Gość: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 23:46 Fajny film :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Konrad Kwiaty Harrisona *** IP: 80.51.32.* 28.12.04, 00:00 Film bardzo poruszający. Został w nim ukazany wielki dramat ludności cywilnej. Bardzo polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamuii Re: Kwiaty Harrisona *** IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.12.04, 00:37 i nie tylko ... pokazuje też prace i znieczulice reporterów wojennych...ludzie gina a oni fotki pstrykają... Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: Kwiaty Harrisona *** 28.12.04, 13:22 Witam :) Taka rola reportera wojennego. Czy sadzisz, ze gdyby sie mieszali w wojne, to na lepsze by to wyszlo? Narazali swoje zycie, by pokazac innym wszystko, co widzieli. Uwazam,z e Ich zdjecia tez wiele dobrego zrobily... Odpowiedz Link Zgłoś
polusiewka Re: Kwiaty Harrisona *** 28.12.04, 09:18 Tak blisko nas działy się tak straszne rzeczy, potworność. Super Adrien Brody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Re: Kwiaty Harrisona *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 09:28 Chorwacja to bardzo piękny kraj i na wybrzeżu adriatyckim nie widać śladów wojny, ale w głębi kraju można spotkać opuszczone wsie, wypalone domy, widać ślady kul na ścianach... Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: Kwiaty Harrisona *** 28.12.04, 11:16 Poproszę o zdradzenie końcówki filmu, bo nie doczekałam. Czy żona odnalazła harrisona? Czy w ogóle przeżyła? Czy dziennikarz, którego grał Brody ocalał? i w ogóle co było istotnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mane Re: Kwiaty Harrisona *** IP: *.cchbc.com 28.12.04, 12:25 dziennikarz niestety zginal Sara odnalazla meza, wrocili do domu gdzie po dosc dlugim czasie doszedl do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: Kwiaty Harrisona *** 28.12.04, 13:15 Dziękuję. No tak, Brody od początku wyglądał mi na postać tragiczną. Odpowiedz Link Zgłoś