Gość: ktos IP: *.net / *.net 22.12.04, 14:58 czy was tez niesamowicie wk$$$$$ ta latajaca rekalama popu na gazecie czy naprawde nie da sie z tym czegos zrobic jak to nie zniknie to daje slowo poszukam jakiegos innego forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pikczer Re: reklama popu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 15:15 Jaka reklama? Mój firewall na spółę z IE po zainstalowaniu najnowszego SP2 do WinXp blokuje niemal wszystkie reklamy. Wszystko w Twoich rękach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: reklama popu IP: *.net / *.net 22.12.04, 17:33 a mozesz jasniej jak sie nazywa ten firewall Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikczer Re: reklama popu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 18:36 Kerio, Zone Alarm, Sygate, Symantec Norton Internet Security. Do tego jest mnóstwo innych programów do takich zabaw, poszukaj w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: reklama popu 23.12.04, 10:18 jak nie pop, to inna firma. nie chodzi o reklamodawcę tylko typ usługi. choć fakt, jak mi lata taka reklamka na ekranie, to od razu mam ochotę wysadzić w powietrze reklamowaną firmę :) Odpowiedz Link Zgłoś