IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 10:46
Marta jest, przykro mi to mowic, bardzo zle nastawiona do Afropolakow.Nie
moge patrzec na to, jak traktuje, Afropolaka Tombo.Jest przekonana o swojej
wyzszosci, jej wysokie mniemanie o sobie, mimo to, ze stara sie kamuflowac,
sprawia, ze usmiecha sie od ucha do ucha.Nie moge tolerowac jej zaklamania.
Obserwuj wątek
    • b_bb Re: Marta 24.11.04, 11:30
      Afropolak Tombo :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Afropolak Tombo jest burakiem i prostakiem, lecz uważam, że wszyscy powinni
      zachowywać się wobec niego bardzo delikatnie, gdyż mogliby zostać posądzeni o
      rasizm i nietolerancję. Podobnie wobec Kamila. Jeśli ktoś stawia zarzuty
      Kamilowi i oświadcza, że go nie darzy sympatią, okazuje brak tolerancji wobec
      jego preferencji seksualnych.
      W związku z powyższym wszyscy powinni kochać nowych chłopców, a w razie
      zastrzeżeń wobec nich, ugryźć się w język i siedzieć cicho.
      • Gość: tiptop Re: Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 11:50
        Marta powiedziala, zrobilam Tombo testy, jakie ma umiejetnosci.Cos we mnie
        drgnelo na te slowa.Toz to jezyk nazistowskich lekarzy! Lubie piosenke Makumba
        ska zespolu Bigcyc,Marta posluchaj sobie tekstu.Tracisz u mnie z kazdym
        dniem.To przez ciebie odpadl Jarek ty... ech.
        • b_bb Re: Marta 24.11.04, 16:23
          Gość portalu: tiptop napisał(a):

> Marta powiedziala, zrobilam Tombo testy, jakie ma umiejetnosci.Cos we mnie
          > drgnelo na te slowa.Toz to jezyk nazistowskich lekarzy! Lubie piosenke Makumba
          > ska zespolu Bigcyc,Marta posluchaj sobie tekstu.Tracisz u mnie z kazdym
          > dniem.To przez ciebie odpadl Jarek ty... ech.

Ehhhh, rzeczywiście Jarek odpadł przez Martę. Też jej za to nie lubię.
          Tego rasistowskiego tekstu skierowanego do Afropolaka Tombo nie słyszałam, więc
          nie wiem, o co chodzi. Niemniej trzeba bardzo uważać krytykując osoby o innym
          kolorze skóry, gdyż wszystko może być potraktowane jako rasizm. A z opisu
          Szczurki widzę, że Tombo to jednak romantyk jest: zoo, panorama, kino. On pewnie
          tylko tak gadał o tym zaliczaniu i bzykaniu, a tak naprawdę to wrażliwy i
          delikatny chłopak, szukający uczucia. Muszę go poobserwować i może zacznę mu
          kibicować. Wszak kierowanie się stereotypami (dresowy image, chamskie odzywki,
          mały zasób słownictwa) o niczym nie świadczą. Precz z szufladkowaniem ludzi!!
          Afropolak Tombo rulezzzz!
          • Gość: tiptop Re: Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 18:20
            Hmm.. wiesz to calkiem mozliwe, te cale gadki o zeglarzu, pukaniu.Tak naprawde
            facet nic nie robi.Moze..on, hmm, wiesz co? Teraz mnie oswiecilo facet jest
            prawiczkiem jeszcze!To co wszyscy biora za wulgarnosc jest dziecinada.
            • ruda_szczurka Re: Marta 24.11.04, 18:37
              Mignela mi zajawka, w ktorej nasz Tombo/Romeo zostal namaszczony przez Karole
              szklanka wody, tudziez innego przezoczystego plynu prosto w twarz! Kto sie
              lubi, ten sie czubi (czy odwotnie?) ;)))
    • Gość: ela Re: Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 12:03
      marta prze caly program mysli,ze jest na antenie radiowej i wazy slowa! ! ona
      nigdy w tym prgramie nie byla soba" naturalna sopnatniczna babka z jajem tylko
      drewniana pumeksowata jednmostka spoleczna gloszaco slodkie lukrowane
      zdania! ! czy polszmat tego nie widzi??
      • Gość: juzniemoge Re: Marta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.04, 00:53
        Widzi, pewnie widzi i łapki zaciera. Nic Ela musimy byc twardzi, rece z dala od komorki,
        nagrywac na wideo, przewijac monologi Marty razem z reklamami, innej rady nie ma.

