Gość: Gosia IP: *.chello.pl 15.12.04, 20:52 Jak milo znowu zobaczyc te mordke. Ale pewnie tylko na chwile. Ale zastal swoja zone w ciekawej scenerii... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fanka Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 21:44 w cholerę powinna rzucic tego Tulipana, z Jackiem przynajmniej nie będzie się nudzić Odpowiedz Link Zgłoś
carrera2003 Re: Gonera wrocil !!! :-) 15.12.04, 22:12 Jestem tego samego zdania. Choć kurde jakoś tak zbrzydł ostatnio nasz Jacuś - to już nie ten sam nieogolony brutal... A szkoda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 08:05 Niestety, wrócił tylko na chwilę. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
madeleine7 Re: Gonera wrocil !!! :-) 16.12.04, 08:58 Tania sensacja. Kto otwiera drzwi w samych gaciach nie patrząc w wizjer?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.crowley.pl 16.12.04, 09:08 No kto Tulipan, ale to chyba był odcinek dla niomy, posikała się pewnie ze szcześcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sorsha Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 12:54 To standard. Żaden polski byle serialik czy tam jakieś inne pseudomelogó.. obejść się nie może. Łepkowska, gratuluje Ci !!! Ale proponuje na przyszłość coś mocniejszego. Na ten przykład - Tulipan już bez tych pedalskich galotek, Papuga wisi okrakiem na jego lasce, dzwonek to drzwi, tulipan z wiszacą na nim Papugą falującym rytmem doczłapują do drzwi, otwierają bez pytania, a tam Robercik ... To byłoby dopiero realistyczna scena. A propos, nie wiecie co to za nieporozumienie na głowie Robercika ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 12:59 Nie stać go na stylistę?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.crowley.pl 16.12.04, 13:08 Tam juz coraz wiecej ma nieporozumienia na głowach...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixi Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.crowley.pl 16.12.04, 13:58 chcial sie upodobnic do Papugi, zeby latwiej przelamac lody, a ona juz przelamala nieststy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: 217.8.186.* 17.12.04, 08:04 A co było pedalskiego w tych galotkach bo nie rozumiem. Prawie wszyscy faceci w takich chodzą. Czyżby to znaczyło, że większość to pedały? A fu! Może lepsze dla faceta są stringi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.chello.pl 16.12.04, 18:24 Tak, numer ze slipkami byl az nadto klasyczny, az przerysowany. widac ze Poniedzialek zadomowiony. Trudno sie tu wytlumaczyc, ze mieszkanko splonelo i ze nie ma sie gdzie mieszkac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 16:21 On tylko na chwilę... po gitarę wpadł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.chello.pl 16.12.04, 17:43 Hehe, chyba nie tylko po gitare. Ale jakos tak juz mi sie stesknilo za nim. Na poczatku zachlysnelysmy sie wszystkie (no moze nie wszystkie) Poniedzialkiem. ale tak jakos bezplciowy byl ostatnio, ze z przyjemnoscia przyjelam powrot Jacka (czyli Gonery). Moglby nieco namieszac w tym zwiazku. W koncu Marta go kochala, jakby sie ukorzyl i stal nad wyraz uroczy, no powiedzmy bardziej uroczo meski, kto wie czy Marta by sie na powrot nie zadurzyla. ale musialby jakos rozsadnie wytlumaczyc sie ze zwiazku z ta Majer. No i stanac w szranki z Rafalem czyli Poniedzialkiem, co by nie bylo jednak chyba trudne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grad Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.gl.digi.pl 16.12.04, 22:29 Fakt! Tulipanowe galotki były fest przegięciowe. Żeby otwierać komuś tak przyodzianym to trzeba być chamem bez cienia kindersztuby jak rzekłby Żorżyk Ponimirski. Tak samo niedoubrana Marcia pchająca się do dźwierzy z okrzykiem "KTO PRZYSZEDŁ"? I scena w Sądzie. Papuga załatwia sprawę swojego urlopu, wpada Tulip i nie przejmując się siedzącą tam URZĘDNICZKĄ omawia z Marcią plan romantycznej kolacyjki. Jakby nie mozna było zaczekać na korytarzu i tam te pierdoły ustalić. Czyżby w stołecznym sądzie takie obyczaje to norma, że byle łachudra może wszędzie wleźć jak do chlewa i przerwać służbową rozmowę a pani sędzia na to jak na lato? Papuga tyle czasu w stolicy mieszka, a jednak ta grabinowa słoma nie chce jej opuścic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franco Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 00:05 Racja, racja :-)) Scenarzysta(tka) na wakacjach, to samo mi przyszlo go glowy, kto w gaciach otwiera drzwi i nie patrzy przez wizjer? Zaspany 12-latek albo Sexi Niedopieszczony Tulipan, co nie odmówi nawet Robercikowi z fryzurką a la Połomski. No i co to, za oparcie dla naszej Papużki, biedna ta to ma pecha. Kurcze, że też ona nie poznała jeszcze Rysia z Klanu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.chello.pl 17.12.04, 17:54 To samo pomyslalam o scenie w sadzie. Oni kompletnie nie maja instynktu samozachowawczego. Raczej zwiazki w pracy sie ukrywa a przynajmniej nie afiszuje sie z nimi. I nie umawia się przy obcych w pracy na randke. Scenarzysta nie pomyslal o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3 Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.12.04, 06:15 swego czasu Kamil otwierał drzwi Filarskiemu bez gaci - tak zupełnie normalnie - ale się wtedy Filarski zdziwił ;) - było to wtedy gdy rodzice Kingi odwiedzili ją pierwszy raz w Warszawie, wtedy też Mucha paradowała przy nich dosyć ciekawie ubrana a co do słomy papugowej - ona zamiast w butach siedzi jej na głowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rupcio Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 16.12.04, 23:42 A ja nie lubię tej postaci i mam nadzieję że szybko się ulotni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.chello.pl 20.12.04, 21:02 Ja chce wiecej Jacka !!!! Poniedzialek jakos mi sie juz znudzil. Odpowiedz Link Zgłoś
carrera2003 Re: Gonera wrocil !!! :-) 20.12.04, 22:39 Och! Ten Jacuś! Więcej! Tylko niech mu zlikwidują to "coś" na głowie bo przebił samą Papugę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.icpnet.pl 20.12.04, 23:25 no i co dziewczyny? czy ten gonera to naprawdę koleś wart grzechu? Fryz beznadzieja, oczka jakieś takie rozmemłane i te "wciete" usta, brrrr. nie jestem jakąs wielką zwolenniczką poniedziałka, ale tulip jest już lepszy od tego rozdeptanego kapcia - Gonery... Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: Gonera wrocil !!! :-) 20.12.04, 23:28 Dajcie już spokój chłopakom! Nie dość, że scenarzyści skrzywdzili ich taką życiową partnerką w serialu, to jeszcze wy na nich najeżdżacie ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Gonera wrocil !!! :-) 20.12.04, 23:31 Gonera,Kotowicz,Poniedziałek-koszmarne "Ich Troje":)towrzystwo każdego z nich,to powolna smierc;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 10:45 lezka_z_posen napisała: > Gonera,Kotowicz,Poniedziałek-koszmarne "Ich Troje":)towrzystwo każdego z > nich,to powolna smierc;) ja do tego zestawu proponuję dołączyć der infantil Steffen i przemianować 'Ich Troje' na upiorny kwartecik :) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Gonera wrocil !!! :-) 21.12.04, 10:53 ijako chórek trzy demonniczne kobiety-Ewunia,Papuga i Janina;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 13:29 plus Primadonna Simone :) Odpowiedz Link Zgłoś
carrera2003 Re: Gonera wrocil !!! :-) 21.12.04, 13:51 Ich Troje popieram ale ze Sztefenem zamiast Gonery. Fakt, ze ostatnio zbrzydł straszliwie ale on przecie on taki słodki brutal (w Strefie Ciszy czy Długu, pamiętacie? Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Gonera wrocil !!! :-) 21.12.04, 14:00 carrera2003 napisała: > Ich Troje popieram ale ze Sztefenem zamiast Gonery. Fakt, ze ostatnio zbrzydł > straszliwie ale on przecie on taki słodki brutal (w Strefie Ciszy czy Długu, > pamiętacie? no, STREFA CISZY to był naprawdę dobry film - bossssska Edyta Olszówka, uuuhh :) i pomysleć, że wśród tych zbirów był tam przecież Marek Wiejski Zaczes :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Stefana Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.GRAB.verizone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 08:01 Ludzie, co Wy chcecie od Stefana? Dobry chłopak z niego przeca jest. Poza tym to jest namacalny przykład pojednania między narodami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Gonera wrocil !!! :-) 21.12.04, 14:48 Gość portalu: Gosia napisał(a): > Jak milo znowu zobaczyc te mordke. > Ale pewnie tylko na chwile. > Ale zastal swoja zone w ciekawej scenerii... mnie cieszy jego powrot, bo mam nadzieje ze w obrzydliwym i przesłodzonym związku papugi zacznie się cos dziać. Chociaz wczoraj teksty i przytulania skwaszonej i zaplakanej papugi byly okropne i niesmaczne. a co do urody Gonery, to dla mnie przedstawia ona wartość bardzo wątpliwą: nie lubie typu urody "niedomytego", a dla mnie on zawsze tak wyglada. Juz pomijam okropna fryzurę, bo to mozna w pół godziny załtwić,ale ta ziemista cera palacza, wory pod oczami, brak świeżosci w wyglądze..strasznie to wygląda. Juz wole poniedzialka, bo przynajmniej nie wyglada na brudnego nałogowego palacza:-)) a co sądzicie o ojcu dziecka Ewy(prywatnie chyba mężu Figurskiej?)?? Bo mnie jego strój, fryzura itd skojarzyły sie z "wiejskimi przystojaniakami" z konca lat 80, poczatku 90, kiedy to na bazarach królował turecki jeans, a zestaw jeansy i kurteczka, obowiązkowo z tego samego jeansu uszyta była obowiązkowa. Poza tym ta jego kurtka jakas taka przyduża. Do tego "baranie" loki na czubku głowy uklepane na żel... Gdyby nie gazela to nie byłoby zadnego przystojniaka;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: Gonera wrocil !!! :-) 21.12.04, 15:03 Boshe...Miałam te same skojarzenia, co do nowej postaci MjM. No...Moze mniej precyzyjne jeśli chodzi o ten turecki jeans, bo to nie moje czasy :P ale reszta się zgadza. Taka zdrowy, wiejski chłoptaś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Gonera wrocil !!! :-) 22.12.04, 16:11 Mam to samo od momentu pojawienia się tego gościa w serialu. Nazywam go już nawet TOLEDO - był niegdyś taki zespół diskopolowy i wokalista tegoż zespołu był - jak mnie pamięć nie myli - łudząco podobny z fryzury i aparycji do zapładniacza Ewy. Styl ubierania się też ma jak spod remizy w sobotni wieczór roku 1992. Kto pamięta czasy polsatowskich programów DISCO POLO LIVE i kapelę TOLEDO ten będzie wiedział o co chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: Gonera wrocil !!! :-) 22.12.04, 16:18 No dobra...Wyjdzie obciachowo, ale kojarze ten zespół ;) Jakby co, to rodzice oglądali :P Mam tylko nadzieje, ze nowy nabytek nie ma zamiaru spiewac w serialu...O zgrozo! Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Gonera wrocil !!! :-) 22.12.04, 16:23 lisa_simpson napisała: > No dobra...Wyjdzie obciachowo, ale kojarze ten zespół ;) Jakby co, to rodzice > oglądali :P Mam tylko nadzieje, ze nowy nabytek nie ma zamiaru spiewac w > serialu...O zgrozo! co tam obciach - ja traktowałem to jako rozrywkę czy też kabaret :) Mozna było boki zrywać patrząc na te klipy i band'y :) 'mówią o mnie kochaś, lalalala, bo ja tak naprawdę inne imię mam, robię to co lubię i nie muszę kryć, tam gdzie nie ma kobiet nie potrafię zyć...' z pamięci cytuję, ale to na bank był song TOLEDO :) 'Sąsiadka' też była niezła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: 193.0.68.* 21.12.04, 15:10 > a co sądzicie o ojcu dziecka Ewy(prywatnie chyba mężu Figurskiej?)?? > Bo mnie jego strój, fryzura itd skojarzyły sie z "wiejskimi przystojaniakami" z konca lat 80, poczatku 90, kiedy to na bazarach królował turecki jeans, a zesta w jeansy i kurteczka, obowiązkowo z tego samego jeansu uszyta była obowiązkowa. > Poza tym ta jego kurtka jakas taka przyduża. > Do tego "baranie" loki na czubku głowy uklepane na żel... No a jak ma wygladać kierowca cieżarówki, który przelatuje panienki na wiejskich dyskotekach? Chyba właśnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hoyka Re: ojciec dziecka Ewy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 22:01 Mnie sie jego ubior a konkretnie spodnia czesc skojarzyla z wielce modnymi niegdys dzinsami firmy(?) Piramid ;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.chello.pl 21.12.04, 20:33 Widzialam Gonere z dosc bliska na zywo, jeszcze przed slubem. Przyznam, ze wtedy byl niezly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 15:20 i wygląda jak Makłowicz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.chello.pl 22.12.04, 21:21 Stanowczo chce powrotu Jacka !!! Plisssss. Niech cos sie dzieje u Marty, bo nuda.... Poniedzialek nic nie robi tylko siedzi teskni i czeka. Zachowuje sie jak kura domowa, ktora czeka z obiadem na meza. Kto tu jest mezczyzną ? Nawet do pracy on juz nie chodzi. Dajcie znowu Jacka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna_geras Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 21:29 on jakis taki za bardzo ogolony... lepiej wygladal jak mial lekki zarost. Poniedzialek tez na poczatku jak byl lysy to tak brutalniej wygladal a teraz taki cienias z niego wyszedl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.chello.pl 22.12.04, 21:32 To fakt, ja tez go wolalam z zarostem. Ale i tak wyglada i zachowuje się bardziej mesko od Poniedzialka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 21:33 Chcemy Jacka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.chello.pl 22.12.04, 22:11 Dla przypomnienia - jak Gonera potrafi wygladac: film.onet.pl/O,2501,1,1,galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś
blekitna_zarowka Re: Gonera wrocil !!! :-) 22.12.04, 21:38 O nie! Stanowczo protestuję! :-) Jacek niech sobie wraca,ale nie do Marty, i nie kosztem Tulipana.No i jakby wrócił, to wtedy Marta znów szybko zaczęłaby płakać po kątach, bo jak była z nim, to prędzej, czy później tak sie to kończyło. Zresztą zauważyliście, że jak się odnalazł, to Marcie wyraźnie humor się popsuł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Gonera wrocil !!! :-) IP: *.chello.pl 22.12.04, 21:47 Ona i tak miala zly humor, bo to Lukasz zamieszkal oddzielnie i z Poniedzialkiem nie chciala nigdzie jechac. W ogole ona ma sklonnosc do zamartwiania sie o wszystko. I nigdy nie jst zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś