Gość: pik IP: *.adsl.proxad.net 05.01.05, 16:54 Forum seriale zaspokoi potrzeby milosnikow MjM, Klanu, itp. Tu trudno jest znalezc i kontynuowac jakikolwiek inny temat, wszystko znika w zalewie serialowych emocji. Kto za? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RR Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 05.01.05, 17:19 JA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.05, 17:30 NAJN tu jest simpaticznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) BLAGAMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 20:16 taaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KlanFan DUPA IP: *.chello.pl 05.01.05, 20:41 to o czym będzie się pisać TUTAJ 99,99% watków dotyczy seriali i aktorów z seriali KURDE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik ... IP: *.adsl.proxad.net 06.01.05, 00:40 Inne tematy umieraja wlasnie dlatego, ze te watki zdominowaly calosc. Nie sposob o czyms innym pisac. Podobnie bylo kiedy swoje opinie wymieniali milosnicy Baru, itp. Teraz maja swoje podforum, a tu przez jakis czas bylo mozna pogadac o telewizji a nie o tym czy Frytka ma krzywy nos. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: ... 06.01.05, 11:59 dobra, to pogadajmy o telewizji... jaki macie odbiornik? ile cali?.... nie tak? to moze inaczej: co myslicie o Dworaku i wprowadzonych (lub nie) przez niego zmianach w tvp? hm... tez nie? ... no to moze.....jaki serial lubicie najbardziej?.... i kto to jest OWAD? i tak to niestety ZAWSZE wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 21:40 o jesuuu, znowu zaczynacie!! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 oświadczamy, że Was wykończymy!!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.05, 21:48 OGLĄDACZE WSZYSTKICH SERIALI ŁĄCZMY SIĘ! HIHI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska Re: oświadczamy, że Was wykończymy!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 21:49 lacze sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rupert Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 05.01.05, 23:09 Gość portalu: pik napisał(a): > Forum seriale zaspokoi potrzeby milosnikow MjM, Klanu, itp. Tu trudno jest > znalezc i kontynuowac jakikolwiek inny temat, wszystko znika w zalewie > serialowych emocji. > > Kto za? Ja jestem przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ćmikiewicz Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.05, 12:51 To jezd forum "telewizja", a seriale są w telewizji, czy nie ? Niby dlaczego można nawijać o politycznych dziennikarzach, a o psycholach z MJM nie wolno ? Wyluzuj facet, jak zarzucisz ciekawy wątek na nieserialowy temat, to na pewno nie utonie. Albo załóż sobie forum prywatne z limitopwanym dostępem i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do niego piszcie jabbur@gazeta.pl IP: *.dag.pl / *.crowley.pl 06.01.05, 18:16 Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.05, 21:58 tez bym sie cieszyl, ale marne szanse bo nawet jezeli zrobia podforum o serialach, to i tak wszyscy beda pisali tu, a przeciez gazeta.pl nie zatrudni osobnego admina, ktora by przenosil wszystkie serialowe watki do osobnego forum cos czuje, ze bardziej prawdopodobne jest utworzenie podforum RESZTA TELEWIZJI w forum SERIALE :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wo Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.netten.pl 06.01.05, 22:15 śmieszne jest to, że przeszkadzają wam seriale, nie możecie czytać innych wątków,krzyczycie że nie rozmawia się tu o niczym innym itd. a sami w żaden sposób nie przyczyniacie się do tego żeby dyskutować o innych rzeczach niż m jak m.Jakoś nie widze waszych wątków czy chociażby dyskusji na wątkach istniejących (innych niż serialowe). Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.05, 22:22 no wlasnie nie widac ich, bo na jeden watek o czym kolwiek innym przypada 15 watkow o mjm :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wo Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.netten.pl 06.01.05, 22:27 ale to wskazuje jak gorące i ciekawe dyskusje prowadzą skoro nie moga podbić swoich wątków na górę.Prawda jest taka kubissimo, że oprócz Ciebie i może 3 innych osób nikt inny z przeciwników wątków serialowych wogóle się tu nie udziela.Life is brutal - jeśli piszesz twoje jest u góry pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.05, 22:35 ta ta ta prawdopodobnie dlatego, ze forum ku czci i chwale mjm odpycha ludzi, ktorzy nie zyja tym serialem ja w kazdym razie przychodze tu coraz rzadziej zabawne, ze na forum KINO coraz czesciej pojawiaja sie watki telewizyjne ludzie wiedza, ze tu juz nie ma z kim rozmawiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wo Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.netten.pl 06.01.05, 22:41 ej bez żartów jak było na forum "Barowo", "Mończykowo" itd. też nikt z krzykaczy się nie udzielał więc marny to argument.Ej przecież nikt nie każe czytać tych wątków.Wydaje mi się, że czytanie innych wątków nie jest uzależnione od przecytania minimum jednego m jak m.Więc nie wiem w czym te oburzenie.Omijasz i tyle.Najlepszym przykładem Forum Kraj.Pełno bzdur a nikt nie wyskakuje z osobnym forum dla jendych czy drugich. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.05, 22:57 ale ja w tym momencie nie mam co omijac, bo po kazdym odcinku powstaje 40 osobnych watkow z czego polowa to A KTO TO JEST PAPUGA, DLACZEGO PAPUGA i KTO WYMYSLIL, ZE PAPUGA TO PAPUGA a wszystkie inne tematy leca w dol chociaz i tak zabanowalem sobie watki zakladane przez najwydajniejszych mjm- owych aktywistow, to i tak jest tego duzo za duzo z barem i monczykiem to moze jeszcze tak nie bolalo, bo wiadomo bylo, ze te programy bede trwaly okreslony kawalek czasu, a w przypadku popularnego serialu to moze sie rozkladac na lata wiec naprawde nie rozumiem w czym problem z zalozeniem osobnego forum dla fanow seriali? jest duzo osob, ktore chca o tym rozmawiac, wiec swietnie - niech maja kacik, gdzie nikt nie przeszkadza im, a oni nie przeszkadzaja innym no ale to chyba takie typowo polskie - wiem, ze kogos wku..am, wiec tym chetniej zostane :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wo Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.netten.pl 06.01.05, 23:16 czy jak już nie będzie wątków o m jak m a pojawi sie w lutym tyle samo kretyńskich o Idolu będziesz tego samego zdania?? A z m jak m będzie jak z Klanem - zdechnie z czasem.Pojawi się coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.05, 23:23 troche nietrafiony ten wpis, bo akurat to ja wymyslilem, zeby nie zawalac forum nadmiarem watkow o idolu a wspolrozmowcy byli na tyle fajni, ze sie zgodzili i mielismy zdrowy uklad - wszystko szlo do jednego worka i nie dominowalismy calego forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wo Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.netten.pl 06.01.05, 23:36 chwała za to hehe ale pewnie i tak pojawią się wątki po poszczególnych odcinkach, które podobnie jak te o m jak m po dwóch, trzech wpisach zdychają i spadają.Niech pieniacze (nie zaliczam Cię do nich) wrzucą na luz i będzie się lepiej żyło wszystkim. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.05, 23:39 no wlasnie sek w tym, ze wlasciwie malo bylo takich sytuacji. prawie wszyscy wpisywali sie do naszych watkow. widac target idola kulturalniejszy ;) a czy Ty umiesz podac jakies konkretne argumenty (poza tym, ZE NIE i ZE WYKONCZYMY WROGOW MJM) przeciwko utworzeniu podforum seriale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wo Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.netten.pl 06.01.05, 23:54 Ej dla mnie forum jest czytelne, nie ma burdelu, wątki o m jak m nie sprawiąją mi problemu w czytaniu innych.Wobec tego nie widze potrzeby tworzenia oddzielnego forum.Dlaczego mam skakać po innych forach żeby przeczytać chociażby Zapiski?? To, że ktoś nie może poszperać w wątkach to dla mnie żadne argument za tworzeniem nowego forum. i nigdzie nie pisałem o jakimś wykńczaniu.generalnie nie klasyfikuje ludzi na "wrogów" i "swoich".A pieniacze są wszędzie.Po co wprowadzasz terminy jakiejś chorej walki. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.05, 23:57 nie mowie, ze Ty chcesz wykanczac, ale spojrz na tytuly postow w tym watku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRAŻA Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 06.01.05, 22:25 A ty "kubissimo"(co za durnowaty nick)fajniejszy i sympatyczniejszy byłeś za czasów kubu.Chyba ci już nie staje i stąd ta frustracja i tony wylewanego jadu.Wyluzuj. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.05, 22:46 grażo (o jakze finezyjnym nicku) rozczaruje cie, ale staje bez problemu wtedy kiedy trzeba, czasem nawet kiedy nie trzeba niestety opada natychmiast jak czytam takie posty zreszta nie ma sie co dziwic, opadlby nawet boskiemu siffredi jak tak dzialasz na wszystkich facetow to wlasciwie mi cie szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRAŻA Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 06.01.05, 22:51 W to,że staje kiedy nie trzeba,jestem skłonna uwierzyć.Pewnie u dentysty albo u spowiedzi.Tak czy inaczej zdziadziałeś.Trudno,pewnie kryzys wieku średniego lub starcza demencja.Nie wnikam. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.05, 22:58 wnikaj, nie wnikaj couldn't care less Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.it-net.pl 06.01.05, 22:32 i ja sie wpisuje Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.01.05, 01:05 ja podobnie jak qwerty, choc nie wierze zebysmy cokolwiek zdzialali:/ hmmm... jest moze ktos jeszcze kto nie obejrzal ani jednego odcinka MjM?:) poczucie niewiedzy kim jest Papug czy Owad powinno byc piekne, ale w sytuacji gdy widzi sie te ksywy kilka razy dziennie w tytulach watkow naprawde odechciewa sie zagladania na to forum:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapiszon Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.233.* 07.01.05, 06:34 Ja nie oglądałem i nie zamierzam. No, chyba, żeby mi zapłacili i to słono. Edukację serialową z lat 90 zakończyłem na "Dynasti". Bzdury okropne - szkoda czasu. Seriale i ich oglądacze do oślej ławki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santa esmeralda NI NI NI n/txt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 11:50 Odpowiedz Link Zgłoś
druidka Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.01.05, 12:31 kiedy przeglada sie ten i pozostale watki, nie ma watpliwosci, ze to juz jest forum "seriale"; szkoda, kiedys bylo tu calkiem ciekawie aha, ktos pytal: nigdy nie ogladalam mjm, i nie mam pojecia who is who. prosze, jaki ze mnie unikat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 07.01.05, 13:04 a mnie to smieszy to ciagłe błaganie: rzeczywiście jak ktos zauważył powyżej, nie ma innych dyskusji dlatego watki o MjM górują, poza ty jezeli ktoś nie chce to nie czyta, po trzecie seriale nadawane sa w tv, stąd rozmowa na temat mjm odbywa sie właśnie tu. Moi Mili, zamiast produkować watki pt fodforum seriale, dosc o MjM, zajmijcie sie jakąś ciekawą dyskusją na Wasze ulubione tematy a przecież pisząc jak Wam niedobrze jest od czytania o MjM sami przyczyniacie się do powstawania watkow o MjM, troche luzu i tolerancji, kazdy tu pisze o czym dotyczącym tv......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 15:06 Mam kilka spraw i pytan: 1. dlaczego zarzuca sie osobom proponujacy zalozenie podforum brak luzu i tolerancji? 2. dlaczego tworcy i kontynuatorzy watkow dotyczcych mjm twierdza, ze tu jest fajnie a na podforum juz tak nie bedzie? 3. jesli juz nie chcecie, wyluzowani i tolerancyjni wielbiciele mjm, utworzenia takiego podforum to czemu z laski swej nie potraficie swych uwag zawrzec w jednym watku??? jest tak wiele seriali, programow i jakos ludzie potrafia wpisywac swoje posty w jednym, dwu watkach a nie cudownie je rozmarzac; 4. jestem bardzo wyluzowana i tolerancyjna dlatego generalnie mnie to srednio obchodzi co tam piszecie o tym zwierzyncu (owady, papugi, etc.), ale prawda wyglada tak, ze to nie mierne zainteresowanie innymi watkami, ale paczkowanie watkow mjm powoduje, ze praktycznie dyskusja tutaj staje sie monotemtyczna i coraz mniej dla wielu osob interesujaca. Wszelkie inne watki znikaja jak kamfora, a niewielu chce sie ich szukac jesli nie ma ich na 'pierwszej stronie'; 5. moze wiec nie bedzie od czapki prosba o zalozenie podforum telewizja - wszystko poza mjm ;] Pozdrawiam wszystkich - tych za i tych przeciw :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wywalić seriale Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 23:58 Ja też BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!! To przez forum nie znoszę m jak miernota!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Blagamy o podforum "seriale"!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.01.05, 12:33 YANE podpisuję się pod twoimi pięcioma punktami obiera rękami! i może sama na takie forum zajrzę jeśli będzie tam coś więcej niż tylko o MjM. Odpowiedz Link Zgłoś