Gość: rambo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 09:00 jednemu nie udało sie z karabinem , to teraz drugi rzucił się desperacko pod jadący rower.Zapewne niebawem desperacko zakończy swój nędzny żywot przy pomocy dziurkacza biórowego w gmachu sądu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lezka_z_posen Re: chochoły-samobójcy 18.01.05, 09:07 ta scena z rzuceniem się pod Wigry 2 to jakaś niedopracowana była.myślałam,,że chochoł chociaż trochę się poodziera,ola wyskoczy z swiątyni dumania opatrzyć mu rany,a tu zero dramaturgii.przepraszam i po sprawie. a czy ona nie przypomina Wam Strusia od Daniela??bo jakies podobieństwo widzę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: chochoły-samobójcy IP: *.softpro2.pl 18.01.05, 09:08 to jest byla laska Kurdego z Klanu Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: chochoły-samobójcy 18.01.05, 09:10 Gość portalu: Miśka napisał(a): > to jest byla laska Kurdego z Klanu wiem-Sandra Stec:)ale wygląda jak danielowy Struś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska Re: chochoły-samobójcy IP: *.softpro2.pl 18.01.05, 09:13 fakt, ale ten strus sprawia wrazenie szybszego i mniej rozmemlanego od tamtego strusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczko Re: chochoły-samobójcy IP: *.chello.pl 19.01.05, 12:15 a tu zero dramaturgii.przepraszam i po sprawie Rowerzysta tez dal dyla, jak zobaczyl szczekoscisk Petera. Odpowiedz Link Zgłoś
szwarccharakter Re: chochoły-samobójcy 19.01.05, 15:06 mnie tam ona bardziej przypomina łasicę. Wyleniałą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: chochoły-samobójcy IP: *.softpro2.pl 19.01.05, 15:35 przemyslalam sprawe - mi najbardziej przypomina czaple - ma takie dluuugie i chude nogi Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: chochoły-samobójcy 18.01.05, 09:16 a wie ktoś,gdzie ola czytała "Pana Tadeusa"??fajny ten wodospadzik był,jak się ociepli też bym się wybrała;) Odpowiedz Link Zgłoś
ludvika Re: chochoły-samobójcy 18.01.05, 11:27 Park Skaryszewski-Warszawa, rzeczywiście wodospadzik fajny Odpowiedz Link Zgłoś
carrera2003 Re: chochoły-samobójcy 18.01.05, 11:34 Oj widze że przegapiłam pół odcinka i już nie jestem w temacie... Co za akcja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagna Re: chochoły-samobójcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 12:51 Jednym słowem strusie w natarciu... Odpowiedz Link Zgłoś