Gość: Dzika Ewa IP: *.com.pl 20.11.04, 14:52 Familiada Jaka to melodia Jak widzę jeden z nich to robi mi się niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mila Re: Najgłupsze teleturnieje to : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 14:56 Śpiewające fortepiany o ile to jest teleturniej bo naprawdę nie wiem co to jest.Dla mnie wieje zgrozą z ekranu,samozadowolone towarzystwo ,świetnie bawiące się we własnym gronie tylko po co na ekranie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jupi Re: Najgłupsze teleturnieje to : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 14:58 awantura o kase i to cos na tv4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga_Ata Re: Najgłupsze teleturnieje to : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 15:04 śpiewające fortepiany jaka to melodia pani Szczuka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kineskop Re: Najgłupsze teleturnieje to : IP: *.18.akron.wroc.pl 20.11.04, 17:13 No to nie widziałyście na tvn "Szybkiej forsy" - gdzie prowadzące mają chyba majtasy pełne kisielu, gdy namawiają telewidzów na wysłanie smsa lub telefonik... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piełdole Re: Najgłupsze teleturnieje to : IP: *.aster.pl 20.11.04, 17:35 najglupsz to NAJSLABSZE OGNIWO przekłeca mnie jak slysze komentaze Sssczuki kułde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszor Re: Najgłupsze teleturnieje to : IP: *.lesko.sdi.tpnet.pl 20.11.04, 17:40 Familiada wraz z głupawymi dowcipami prowadzącego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bercik Re: Najgłupsze teleturnieje to : IP: *.chello.pl 20.11.04, 21:24 śpiewające fortepiany!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
babcine_kluski Re: Najgłupsze teleturnieje to : 20.11.04, 17:57 Najgłupszy teleturniej na swiecie to Wielka Gra. Ogladałam tysiące teleturniei ruznych stacji rużnych krajów. Czegoś tak idiotycznego jak Wielka Gra nie ma na zadnym kanale żadnej europejskiej, kanadyjskiej, amerykańskiej i zachodniooafrykańskiej telewizji. Moze jest w Ałstrali, nie wiem, bo nie ogladam wszystkich z Ałstrali, ale tak czy inaczej szczyt głupoty z Rysterką na czele i panem Ekierttem, czy Ekierką czy jak mu tam jest na nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piełdole Re: Najgłupsze teleturnieje to : IP: *.aster.pl 20.11.04, 18:20 ale chyba aŁstriacy maja cos podobnego u siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grizly Re: Najgłupsze teleturnieje to : IP: *.proxy.aol.com 20.11.04, 18:46 babcine kluski ty do pani ryster ze swoja ortografia i swoja wiedza to miedzy stare gazety sie wloz i nie wytykaj nosa, twoje QI jest na poziomie robaka Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Najgłupsze teleturnieje to : 20.11.04, 19:54 1 z 10,Wielka gra i Miliard w rozumie to najlepsze teleturnieje,bo tam sie kase dostaje za WIEDZE a nie za robienie z siebie kretyna.no i prowadzacy sa bez zarzutu,nie musza wyskakiwac ze skory (ibisz) czy opowiadac marne dowcipy (strassburger) by ktos raczyl spojrzec na nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABW Re: Najgłupsze teleturnieje to : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 10:02 Co do najgłupszego teleturnieju to bym nie był taki pewien, natomiast, jeśli chodzi o najgłupszy wpis to nie mam wątpliwości. Tylko babcine_kluski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kszaczasty "1 z 10" - Czarzasty i s-ka IP: *.aster.pl 20.11.04, 18:49 i dlatego tak długo trwa. Szkoda tylko p. T.Sznuka, bo dzieki niemu ten program ma wysoką rangę. Czrzasty jednak to ma plecy duże i szerokie nadal. Wszystkie prawie tt zniknęły ale 1 z 10 wiecznie żywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola rosyjska ruletka IP: *.gabo.pl 20.11.04, 18:53 jeszcze za prowadzacego tego starego,ostatnio widzialam tam Ibisza i atmosfrea nieco lepsza ale pomysl by ludzie spadali z dól,horror:-P i te texty prowadzącego,jego glos,wprowadzjaacy w napiecie...jeny gra na smierc i zyhcie prawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indiragandi Re: "1 z 10" - Czarzasty i s-ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 10:46 To kto produkuje co zupełnie inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: Najgłupsze teleturnieje to : 20.11.04, 20:16 Ciao Darwin i Zawodzace fortepiany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiulla Re: Najgłupsze teleturnieje to : IP: *.sosnowiec.net.pl 21.11.04, 16:50 1.Familiada (ach ten pan Karol inteligencja+poczucie humoru) 2. Jaka to melodia 3. Telegra ( poranki na TVN) Odpowiedz Link Zgłoś
cazioo Re: Najgłupsze teleturnieje to : 21.11.04, 18:30 Familiada. Głupszego teleturnieju nie ma. Robiony jest chyba tylko dla prowadzącego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapiszon Re: Najgłupsze teleturnieje to : IP: 80.51.233.* 21.11.04, 18:51 Z tych, które miałem nieprzyjemność obejrzeć: 1. Jaka to melodia - sam temat ciekawy, ale ta wsiowa kapela, żenujący Jankowski oraz sztucznie dogrywana publiczność. 2. Pierdzące pianina - tutaj dobrze się bawią tylko uczestnicy. I to za poważną kasę. 3. Reszta programów - oprócz "1z10", Wielkiej Gry, Kochamy seriale, "Miliarda w Rozumie - obraża inteligencję półgłówka. Odpowiedz Link Zgłoś
maroon Re: Najgłupsze teleturnieje to : 24.11.04, 15:51 Jest tego trochę... -Familiada -Jaka to melodia -te wszystkie "programy interaktywne", czyli poranne audiotele na TVN, a także w TVP1 (leci jeszcze ten koszmarek o uroczym tytule "Ciepło-zimno"?) -Śpiewające fortepiany - tragiczne, do tego drący się jak zarzynany Rudi Schubert -Ciao Darwin - masakra, nie wiem, czy można to w ogóle nazwać teleturniejem... -"Duety do mety" (było takie g***o niegdyś w Dwójce, może ktoś pamięta...) Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: Najgłupsze teleturnieje to : 25.11.04, 22:12 Ale był kiedyś znakomity program dla licealistów i tam, co tydzień, ktoś wygrywał indeks wyższej uczelni. I kiedyś rozgorzała walka o indeks Szkoły Głównej Pożarnictwa, czy jak go zwał. Kolesie w strażackich hełmach markowali ratowanie z ognia żywego. O mały włos nie padłam trupem, kiedy jeden w ferworze niesienia pomocy stał pod płotem i krzyczał do niby - ofiary: Proszę się nie denerwować, Straż Pożarna jest zawiadomiona. A miał na sobie kostium strażaka. Do dzisiaj tekst funkcjonuje w rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eleon Re: Najgłupsze teleturnieje to : IP: *.icpnet.pl 25.11.04, 22:50 Najgłupsze to te, które najbardziej odmóżdżają. Czyli takie, gdzie wystarczy zesr.. się w gacie albo pokroić węża albo zerżnąć frytkę, by wygrać wszyscy ci Robinsonowie i inne badziewia A z normalnych Familiada nie jest zła, bo jest od gnoja śmiechu - często z głupoty tych ludzi Za to Jaka to melodia - nie ma ani śmiechu, ani nic ciekawego Najlepsze Wielka Gra - bo kolesie faktycznie coś wiedzą (choć dobór tematów jest skandaliczny - ZA DUŻO BIOGRAFII, za mało normalnych tematów np. o historii, zwierzętach; i dlaczego nie ma sportu??????????) No i nigdy nie odżałuję moich ulubionych Milionerów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romcia.pl Re: Najgłupsze teleturnieje to : IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.04, 23:34 Śpiewające fortepiany (od samej nazwy zęby bolą) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pritz Re: Najgłupsze teleturnieje to : IP: *.icpnet.pl 27.11.04, 15:43 To teleturniej z cyklu "się bawimy się". A Polak spiewa tylko po pijaku. Lub na pasterce. W obu przypadkach uszy puchną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andie Re: Najgłupsze teleturnieje to : IP: *.chello.pl 27.11.04, 15:58 LOL, Duety do Mety :P Dobrze ze przypomniales o tym czymś, hehe Odpowiedz Link Zgłoś