Dodaj do ulubionych

Kto ZA CZESTO w telewizorze... - podsumowanie 2004

29.12.04, 21:44
Kogo w tym roku TV przelansowala?
Kto non-stop sie pojawial, jak tylko wlaczyc telewizor?
Kto sie przejadl?

Moj typ:
Kristofer Krawczyk
(zwl. w swieta.. tu koncert, tam koledy w kosciele itd. strach bylo lodówke
otworzyc, zeby z niej Krawczyk nie wyskoczyl.. ;-) --> do czego dodac by
wypadalo akcje z CD w Wyborczej itede, itede

Poza tym:
Sistars
Obserwuj wątek
    • invicta1 nie będę oryginalna MŁYNARSKA już dawno się 29.12.04, 21:47
      przejadła
      • e_katt fakt, MŁYNARSKA już dawno się przejadla 29.12.04, 21:50
        a najgorsze, ze chyba Ninunia Terentiew nie zrobi w 2005 nic, zeby to zmienic..
        ;-((
    • Gość: tervaniemi Re: Kto ZA CZESTO w telewizorze... - podsumowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 21:51
      Doda Elektroda i Steffen Moller
    • oleena Re: Kto ZA CZESTO w telewizorze... - podsumowanie 29.12.04, 21:52
      Dla mnie za dużo Sztefana było- rzadko oglądam TV ale na jego usta zbyt często
      i tak trafiałam.
      I pani Niny T. nie trawię - ona występuje w TV dłużej niż ja żyję, a ja
      naprawdę młoda już nie jestem- Nino odejdź!
      • e_katt Re: Kto ZA CZESTO w telewizorze... - podsumowanie 29.12.04, 21:57
        > Dla mnie za dużo Sztefana było- rzadko oglądam TV ale na jego usta zbyt
        > często i tak trafiałam.

do czego dokladam taka ogólna refleksje, ze niestety "Europa-NIE-da-sie-juz-
        lubic"
        nie w moim przypadku!
    • Gość: Kaśka Re: Kto ZA CZESTO w telewizorze... - podsumowanie IP: *.chello.pl 29.12.04, 21:52
      Sadowska Maria vel żenująca Marysia.Kto się porwał z motyką na słońce,żeby ją
      próbować,z marnym skutkiem, wylansować??Wspólczuję gustu i gratuluję
      determinacji.
      • Gość: romcia.pl Re: Kto ZA CZESTO w telewizorze... - podsumowanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.04, 21:55
        Ibisz
    • Gość: tervaniemi Re: Kto ZA CZESTO w telewizorze... - podsumowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 21:57
      Aha, jeszcze za dużo jest telezakupów Mango z tymi urzadzeniami do waty
      cukrowej i robomopami... Było pytanie o osoby, więc moim zdaniem za dużo Joanny
      Bartel (z wielkim cycem) i Klaudiusza kręcącego swoimi szerokimi bioderkami.
      • e_katt TV Mango 29.12.04, 21:59
        Wato-maszyne to jeszcze zniose (ciezko, bo ciezko jest.. ale zaciskam zeby, i
        wytrzymam ;-)

ale ten sprej do tablic rejestracyjnych..
        no rece opadaja!!
    • Gość: Gosia Re: Kto ZA CZESTO w telewizorze... - podsumowanie IP: *.chello.pl 29.12.04, 22:00
      Stefan Moeller, Doda i Mandaryna.
      Mysle ze znalazloby sie jeszcze pare osob - np. Leszek Miller :p
    • Gość: peen.doll Re: Kto ZA CZESTO w telewizorze... - podsumowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 22:05
      1. Krzysiu Ibisz
      2. Leszek Miller
      3. Mandaryna
    • Gość: Mateusz Re: Kto ZA CZESTO w telewizorze... - podsumowanie IP: *.icpnet.pl 29.12.04, 22:08
      Zdecydowanie Doda Elektroda (jak slysze to okreslenie to sobie mysle - "wies
      tanczy i spiewa")
      Kristoper Ejbysz
      Mandaryna (tradycyjnie "wies tanczy i spiewa")
      Adam Malysz
      • Gość: Aga_Ata Re: Kto ZA CZESTO w telewizorze... - podsumowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 23:11
        Jak w morde strzelił :
        Doda
        Steffen, Steffen, i jeszcze raz Steffen
        Krawczyk
    • boa-666 Re: Kto ZA CZESTO w telewizorze... - podsumowanie 29.12.04, 23:17
      A ja tak sobie myślę, jakim prawem całe pokolenie jest kształtowane wg gustów
      jednej Ninki T. i jej przydupasów.
      Czy nie można np. co 5 lat podpisywać kontraktów z kim innym?
    • kubissimo Re: Kto ZA CZESTO w telewizorze... - podsumowanie 29.12.04, 23:58
      od olimpiady boje sie wlaczyc telewizor, bo Otylia tylko czyha, zeby cos
      powiedziec tym swoim koszmarnym glosem :/
      • e_katt Re: Kto ZA CZESTO w telewizorze... - podsumowanie 30.12.04, 00:06
        a to też.. ;-(
        Ja nic do Otylii nie mam, niech tam sobie pływa dziewczyna zdrowo.

Tylko niech ja już nie muszę patrzeć na to, jak po Bożym Narodzeniu zachwala
        zestaw Idei, że go na święta kupiła dla znajomych czy kogoś..
        • kubissimo Re: Kto ZA CZESTO w telewizorze... - podsumowanie 30.12.04, 00:09
          poczekaj poczekaj
          mienely swieta, zaraz zacznie go kupowac na walentynki
          • e_katt Re: Kto ZA CZESTO w telewizorze... - podsumowanie 30.12.04, 10:33
            o matko, nieeee..
            Otylia jako kupidynek!

a potem, niechybnie, przebiora ja za kroliczka wielkanocnego
            co bedzie mialo tez taki efekt, ze szefostwo 'Playboya' zaproponuje jej sesje
            potem dziewczyne przekwalifikuja na...

... a pomyslec, ze 'tylko' wygrala olimpiade!

• panatha Re: Kto ZA CZESTO w telewizorze... - podsumowanie 30.12.04, 11:07
              zdecydowanie za czesto Paulina Chylewska i jej maz Marcin Feddek, jeszcze
              Maciej Kurzajewski z tą jego fryzurką oraz nie grzeszący inteligencja Wojewódzki
              • e_katt Re: Kto ZA CZESTO w telewizorze... - podsumowanie 30.12.04, 11:19
                > Maciej Kurzajewski z tą jego fryzurką

z fryzurka jak z fryzurka..
                .. ale ta czapa-usztka!
                zawsze ja przywdziewa, jak skoki narciarskie komentuje (od ladnych paru lat!)
                chociaz: moze ubiera ja, bo to talizman jest?
                moze to dzieki czapce Malysz jeszcze daleko skacze?? ;-))
    • Gość: inspira Szymon Majewski! i kilku mu podobnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 11:20
      zdecydowanie, Majewski ze swoim bladym poczuciem humoru, Kuba Gminno-Powiatowy,
      Doda.
      Bronię natomiast (już czekam na uderzenie w szczękę:) ) Ibisza i Otylii, mogę
      zrozumieć, że albo się "przejedli" albo to co czytam togłosy zazdrości. Mam
      szczęście, że oprócz Polsatu działają mi inne kanały (dla pożeraczy "Ruletki"
      i "Barów").
      Majewski zaczyna wyrastać na jakiegoś baaardzo-śmiesznego gościa, zaczyna go
      być pełno jak niedawno Gminno-Powiatowego, a facet w gruncie rzeczy jest
      cieniutki, bardzo cieniutki...
    • e_katt ale nam TVP zrobiła niespodziankę!! 30.12.04, 17:24
      i w Sylwestra puszcza audycję pod tytulem "Stratosfera"
      a tam plejada największych 'gwiazd' (hehe)
      czyt. tych, co najwięcej było w zeszłym roku i w telewizorze, i na festiwalach,
      i w eremefach, i w galach, i w vivach ....

no po prostu jakby ktoś chciał zobaczyć wszystkich największych w akcji (z
      Mandaryną na czele) to informuję:
      Jutro, 31. grudnia, Sylwester, TVP1, godz. 21:45 [aż sprawdzałam z ciekawości..]

ech, nie ma to jak Sylwester z Jedynką!!
      • Gość: ania Re: ale nam TVP zrobiła niespodziankę!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 30.12.04, 18:04
        dodam jeszcze Małgorzatę (imienia nie jestem pewna) Sochę - co serial to ona,
        aż dziw, że jeszcze do MJM nie trafiła.
    • Gość: VICKY Re: Kto ZA CZESTO w telewizorze... - podsumowanie IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 30.12.04, 19:15
      Za dużo było Mołek(aż ją ludzie znienawidzili)oraz tych aktorów, nieznanych mi
      z nazwiska, którzy równolegle występują w paru serialach, są na okładkach
      kolorowych pism. Polska-to nie "holyłud".
      • Gość: baba Re: Kto ZA CZESTO w telewizorze... - podsumowanie IP: *.acn.waw.pl 30.12.04, 21:29

Brodzikowej i Skrzyneckiej
        Ibisza
        Sztefena (chociaz go lubie- Ibisza juz nie)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka