gianni_vonsacze 05.01.05, 13:34 Albo jakiś wirus MJM... Wątki wyciąga na szczyt listy - podobnie jak kiedyś fan Frytki... jak on się zwał??? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lezka_z_posen Re: Ilona chyba szaleje na forum ;) 05.01.05, 13:42 chyba chce wykończyć psychicznie przeciiwników wątków o MjM;) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Ilona chyba szaleje na forum ;) 05.01.05, 13:44 lezka_z_posen napisała: > chyba chce wykończyć psychicznie przeciiwników wątków o MjM;) podziwiam takich ludzi ;)) jak ten od Frytki się nazywał??? Bo Pluszak to nawoływał ciągle że zaprasza na forum RS... a o Fryci peany pisał chyba ktoś inny... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Ilona chyba szaleje na forum ;) 05.01.05, 13:46 Twoje wątki,jeszcze za czasów sonny'ego wyciągał,Negatyw:)nicka frytkowego adoratora też nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Ilona chyba szaleje na forum ;) 05.01.05, 13:48 o Frytce ostatnio donosiła Gazeta Brukowa jakaś - podobno podejrzewa się ją o romas z jakimś profem z tej szkoły filmowej, w której pobiera lekcje aktorstwa teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska Re: Ilona chyba szaleje na forum ;) IP: *.softpro2.pl 05.01.05, 14:00 ja czytalam o andrzejkach z pewnym biznesmenem, wosk polewany przez owego byl w ksztalcie plemnika Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Ilona chyba szaleje na forum ;) 05.01.05, 14:02 Gość portalu: Miska napisał(a): > ja czytalam o andrzejkach z pewnym biznesmenem, wosk polewany przez owego byl w > > ksztalcie plemnika to był na bank plemnik Krisa R.:) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Ilona chyba szaleje na forum ;) 05.01.05, 14:02 Gość portalu: Miska napisał(a): > ja czytalam o andrzejkach z pewnym biznesmenem, wosk polewany przez owego byl w > > ksztalcie plemnika :))) dobrze, że nie w kształcie klamki Fryci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Gianni! 05.01.05, 14:07 invicta1 napisała: > uaktualnij zapiski aj beg ju! nie mam narazie czasu - całe dnie spędzam na szrotach. Moja kobita powiedziała, że mnie porzuci jeżeli nie sprawię sobie takiej bryki jak Pavulon. Tak więc od rana biegam po szrotach i komisach w poszukiwaniu Ascony. Płomienie namierzyłem już na Allegro.. Ale niedługo coś tam sie skrobnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Gianni! 05.01.05, 14:39 gianni_vonsacze napisał: > invicta1 napisała: > > > uaktualnij zapiski aj beg ju! > > nie mam narazie czasu - całe dnie spędzam na szrotach. Moja kobita powiedziała, > > że mnie porzuci jeżeli nie sprawię sobie takiej bryki jak Pavulon. Tak więc od > rana biegam po szrotach i komisach w poszukiwaniu Ascony. Płomienie namierzyłem > > już na Allegro.. > Ale niedługo coś tam sie skrobnie :) > > > KREJZI:))))))))))))))))))))))))))))))))))) rzuć tę babę ajlowju!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Ł. Re: Ilona chyba szaleje na forum ;) IP: *.private.gda.pl 05.01.05, 13:52 no i se szaleje i co mi zrobicie? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Ilona chyba szaleje na forum ;) 05.01.05, 13:52 no w końcu sesja się zbliża;) Odpowiedz Link Zgłoś