Gość: dżastina Re: Do kumka i dżastiny IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.05.02, 21:56 hukers napisał(a): > hi-hi? hejka! hukers? nie znam ksywy ale pozdravki przesyłam; PS. skąd nas znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Do kumka i dżastiny 18.05.02, 02:11 Gość portalu: dżastina napisał(a): > hukers napisał(a): > > > hi-hi? > > hejka! hukers? nie znam ksywy ale pozdravki przesyłam; > PS. skąd nas znasz? ---------- witaj dzasti tez nie znam hukers'a i w ogóle co to miało znaczyć te hi-hi ? ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Auala Re: Do kumka i dżastiny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 08:37 moze to nasz ...anonim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żuczek Re: Do kumka i dżastiny IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 08:58 witaj Dżastina no i Kumek Nie chcesz mówić kto i co to nie mów. Popieram. Po co psuć coś co jeszcze istnieje. Im wiesz mniej dłużej żyjesz. Ale czasem zajrzyj do nas, może ten ktoś coś tam coś tam. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumek Re: Do kumka i dżastiny IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 12:15 ...kto mnie wołał ,czego chciał ..? ...mimo wszystko pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś