Gość: frank IP: 81.15.170.* 22.12.04, 09:37 Czy muszę jeszcze cos pisać? :))))))))))))) ____________________________ www.wiejskituning.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagg Re: Samochód Pavulona 22.12.04, 10:09 A ja ten samochód oglądam codziennie przed blokiem, był powodem naszej radości. A tu proszę, to cudo prosto z telewizji!! Nawet nr rejestracyjny się zgadza, tylko nie ma reflektorów na dachu :) Dagg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ćmikiewicz Re: Samochód Pavulona IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 22.12.04, 12:56 ale Luckowi się podobał... jakby mnie ktoś znajomy w takiej furmance zobaczył to bym musiał popełnić harakiri Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Samochód Pavulona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 13:45 chcialam zauważyc,ze jak Lucek zobaczyl ten samochod to stwierdzil"moja krew",ze niby Chochol taki jak Lucus,a przeciez tak na prawdę to Marysia nie jest corką Lucka,więc i Chochol nie moze miec w sobie ani odrobiny Luckowej krwi no mam rajt czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Samochód Pavulona 22.12.04, 16:05 a co się stało z tym wyczesanym wiatraczkiem, który był przyklejony do przedniej szyby, gdy Ascona Fire stała pod Oazą w oczekiwaniu na Madzię?? Pewnie zaraz po starcie, jak Pavulon spalił gumy, wiatraczek odpadł, bo w kolejnych scenach kiedy odgrywał 'Kaczkę' z "Konwoju", tego wiatraczka już przyklejonego nie było... Odpowiedz Link Zgłoś