Gość: telewidzka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 21:14 powinna zdecydowanie wyleciec z programu karolina. jest mdla, nijaka a z macka przynajmniej mozna sie ponabijac;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caprio2 Re: wyrzucic karoline;) 26.11.04, 21:19 za tego macka to co najwyzej z ciebie mozemy sie ponabijac:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_ki Re: wyrzucic karoline;) IP: *.met.pl 26.11.04, 22:04 Telewidzka!Opalonemu Michał na imię dali.Maciek już odpadł na szczęście.A poza tym popieram cię.Nie lubię Karoliny.Nie lubię ,jak zamiast "ą" mówi "om".Uważa się za wykształconą pannę,a ja nijak nie dostrzegam cech wykształcenia.Drażni mnie jej prostacko-wsiowy sposób ubierania się i makijażu .Mówi o Michale,że z fonią u niego katastrofa,a u nij ta fonia to niby na jakim poziomie? Jestem za tym,żeby wróciła do domu i na swoje studia /politologia podobno/.Może po kilku fakultetach wypowie się wreszcie,jak człowiek wykształcony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiptop Re: wyrzucic karoline;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 22:08 Ziomalowi o oliwkowej cerze dopiero by sie przewrocilo w glowie, jak by zostal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: wyrzucic karoline;) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.11.04, 22:10 Bo on jest inny i otoczenie go nie rozumie, więc zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_ki Re: wyrzucic karoline;) IP: *.met.pl 26.11.04, 22:43 Gość portalu: tiptop napisał(a): > Ziomalowi o oliwkowej cerze dopiero by sie przewrocilo w glowie, jak by zostal. Przecież szans na wygranie porszaka i tak nie ma żadnych,więc niechby został.A z głową to chyba zawsze miał problemy,więc jeden mniej,czy więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka Re: do la_ki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 07:33 la_ki masz oczywiscie racje z tym imieniem ale czyz nie jest to dowod jak malo jest on interesujacy, ze nawet imie nie zapadlo mi w pamiec?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
caprio2 Re: do telewidzki 27.11.04, 19:55 kiedy o pamięc chodzi to wpisze się ku pamięci: zaczynasz sama sobie przeczyc i robisz z siebie pośmiewisko..niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka Re: do caprio2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 07:35 caprio2 napisała: > kiedy o pamięc chodzi to wpisze się ku pamięci: > > zaczynasz sama sobie przeczyc i robisz z siebie pośmiewisko..niestety:( czlowieku wyluzj. to internet, swiat wirtualny, bar, nie debata co z ta Polska:)) posmiewisko z siebie robie? to twoj problem do licha czy moj? zaczynam dochodzic do wniosku, ze nalezy pewne przyzwyczajenia odlozyc na bok, jak to mowia mlodzi olac wrazliwosc co poniektorych i walnac pare razy otwartym tekstem nie bawiac sie w eufemizmy. zaczyna mnie doprawdy rozbawiac ze kazdy moj tekst najblahszy nawet na niektorych dziala jak przyslowiowa plachta na byka. tu juz nawet nawolywanie do dystansu wobec siebie i tekstow pisanych w dziale reality shows nie pomoze. a poza tym caprio2 jestes malo oryginalny. wyszukaj na forum inwektywy pod moim adresem i pracuj pracuj moze nastepnym razem uda sie wymyslec cos nowatorskiego. trzymam kciuki:) Odpowiedz Link Zgłoś
caprio2 Re: do caprio2 29.11.04, 23:53 Gość portalu: telewidzka napisał(a): > > > czlowieku wyluzj. to internet, swiat wirtualny, bar, Dzięki ,ze nie wyzwałas mnie od kretynów i chamów jak to masz w zwyczaju nazywać tych ,którzy pisza troche nie po Twojej mysli. No to chluśniem bo uśniem:)Jak bar to bar! nie debata co z ta > Polska:)) O! a caps lock u Ciebie jakis taki patriotyczny wyłacznie;) > zaczynam dochodzic do wniosku, ze nalezy pewne przyzwyczajenia odlozyc na bok, > jak to mowia mlodzi olac wrazliwosc co poniektorych i walnac pare razy otwartym > > tekstem nie bawiac sie w eufemizmy. chluśniem bo uśniem!:) > zaczyna mnie doprawdy rozbawiac ze kazdy moj tekst najblahszy nawet na > niektorych dziala jak przyslowiowa plachta na byka. Nie schlebiaj sobie :( > a > poza tym caprio2 jestes malo oryginalny. W tym temacie nikt Ci nie dorówna niestety:( wyszukaj na forum inwektywy pod moim > adresem i pracuj pracuj moze nastepnym razem uda sie wymyslec cos > nowatorskiego. moje lenistwo kiedys mnie zgubi:)do oceny wystarczyło mi parę Twoich wypowiedzi:( Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: do telewidzki 29.11.04, 02:36 to efekt jakiegos kompleksu czy moze ujawniajaca sie frustracja? a moze zwykla zazdrosc o wlasne poglady? argumenty caprio, argumenty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
giuseppe_pulkownik Re: do la_ki 30.11.04, 02:03 Gość portalu: telewidzka napisał(a): > la_ki masz oczywiscie racje z tym imieniem ale czyz nie jest to dowod jak malo > jest on interesujacy, ze nawet imie nie zapadlo mi w pamiec?:))) A ,babciu,czemu nie miałoby to wskazywac na uszkodzenia płatów mózgu u Ciebie odpowiedzialnych za pamięć? pułkownik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka Re: do pulkownika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 06:14 giuseppe_pulkownik napisał: > Gość portalu: telewidzka napisał(a): > > > la_ki masz oczywiscie racje z tym imieniem ale czyz nie jest to dowod jak > > malo > > jest on interesujacy, ze nawet imie nie zapadlo mi w pamiec?:))) > > A ,babciu,czemu nie miałoby to wskazywac na uszkodzenia płatów mózgu u Ciebie > odpowiedzialnych za pamięć? > pułkownik Chocby dlatego pulkownik ze jak podaja podreczniki medyczne nie tak sie to objawia. o twojej przypadlosci tez tam pisza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
giuseppe_pulkownik Re: wyrzucic karoline;) 30.11.04, 02:01 Gość portalu: la_ki napisał(a): > Telewidzka!Opalonemu Michał na imię dali.Maciek już odpadł na szczęście.A poza > tym popieram cię.Nie lubię Karoliny.Nie lubię ,jak zamiast "ą" mówi "om".Uważa > się za wykształconą pannę,a ja nijak nie dostrzegam cech wykształcenia.Drażni > mnie jej prostacko-wsiowy sposób ubierania się i makijażu .Mówi o Michale,że z > fonią u niego katastrofa,a u nij ta fonia to niby na jakim poziomie? Jestem za > tym,żeby wróciła do domu i na swoje studia /politologia podobno/.Może po kilku > fakultetach wypowie się wreszcie,jak człowiek wykształcony. A kiedy i co ona powiedziała o swym wykształceniu,że mówisz o niej,iż się uważa za wielce wykształconą? pułkownik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afro.ninja Re: wyrzucic karoline;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 22:47 A mnie sie podoba. Glupia, prosta, ale ma cos w sobie ujmujacego. cos jak Jarek. Wszystkich drazni, a mimo to ma silna pozycje. Ja lubie jej sluchac, bo jest sie zawsze z czego posmiac. Kogo do jasnej ch... mam ogladac nudna AnieW, "wielka" dziennikarke Marte, tępego Bartka L, pare Łukasz i Mata, co sa razem, bo to zawsze razniej, Bastka co ojcu do piet nie dorasta. Slowem, Karolina jako jedyna jest w opozycji i z tym sie nie kryje. W ogole z nimczym sie nie kryje, dlatego jest tak zabawnie. Chociaz tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiptop Re: wyrzucic karoline;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 22:53 Mi tez sie podoba, ale chodzi o dobro programu.NIech michal pokaze na co go stac.Te swoje dobre zalety niech pokaze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afro.ninja Re: wyrzucic karoline;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 23:01 Michał jest po prostu troche niedokształcony. Na razie kontaktowal sie z otoczeniem za pomoca komunikacji niewerbalnej, trudno mu bedzie "ot tak" przeskoczyc na werbalna. Nikt dotad tego od niego nie wymagal. Powinni pozwolic mu zrobic striptiz, to pokaze swoje dobre zalety. Karolina zmienna jest. Najpierw wmawiala milionom (jak to Ibisz uwielbia przypominac), ze dla niej liczy sie wyglad, a nie inteligencja. A tu nagle wymaga od chlopa czegos wiecej. Nieladnie, oj nieladnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiptop Re: wyrzucic karoline;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 23:07 Drazni mnie u Karoliny jej moralizatorstwo. Nie sztuka jest niepoelniac bledow, sztuka jest ich nie powtarzac. Jak bym chcial sluchac kazan to bym poszedl do kosciola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afro.ninja Re: wyrzucic karoline;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 23:11 Ona sie powtarza. "Nie sztuka popelniac bledy, ale ich nie powtarzac" Powiedziala raz do michala, drugi raz na zywcu. Z taka sama wyuczona na pamiec otoczka. To jest smieszne, ze ta dziewczyna malo mowi, a jak mowi, posluguje sie utartymi schematami. Dodatkowo jest na bakier z dykcja, wiec nie chcac niszczyc sobie wizerunku swoja mowa-trawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiptop Re: wyrzucic karoline;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 23:17 chyba ona odpadnie, za michalem moga glosowac afropolacy i zyska wiekszosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afro.ninja Re: wyrzucic karoline;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 23:26 Fakt, kobiety podobne Karoliny (czytaj Blondynki) moga miec problem z wyslaniem smsa:)))))))))) Moze juz sie zapisuja na przyspieszone kursy obslugi komorki (telefonu, nie budynku). :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: wyrzucic karoline;) 26.11.04, 23:55 tak, tak! wyrzucic ta mdla dziumdzie spiaca w formalinie. jest tak nijaka, ze bardziej sie nie da. nogi to wazny organ ale nie jedyny! Przydaloby sie miec jeszcze charakter, twarz i gust... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leeloo Re: wyrzucic karoline;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 08:52 eee karoli nie mozna zarzucic ze nie ma gustu wszak od razu po wejsciu gustownie wybraka Jara na kompana ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deadcandance Re: wyrzucic karoline;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:14 E, tam - nudna to jest Marta. Karolina wbrew pozorom nie jest taka głupia, poczucie humoru posiada, fajna laska - jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enrique Re: wyrzucic karoline;) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 27.11.04, 19:48 A gdzie to poczucie humoru się objawiło? Bo nie zauważyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: wyrzucic karoline;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 22:15 a pojawilo sie chocby wytedy, keidy błyskotlwie i z hu,more- a jakeze - stwiedzial ze u Tamboo wszystko z wizja jest w prozadku ale gorzej z fonia" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_ki. Re: wyrzucic karoline;) IP: *.met.pl 30.11.04, 00:55 Gość portalu: ela napisał(a): a pojawilo sie chocby wytedy, keidy błyskotlwie i z hu,more- a jakeze - > stwiedzial ze u Tamboo wszystko z wizja jest w prozadku ale gorzej z fonia Ani błyskotliwie,ani z humorem.Ta panna nie ma klasy,nie ma gustu i nie ma poczucia humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
giuseppe_pulkownik Re: wyrzucic karoline;) 30.11.04, 01:59 Gość portalu: telewidzka napisał(a): > powinna zdecydowanie wyleciec z programu karolina. jest mdla, nijaka a z > macka przynajmniej mozna sie ponabijac;) Jest inteligentna,zwłaszcza na tle murzo-mula.A skoro ma swe zdanie,jest konsekwentna i kawałek intelektu posiada,to jasne,że ty babciu, chcesz ją wywalić. pułkownik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka Re: wyrzucic karoline;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 06:21 pulkownik jestes potwornie monotematyczny. jesli wedlug twojej opinii ja jestem taka glupia to po co do diabla mi odpisujesz przeciez moge nie zrozumiec twoich "przemyslanych, inteligentnych" tekstow. mam wrazenie ze na calym forum szukasz moich tekstow zeby tylko moc mnie obrazic. orgazmu przy tym dostajesz? jesli tak to pisz pisz mam miekkie serce;))) Odpowiedz Link Zgłoś