A swoja drogą, nie pierwsza to taka osoba w barze.
        Na przyklad sporo podobienstw jest z Frytką: jazda po szczerym gosciu, protekcja i indoktrynacja
        slabeuszy. Nawet podobna mimika. Poza tym uprawia to samo słodziutkie
        bla-bla-bla: na dowolny temat może radosnie nawijac (przecz to dzjennikarka),
        a widz musi tego sluchac jak reklam.

Ale poszukajmy pozytywow. Podobnie jak u Frytki, pupę ma. Godną Moniki Bellucci.
        I tu słuszne pytanie: czy Polsat tego nie zauważa?... ciagle twarz, twarz, twarz, bla, bla, bla.
        Jedno tylko ujecie, gdy lezala na brzuchu w srebrnym kostiumie ufoludka, pocieszajac Lukasza,
        było tak inspirujące, ze gdybym byl Kaczorem Howardem, przyleciałbym tu na Ziemię
        wprost ze swojej planety, zauważywszy ten srebrzysty blask.

No coż, wolałem Jara, bo jakos był taki ciekawszy i gadal szczerze,
        ale ten srebrny kostium, te czułki...
        Musze to przemyslec może Polsat ma zawsze racje jak kogos wywala he, he ;)

pozdr ela moze to meski punkt widzenia ale bawmy sie demokratycznie heja
    • Gość: obserwator Re: Marta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 12:42
      Marta jest rasistką i ukrytą homofobką.Rasizm głosi jawnie,homofobię ukrywa bo
      sie bardziej boi z tym odsłonić,żeby nie stracić poparcia narodu.
      • Gość: moi_betti Re: Marta IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 18:41
        Tiptop
        a nie przesadzasz czasem
        Jezeli chodzi o sprawdzenie umiejętności to Marcie chodziło o to, że nowy
        uczestnik przechwala się czego to on nie potrafi.
        Potrafi śpiewać(ale musi się podszkolić i o zgrozo może nawet płytę nagrać),
        potrafi tańczyć (:/), potrafi poruszać się na wybiegu (umie zrobić przysiad
        i ... więcej "figur" nie pamięta), ściągać na różne sposoby marynarkę,potrafi
        nawet rozmawiać (ale wciąż nie ma okazji i czasu jest za mało).

Więc patrzy tym swoim tępym wzrokiem na przeuroczą Karolinę.
        A to że jest ograniczony? No cóż. Nie tylko czarni są ograniczeni.
        • Gość: Autor Tip Top - czas na regresing ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 19:22
          W swojej nienawiści do Marty i ślepym uwielbieniu dla Jarka posuwasz się za
          daleko moim zdaniem. Nie popadajmy w skrajności to że facet jet Murzynem - to
          nie oznacza, że nie może być tępy. To, że ktoś daje do zrozumienia Murzynowi,
          że mózg nie jest jego najsilniejszą stroną nie oznacza, że jest rasistą.
          • Gość: telewidzka Re: Tip Top - czas na regresing ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 17:41
            lubie marte. cenie marte. nie uwazam, ze marta gra. moze trudno w to uwierzyc
            ale sa na swiecie ludzie, ktorzy waza slowa, staraja sie mowic poprawnie.a co
            do michala i karoliny to powiem ze bardzo do siebie pasuja. ona tez nie jest
            wzorcowym przykladem intelektualistki.
            • Gość: Klon Re: Tip Top - czas na regresing ? IP: *.aster.pl 25.11.04, 22:08
              Pewnie mozna ja lubic. Tak jak i cenic jej szczery usmiech. I ani odrobie nie
              belkotliwe wywody. I nonkonformizm. I duza naturalnosc. Zdecydowanie.
              Tylko kto smial ten krowi zad nazwac tylkiem Moniki Belucci?!

• Gość: telewidzka Re: Tip Top - czas na regresing ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 22:15
                Gość portalu: Klon napisał(a):
                Tylko kto smial ten krowi zad nazwac tylkiem Moniki Belucci?!

Oh to zapewne taki sam wypadek przy pracy jak nazwanie ciebie czlowiekiem
                kulturalnym. No coz zdarza sie:))A tak przy okazji to gratuluje, ze tak
                potrafisz doglebnie poznac czlowieka przez ekran telewizora. Wiesz ze nie jest
                naturalna, wiesz ze jest nonkonformistka i wiesz ze jej usmiech jest
                nieszczery. no no tylko pozazdroscic;)
                • Gość: Klon Re: Tip Top - czas na regresing ? IP: *.aster.pl 25.11.04, 22:51
                  skoro mozna oceniac po jednym poscie, hipokrytko... ;D
                  I nie twierdze ze poznalem ja "doglebnie" - opisuje swoje wrazenia. Tak jak ty
                  swoje. To calkiem proste. Myslenie nie sprawia bolu - sprobuj.
                  • Gość: telewidzka Re: Tip Top - czas na regresing ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 07:27
                    klon zanim zaczynam myslec czytam cudze teksty ze zrozumieniem. tobie to tez
                    goraco polecam. polecam ci rowniez nie udawanie chojraka przez net bo to
                    smieszne i dziecinne.jestes madry klon, jestes intelektualista, macho,
                    przystojniakiem, jedynym z miliona, nigdy nie oceniasz ludzi ktorych nie znasz,
                    jestes tolerancyjny i sprawiedliwy dopisz sobie co chcesz, co jeszcze podniesie
                    z podlogi twoje ego;)). a czy to prawada? no coz ja jestem tylko niemyslaca
                    hipokrytka:))
                    • Gość: Klon Re: Tip Top - czas na regresing ? IP: *.aster.pl 30.11.04, 23:03
                      Rozbawiasz mnie coraz bardziej - zwlaszcza ublizajac mi, a zaraz po tym dodajac
                      te usmieszki ":))" - doprawdy paradne.
                      I tak jestem madry. I uwazam sie za intelektualiste. Kreowanie sie na macho
                      zostawiam pryszczatym nastolatkom. I Nie jestem specjalnie tolerancyjny. Ale
                      staram sie byc sprawiedliwy.
                      I rzeczywiscie - mam cie za hipokrytke. I zakompleksiona, sfrustrowana,
                      inetenetowa pieniaczke. I moge sie mylic - to tylko moje wrazenia wynikajace z
                      czytania twoich postow.
                      A ty po moim jednym wrzucilas mnie do jakiejs szuflady i to tylko dlatego, ze
                      osmielilem sie nie zgodzic z podziwem dla jakiej wyblaklej polstowej "gwiazdy".
                      Do dowod znajomosci problemu z autopsji czy jedynie glupoty?
                      • Gość: telewidzka Re: Tip Top - czas na regresing ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 06:39
                        Gość portalu: Klon napisał(a):

> Rozbawiasz mnie coraz bardziej - zwlaszcza ublizajac mi, a zaraz po tym
                        dodajac
                        >
                        > te usmieszki ":))" - doprawdy paradne.
                        > I tak jestem madry. I uwazam sie za intelektualiste. Kreowanie sie na macho
                        > zostawiam pryszczatym nastolatkom. I Nie jestem specjalnie tolerancyjny. Ale
                        > staram sie byc sprawiedliwy.
                        > I rzeczywiscie - mam cie za hipokrytke. I zakompleksiona, sfrustrowana,
                        > inetenetowa pieniaczke. I moge sie mylic - to tylko moje wrazenia wynikajace
                        z
                        > czytania twoich postow.
                        > A ty po moim jednym wrzucilas mnie do jakiejs szuflady i to tylko dlatego, ze
                        > osmielilem sie nie zgodzic z podziwem dla jakiej wyblaklej
                        polstowej "gwiazdy".
                        >
                        > Do dowod znajomosci problemu z autopsji czy jedynie glupoty?

wspolczuje to wszystko co moge powiedziec na ten temat:)
    • Gość: doradca Re: Marta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.11.04, 07:04
      Zapomina sie na dodatek, ze jest gruba i ma krótkie nogi.
    • Gość: ela Re: Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 22:13
      marta jest miałka i paple jak najeta , chyba mysli ze jest " on air "
      nonostop:)))
      a feee z nia!
    • extravirgin Re: Marta 30.11.04, 17:30
      Marta rasistką??? przecież ona jest Mulatką!
    • tiptop1 Re: Marta 01.12.04, 19:16
      Nie lubie glosu Marty.Pewnie caly czas Marta slyszy, ze ma ladny glos.Ja jestem
      innego zdania.Niski w pewien sposob zmyslowy glos drazni mnie.Ten glos jest nie
      na miejscu.Nie pasuje do goracych krzesel, nie pasuje do tresci.Nie pasuje do
      relacjonowanie wydarzen we Lwowie.Ten glos pasuje do odczytywania reklam tel
      0700 gorace usta Marty tam sie nadaja.
      • Gość: Autor Re: Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 20:30
        tiptop nie mam wiecej pytan - Twoje zdanie swiadczy o Tobie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka