tiresias Re: BB to program dla warzyw 21.05.02, 12:57 b.k. to bez kości, tomku? brukselka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: BB to program dla warzyw IP: 213.77.14.* 21.05.02, 13:07 Program o warzywach dla warzyw (np. o burakach dla buraków itd.) Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: BB to program dla warzyw 21.05.02, 13:10 Gość portalu: Tom napisał(a): > Program o warzywach dla warzyw (np. o burakach dla buraków itd.) itd.? dla selerow o selerach, dla brokulow o brokulach...? nadal jestes zbyt lakoniczny, tomku Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias a to feler, westchnął seler 21.05.02, 13:15 może Pan się o mnie oprze, pan tak więdnie, panie koprze eee... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: a to feler, westchnął seler 21.05.02, 13:18 tiresias napisał(a): > może Pan się o mnie oprze, pan tak więdnie, panie koprze > eee... buraczek buraczek miał czerwony fraczek z cebulką tańcował nóóóóżek nie żałował....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
n0name coz sie dziwiv, moj szczypiorku... 21.05.02, 13:20 ...leze tutaj juz od wtorku Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: coz sie dziwiv, moj szczypiorku... 21.05.02, 13:24 n0name napisał(a): > ...leze tutaj juz od wtorku jak Pan może Panie pomidorze....!! Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Odezwała się kapusta 21.05.02, 13:25 Co!!!!?? Kapusta - głowa pusta!#@:) ee.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szparag Re: jako przedstawiciel warzyw podłużnych IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 13:27 i nieco obłych,oświadczam że uwielbiamy BB za mną murem stoją ogórki,bakłażany,przyłączyły się również strąki grochu,a więc Tom wypadzik ! Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: BB to program dla warzyw 21.05.02, 15:35 n0name napisał(a): > Gość portalu: Tom napisał(a): > > > Program o warzywach dla warzyw (np. o burakach dla buraków itd.) > > itd.? > dla selerow o selerach, dla brokulow o brokulach...? > > nadal jestes zbyt lakoniczny, tomku Chyba za dużo wymagasz drogi Nonamie, każdy tyle mówi, ile ma do powiedzenia i na ile mu konceptu starczy... Pozdrawiam, vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: BB to program dla warzyw IP: 213.77.14.* 21.05.02, 13:25 O głabach kapuścianych dla głąbów kapuścianych - ale czy to już nie jarzyny?? Emocje w programie jak przy gotowaniu (rozgotowywaniu) zupy jarzynowej :)) - bez przypraw i na nieświeżym mięsie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szparag Re: BB to program dla warzyw IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 13:29 Od dziś uważaj z potrawami jarskimi,jesteśmy prawie wszędzie zemsta będzie okrutna,twój żołądek tego nie wytrzyma . Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: BB to program dla warzyw 21.05.02, 13:36 Gość portalu: szparag napisał(a): > Od dziś uważaj z potrawami jarskimi,jesteśmy prawie wszędzie zemsta będzie > okrutna,twój żołądek tego nie wytrzyma . tak tak i uważaj na karotkę....potrafi trysnąć jadem w oko........;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: BB to program dla warzyw IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 13:39 iwusia napisał(a): > Gość portalu: szparag napisał(a): > > > Od dziś uważaj z potrawami jarskimi,jesteśmy prawie wszędzie zemsta będzie > > > okrutna,twój żołądek tego nie wytrzyma . > > tak tak i uważaj na karotkę....potrafi trysnąć jadem w oko........;D > o a taka np. cebula - uważaj bywa zgryźliwa niczym pokrzywa.......:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Tomek na tropach głąbów:) 21.05.02, 13:39 Tomku, zlituj się - jarzynowa na mięsie to świństwo. miesa nie jemy, już dziękujemy. (polecam wątek 'pomidorowa z ryżem czy z makaronem') eee... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Tomek na tropach głąbów:) 21.05.02, 13:44 tiresias..tak sobie mysle ze jednak to nie tylko watek dla warzyw..dla wiesniakow tez..w koncu kto nami warzywkami sie opiekuje???wiesniacy i rolnicy!!!! pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Tomek na tropach głąbów:) 21.05.02, 13:52 mallina napisał(a): > tiresias..tak sobie mysle ze jednak to nie tylko watek dla warzyw..dla > wiesniakow tez..w koncu kto nami warzywkami sie opiekuje???wiesniacy i > rolnicy!!!! > pozdrawiam:-) no tak wieśniak założył, wychodował........ Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Tomek na tropach głąbów:) 21.05.02, 13:54 wiosna idzie wiec sie szybko i ladniie zieleni..a zbiory beda okazale dorodne i wartosciowe! zadnych robakow! Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Indiana Tomek i ostatnia krucjata... 21.05.02, 13:59 pozdrawiam, tomku :D Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Tomcio paluszek ... 21.05.02, 14:05 słonyyyyy nie przesolić warzyw :0, np. eee... Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Tomcio pudliszek 21.05.02, 15:38 tiresias napisał(a): > słonyyyyy > nie przesolić warzyw :0, np. > eee... Coby wszystkie warzywka zapuszkować za nieprawomyślność... vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
n0name a moze bajka... 21.05.02, 15:43 "O tym jak Tomcio zupke gotowal, jak ja przesolil i jak go potem mama skrzyczala" :D Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: a moze bajka... 21.05.02, 16:20 Tomku, tata pije bo nie lubisz warzyw! eee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szparag Re: a moze bajka... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 16:23 Tomcio zupkę ugotował i owszem niestety w zupce była moja kuzynka fasolka i Tomcio spędza w kibelku trzecią upojną godzinkę,a na tym nie koniec,bo byli tam również inni,których obraził i niemoc potrwa trochę dłużej.Zieloni bracia i siostry odwdzięczyli się Tomciowi.A na straganie w dzień targowy dalej toczą się rozmowy.........:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: BB to program dla warzyw IP: 213.77.14.* 22.05.02, 12:48 Ale wy naprawdę to g... (BB) przeżywacie, czy tak na jaja? Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Tomek kontratakuje... 22.05.02, 12:52 Gość portalu: Tom napisał(a): > Ale wy naprawdę to g... (BB) przeżywacie, czy tak na jaja? ja ja, volkswagen, das ist gut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Współczujący Tom kontratakuje... IP: 213.77.14.* 22.05.02, 12:56 ....nawet więcej niż gut?? Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Tomek na Sołtysika 22.05.02, 13:03 w nadchodzących wyborach samorządowych eee... Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Tomek - zaginiony maz poslanki Hojarskiej? 22.05.02, 13:05 ladnie to sie tak ukrywac, tomku?... i kto w koncu skserowal te przepustke? kto, no pytam, kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Powrot milosiernego Tomka... IP: 213.77.14.* 22.05.02, 13:04 Ale na serio: Ludzie!!! "przeżywacie" to??? Odpowiedz Link Zgłoś
n0name heh... 22.05.02, 13:06 czego to ja nie przezylem... ale to dluga historia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Powrot milosiernego Tomka... IP: 213.77.14.* 22.05.02, 13:08 Serio traktujecie tych Klaudiuszy, Dzieciołów, Alicji, Monik, Gulczasów, Sołtysików, Martyny W. itp. i oglądanie tego (tych) was rajcuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Powrot milosiernego Tomka... 22.05.02, 13:19 Gość portalu: Tom napisał(a): > Serio traktujecie tych Klaudiuszy, Dzieciołów, Alicji, Monik, Gulczasów, > Sołtysików, Martyny W. itp. i oglądanie tego (tych) was rajcuje?? nic nie rajcowalo mnie bardziej. nno moze poza seksem. i czytaniem Twoich postow, tomku. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Powrot milosiernego Tomka... IP: 213.77.14.* 22.05.02, 13:23 n0name napisał(a): > > nic nie rajcowalo mnie bardziej. nno moze poza seksem. i czytaniem Twoich posto > w, > tomku. ;D to chciałem wiedzieć, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szparag Re: Powrot milosiernego Tomka... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 13:29 Gość portalu: Tom napisał(a): > Serio traktujecie tych Klaudiuszy, Dzieciołów, Alicji, Monik, Gulczasów, > Sołtysików, Martyny W. itp. i oglądanie tego (tych) was rajcuje?? Jak najbardziej serio łączę w sobie osobowości wszystkich tych osób o których piszesz i w związku z tym mam paznokcie jak Barbie włosy jak Ruda oczy jak Chemik i coraz mniej przypominam szparaga,stałem się niejadalny za to bardzo piękny i mądry,warzywa gorą. ps.pozdrowienia dla imprezowiczów przy okazji,szparag też człowiek i wypić vczasem musi S. Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Powrot milosiernego Tomka... 22.05.02, 13:32 S.? Saf...? eee... nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Naprawdę Was podziwiam!!!! IP: 213.77.14.* 22.05.02, 13:35 Tyle czasu p....ć o niczym. I jeszcze mieć z tego radochę - ach jakie fajne macie życie - beztroskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szparag Re: Naprawdę Was podziwiam!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 13:40 Gość portalu: Tom napisał(a): > Tyle czasu p....ć o niczym. > I jeszcze mieć z tego radochę - ach jakie fajne macie życie - beztroskie I ty powinieneś się uśmiechnąć,pomaga bardzo na wszystkie kłopoty:)) ps.a dla nołnejma specjalne pozdrowionka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Naprawdę Was podziwiam!!!! 22.05.02, 13:46 hmmm... wiec jednak... ;D* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szparag Re: Naprawdę Was podziwiam!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 13:56 Po tylu wieczorach i morzu wódki,wcale się nie dziwię,że poznałeś :)) szparag-S Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Naprawdę Was podziwiam!!!! 22.05.02, 14:01 Gość portalu: szparag napisał(a): > Po tylu wieczorach i morzu wódki,wcale się nie dziwię,że poznałeś :)) > szparag-S pamiec mam nietega, ale robie notatki. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sS Re: Naprawdę Was podziwiam!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 14:06 n0name napisał(a): > Gość portalu: szparag napisał(a): > > > Po tylu wieczorach i morzu wódki,wcale się nie dziwię,że poznałeś :)) > > szparag-S > > pamiec mam nietega, ale robie notatki. ;D I u mnie gorzej jakby,może to wina tych wyskokowych trunków?to pewnie ze dwa tygodnie się ciągnie,musimy uważać na zdrówko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Naprawdę Was podziwiam!!!! 22.05.02, 14:15 Gość portalu: sS napisał(a): > n0name napisał(a): > > > Gość portalu: szparag napisał(a): > > > > > Po tylu wieczorach i morzu wódki,wcale się nie dziwię,że poznałeś :)) > > > szparag-S > > > > pamiec mam nietega, ale robie notatki. ;D > > I u mnie gorzej jakby,może to wina tych wyskokowych trunków?to pewnie ze dwa > tygodnie się ciągnie,musimy uważać na zdrówko :)) wiem jedno - na zdrowko to trzeba wypic. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sS Re: Naprawdę Was podziwiam!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 14:19 n0name napisał(a): > Gość portalu: sS napisał(a): > > > n0name napisał(a): > > > > > Gość portalu: szparag napisał(a): > > > > > > > Po tylu wieczorach i morzu wódki,wcale się nie dziwię,że poznałe > ś :)) > > > > szparag-S > > > > > > pamiec mam nietega, ale robie notatki. ;D > > > > I u mnie gorzej jakby,może to wina tych wyskokowych trunków?to pewnie ze d > wa > > tygodnie się ciągnie,musimy uważać na zdrówko :)) > > wiem jedno - na zdrowko to trzeba wypic. ;D A co tam,to piję twoje niestety mineralną :((ale powtórzę póżniej czymś odpowiednim :)) Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Naprawdę Was podziwiam!!!! 22.05.02, 14:23 > A co tam,to piję twoje niestety mineralną :((ale powtórzę póżniej czymś > odpowiednim :)) sS, ja Ci mowie, Ty zostaw te mineralna, ja Cie prosze... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Naprawdę Was podziwiam!!!! 22.05.02, 14:20 n0name napisał(a): > wiem jedno - na zdrowko to trzeba wypic. ;D Wypić i pomyśleć jak tu uratować tego smutasa Toma ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Tomek - rozmowy w tłoku.. 22.05.02, 13:45 podziel sie z beztroska tluszcza swoimi troskami, tomku. taka spowiedz Cie oczysci. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Tomek - rozmowy w tłoku.. 22.05.02, 13:49 n0name napisał(a): > podziel sie z beztroska tluszcza swoimi troskami, tomku. taka spowiedz Cie > oczysci. ;D A może woli Kazia, to go wtedy przeczyści:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Tomek - rozmowy w tłoku.. 22.05.02, 13:56 mawyr napisał(a): > > A może woli Kazia, to go wtedy przeczyści:-)) > az tak zle bym tomciowi nie zyczyl. kazio nieodpowiednio dawkowany moglby doporwadzic do zejscia pacjenta. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: BB to program dla warzyw 22.05.02, 13:05 Gość portalu: Tom napisał(a): > Ale wy naprawdę to g... (BB) przeżywacie, czy tak na jaja? A Ty jak lubisz jaja ? Na boczku czy na wznak ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: BB to program dla warzyw 22.05.02, 13:07 mawyr napisał(a): > Gość portalu: Tom napisał(a): > > > Ale wy naprawdę to g... (BB) przeżywacie, czy tak na jaja? > A Ty jak lubisz jaja ? Na boczku czy na wznak ;-) > a moze lekko sciete? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: BB to program dla warzyw 22.05.02, 13:09 n0name napisał(a): > mawyr napisał(a): > > > Gość portalu: Tom napisał(a): > > > > > Ale wy naprawdę to g... (BB) przeżywacie, czy tak na jaja? > > A Ty jak lubisz jaja ? Na boczku czy na wznak ;-) > > > > a moze lekko sciete? ;D Czy to miało być lekko ściśnięte ? Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: BB to program dla warzyw 22.05.02, 13:14 mawyr napisał(a): > > Czy to miało być lekko ściśnięte ? > tak. rzeczywiscie, literowka. dziadkiem do orzechow, naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: BB to program dla warzyw 22.05.02, 13:27 na tym forum jest dyskusja pt. Mężczyzna jest tam wątek, przepraszam, pt."Jaja owłosione czy nie?" Oj, Tomku, Tomku łasiczko :) eee... Odpowiedz Link Zgłoś
n0name tomku, tomku... 22.05.02, 13:29 tak... zakradl sie tu jak lis do kurnika... Odpowiedz Link Zgłoś