Dodaj do ulubionych

Rozwalają mnie teksty Chochoła od Teresy !!!

IP: *.com.pl 06.12.04, 20:56
Ja już po prostu nie mogę!Przełączam kanał jak widze jego i Madzię i
słyszę "jak ty seksownie jesz..." albo dziś "uważaj, zaczyna mi zależeć"

Facet który wali takie mdłe teksty, mdłym głosem i z taka drewnianą miną od
razu dostałby ode mnie kopa w zad...
Obserwuj wątek
    • Gość: ćmikiewicz Re: Rozwalają mnie teksty Chochoła od Teresy !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 22:00
      no, tylko, że nie do Teresy
      • Gość: peen.doll Re: Rozwalają mnie teksty Chochoła od Teresy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 22:13
        Po pierwsze - autor nie napisał "do Teresy", tylko "od Teresy". A po drugie -
        to określenie ("od Terey") dotyczyło Chochoła, a nie tekstów. Chodziło
        o "Chochoła od Teresy". Czytaj uważnie(j)! :P
        • Gość: ćmikiewicz Re: Rozwalają mnie teksty Chochoła od Teresy !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 22:18
          no rzeczywiście, pardon, spora ilość browaru rzuciła mi się na widoczność, to
          ja jużś pójdę dziś
          • Gość: tryfon Re: Rozwalają mnie teksty Chochoła od Teresy !!! IP: *.icpnet.pl 07.12.04, 01:26
            Popieram, oba te Zduńskie są siebie warci. Aktorami nie są i nie będą, więc nie
            ma co wymagać od nich gry. Ale gadkę do babek mogliby nawijać jakąś normalną.
            Czy takie teksty puszczają też w normalnym życiu? Wymięknąć można
            Mucha ma chyba niezły ubaw na planie z tym kolesiem.
            • johnny_tomala Re: Rozwalają mnie teksty Chochoła od Teresy !!! 07.12.04, 09:26
              moja spiskowa teoria jest taka: łepkowska wciągneła muchę do serialu bo jej
              nienawidzi. mucha pomyślała mam się w tym filmie bzykac z ridżem - ok może być.
              a tu nagle łepkowska wywraca do góry nogami scenariusz i bedna mucha teraz musi
              się przynajmniej dwa razy na odcinek całować z chochołem. nie wiem za co
              łepkowska tak nienawidzi muchy ale zemste wybrała straszną. a mucha zrozumiała
              że aktorstwo to bardzo ciężki kawałek chleba.
    • quenten to jeszcze nic 07.12.04, 10:03
      Czuje, ze jego teksty bede jeszcze bardziej drewniane, bo oto wrocila rosati -
      tez drewniana:)
      • Gość: mj Re: to jeszcze nic IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 07.12.04, 10:54
        Zgadzam się z przedmówcą. Weronika R. vel Anula, to dopiero wali drętwe teksty.
        Wczoraj na przykład powiedziała do Bombelosa: "czy utrzymujecie jeszcze
        kontakty z kimś ze starej paczki?"

Dla niewtajemniczonych wyjaśnienie: dialog prowadzą dwudziestoparolatkowie...

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka