 14.12.04, 14:28
        • Gość: bio Re: Justyna Pochanke - mówiący sex IP: *.janet.waw.pl 16.12.04, 21:44
          jest piękna,we wspaniałym wieku i bardzo inteligentna aż przyjemnie patrzeć i
          słuchać
    • Gość: kondor Re: Justyna Pochanke - mówiący sex IP: 195.245.217.* 06.12.04, 21:57
      czasami tylko jest za chuda
      • Gość: kw Re: Justyna Pochanke - mówiący sex IP: *.aexp.com.pl 06.12.04, 22:18
        Wygląda na dobrze utrzymane 42 lata.
        • Gość: edekl Re: Justyna Pochanke - mówiący sex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 22:37
          super dupcia
          • Gość: asdert Re: Justyna Pochanke - mówiący sex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 17:54
            ponętna?
            • Gość: Fan Re: Justyna Pochanke - mówiący sex IP: *.icpnet.pl 12.12.04, 20:17
              Ma bardzo zmyslowy glos i jest do tego sliczna. A ze glowea rzuca, Janda tez
              rzuca i jest najbardziej utytulowana polska aktorka! O!
    • wieslawa-siemiatkowska Re: Justyna Pochanke - mówiący sex 13.12.04, 16:09
      Pochanke ma w kontrakcie to ze musi być seksowna. Taki był na podstawie badan
      potrzebny PR TVN-owi po odejściu Lisa. Lis był przystojny podobno tak mówiły
      badania i przyciągał przed ekrany targety reklamowe w postaci kur domowych a
      Pochanke przyciąga teraz targety płci odmiennej. Natura nie znosi próżni. Ale
      podobno a wiem o tym bo sama pracowałam kiedys w TVN-ie ona nie przepada za tym
      trendem i ubiera się np. na czarno i nosi jeansy i trampki.

--
      Z poważaniem:
      Wiesława Siemiankowska
      • Gość: kamuii Re: Justyna Pochanke - mówiący sex IP: 213.17.149.* 14.12.04, 20:44
        pewnie dlatego ze nie jest sexowna :)
        • Gość: . Re: Justyna Pochanke - mówiący sex IP: *.adsl.proxad.net 05.01.05, 00:18
      • Gość: Bolo Re: Justyna Pochanke - mówiący sex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 02:49
        Rany....trampek nie widac przeciez ;-) Jak dla mnie moze tez chodzic w ogole
        bez spodni - i tak tego nie widac :P
        • Gość: basketcase Re: Justyna Pochanke - mówiący sex IP: *.icpnet.pl 15.12.04, 10:04
          Mi sie dzisiaj Pochanke snila!!!!!!! :D I dlatego mam od rana dobry humor. :>
      • kazdzi Re: Dla Pani Wieslawy Siemiatkowskiej 19.12.04, 00:39
        Ten post nie dotyczy (na szczescie) Justyny Pochanke, ale nie majac innej
        mozliwosci skontaktowania sie postanowilem sprobowac w ten sposob dotrzec do
        Pani. Poniewaz pracowala Pani, rozumiem, w TVN, moze wie Pani co stalo sie z
        Iwona Borocka, ktora wydawala mi sie bardzo sensowna i wrazliwa. Czy dlatego
        musiala odejsc z TVN? (Jezeli Pani woli, to wysle moj email sluzbowy.)

Greetings from the Land of Enchantment,

Kaz
    • Gość: wujekmarek55 Re: Justyna Pochanke - mówiący sex IP: 217.153.6.* 15.12.04, 10:14
      to musiał być koszmarny sen.WSPÓŁCZUJE!!! zdjęcie pochanke powinno stawiać się
      przy cukierniczce to dzieci i dorośli nie jedli by cukru!!!
    • gazamate Re: Justyna Pochanke - mówiący sex 15.12.04, 13:47
      eee tam! cienka jest. Za to w wiadomosciach na Polsacie czy polsacie 2 taka
      fajniutka brunetka jest. Miodzio! Aż przyjemnie się ją ogląda :))))
      • Gość: kamuii Re: Justyna Pochanke - mówiący sex IP: 213.17.149.* 15.12.04, 16:27
        Iwona Kutyna :) jest sooper z klasą i ładna a do tego profesjonalna
        • Gość: werty Re: Justyna Pochanke - mówiący sex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 23:08
          swietnie operuje głosem i jest zajebiście sexi
          • Gość: marek Re: Justyna Pochanke - mówiący sex IP: *.chello.pl 16.12.04, 01:46
            Ten watek to jakis nieudany zabieg PR?

Dane ogladalnosci mowia same za siebie ...
            • kazdzi Justyna Pochanke - nie sex, ale unisex 16.12.04, 04:13
              Pamietacie taka koncepcje z lat 80tych? Byla taka moda, ze jak sie patrzylo z
              tylu (i nawet czasami z przodu) to w pierwszej chwili (w drugiej tez) nie
              wiadomo bylo czy to baba czy chlop. I taki unisex znakomicie ilustruje Pani
              Pochanke. W takiej twarzycce z meska fryzura moze sie zakochac i mlody facet i
              mloda dziewczyna. Taka ladnie wymalowana, "sliczna" kukielka, ktora poza tym
              ladnie czyta, udajac, ze oryginalnie mowi. Ale i tak w glowie za pusto, zeby
              wywolac pasje seksualna.

Poza tym, jak wiecie, "de gustibus ..." Nie ma rzeczywiscie o czym i o kim
              mowic. Niech sie jedni podniecaja telewizyjnym unisexem. Inni wola na zywo
              seks, "uni" albo nie "uni."

Best greetings from the Land of the Apache,

Kaz
    • Gość: robert Re: Justyna Pochanke - mówiący sex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 09:46
      Czy to taki problem znaleźć w Polsce ładną i inteligentną dziewczynę? Czy
      kaszaloty to recepta na zwiększenie oglądalności? Japończyków i Norwegów,
      którzy znów wyruszyli na łowy zapraszamy do polskiej tv;-)
    • Gość: around_the_sun Re: Justyna Pochanke - mówiący sex IP: *.ab / *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 13:10
      Pani Pochanke fajnie wygląda z tym opadającym jednym okiem, sztuczne ma, czy
      jak? Nawet mąż uciekł od niej do ... innego faceta. To prawda.
      • Gość: Kubs Re: Justyna Pochanke - mówiący sex IP: *.chello.pl 18.12.04, 00:12
        ?????? Mozesz rozwinąć??
        • Gość: nikt Justyna Pochanke ???????? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.04, 20:52
          kiedy na nią patrzę mam wrażenie, że jestem impotentem!
          W ogóle nie widzę w niej kobiety, na mnie nie działa pozytywnie!
        • Gość: around_the_sun Re: Justyna Pochanke - mówiący sex IP: *.ab / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 21:07
          Sama opowiadała w wywiadzie, że jej mąż okazał się być gejem i odszedł do
          innego faceta. Bo o takie rozinięcie Ci chyba chodziło? Co do oka, to takie ma
          jakieś dziwne, no nie?
          • Gość: Basketcase Re: Justyna Pochanke - mówiący sex IP: *.icpnet.pl 18.12.04, 23:28
            Jej byly maz nazywa sie Ryncarz i jest znanym w Warszawie lekarzem. O jego
            orientacji nic mi nie wiadomo.
            • Gość: Monster Re: Justyna Pochanke - mówiący sex IP: *.ab / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 23:47
              Ta wiadomość pochodzi z autoryzowanego wywiadu z Justyną Pochanke.
              • Gość: Kubs Re: Justyna Pochanke - mówiący sex IP: *.chello.pl 19.12.04, 03:51
                Dzieki, nie sledze na bieżąco wynurzeń Pochanke, a przez chwilę pomyślałem, że
                chodzi o Pieczyńskiego....
    • Gość: dddd kiedyś była świetna, przez pierwszy rok w tvn24 IP: *.cst.tpsa.pl 20.12.04, 09:03
      Ach żebyście widzieli jej buzie kilka lat temu, była taka okrągła, ładna, potem
      sie zrobiła jakaś groxna beeee
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka