Dodaj do ulubionych

Gonera wrocil !!! :-)

IP: *.chello.pl 15.12.04, 20:52
Jak milo znowu zobaczyc te mordke.
Ale pewnie tylko na chwile.
Ale zastal swoja zone w ciekawej scenerii...
Obserwuj wątek
    • Gość: fanka Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 21:44
      w cholerę powinna rzucic tego Tulipana, z Jackiem przynajmniej nie będzie się
      nudzić
      • carrera2003 Re: Gonera wrocil !!! :-) 15.12.04, 22:12
        Jestem tego samego zdania.
        Choć kurde jakoś tak zbrzydł ostatnio nasz Jacuś - to już nie ten sam
        nieogolony brutal...
        A szkoda ;-)
        • Gość: kasia Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 08:05
          Niestety, wrócił tylko na chwilę. Szkoda.
          • madeleine7 Re: Gonera wrocil !!! :-) 16.12.04, 08:58
            Tania sensacja. Kto otwiera drzwi w samych gaciach nie patrząc w wizjer?!
            • Gość: KIRA Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.crowley.pl 16.12.04, 09:08
              No kto Tulipan, ale to chyba był odcinek dla niomy, posikała się pewnie ze
              szcześcia
              • Gość: sorsha Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 12:54
                To standard. Żaden polski byle serialik czy tam jakieś inne pseudomelogó..
                obejść się nie może. Łepkowska, gratuluje Ci !!!
                Ale proponuje na przyszłość coś mocniejszego. Na ten przykład - Tulipan już bez
                tych pedalskich galotek, Papuga wisi okrakiem na jego lasce, dzwonek to drzwi,
                tulipan z wiszacą na nim Papugą falującym rytmem doczłapują do drzwi, otwierają
                bez pytania, a tam Robercik ... To byłoby dopiero realistyczna scena.
                A propos, nie wiecie co to za nieporozumienie na głowie Robercika ?
                • Gość: lena Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 12:59
                  Nie stać go na stylistę??
                  • Gość: KIRA Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.crowley.pl 16.12.04, 13:08
                    Tam juz coraz wiecej ma nieporozumienia na głowach......
                    • Gość: mixi Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.crowley.pl 16.12.04, 13:58
                      chcial sie upodobnic do Papugi, zeby latwiej przelamac lody, a ona juz
                      przelamala nieststy
                • Gość: Madzia Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: 217.8.186.* 17.12.04, 08:04
                  A co było pedalskiego w tych galotkach bo nie rozumiem. Prawie wszyscy faceci w
                  takich chodzą. Czyżby to znaczyło, że większość to pedały? A fu! Może lepsze
                  dla faceta są stringi?
            • Gość: Gosia Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.chello.pl 16.12.04, 18:24
              Tak, numer ze slipkami byl az nadto klasyczny, az przerysowany.
              widac ze Poniedzialek zadomowiony. Trudno sie tu wytlumaczyc, ze mieszkanko
              splonelo i ze nie ma sie gdzie mieszkac....
    • Gość: grzegorz Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 16:21
      On tylko na chwilę... po gitarę wpadł...
      • Gość: Gosia Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.chello.pl 16.12.04, 17:43
        Hehe, chyba nie tylko po gitare.
        Ale jakos tak juz mi sie stesknilo za nim.
        Na poczatku zachlysnelysmy sie wszystkie (no moze nie wszystkie) Poniedzialkiem.
        ale tak jakos bezplciowy byl ostatnio, ze z przyjemnoscia przyjelam powrot
        Jacka (czyli Gonery). Moglby nieco namieszac w tym zwiazku. W koncu Marta go
        kochala, jakby sie ukorzyl i stal nad wyraz uroczy, no powiedzmy bardziej
        uroczo meski, kto wie czy Marta by sie na powrot nie zadurzyla. ale musialby
        jakos rozsadnie wytlumaczyc sie ze zwiazku z ta Majer. No i stanac w szranki z
        Rafalem czyli Poniedzialkiem, co by nie bylo jednak chyba trudne ;)
    • Gość: Grad Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.gl.digi.pl 16.12.04, 22:29
      Fakt!
      Tulipanowe galotki były fest przegięciowe. Żeby otwierać komuś tak przyodzianym
      to trzeba być chamem bez cienia kindersztuby jak rzekłby Żorżyk Ponimirski.
      Tak samo niedoubrana Marcia pchająca się do dźwierzy z okrzykiem "KTO
      PRZYSZEDŁ"?
      I scena w Sądzie.
      Papuga załatwia sprawę swojego urlopu, wpada Tulip i nie przejmując się
      siedzącą tam URZĘDNICZKĄ omawia z Marcią plan romantycznej kolacyjki.
      Jakby nie mozna było zaczekać na korytarzu i tam te pierdoły ustalić.
      Czyżby w stołecznym sądzie takie obyczaje to norma, że byle łachudra może
      wszędzie wleźć jak do chlewa i przerwać służbową rozmowę a pani sędzia na to
      jak na lato?
      Papuga tyle czasu w stolicy mieszka, a jednak ta grabinowa słoma nie chce jej
      opuścic.
      • Gość: Franco Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 00:05
        Racja, racja :-)) Scenarzysta(tka) na wakacjach, to samo mi przyszlo go glowy,
        kto w gaciach otwiera drzwi i nie patrzy przez wizjer? Zaspany 12-latek albo
        Sexi Niedopieszczony Tulipan, co nie odmówi nawet Robercikowi z fryzurką a la
        Połomski. No i co to, za oparcie dla naszej Papużki, biedna ta to ma pecha.
        Kurcze, że też ona nie poznała jeszcze Rysia z Klanu...
      • Gość: Gosia Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.chello.pl 17.12.04, 17:54
        To samo pomyslalam o scenie w sadzie.
        Oni kompletnie nie maja instynktu samozachowawczego. Raczej zwiazki w pracy sie
        ukrywa a przynajmniej nie afiszuje sie z nimi. I nie umawia się przy obcych w
        pracy na randke. Scenarzysta nie pomyslal o tym.
      • Gość: m3 Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.12.04, 06:15
        swego czasu Kamil otwierał drzwi Filarskiemu bez gaci - tak zupełnie normalnie -
        ale się wtedy Filarski zdziwił ;) - było to wtedy gdy rodzice Kingi odwiedzili
        ją pierwszy raz w Warszawie, wtedy też Mucha paradowała przy nich dosyć
        ciekawie ubrana
        a co do słomy papugowej - ona zamiast w butach siedzi jej na głowie
    • Gość: Rupcio Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 16.12.04, 23:42
      A ja nie lubię tej postaci i mam nadzieję że szybko się ulotni.
    • Gość: Gosia Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.chello.pl 20.12.04, 21:02
      Ja chce wiecej Jacka !!!!
      Poniedzialek jakos mi sie juz znudzil.
      • carrera2003 Re: Gonera wrocil !!! :-) 20.12.04, 22:39
        Och! Ten Jacuś! Więcej!
        Tylko niech mu zlikwidują to "coś" na głowie bo przebił samą Papugę!
    • Gość: andzia Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.icpnet.pl 20.12.04, 23:25
      no i co dziewczyny? czy ten gonera to naprawdę koleś wart grzechu? Fryz
      beznadzieja, oczka jakieś takie rozmemłane i te "wciete" usta, brrrr. nie
      jestem jakąs wielką zwolenniczką poniedziałka, ale tulip jest już lepszy od
      tego rozdeptanego kapcia - Gonery...
      • lisa_simpson Re: Gonera wrocil !!! :-) 20.12.04, 23:28
        Dajcie już spokój chłopakom! Nie dość, że scenarzyści skrzywdzili ich taką
        życiową partnerką w serialu, to jeszcze wy na nich najeżdżacie ;)

Pozdrawiam
        • lezka_z_posen Re: Gonera wrocil !!! :-) 20.12.04, 23:31
          Gonera,Kotowicz,Poniedziałek-koszmarne "Ich Troje":)towrzystwo każdego z
          nich,to powolna smierc;)
          • Gość: lilka Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 10:45
            lezka_z_posen napisała:

> Gonera,Kotowicz,Poniedziałek-koszmarne "Ich Troje":)towrzystwo każdego z
            > nich,to powolna smierc;)

ja do tego zestawu proponuję dołączyć der infantil Steffen i przemianować 'Ich
            Troje' na upiorny kwartecik :)
    • lezka_z_posen Re: Gonera wrocil !!! :-) 21.12.04, 10:53
      ijako chórek trzy demonniczne kobiety-Ewunia,Papuga i Janina;)
      • Gość: lilka Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 13:29
        plus Primadonna Simone :)
        • carrera2003 Re: Gonera wrocil !!! :-) 21.12.04, 13:51
          Ich Troje popieram ale ze Sztefenem zamiast Gonery. Fakt, ze ostatnio zbrzydł
          straszliwie ale on przecie on taki słodki brutal (w Strefie Ciszy czy Długu,
          pamiętacie?
          • gianni_vonsacze Re: Gonera wrocil !!! :-) 21.12.04, 14:00
            carrera2003 napisała:

> Ich Troje popieram ale ze Sztefenem zamiast Gonery. Fakt, ze ostatnio zbrzydł
            > straszliwie ale on przecie on taki słodki brutal (w Strefie Ciszy czy Długu,
            > pamiętacie?

no, STREFA CISZY to był naprawdę dobry film - bossssska Edyta Olszówka, uuuhh :)
            i pomysleć, że wśród tych zbirów był tam przecież Marek Wiejski Zaczes :))
          • Gość: Fan Stefana Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.GRAB.verizone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 08:01
            Ludzie, co Wy chcecie od Stefana? Dobry chłopak z niego przeca jest. Poza tym
            to jest namacalny przykład pojednania między narodami ;)
    • gocha221 Re: Gonera wrocil !!! :-) 21.12.04, 14:48
      Gość portalu: Gosia napisał(a):

> Jak milo znowu zobaczyc te mordke.
      > Ale pewnie tylko na chwile.
      > Ale zastal swoja zone w ciekawej scenerii...

mnie cieszy jego powrot, bo mam nadzieje ze w obrzydliwym i przesłodzonym
      związku papugi zacznie się cos dziać. Chociaz wczoraj teksty i przytulania
      skwaszonej i zaplakanej papugi byly okropne i niesmaczne.

a co do urody Gonery, to dla mnie przedstawia ona wartość bardzo wątpliwą: nie
      lubie typu urody "niedomytego", a dla mnie on zawsze tak wyglada. Juz pomijam
      okropna fryzurę, bo to mozna w pół godziny załtwić,ale ta ziemista cera palacza,
      wory pod oczami, brak świeżosci w wyglądze..strasznie to wygląda. Juz wole
      poniedzialka, bo przynajmniej nie wyglada na brudnego nałogowego palacza:-))

a co sądzicie o ojcu dziecka Ewy(prywatnie chyba mężu Figurskiej?)??
      Bo mnie jego strój, fryzura itd skojarzyły sie z "wiejskimi przystojaniakami" z
      konca lat 80, poczatku 90, kiedy to na bazarach królował turecki jeans, a zestaw
      jeansy i kurteczka, obowiązkowo z tego samego jeansu uszyta była obowiązkowa.
      Poza tym ta jego kurtka jakas taka przyduża.
      Do tego "baranie" loki na czubku głowy uklepane na żel...
      Gdyby nie gazela to nie byłoby zadnego przystojniaka;-)))
      • lisa_simpson Re: Gonera wrocil !!! :-) 21.12.04, 15:03
        Boshe...Miałam te same skojarzenia, co do nowej postaci MjM. No...Moze mniej
        precyzyjne jeśli chodzi o ten turecki jeans, bo to nie moje czasy :P ale reszta
        się zgadza. Taka zdrowy, wiejski chłoptaś ;)
        • gianni_vonsacze Re: Gonera wrocil !!! :-) 22.12.04, 16:11
          Mam to samo od momentu pojawienia się tego gościa w serialu. Nazywam go już
          nawet TOLEDO - był niegdyś taki zespół diskopolowy i wokalista tegoż zespołu
          był - jak mnie pamięć nie myli - łudząco podobny z fryzury i aparycji do
          zapładniacza Ewy. Styl ubierania się też ma jak spod remizy w sobotni wieczór
          roku 1992. Kto pamięta czasy polsatowskich programów DISCO POLO LIVE i kapelę
          TOLEDO ten będzie wiedział o co chodzi :)
          • lisa_simpson Re: Gonera wrocil !!! :-) 22.12.04, 16:18
            No dobra...Wyjdzie obciachowo, ale kojarze ten zespół ;) Jakby co, to rodzice
            oglądali :P Mam tylko nadzieje, ze nowy nabytek nie ma zamiaru spiewac w
            serialu...O zgrozo!
            • gianni_vonsacze Re: Gonera wrocil !!! :-) 22.12.04, 16:23
              lisa_simpson napisała:

> No dobra...Wyjdzie obciachowo, ale kojarze ten zespół ;) Jakby co, to rodzice
              > oglądali :P Mam tylko nadzieje, ze nowy nabytek nie ma zamiaru spiewac w
              > serialu...O zgrozo!

co tam obciach - ja traktowałem to jako rozrywkę czy też kabaret :) Mozna było
              boki zrywać patrząc na te klipy i band'y :)
              'mówią o mnie kochaś, lalalala, bo ja tak naprawdę inne imię mam, robię to co
              lubię i nie muszę kryć, tam gdzie nie ma kobiet nie potrafię zyć...'
              z pamięci cytuję, ale to na bank był song TOLEDO :) 'Sąsiadka' też była
              niezła :)
      • Gość: Aga Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: 193.0.68.* 21.12.04, 15:10
        > a co sądzicie o ojcu dziecka Ewy(prywatnie chyba mężu Figurskiej?)??
        > Bo mnie jego strój, fryzura itd skojarzyły sie z "wiejskimi przystojaniakami"
        z konca lat 80, poczatku 90, kiedy to na bazarach królował turecki jeans, a
        zesta w jeansy i kurteczka, obowiązkowo z tego samego jeansu uszyta była
        obowiązkowa.
        > Poza tym ta jego kurtka jakas taka przyduża.
        > Do tego "baranie" loki na czubku głowy uklepane na żel...

No a jak ma wygladać kierowca cieżarówki, który przelatuje panienki na
        wiejskich dyskotekach? Chyba właśnie tak.
        • Gość: Hoyka Re: ojciec dziecka Ewy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 22:01
          Mnie sie jego ubior a konkretnie spodnia czesc skojarzyla z wielce modnymi
          niegdys dzinsami firmy(?) Piramid ;-DDD
      • Gość: Gosia Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.chello.pl 21.12.04, 20:33
        Widzialam Gonere z dosc bliska na zywo, jeszcze przed slubem.
        Przyznam, ze wtedy byl niezly.
    • Gość: gosia Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 15:20
      i wygląda jak Makłowicz....
    • Gość: Gosia Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.chello.pl 22.12.04, 21:21
      Stanowczo chce powrotu Jacka !!!
      Plisssss.
      Niech cos sie dzieje u Marty, bo nuda.... Poniedzialek nic nie robi tylko
      siedzi teskni i czeka. Zachowuje sie jak kura domowa, ktora czeka z obiadem na
      meza. Kto tu jest mezczyzną ? Nawet do pracy on juz nie chodzi.

Dajcie znowu Jacka !
      • Gość: anna_geras Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 21:29
        on jakis taki za bardzo ogolony... lepiej wygladal jak mial lekki zarost.
        Poniedzialek tez na poczatku jak byl lysy to tak brutalniej wygladal a teraz
        taki cienias z niego wyszedl.
        • Gość: Gosia Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.chello.pl 22.12.04, 21:32
          To fakt, ja tez go wolalam z zarostem. Ale i tak wyglada i zachowuje się
          bardziej mesko od Poniedzialka.
          • Gość: kasia Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 21:33
            Chcemy Jacka!!!
          • Gość: Gosia Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.chello.pl 22.12.04, 22:11
            Dla przypomnienia - jak Gonera potrafi wygladac:
            film.onet.pl/O,2501,1,1,galeria.html
      • blekitna_zarowka Re: Gonera wrocil !!! :-) 22.12.04, 21:38
        O nie! Stanowczo protestuję! :-) Jacek niech sobie wraca,ale nie do Marty, i
        nie kosztem Tulipana.No i jakby wrócił, to wtedy Marta znów szybko zaczęłaby
        płakać po kątach, bo jak była z nim, to prędzej, czy później tak sie to
        kończyło.
        Zresztą zauważyliście, że jak się odnalazł, to Marcie wyraźnie humor się popsuł!
        • Gość: Gosia Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.chello.pl 22.12.04, 21:47
          Ona i tak miala zly humor, bo to Lukasz zamieszkal oddzielnie i z
          Poniedzialkiem nie chciala nigdzie jechac. W ogole ona ma sklonnosc do
          zamartwiania sie o wszystko. I nigdy nie jst zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka