Dodaj do ulubionych

zalewski& mazurek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 14:42
wiecie co z tym ich nowym programem w tvp?
Obserwuj wątek
    • Gość: ingeborga Re: zalewski& mazurek IP: *.bielsko.dialog.net.pl 13.01.05, 14:44
      to oni maja jakis program prowadzic w tv?? a to nie wiedzialam, trzeba bedzie
      to zobaczyc bo moze byc niezly ubaw, uwielbiam ich " z zycia opozycji/koalicji'
      we Wprost.
      • Gość: kas Re: zalewski& mazurek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 14:57
        takie ploty chodzą..ja zawsze zaczynam wprost od "życia. ":)
        • Gość: misio Re: zalewski& mazurek IP: 193.0.117.* 13.01.05, 15:09

ww2.tvp.pl/tvppl/3569,146873,2.view#4
          • Mazurek-Zalewski (niedziela, 21.50) - audycja znanych komentatorów
          tygodnika „Wprost”. W bezpośredni, czasem prowokacyjny sposób dyskutują z
          prominentnymi postaciami polskiego życia publicznego oraz komentują aktualne
          wydarzenia.

• Gość: kas Re: zalewski& mazurek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 17:57
            aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))))))))) ))))))))))))))))))
            ))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))
            ))))))nareszcie...........
    • ellewina Re: zalewski& mazurek 14.01.05, 17:27
      oni są genialni:)
      wprost bez 'zalewski & mazurek' to nie wprost...:)
      • Gość: P-77 Re: zalewski& mazurek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 18:43
        > oni są genialni:)
        Powtarzanie po raz 120 tych samych zwrotów ('Brunatny Robert", "najsłynniejszy
        Mulat") uważasz za genialne? Czasem zdarzy im się coś smiesznego, fakt, ale
        kogoś kto np. nie jest entuzjastą antykomunistycznej prawicy raczej to nie
        bedzie bawić.
        > wprost bez 'zalewski & mazurek' to nie wprost...:)
        Kiedyś tak samo mówiono o Stanisławie Tymie. On jednak był lepszy.
        • jk Re: zalewski& mazurek 14.01.05, 21:07
          > > oni są genialni:)
          > Powtarzanie po raz 120 tych samych zwrotów ('Brunatny Robert", "najsłynniejszy
          > Mulat") uważasz za genialne? Czasem zdarzy im się coś smiesznego, fakt, ale
          > kogoś kto np. nie jest entuzjastą antykomunistycznej prawicy raczej to nie
          > bedzie bawić.

dawno nie czytales...
          ww. zwroty ostatni raz pojawily sie moze tygodni temu, a cos mi sie wydaje, ze moglby byc to nawet jeszcze dawniej
    • Gość: JA Re: zalewski& mazurek IP: 217.153.131.* 15.01.05, 10:25
      "chłopaki" wprost są najlepsi nikt tak jak oni nie potrafi wyśmiać tego co się
      dzieje w polityce. a najbardziej zajebiste jest to że się wogóle nie opie..ją
      i walą to co widzą (vide afera rywina - tylko oni się odwaźyli o tym napisać)
      więc naprawdę duźo sobie obiecuję po ich programie. Boję się tylko że mogą ich
      cenzurować jednak telewizja białoruska wciąż żyje. Ciekawa jestem czy program
      będzie na żywo...
      • Gość: oli Re: zalewski& mazurek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 15:28
        Nie sądzę - jeszcze chlapneli by coś nie tak na temat rewolucyjnych przemian w TVP i dopiero by było. A tak przy okazji to ciekawe czy sprawdzi się stare powiedzenie, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i czy nie okaże się czasem, że od teraz telewizja już nie jest białoruska, jest całkiem w porzo i dajmy jej już święty spokój. To samo dotyczy drugiego duetu prześmiewców Rewiński & Piasecki. Ciekaw jestem, czy dla nich telewizja nadal będzie "za przeproszeniem" publiczna, czy "be" będzie juz tylko TVN?
        Żeby nie było wątpliwości - oba duety bardzo lubię i chętnie obejrzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka