Dodaj do ulubionych

Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.adsl.proxad.net 05.01.05, 16:54
Forum seriale zaspokoi potrzeby milosnikow MjM, Klanu, itp. Tu trudno jest
znalezc i kontynuowac jakikolwiek inny temat, wszystko znika w zalewie
serialowych emocji.

Kto za?
Obserwuj wątek
    • Gość: RR Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 05.01.05, 17:19
      JA!!!!!
    • invicta1 Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.05, 17:30
      NAJN tu jest simpaticznie:)
    • Gość: ;-) BLAGAMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 20:16
      taaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkk
    • Gość: KlanFan DUPA IP: *.chello.pl 05.01.05, 20:41
      to o czym będzie się pisać TUTAJ 99,99% watków dotyczy seriali i aktorów z
      seriali KURDE
      • Gość: pik ... IP: *.adsl.proxad.net 06.01.05, 00:40
        Inne tematy umieraja wlasnie dlatego, ze te watki zdominowaly calosc. Nie
        sposob o czyms innym pisac.
        Podobnie bylo kiedy swoje opinie wymieniali milosnicy Baru, itp. Teraz maja
        swoje podforum, a tu przez jakis czas bylo mozna pogadac o telewizji a nie o
        tym czy Frytka ma krzywy nos.
        • scoutek Re: ... 06.01.05, 11:59
          dobra, to pogadajmy o telewizji... jaki macie odbiornik? ile cali?....

nie tak?
          to moze inaczej: co myslicie o Dworaku i wprowadzonych (lub nie) przez niego
          zmianach w tvp?

hm... tez nie? ...

no to moze.....jaki serial lubicie najbardziej?.... i kto to jest OWAD?

i tak to niestety ZAWSZE wyglada
    • Gość: Miska Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 21:40
      o jesuuu, znowu zaczynacie!!
    • invicta1 oświadczamy, że Was wykończymy!!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.05, 21:48
      OGLĄDACZE WSZYSTKICH SERIALI ŁĄCZMY SIĘ!
      HIHI
      • Gość: Miska Re: oświadczamy, że Was wykończymy!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 21:49
        lacze sie :)
    • Gość: Rupert Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 05.01.05, 23:09
      Gość portalu: pik napisał(a):

> Forum seriale zaspokoi potrzeby milosnikow MjM, Klanu, itp. Tu trudno jest
      > znalezc i kontynuowac jakikolwiek inny temat, wszystko znika w zalewie
      > serialowych emocji.
      >
      > Kto za?

Ja jestem przeciw.
    • Gość: ćmikiewicz Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.05, 12:51
      To jezd forum "telewizja", a seriale są w telewizji, czy nie ? Niby dlaczego
      można nawijać o politycznych dziennikarzach, a o psycholach z MJM nie wolno ?
      Wyluzuj facet, jak zarzucisz ciekawy wątek na nieserialowy temat, to na pewno
      nie utonie. Albo załóż sobie forum prywatne z limitopwanym dostępem i juz.
    • Gość: do niego piszcie jabbur@gazeta.pl IP: *.dag.pl / *.crowley.pl 06.01.05, 18:16
    • kubissimo Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.05, 21:58
      tez bym sie cieszyl, ale marne szanse
      bo nawet jezeli zrobia podforum o serialach, to i tak wszyscy beda pisali tu, a
      przeciez gazeta.pl nie zatrudni osobnego admina, ktora by przenosil wszystkie
      serialowe watki do osobnego forum
      cos czuje, ze bardziej prawdopodobne jest utworzenie podforum RESZTA TELEWIZJI
      w forum SERIALE :(
      • Gość: wo Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.netten.pl 06.01.05, 22:15
        śmieszne jest to, że przeszkadzają wam seriale, nie możecie czytać innych
        wątków,krzyczycie że nie rozmawia się tu o niczym innym itd. a sami w żaden
        sposób nie przyczyniacie się do tego żeby dyskutować o innych rzeczach niż m
        jak m.Jakoś nie widze waszych wątków czy chociażby dyskusji na wątkach
        istniejących (innych niż serialowe).
        • kubissimo Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.05, 22:22
          no wlasnie
          nie widac ich, bo na jeden watek o czym kolwiek innym przypada 15 watkow o
          mjm :/
          • Gość: wo Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.netten.pl 06.01.05, 22:27
            ale to wskazuje jak gorące i ciekawe dyskusje prowadzą skoro nie moga podbić
            swoich wątków na górę.Prawda jest taka kubissimo, że oprócz Ciebie i może 3
            innych osób nikt inny z przeciwników wątków serialowych wogóle się tu nie
            udziela.Life is brutal - jeśli piszesz twoje jest u góry

pzdr
            • kubissimo Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.05, 22:35
              ta ta ta
              prawdopodobnie dlatego, ze forum ku czci i chwale mjm odpycha ludzi, ktorzy nie
              zyja tym serialem
              ja w kazdym razie przychodze tu coraz rzadziej

zabawne, ze na forum KINO coraz czesciej pojawiaja sie watki telewizyjne
              ludzie wiedza, ze tu juz nie ma z kim rozmawiac
              • Gość: wo Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.netten.pl 06.01.05, 22:41
                ej bez żartów jak było na forum "Barowo", "Mończykowo" itd. też nikt z
                krzykaczy się nie udzielał więc marny to argument.Ej przecież nikt nie każe
                czytać tych wątków.Wydaje mi się, że czytanie innych wątków nie jest
                uzależnione od przecytania minimum jednego m jak m.Więc nie wiem w czym te
                oburzenie.Omijasz i tyle.Najlepszym przykładem Forum Kraj.Pełno bzdur a nikt
                nie wyskakuje z osobnym forum dla jendych czy drugich.
                • kubissimo Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.05, 22:57
                  ale ja w tym momencie nie mam co omijac, bo po kazdym odcinku powstaje 40
                  osobnych watkow z czego polowa to A KTO TO JEST PAPUGA, DLACZEGO PAPUGA i KTO
                  WYMYSLIL, ZE PAPUGA TO PAPUGA a wszystkie inne tematy leca w dol
                  chociaz i tak zabanowalem sobie watki zakladane przez najwydajniejszych mjm-
                  owych aktywistow, to i tak jest tego duzo za duzo

z barem i monczykiem to moze jeszcze tak nie bolalo, bo wiadomo bylo, ze te
                  programy bede trwaly okreslony kawalek czasu, a w przypadku popularnego serialu
                  to moze sie rozkladac na lata
                  wiec naprawde nie rozumiem w czym problem z zalozeniem osobnego forum dla fanow
                  seriali? jest duzo osob, ktore chca o tym rozmawiac, wiec swietnie - niech maja
                  kacik, gdzie nikt nie przeszkadza im, a oni nie przeszkadzaja innym

no ale to chyba takie typowo polskie - wiem, ze kogos wku..am, wiec tym
                  chetniej zostane :/
                  • Gość: wo Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.netten.pl 06.01.05, 23:16
                    czy jak już nie będzie wątków o m jak m a pojawi sie w lutym tyle samo
                    kretyńskich o Idolu będziesz tego samego zdania??
                    A z m jak m będzie jak z Klanem - zdechnie z czasem.Pojawi się coś innego.
                    • kubissimo Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.05, 23:23
                      troche nietrafiony ten wpis, bo akurat to ja wymyslilem, zeby nie zawalac forum
                      nadmiarem watkow o idolu a wspolrozmowcy byli na tyle fajni, ze sie zgodzili i
                      mielismy zdrowy uklad - wszystko szlo do jednego worka i nie dominowalismy
                      calego forum
                      • Gość: wo Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.netten.pl 06.01.05, 23:36
                        chwała za to hehe ale pewnie i tak pojawią się wątki po poszczególnych
                        odcinkach, które podobnie jak te o m jak m po dwóch, trzech wpisach zdychają i
                        spadają.Niech pieniacze (nie zaliczam Cię do nich) wrzucą na luz i będzie się
                        lepiej żyło wszystkim.

pzdr
                        • kubissimo Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.05, 23:39
                          no wlasnie sek w tym, ze wlasciwie malo bylo takich sytuacji. prawie wszyscy
                          wpisywali sie do naszych watkow. widac target idola kulturalniejszy ;)

a czy Ty umiesz podac jakies konkretne argumenty (poza tym, ZE NIE i ZE
                          WYKONCZYMY WROGOW MJM) przeciwko utworzeniu podforum seriale?
                          • Gość: wo Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.netten.pl 06.01.05, 23:54
                            Ej dla mnie forum jest czytelne, nie ma burdelu, wątki o m jak m nie sprawiąją
                            mi problemu w czytaniu innych.Wobec tego nie widze potrzeby tworzenia
                            oddzielnego forum.Dlaczego mam skakać po innych forach żeby przeczytać
                            chociażby Zapiski?? To, że ktoś nie może poszperać w wątkach to dla mnie żadne
                            argument za tworzeniem nowego forum.

i nigdzie nie pisałem o jakimś wykńczaniu.generalnie nie klasyfikuje ludzi
                            na "wrogów" i "swoich".A pieniacze są wszędzie.Po co wprowadzasz terminy
                            jakiejś chorej walki.
                            • kubissimo Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.05, 23:57
                              nie mowie, ze Ty chcesz wykanczac, ale spojrz na tytuly postow w tym watku
    • Gość: GRAŻA Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 06.01.05, 22:25
      A ty "kubissimo"(co za durnowaty nick)fajniejszy i sympatyczniejszy byłeś za
      czasów kubu.Chyba ci już nie staje i stąd ta frustracja i tony wylewanego
      jadu.Wyluzuj.
      • kubissimo Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.05, 22:46
        grażo (o jakze finezyjnym nicku)
        rozczaruje cie, ale staje bez problemu wtedy kiedy trzeba, czasem nawet kiedy
        nie trzeba
        niestety opada natychmiast jak czytam takie posty
        zreszta nie ma sie co dziwic, opadlby nawet boskiemu siffredi

jak tak dzialasz na wszystkich facetow to wlasciwie mi cie szkoda
        • Gość: GRAŻA Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 06.01.05, 22:51
          W to,że staje kiedy nie trzeba,jestem skłonna uwierzyć.Pewnie u dentysty albo u
          spowiedzi.Tak czy inaczej zdziadziałeś.Trudno,pewnie kryzys wieku średniego lub
          starcza demencja.Nie wnikam.
          • kubissimo Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.05, 22:58
            wnikaj, nie wnikaj
            couldn't care less
    • Gość: qwerty Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.it-net.pl 06.01.05, 22:32
      i ja sie wpisuje
      • mameluch Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.01.05, 01:05
        ja podobnie jak qwerty, choc nie wierze zebysmy cokolwiek zdzialali:/ hmmm...
        jest moze ktos jeszcze kto nie obejrzal ani jednego odcinka MjM?:) poczucie
        niewiedzy kim jest Papug czy Owad powinno byc piekne, ale w sytuacji gdy widzi
        sie te ksywy kilka razy dziennie w tytulach watkow naprawde odechciewa sie
        zagladania na to forum:(
        • Gość: Kapiszon Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.233.* 07.01.05, 06:34
          Ja nie oglądałem i nie zamierzam. No, chyba, żeby mi zapłacili i to słono.
          Edukację serialową z lat 90 zakończyłem na "Dynasti". Bzdury okropne - szkoda
          czasu.
          Seriale i ich oglądacze do oślej ławki!
    • Gość: santa esmeralda NI NI NI n/txt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 11:50
    • druidka Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.01.05, 12:31
      kiedy przeglada sie ten i pozostale watki, nie ma watpliwosci, ze to juz jest
      forum "seriale"; szkoda, kiedys bylo tu calkiem ciekawie

aha, ktos pytal: nigdy nie ogladalam mjm, i nie mam pojecia who is who. prosze,
      jaki ze mnie unikat...
    • Gość: KIRA Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 07.01.05, 13:04
      a mnie to smieszy to ciagłe błaganie: rzeczywiście jak ktos zauważył powyżej,
      nie ma innych dyskusji dlatego watki o MjM górują, poza ty jezeli ktoś nie chce
      to nie czyta, po trzecie seriale nadawane sa w tv, stąd rozmowa na temat mjm
      odbywa sie właśnie tu.
      Moi Mili, zamiast produkować watki pt fodforum seriale, dosc o MjM, zajmijcie
      sie jakąś ciekawą dyskusją na Wasze ulubione tematy a przecież pisząc jak Wam
      niedobrze jest od czytania o MjM sami przyczyniacie się do powstawania watkow o
      MjM, troche luzu i tolerancji, kazdy tu pisze o czym dotyczącym tv.........
    • Gość: YANE Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 15:06
      Mam kilka spraw i pytan:
      1. dlaczego zarzuca sie osobom proponujacy zalozenie podforum brak luzu i tolerancji?
      2. dlaczego tworcy i kontynuatorzy watkow dotyczcych mjm twierdza, ze tu jest fajnie a na podforum juz tak nie bedzie?
      3. jesli juz nie chcecie, wyluzowani i tolerancyjni wielbiciele mjm, utworzenia takiego podforum to czemu z laski swej nie potraficie swych uwag zawrzec w jednym watku??? jest tak wiele seriali, programow i jakos ludzie potrafia wpisywac swoje posty w jednym, dwu watkach a nie cudownie je rozmarzac;
      4. jestem bardzo wyluzowana i tolerancyjna dlatego generalnie mnie to srednio obchodzi co tam piszecie o tym zwierzyncu (owady, papugi, etc.), ale prawda wyglada tak, ze to nie mierne zainteresowanie innymi watkami, ale paczkowanie watkow mjm powoduje, ze praktycznie dyskusja tutaj staje sie monotemtyczna i coraz mniej dla wielu osob interesujaca. Wszelkie inne watki znikaja jak kamfora, a niewielu chce sie ich szukac jesli nie ma ich na 'pierwszej stronie';
      5. moze wiec nie bedzie od czapki prosba o zalozenie podforum telewizja - wszystko poza mjm ;]

Pozdrawiam wszystkich - tych za i tych przeciw :D
      • Gość: wywalić seriale Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 23:58
        Ja też BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!! To przez forum nie znoszę m jak miernota!!!!!!!!!!!
      • lilith76 Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.01.05, 12:33
        YANE podpisuję się pod twoimi pięcioma punktami obiera rękami!
        i może sama na takie forum zajrzę jeśli będzie tam coś więcej niż tylko o MjM.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka